Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Modoc ziet kansen voor jou

Vind een baan die écht bij je past en zorgt voor werkplezier en werkgeluk.
Werknemers bij Modoc

Oog voor jouw talent

Onze loopbaancoaches en talentrecuiters gaan met jou de zoektocht aan om doelgericht de baan te vinden die bij je past. Hierin ben jij altijd in de lead, maar geven we je graag advies. Of je nu toe bent aan verdieping in je functie of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, we maken graag kennis met je om jouw kansen te bepreken.

Wil je liever zelf onderzoeken welke kant je op wilt in je carrière? Plan dan eens een loopbaancoachingsgesprek in. Hierbij ga je één op één een verdiepend gesprek aan met een gespecialiseerde coach die je antwoorden geeft op jouw vragen, om ervoor te zorgen dat jouw talenten en wensen het beste tot hun recht kunnen komen.

Hoe het werkt bij Modoc

Door ons persoonlijke karakter nemen we je graag mee in onze werkwijze. Benieuwd hoe we jou helpen bij het vinden van de geschikte baan? Lees het hieronder.

Eerste kennismaking

Via verschillende wegen kunnen we met elkaar in contact komen. Deze eerste kennismaking zorgt ervoor dat we elkaar kort leren kennen en aftasten waar jouw behoefte ligt. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Heb je hulp nodig bij het ontdekken van jouw talenten? Wil je carrièrestappen maken? Of zie je door de bomen het bos niet meer in het aanbod aan vacatures? Wij begeleiden je graag in de juiste richting en denken met je mee welke stap jij nu het beste kunt maken.

Persoonlijk gesprek

Graag nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Dit kan bij ons op kantoor in Etten-Leur of Tholen of online via een Teamsmeeting. Tijdens deze kennismaking vinden we het belangrijk om te ontdekken wie jij bent buiten je cv om. We zoomen in op jouw wensen en behoeften en we prikkelen je om na te denken over je unieke eigenschappen en sterke punten. We zetten je aan het denken over wat werkplezier voor jou betekent en vinden het belangrijk om naar de toekomst te kijken in plaats van alleen naar je werkverleden te vragen. Onze talentrecruiters hebben aandacht voor jou.

Carrièrekansen bespreken

Naar aanleiding van het persoonlijk gesprek ontstaan de eerste concrete ideeën. Doordat we ons netwerk goed kennen, weten we de match snel te maken. Dankzij ons uitgebreide netwerk in West-Brabant en Zeeland ontstaan er soms zelfs meerdere opties waaruit je kunt kiezen. We leggen altijd uit wat voor werkgever we in gedachten hebben en waarom die matcht bij wie jij bent als persoon en bij jouw normen en waarden.

We bespreken de carrièrekansen met jou die passend zijn vanuit het persoonlijke gesprek, maar verrassen je ook met werkgevers en functies waar je zelf nog niet aan heb gedacht. Precies daar ligt onze toegevoegde waarde.

Sollicitatieprocedure

Wanneer zowel jij als de werkgever interesse hebben in een persoonlijk gesprek, zullen wij je ook hierin naar wens begeleiden. Er volgt een eerste kennismakingsgesprek met de werkgever en vanuit daar zal de sollicitatieprocedure doorgezet worden. We communiceren altijd helder wat de vervolgstappen en verwachtingen zijn. Zo ben je altijd goed voorbereid. Naderhand geven we feedback en helpen we je om de juiste keuze te maken. Onze communicatie verloopt via de mail, telefoon of Whatsapp. Kies hierin wat het beste bij jou past.

Online assessment

Tijdens de sollicitatieprocedure maken we regelmatig gebruik van een online assessment. Dit assessment, de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA), geeft inzichten in jouw werkvoorkeuren en -gedrag. Hierin is geen goed of fout, het onderbouwt jouw voorkeuren in functie en communicatiestijl. Dit geeft een duidelijk beeld van hoe jij het beste tot je recht komt en waar jouw sterke punten liggen. Een waardevol assessment die je in je gehele loopbaan kunt toepassen.

Begeleiden naar nieuwe baan

Ben je enthousiast over een werkgever en bijbehorende functie? Yes! Onze accountmanagers en talentrecruiters sluiten ook hier de handen ineen om tot een mooie match te komen met de werkgever. We delen het arbeidsvoorstel met je, gaan waar nodig samen de onderhandeling aan en begeleiden je verder tot en met je eerste werkdag. Alles is naar behoefte in te vullen.

Ook na je eerste werkdag zijn we nog steeds je aanspreekpunt. We helpen je met je draai te vinden bij je nieuwe werkgever en toetsen altijd of je op je plek zit. Want werkgeluk staat altijd voorop!

Wat kandidaten over ons zeggen

Sean
Review Professional
Het team van Modoc heeft vanaf de eerste dag de tijd genomen om te begrijpen wat ik nodig had in een nieuwe rol en dat af te stemmen op wat ik als uitdaging wilde. Een echte aanrader als partner voor je volgende carrièrestap.
Maarten
Review Professional
Céline begreep heel goed waar ik naar op zoek was. De vele aanbiedingen die ik van haar kreeg, sloten perfect aan bij wat ik zocht en waren elke keer een schot in de roos. Dankzij haar expertise ben ik nu tewerkgesteld bij een bedrijf waar ik écht met plezier ga werken.
Stefan
Review Professional
Christel heeft me goed laten nadenken over waar ik naar op zoek ben. En wat ik nodig heb in een baan om voor langere tijd plezier in mijn werk te hebben/houden.
Merel
Review Professional
Modoc heeft er voor gezorgd dat ik mijn ambitie meer toe kan gaan passen. Door de gesprekken met Lenneke en Cathelijn ben ik in gaan zien dat ik misschien meer kwaliteiten heb dan ik voorheen dacht.
Clarinde
Review Professional
Maxine is erg professioneel en kan goed inschatten waar er een goede match kan zijn tussen werknemer en werkgever. Ze is punctueel en attent; stuurt altijd een vriendelijk appje voor een sollicitatiegesprek, informeert je goed en reageert snel op vragen.
Angela
Review Professional
Ik heb bij Modoc echt een goed gevoel en je krijgt een warm onthaal. Je bent geen nummer, ze kijken goed naar je kwaliteiten en naar wat bij je past qua bedrijf. Ik heb alleen spijt dat ik mij nooit eerder bij hun heb aangemeld.
Ingrid
Review Professional
Jullie zijn een fantastisch team en geven de volle aandacht aan kandidaten, zoals ook bij mij. Dat waardeer ik enorm! Het gaat hartstikke goed bij mijn nieuwe baan.
Nick
Review Professional
Ben in mijn loopbaan al heel vaak benaderd door recruiters maar ga daar meestal niet op in. De professionele houding en het enthousiasme van Marissa bracht mij zover om er naar te luisteren en het serieus in overweging te nemen.
Edwin
Review Professional
Modoc heeft door goed te vragen en kijken naar mijn werkervaring een goed beeld van mij gekregen dat verder ging dan alleen het CV. Hierdoor heeft Modoc een vacature voorgesteld bij een bedrijf waar ik zelf niet zo snel op zou komen, maar wat wel een goede match is.
Elvira
Review Professional
Mijn ervaring dat Maxine vanuit Spanje werkt is heel positief. Als ze mij niet had verteld dat ze vanuit Spanje werkt had ik dit niet door gehad. Ze is altijd bereikbaar en ook de verbinding is nooit een probleem geweest.
Gerhard
Review Professional
De gesprekken die we gevoerd hebben, zijn voor mij heel waardevol geweest in mijn zoektocht naar de juiste baan voor mij. Door deze gesprekken heb ik steeds een beter beeld gekregen bij de werkzaamheden waar ik energie van krijg.
Natasja
Review Professional
Maxine heeft echt aandacht voor het persoonlijke stuk, ze gaf mij een vertrouwd gevoel en is zeker professioneel, zonder dat het een puur zakelijk contact wordt. Ze vraagt goed door, waardoor ze mij beter leerde kennen en daardoor mij uiteindelijk naar een fantastische baan weet te begeleiden.

Kan jouw carrière wel een boost gebruiken? Neem contact op met onze talentrecruiters!

Met een talentgerichte werkwijze en focus op werkgeluk gaan de coaches graag met jou in gesprek.

Kelly Lazeroms