Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

De carrièremaker van West-Brabant en Zeeland

Over Modoc

Familiebedrijf dat gaat en staat voor jouw ontwikkeling

In 2010 is Modoc opgericht door Marja de Heer en Linda van Wensen, moeder en dochter. De naam Modoc is dan ook een samenvoeging van MOeder en DOChter. Met hun unieke kijk op de recruiment- en HR-branche zijn ze vanaf het begin af aan onderscheidend in het vakgebied geweest.

Persoonlijke waarden en talentmanagement staan centraal binnen Modoc, waardoor fijne samenwerkingen en langdurige relaties zijn ontstaan op basis van wens, cultuur en gedrag. Het aantrekkelijk werkgeverschap staat voorop, zowel intern als extern richting werkgevers en (young) professionals.

De persoonlijke benadering maakt dat we aandacht hebben voor iedereen zijn wensen en behoeften en een stapje verder gaan in het naar boven halen van ieders talenten. Dit staat garant voor werkplezier en succes!

Linda heeft het stokje volledig overgenomen en is met haar vooruitstrevende blik een voorloper in het werkgeverschap. Zo won ze recent nog met Modoc de regioprijs van ‘Hybride werkgever van het jaar 2022.’

Practice what you preach. Dat is de succesfactor van Modoc. Samen maken we dit waar. De aantrekkelijkheid van een arbeidsrelatie verdient onze persoonlijke aandacht. Wij willen inspireren, verbinden en impact maken. Dat werkt aanstekelijk!
Linda van Wensen Directeur / eigenaar
Linda van Wensen

- Behoud is het nieuwe recruitment -

Over Modoc
Over Modoc

Missie en visie

Impact maken en oprechte aandacht schenken aan de professional en het MKB, dat is waar wij energie van krijgen. Vanuit de interesse voor de mens en de bedrijfsambities kijken we verder dan wat voor de hand ligt. Talent en unieke eigenschappen doorgronden we en koppelen deze vervolgens aan de normen en waarden van een organisatie.

Onze visie op inspirerend werkgeverschap en innovatief ondernemen delen wij gevraagd en ongevraagd met ons netwerk.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Laten we een kopje koffie of thee drinken en alle mogelijkheden bespreken. Tot snel!

Anne Panis