Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

E-books, whitepapers en downloads

Alles over Recruitment & HR

HR biases - HR Biases – de 7 typen

Hoe trek je het beste talent aan en behoud je ze? De manier waarop we denken wordt grotendeels bepaald door verschillende onbewuste vooroordelen die uiteindelijk de manier beïnvloeden waarop we de werkelijkheid waarnemen. En deze ‘denkfouten’ komen ook voor in sollicitatie- en evaluatiegesprekken. Door je bewust te zijn van deze zeven typen HR biases, leer je objectief het gesprek te voeren en de juiste (duurzame) match te maken.

E-book - De MODERNE gesprekscyclus

Hoe je door de moderne gesprekscyclus een aantrekkelijke werkgever wordt.

E-book - De kracht van verscheidenheid

Ontdek hoe het omarmen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden een positieve invloed heeft op je bedrijfscultuur, innovatie en succes.

E-book - Latent werkzoekenden bereiken via recruitmentmarketing

Hoe spring je als werkgever boven deze massa uit, zonder teveel mee te gaan in de vraag van de kandidaat? Hoe zorg je ervoor dat jouw vacature door de juiste doelgroep wordt gezien? Hoe creëer je meer verkeer naar je “Werken bij” pagina? Ofwel, hoe bereik je de latent werkzoekende in deze arbeidsmarkt?
Ons antwoord: zet in op recruitmentmarketing.

E-book - Talent

Iedereen heeft talent. De vraag is alleen, herken je jouw talent en wat doe je ermee? Dit e-book geeft inzichten in het bewust worden van jouw – nog onbenut – potentieel.

E-book - Hybride werken

In dit e-book nemen we je mee in het hybride werken: wat houdt het in, wat zijn de voor- en nadelen en welke tips kun je gebruiken om het zelf toe te passen. Ook lees je hoe we bij Modoc het hybride werken hebben omarmd binnen onze werkcultuur. Zelfs het remote werken is een uitdaging die we samen zijn aangegaan.