Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Interim HR oplossingen

Snel kunnen schakelen over bepaalde HR vraagstukken? Daar ondersteunen we bij door interim oplossingen aan te bieden. Voor professionals, door professionals.
Interim HR oplossingen
Interim HR oplossingen
Interim HR oplossingen

Interim HR oplossingen

Onze dienstverlening staat voor kwaliteit en verbinding. Door een interim adviseur van Modoc in te huren ben je in staat om onze kennis en know-how exclusief te benutten voor het vraagstuk wat er ligt. Het grote voordeel is dat je naast een HR professional ook toegang krijgt tot onze werkwijze met vooruitstrevende technologieën in recruitment (online assessments en data driven recruitment), altijd met behoud van het persoonlijke karakter.

Door de inzet van interim recruitment lossen we op korte termijn de capaciteitsproblemen op. Hierbij hebben we focus op recruitmentactiviteiten en beschikken we over up-to-date kennis over de arbeidsmarkt.

Hoe gaan we te werk?

Onze werkwijze

We maken een plan van aanpak op maat, zodat de wensen en behoeften goed in kaart worden gebracht, om vanuit daar de juiste stappen te zetten. Onze adviseurs beschikken over de nodige ervaring met allemaal hun eigen specialisme. Per vraagstuk stapt de aangewezen specialistische HR adviseur in, om met volle aandacht de interim opdracht aan te gaan.

Wij starten áltijd met de basis, dit is een verkenning op basis van de waarden, cultuur, doelgroepanalyse en je werkgeversmerk. Zie dit als het strategische kader waar we de HR thema’s aan op willen hangen.

Samen definiëren we de bouwstenen die aansluiten bij de ambitie van de organisatie en de concrete behoefte die nu leeft. In deze gesprekken durven we al positief kritisch te zijn om echt tot de kern van de menselijke factor te komen.

Met een projectteam van Modoc haal je een hands-on mentaliteit in huis. Wij gaan het samen doen, experimenteren, reflecteren en doorpakken. Zo borgen we een concrete aanpak.

HR Business Partner

Onze adviseurs beschikken over de nodige vlieguren. Het fundament in de interim HR opdrachten zit hem in de urgentie van het creëren van capaciteit in HR. De operationele taken worden vanuit volledige focus opgepakt en de strategische aspecten pakken we samen op vanuit onze expertise uit het HR vak.

De focus ligt op het projectmatig werken om zo een stevige bijdrage te leveren aan het gewenste fundament en ambitie niveau. Een samenwerking die snel zich vertaalt naar een sterke toegevoegde waarde. Werving en selectie is een thema waar wij direct up and running in kunnen zijn. Daarnaast ligt onze expertise als HR Business Partner echt in de ontwikkeling van collega’s, zodat je mensen weet te boeien en binden.

 

Interim Recruitment

De urgentie in het creëren van capaciteit in recruitment is de basis van de interim recruitmentopdrachten. De operationele taken worden door ons snel en professional opgepakt. Door de inzet van slimme tools, data gedreven recruitment en onze HR expertise zetten wij onze toegevoegde waarde in binnen diverse recruitmentvraagstukken. Buiten de urgentie om, zullen we ook altijd inzoomen op duurzaam recruitment en jouw positie als aantrekkelijk werkgever. Behoud is namelijk het nieuwe recruitment.

Maatwerk

Al onze interim oplossingen zijn maatwerk. Dit betekent dat we op allerlei HR vlakken mee denken en vanuit daar een plan van aanpak opstellen. De arbeidsmarkt is veranderlijk en zo ook iedere organisatie. Hierdoor is het dus voor iedereen belangrijk een plan te krijgen dat aansluit op de cultuur, het vraagstuk en het team.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Corporate recruiter
  • HR business partner
  • Talentcoach
  • Opleidingscoördinator

Zoek je een oplossing voor je capaciteitsprobleem?

Of wil je graag eens sparren over de verschillende mogelijkheden? Stephanie staat voor je klaar. Stuur een berichtje of neem telefonisch contact voor meer informatie.

Stephanie de Roo