Loopbaanadvies bij Modoc

Zit je al een tijdje in hetzelfde vak, maar merk je dat je er niet helemaal gelukkig van wordt? Weet je zelf niet goed hoe je jouw talenten kunt benutten in een ander werkgebied? Loopbaanadvies, of anders gezegd loopbaancoaching, is dan wellicht de juiste carrièrestap om nu te maken. Bij Modoc staat talentontwikkeling hoog in het vaandel en samen gaan we graag aan de slag om je verder te helpen binnen je carrière. Ook als je net klaar bent met je studie en voor jezelf niet inzichtelijk hebt waar jouw sterke punten liggen, is loopbaanadvies erg waardevol.

 

Talentontwikkeling – Workshops & Coaching

Bij Modoc hebben we carrièremakers die gespecialiseerd zijn in coaching.  Door middel van een één-op-één gesprek om dieper op jou als persoon in te gaan, staan onze coaches voor je klaar. In zo’n gesprek ga je samen met je coach op ontdekking waar je nu tegen aan loopt, hoe je het graag zou willen zien en welke stappen daarin nu mogelijk zijn. We helpen je om zelf deze stappen te zetten. Daarnaast bieden wij een hele toegankelijke online cursus aan, waarbij je op eigen tempo je talenten kunt ontdekken. Nieuwsgierig geworden? Kies wat bij je past:

 

Waarom loopbaanadvies bij Modoc?

Er zijn diverse mogelijkheden om je aan te melden bij een jobcoach, adviseur of talentontwikkelaar. Waarom is Modoc dan de juiste optie voor jou? Wat goed is om te weten, is dat Modoc zich niet alleen richt op loopbaanadvies en talentontwikkeling, maar ook dicht bij de arbeidsmarkt staat. Modoc is namelijk ook aan recruitmentbureau. Hierdoor ben je meteen aan het juiste adres om ook je vervolgstap in de arbeidsmarkt te maken via ons uitgebreide netwerk in Zeeland en West-Brabant. Daarbij is jouw coach ook een van onze recruiters en kunnen ze meteen de juiste link leggen tussen jouw talent, interesse en behoefte met die van de bedrijven en vacatures.

Loopbaanadvies Etten-Leur

Ben jij woonachtig in de omgeving van Etten-Leur, zoals Breda, Oosterhout, Hoeven, Oudenbosch of Raamsdonksveer én kan jij wel wat hulp gebruiken van een loopbaancoach? Onze coaches in Etten-Leur staan hier voor jou klaar. Door middel van een één-op-één coachingsgesprek ga je diepgang in om je persoonlijke groei tot een hoger niveau te tillen. Je kunt niet in alles uitblinken, maar je kan er wel voor zorgen dat hetgeen waar je goed in bent, nóg beter wordt. Daarnaast is het dus mogelijk om eenvoudig vanuit huis de Instagram cursus te volgen. Wil jij graag gebruik maken van deze service of heb je nog vragen over talentontwikkeling? Je bent altijd welkom om vrijblijvend contact op te nemen met onze jobcoaches in Etten-Leur.

 

Loopbaanbegeleiding Tholen en omgeving

Ook in de omgeving van Tholen kun je terecht voor loopbaanadvies. Ben jij dus op zoek naar begeleiding op het gebied van jouw loopbaan en woon je in Roosendaal, Tholen, Bergen op Zoom of in dorpjes eromheen? Kom dan langs bij onze coaches in Tholen. Loopbaanbegeleiding Tholen biedt jouw inzichten in waar je nu precies tegen aanloopt, wat de gewenste situatie is en welke stappen er mogelijk zijn op tot die gewenste situatie te komen. Hierbij zullen onze coaches dit niet voorleggen, maar zul je zelf met deze inzichten komen. Diep van binnen weet jij altijd het beste wat bij jou past en welke richting je uit moet betreft je loopbaan.

 

Talentontwikkeling in Zeeland

Modoc is altijd bezig om talenten binnen te halen en met elkaar deze talenten zo goed mogelijk in te zetten. Ook in Goes en omgeving is talentontwikkeling en loopbaanbegeleiding aanwezig. Onze coaches en trainers weten samen met jou nieuwe inzichten te vinden. Ben je niet gelukkig in je huidige baan? Heb je issues met bepaalde collega’s? Weet je niet wat je na je studie moet doen? Kom dan eens voor een goed één op één gesprek langs bij Talentontwikkeling en loopbaanbegeleiding in Goes.

Heb je nog vragen? Geen probleem! Neem eens vrijblijvend contact op met onze loopbaancoaches in Zeeland en West-Brabant.

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Céline Jung

Recruiter Etten-Leur

celine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl