Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Loopbaanadvies

Wil je je carrière een boost geven? Loopbaanadvies helpt hiermee verder. Samen boeken we vooruitgang door vanuit jouw talenten en unieke eigenschappen je ontwikkeling te stimuleren en de baan te vinden die bij jou hoort.
loopbaanadvies
loopbaanadvies

Coaching en ontwikkeling

Van een loopbaanadviesgesprek tot aan een coachingstraject, onze adviseurs gaan graag met je in gesprek. Talentontwikkeling staat bij Modoc centraal. De focus ligt op het ontdekken van jouw sterke en unieke eigenschappen om deze vervolgens in te zetten binnen je carrière. Door middel van het stellen van kritische vragen en het maken van een assessment is de basis gelegd voor jouw verdere traject. Waar de een behoefte heeft aan een eenmalige sparringssessie met een aantal tips en tricks, heeft de ander baat bij een langer lopend proces. Benieuwd hoe we jou het beste kunnen helpen?

 

Ontmoet onze loopbaanadviseurs

Christel Dobbelaar
Christel Dobbelaar Loopbaanadviseur
Marissa Andries
Marissa Andries Talentrecruiter
Kelly Lazeroms
Kelly Lazeroms Talentrecruiter
Nina Kuijper
Nina Kuijper Talentcoach
Lenneke Kragten
Lenneke Kragten HR Adviseur
loopbaanadvies

Waarom loopbaanadvies bij Modoc?

De vertaalslag maken tussen jouw wensen, jouw talenten en de arbeidsmarkt is onze core business. Onze loopbaanadviseurs zijn ook allemaal talentrecruiters, waardoor we dicht bij de arbeidsmarkt staan. Een loopbaanadvies-traject is gemakkelijk voort te zetten in een nieuwe stap in je carrière via ons netwerk in Zeeland en West-Brabant. Omdat we je al kennen, is het een eenvoudige stap om de juiste link te leggen met de werkgevers in de regio.

loopbaanadvies

Loopbaanadvies Etten-Leur en Tholen

Vanuit onze locaties Tholen en Etten-Leur ontvangen we je graag voor een loopbaanadvies gesprek. Tijdens een eerste kennismaking brengen we in kaart wat het beste traject voor je is. Jouw persoonlijke groei naar een hoger niveau tillen en je carrière een boost geven is het doel. Diepgang in wie je bent en waar jij goed in bent. De focus ligt op hetgeen waar jij energie van krijgt.

Loopbaanadvies, met oog voor jou

Kan jij wel wat hulp gebruiken? Neem eens vrijblijvend contact op met onze adviseurs.