Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Persoonlijke ontwikkeling

Ontdek en leer meer over jezelf.
Persoonlijke ontwikkeling

Waarom persoonlijke ontwikkeling?

De eerste stap van persoonlijke ontwikkeling is zelfinzicht. Zelfbewuste mensen zijn betere medewerkers, teamplayers, leiders en dragen zo bij aan een sterkere organisatie. Om de beste versie te kunnen worden, doen waar je goed in bent en je voor de volle 100% in willen zetten is het streven naar persoonlijke effectiviteit en daarmee ook een effectieve bijdrage aan de ontwikkeling van een organisatie. 

Misschien ben je ook geïnteresseerd in

Persoonlijke ontwikkeling

Wat leer je in dit ontwikkelprogramma?

Er is tijdens dit programma geen goed of fout. Door je zelfinzicht te vergroten, ontdek en leer je meer over jezelf. Hoe waardevol is dat!

Aan de hand van een verschillende methodieken, zoomen we in op jouw profiel. Je komt erachter wat je in gedrag en houding laat zien, wat je van nature goed af gaat. Het meest waardevolle aan dit programma is dat je ook inzicht krijgt in de talenten en communicatiestijlen van de andere deelnemers, waardoor de onderlinge verschillen zichtbaar worden. Dit vergroot direct je zelfinzicht.

Tijdens het ontwikkelprogramma leer je verbinding te maken en je interacties effectiever in te zetten door je persoonlijke gedrag en communicatie af te stemmen.

Als je weet wat je kwaliteiten en valkuilen zijn, wat je drijft en energie geeft of juist stress dan kun je gefocust aan de slag met persoonlijke effectiviteit.

 

Teamontwikkeling
Teamontwikkeling

Voor wie is dit ontwikkelprogramma interessant?

Dit programma persoonlijke ontwikkeling is interessant voor jou als je meer zelfinzicht wilt om verder te groeien. We maken gebruik van verschillende methodieken om tot inzichten te komen in jouw persoonlijke kwaliteiten en bijbehorende valkuilen. Jezelf nog beter leren kennen om het werk en je ontwikkeling makkelijker, leuker en succesvoller te maken.

Je kunt je individueel of als team aanmelden voor het programma persoonlijke ontwikkeling.

Vragen die tijdens dit programma aan bod komen zijn: Hoe komt het dat je de dingen doet zoals je ze doet? Wat is voor jou een best werkende omgeving? Hoe kun je jouw vuurtje laten branden en met volle energie aan de slag gaan?

Het ontwikkelprogramma kent een minimum van 8 deelnemers en duurt minimaal een dagdeel. Kan in overleg plaatsvinden voor wat betreft datum en locatie.

Wat deelnemers er van vinden

Anoniem
Review Deelnemer
Na de persoonlijke effectiviteitstraining ben ik me bewuster van mijn kwaliteiten en ontwikkelpunten. Ook heb ik goede handvatten gekregen om mijn ontwikkelpunten te verbeteren.
Anoniem
Review Deelnemer
Ik heb handvatten gekregen waardoor ik beter iemand kan gaan overtuigen als teamleider.
Groei is vaak oncomfortabel en vol van emoties die je niet verwacht. Het is ook waardevol, nodig en het brengt je mijlenver.
Joyce Kuppens Communicatieadviseur
Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Leg je focus dus op wat jou blij maakt, zowel in je werk als privé. Werkgeluk is waar wij voor gaan!
Melissa Jongenelen Accountmanager

Ontmoet onze talentcoaches

Nina Kuijper
Nina Kuijper Talentcoach
Marinka van den Bergh
Marinka van den Bergh Talentontwikkelaar
Lenneke Kragten
Lenneke Kragten HR Adviseur
Céline Jung
Céline Jung Loopbaancoach
Melissa Jongenelen
Melissa Jongenelen Accountmanager

Klaar om aan de slag te gaan?

Wij ook, samen met jou! Bel of mail ons om samen aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkeling.

Stephanie de Roo