Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

HR Advies

Jouw partner in groei op het gebied van HR advies. Met diverse HR thema’s als leidraad zetten we de groeiambities voorop en boeken we samen vooruitgang. Onze HR adviseurs gaan graag het gesprek aan om samen de mogelijkheden te bespreken.
Verwachtingen definiëren

HR advies voor MKB

Ons specialisme ligt op de “zachte kant” van HR. Dit houdt in dat de aandacht voor medewerkers voorop staat en de focus ligt op aantrekken, benutten, behouden en ontwikkelen van personeel. We zijn de sparringpartner voor de ondernemer binnen het MKB, de startende HR medewerker en we bieden diepgang binnen een (drukke) HR afdeling. Wij zien kansen voor jou.

HR Advies
HR Advies

Jouw HR Adviseur

Met diverse oplossingen staan onze HR adviseurs klaar om organisaties verder te helpen. Dit kan zowel op een interim opdracht zijn, waarbij onze specialisten voor een bepaald aantal uur per week intern op locatie zitten of opdrachten waarbij op afstand rapporten en adviezen worden opgesteld. Altijd met oog voor de organisatie en medewerkers en vaak samen met ons geïmplementeerd.

Wat doet een HR adviseur van Modoc precies?

Onze projectmanagers HR, de adviseurs, hebben allen hun eigen specialisme binnen het vakgebied. Onderwerpen waar we graag de lead in pakken en adviseren zijn o.a.:

  • Onboarding
  • Talentmanagement
  • Teamontwikkeling
  • Ontwikkelprogramma’s en coaching
  • Leiderschap
  • Gesprekscyclussen
  • Werving & Selectie
  • Recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie

 

Op basis van een persoonlijk gesprek bespreken we de mogelijkheden en halen we samen de HR thema’s naar boven waar verbetering in nodig is. Als HR adviesbureau ligt onze focus op de groei en ontwikkeling van medewerkers en bieden we structuur, houvast en kennis richting de ondernemer en/of HR verantwoordelijke.

Samen aan de slag met HR thema's?

Wil jij je Human Resources naar een hoger niveau tillen? Graag zetten we samen een HR advies plan neer. Neem contact op met een van onze adviseurs en we schuiven graag eens aan tafel bij je aan.

Stephanie de Roo