Heb jij je loopbaan al inzichtelijk?

In de waan van de dag op de automatische piloot aan het werk, iedereen kent het wel, zeker in drukke tijden. Leuk hoor, maar word je nog wel uitgedaagd? Is het niet eens tijd voor een volgende stap in je carrière of kies je misschien voor een volledige carrièreswitch?

Met een loopbaancoachingsgesprek kun je jouw behoeften in een (nieuwe) functie nog concreter maken. Je gaat op persoonlijk niveau aan de slag met nieuwe inzichten. Om dit gesprek inhoud te geven ontvang je voorafgaand dit gesprek een Persoonlijk Profiel Analyse. Het is een assessment dat zich richt op gedrag op de werkvloer en inzicht geeft in jouw natuurlijke focus en werkhouding. Dit assessment is vanuit huis te maken, duurt maximaal 15 minuten en geeft je waardevolle inzichten die je meeneemt in je sollicitatiegesprek, (nieuwe) baan en in de omgang met je collega’s maar ook privé. (Goed om te weten dat dit geen assessment betreft dat is gericht op je IQ maar zich puur en alleen richt op je werkgedrag).

Tip: vaag bij de vestiging een voorbeeld rapport op om goed inzicht te krijgen wat dit rapport je aan informatie oplevert. Je zal zien dat het heel compleet is en nieuwe inzichten geeft.

Eén op één coaching

Een loopbaancoaching gesprek één op één. Dit betekent dat er aandacht is voor jouw competenties, wensen en behoeften. Dit gesprek is gericht op je loopbaan waarin je samen met je coach zelf tot nieuwe inzichten komt. Je bespreekt hoe je vanuit de huidige situatie naar de ideale situatie komt. Zodat je na het gesprek handvatten hebt om er mee aan de slag te gaan!

Je hebt keuze uit de onderstaande varianten: 

PPA afnemen

PPA light versie houdt in dat je alleen een PPA afneemt en hiervan de resultaten in je mail ontvangt. Er zit aan deze versie geen vervolggesprek verbonden. Het assessment is erg waardevol om tot zelfinzichten te komen en je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek of te weten te komen waar je in het werk je focus op legt.

Thema’s die onder andere besproken kunnen worden en inzicht geven in jou als type persoon:

  • Hoe behaal je jouw doelen effectief?
  • Wat valt voor jou onder zelfmotivatie?
  • Welke functie/taken sluiten goed aan bij jou als persoon?
  • Wat zijn je algemene motivatoren?
  • Welk gedrag laat je zien in je werk/communicatie/specifieke situaties?