Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Loopbaan­coaching

Geef jouw carrière een boost. Samen gaan we aan de slag met de beste versie van jezelf te creëren en te werken vanuit jouw talenten.
Loopbaancoaching

Wat houdt loopbaancoaching in?

Start je net aan je loopbaan of werk je al enige tijd in een specifieke branche of functie en wil je graag wat anders? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes. We gunnen het iedereen namelijk om werkplezier te ervaren.

Al onze recruiters zijn opgeleid tot loopbaancoach. Zij plannen graag een gesprek in om jou te verrassen met nieuwe inzichten óf juist de bevestiging geven die je nodig hebt. Het geeft nog meer sturing aan je carrière en zet je aan het denken. Jouw ambities triggeren we gedurende dit gesprek. Om dit gesprek extra lading te geven werken de coaches met een assessment: Persoonlijke Profiel Analyse (PPA). Vanuit het gesprek wordt samen gekeken wat de vervolgstappen zijn om jouw carrière een boost te geven. Jij komt hierdoor zelf in beweging. Heel laagdrempelig, maar precies wat nodig is om een gelukkige carrière tegemoet te gaan. De beste versie van jezelf en werken vanuit jouw talenten, daar geloven wij in.

Coaching voor jou

Loopbaancoaching zal altijd maatwerk zijn, waarbij we inventariseren welke behoefte er ligt en welke weg er nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Van een eenmalig gesprek tot een langer lopend traject, alles is mogelijk.

Kennismaken

Kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek met een van onze coaches. Tijdens deze kennismaking oriënteren we samen naar de juiste weg die we in slaan. Wat is de huidige situatie en hoe kunnen we je daarin begeleiden? Vanuit dit gesprek kunnen we een maatwerkplan opstellen en sturen we het PPA assessment door om op door te pakken.

 

Ontdekken

Aan de hand van een online assessment, de Persoonlijke Profiel Analyse, brengen we in kaart waar jouw talenten liggen en welk voorkeursgedrag je hebt op de werkvloer. Tijdens deze ontdekkingsfase zoomen we in waar het pijnpunt zit, welk vraagstuk jij hebt en welke weg we samen in gaan slaan. We stellen samen een doel op om zo een stip op de horizon te hebben.

 

 • Online Assessment
 • Talenten & Gedrag in kaart brengen
 • Coachvraag & Doel

Zelfinzichten

Wat vind jij belangrijk in je werk? Welke werkcultuur past bij jou? Waar ben jij goed in? Waar krijg je energie van en wat zijn de dingen die je energie kosten? Allerlei vragen die je zelfinzichten geven en je voorruit helpen in je carrière. Door meer over jezelf te weten te komen, wordt het makkelijker om ook je carrière een richting te geven. Samen gaan we dit naar boven halen.

 

 • Persoonlijke motivatoren
 • Werkwaarden
 • Energiegevers & -nemers
 • (Carrière)ambities
 • Gewenste werkomgeving & cultuur

Talentmanagement

Wij geloven sterk in een talentgerichte werkwijze. Daarom staan jouw unieke, sterke eigenschappen centraal in het gehele proces. Door te werken op basis van waar jij goed in bent, wordt je productiviteit hoger en het allerbelangrijkste: het zorgt voor meer werkplezier. En dat is wat we willen waarborgen!

 

 • SMART doelen opstellen
 • Frequente talentontwikkeling
 • Waarborgen werkplezier

Waar liggen de kansen?

Afhankelijk van het doel dat samen met de coach is opgesteld, zien we de kansen die er voor je liggen op de arbeidsmarkt. Of je huidige carrière een boost kan gebruiken of dat een carrièreswitch uiteindelijk het resultaat is, zullen we samen ontdekken. We stellen een plan van aanpak op en werken naar die stip op de horizon toe. Vol zelfvertrouwen aan de slag gaan is altijd ons doel!

 

 • Plan van aanpak opstellen
 • Vertaalslag van jouw talenten naar concrete functies
 • Vol zelfvertrouwen in de praktijk
 • Opvolging carrièremogelijkheden

Online assessment (PPA)

De Persoonlijke Profiel Analyse is een online assessment dat zich richt op gedrag op de werkvloer en inzicht geeft in jouw natuurlijke focus en werkhouding. Dit assessment is vanuit huis te maken, duurt maximaal 15 minuten en geeft je waardevolle inzichten die je meeneemt gedurende de rest van je loopbaan.

