Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Recruitment

Wat jouw groeiambities ook zijn, wij zijn de partner in het vinden van de juiste medewerker binnen jouw organisatie.
Recruitment

Recruitment

Wat we doen, doen we goed. We staan voor het leveren van kwaliteit en vinden het belangrijk matches te maken voor de lange termijn. Het proces van recruitment verdient dan ook alle aandacht. Niet alleen richting een potentiële nieuwe collega, maar ook intern kan het werving en selectie proces voor reuring zorgen. Wij zorgen voor zorgvuldigheid, professionaliteit en vertrouwen.

De reden om nieuwe medewerkers te werven kan verschillend zijn: van specifieke groeiambities tot het uitvallen een collega. Wat de reden ook mag zijn, we pakken elk recruitmentvraagstuk met dezelfde deskundigheid op. Door middel van data driven recruitment zijn we op de hoogte van de arbeidsmarktcijfers, hebben we inzichtelijk waar de professionals zich bevinden en brengen we focus aan in ons proces.

Onze diensten

Naast recruitment zoeken we ook de verdieping op om HR naar een hoger niveau te tillen binnen organisaties.

Gesprekscyclus
Recruitment

Aantrekkelijk werkgeverschap

In een tijd waarin goed werkgeverschap van essentieel belang is om werknemers te verbinden aan je organisatie, focussen wij ons op zowel innovatief ondernemerschap als aantrekkelijk werkgeverschap. Naast de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden als werkgever op orde te hebben, is je omgang met werknemers en hoe je werkgeverschap zichtbaar inzet een belangrijk onderdeel voor je werkgeversmerk. Een goed werkgeversmerk draagt bij aan het snel en efficiënt vinden van goede werknemers, de professionals op de arbeidsmarkt.

Vanuit een oprechte interesse die we in werkgevers hebben, hebben we veel zicht op mogelijkheden en betekenisvol ondernemen. Daarnaast hebben we door onze jarenlange ervaring onze eigen visie op aantrekkelijk werkgeverschap. We nemen hierin een adviserende rol naar jou als werkgever of leidinggevende. Je wordt gecoacht en gestuurd in actuele thema’s of situaties die ontstaan op de werkvloer. Zo zoeken we altijd naar aanknopingspunten en kansen die ruimte voor verbetering geven. We leren nu eenmaal door te doen en we doen om te leren. Vanuit deze gedachte ontstaat het continu leiderschap.

Reviews

Benieuwd wat onze klanten vinden van de samenwerking met Modoc?

Evie
Review Klant
Modoc maakt zich sterk in het goed leren kennen van ons als organisatie en heeft een goede voeling met ons DNA, onze bedrijfswaarden en aanpak.
Mario
Review Klant
De contacten en informatie verstrekking tijdens het wervingsproces bevallen ons zeer, wij krijgen zo echt de indruk dat de moeite wordt genomen om onze organisatie te leren kennen en hierdoor een passende kandidaat te vinden.
Kees
Review Klant
Al jaren heb ik contact met Modoc en word ik van tijd tot tijd bijgepraat over veranderingen en mogelijkheden op het gebied van HR. Het is bijzonder fijn dat de medewerkers van Modoc tijdens de gesprekken sterk geïnteresseerd zijn in onze organisatie en de omgang met de medewerkers. Dit resulteert weer in een goed inlevingsvermogen om zodoende met goed advies te komen.
Armando
Review Klant
Jullie hebben als organisatie een goede naam en een breed netwerk.

Samen recruitmentvraagstukken oppakken?

Wij nemen graag de gehele werving en selectie uit handen, zodat wij kunnen doen waar wij goed in zijn, en jij kan doen waar jij goed in bent.

Christel Dobbelaar