Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Ons team van
professionals

Maak kennis met onze talentcoaches, recruiters, accountmanagers en adviseurs.
Team Modoc

Meet the team

Linda van Wensen
Linda van Wensen Directeur / eigenaar
Melissa Jongenelen
Melissa Jongenelen Accountmanager
Marleen Vrolijk
Marleen Vrolijk Teammanager
Kelly Lazeroms
Kelly Lazeroms Talentrecruiter
Marinka van den Bergh
Marinka van den Bergh Talentontwikkelaar
Céline Jung
Céline Jung Loopbaancoach
Christel Dobbelaar
Christel Dobbelaar Loopbaanadviseur
Stephanie de Roo
Stephanie de Roo HR Projectmanager
Nina Kuijper
Nina Kuijper Talentcoach
Anne Panis
Anne Panis Accountmanager
Joyce Kuppens
Joyce Kuppens Communicatieadviseur
Vivian Dekkers
Vivian Dekkers HR & Payroll Specialist
Iris Bloot
Iris Bloot Teammanager
Marissa Andries
Marissa Andries Talentrecruiter
Lenneke Kragten
Lenneke Kragten HR Adviseur
Carlijn Balink
Carlijn Balink Online Data Marketeer

Carrièrekansen bij Modoc

Als adviseur en gesprekspartner voor het aantrekken van nieuwe medewerkers én het behouden van fijne collega’s ben jij de verbinder in de breedste zin van het woord. Alles draait om aandacht en je gaat de inhoud van je functie op basis van je eigen talenten boetseren. Zo komen vrijheid en verantwoordelijkheid tot uiting in onze werkcultuur en jouw loopbaanperspectief.

Bij Modoc denken we graag in kansen, zo zijn we nieuwsgierig naar jouw persoonlijke karakter en verkennen we graag samen de mogelijkheden. Uiteraard vanuit je interesse in onze dienstverlening en de gezonde werklust die vrijkomt als jij werkt vanuit je unieke eigenschappen.

Lenneke Kragten

Kom jij ons team versterken?

Modoc is een familiebedrijf die gaat en staat voor jouw ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk om jouw persoonlijke kwaliteiten te ontdekken en je in je kracht te zetten. Dit staat garant voor werkplezier en succes! Bij Modoc zijn we gedreven in ons werk, in ieder van ons schuilt ondernemerschap en passie voor het vak. Collega’s van Modoc zijn intrinsiek gemotiveerd en zetten dus net dat stapje extra voor de kandidaat en werkgever.

Als medewerker van Modoc vind je het fijn om in een (gezellig) team te werken waarbij je de ruimte krijgt om zelfstandig je ideeën uit te voeren (en lol te ervaren). Wij vinden het fijn als collega’s meedenken en samen met ons als organisatie willen groeien naar de carrièremaker die we willen zijn.

"If it excites you and scares you at the same time, it might be a good thing to try". Durf dus je ambities te volgen en nieuwe dingen te leren, het zal je ver schoppen.
Iris Bloot Teammanager
Pleasure in the job puts perfection in the work. Het hebben van plezier in je werk is wat we bij Modoc aanjagen, zowel bij klanten, professionals als onze collega's.
Vivian Dekkers HR & Payroll Specialist
Iris Bloot
Vivian Dekkers
hybride werken
werving en selectiebureau

Hybride werken

Het hybride werken is bij Modoc volledig omarmd en verankerd in de werkcultuur. Thuiswerken, op kantoor of een plek waar jij op dat moment het beste je werk kunt doen. Op basis van je taken en werkzaamheden beslis jij waar je gaat werken. Wil je graag de energie van je collega’s voelen en het sociale aspect opzoeken of ga je heel geconcentreerd aan het werk? Vrijheid én verantwoordelijkheid zorgt bij onze collega’s voor werkgeluk.