Tools & theorieën

Een loopbaancoaching gesprek één op één. Dit betekent dat er aandacht is voor jouw competenties, wensen en behoeften. Dit gesprek is gericht op je loopbaan waarin je samen met je coach zelf tot nieuwe inzichten komt. Je bespreekt hoe je vanuit de huidige situatie naar de ideale situatie komt. Door de juiste tools en theorieën aan te reiken, heb je na het gesprek handvatten om er mee aan de slag te gaan!

Een greep uit de toegepaste tools en methodieken:

"Ik vind het leuk om mensen te begeleiden in hun loopbaan/carrière. Door middel van een coachingsgesprek mensen in te laten zien waar ze nu staan en hun op weg helpen naar een nieuwe uitdaging die ze uiteindelijk weer een stap verder gaan brengen in hun carrière. Uiteraard rekening houdend met hun persoonlijke wensen."
Christel Dobbelaar Loopbaanadviseur
"Als Talentcoach ben ik nieuwsgierig naar wat jou drijft. Door dit te achterhalen komen we makkelijker tot de kern, wat wil je écht? Waar loop je tegenaan of wat wil je verbeteren? Altijd met de insteek dat je zelf een grote invloed hebt op de keuzes die je maakt en samen kijken we hoe je het heft in eigen hand kunt nemen. Dit alles om je (meer) werkgelukkig te maken."
Nina Kuijper Talentcoach

Ervaringen van onze coachees

Johan
Review Professional
Ik heb fijne gesprekken gehad waarin we samen op zoek zijn gegaan naar mijn werkwaarden en mijn sterke punten. Door middel van diverse analyses en leuke voorbeelden heb ik mezelf (opnieuw) ontdekt. Het heeft me zelfverzekerder gemaakt en ik weet nu beter wat ik wil en kan. Samen met Céline heb ik gevierd dat ik op 1 dag twee aanbiedingen kreeg van bedrijven!
Annika
Review Professional
Al bij het eerste gesprek voelde ik me volledig vertrouwd bij Céline als mijn loopbaancoach. Ze heeft me de juiste opdrachten en handvatten gegeven om weer richting te geven aan mijn loopbaan. In een korte tijd leer je jezelf nóg beter kennen en je krijgt weer inspiratie en zelfvertrouwen om de juiste volgende stap in je carrière te nemen.
Sanne
Review Professional
Leerzame tijd gehad! Zelfkennis en zelfwaardering is enorm geboost door de coachgesprekken met Céline. Modoc heeft lief personeel, ze staan echt voor je klaar en delen hun kennis op een fijne manier.
Frank
Review Professional
Ik ben blij dat ik een coachingsgesprek heb gedaan bij Modoc. Het is confronterend maar ook erg bevestigend. Nu weet ik goed wat ik anders wil gaan doen.
Isabelle
Review Professional
Door een reorganisatie kwam ik weer op de arbeidsmarkt. Mijn zelfvertrouwen had een flinke deuk gekregen. Dankzij Modoc, met hun goede begeleiding, advies en de cursussen online heb ik me weer gevonden en kon ik met zelfvertrouwen de sollicitatiegesprekken aan.
Stefan
Review Professional
Christel heeft me goed laten nadenken over waar ik naar op zoek ben. En wat ik nodig heb in een baan om voor langere tijd plezier in mijn werk te hebben/houden.
Merel
Review Professional
Modoc heeft er voor gezorgd dat ik mijn ambitie meer toe kan gaan passen. Door de gesprekken met Lenneke en Cathelijn ben ik in gaan zien dat ik misschien meer kwaliteiten heb dan ik voorheen dacht.

Kan jouw carrière wel een boost gebruiken?

Waar je ook mee worstelt, onze coaches staan voor je klaar om samen stappen te zetten in je carrière. Neem contact op met onze talentcoaches voor een eerste gesprek.

Marinka van den Bergh