Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Onboarding

Een goed begin is het halve werk. Daarom bieden we ondersteuning in het onboarding proces voor een soepele start van nieuwe medewerkers.
Onboarding

Wat is onboarding?

Onboarding is het instroomproces van nieuwe medewerkers binnen een organisatie, waarbij ze kennismaken met de cultuur, werkzaamheden en collega’s. Het doel van onboarden is om nieuwe werknemers zich onderdeel te laten voelen van het bedrijf en ze hun rol snel eigen te maken.

Een proces dat op tactische wijze is verankerd in de werkcultuur en met volledige aandacht voor de nieuwe medewerker is ingericht, zorgt voor succes op de lange termijn. Samen gaan we voor een zachte landing van de nieuwe collega.

Wist je dat...

… 65% van de mensen die beginnen aan een nieuwe baan, binnen 91 dagen alweer op zoek is naar iets anders? Cijfers die confronterend zijn, maar vooral zorgen voor kansen bij werkgevers. Wij helpen je om deze kansen met beide handen aan te pakken. Goed onboarden is een proces dat gemiddeld 6 tot 12 maanden in beslag neemt.

Onboarding
Onboarding

Onze werkwijze

Maatwerk. Dat is wat we leveren in het onboarding proces. Elke werknemer is anders en heeft daarom ook behoefte aan een andere benadering. Waar de één graag losgelaten wordt, heeft de ander wat meer kaders nodig. De basis daarentegen is voor iedereen hetzelfde: aandacht. Dit begint al op het moment van contract tekenen en loopt het gehele dienstverband door met de zwaarte van het onboarden in de eerste 6 maanden.

Maak kennis met onze specialisten. Met hun ervaring en veerkracht maken ze voor elk proces een advies op maat. Ieder met hun eigen visie en het belang van werkgever en werknemer voorop. Dit zorgt voor een kritische noot, maar vooral met focus op het beoogde resultaat.

Onboarding verankeren in jouw werkcultuur?

Graag gaan wij samen aan de slag om het onboarding proces te integreren binnen de organisatie. Laten we een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken.