Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Talentgericht, met kansen
voor jou

Modoc heeft oog voor groei en ontwikkeling, zowel voor werkgever als werknemer.

Jouw carrièremakers

Carrièremakers, dat zijn wij. Voor de werknemer zijn we er om je carrière een boost te geven, jouw talenten te ontdekken en werkgeluk te stimuleren. Voor de werkgever zijn wij de HR dienstverlener die je niet alleen inzet voor het vinden van een nieuwe collega, maar juist als verlengstuk van je eigen HR. De talentgerichte aanpak is waar wij voor staan. Werken vanuit unieke eigenschappen zorgt voor meer productiviteit, betere resultaten en het belangrijkste: werkplezier.

Groei en ontwikkeling

Bij Modoc staan groei en ontwikkeling centraal. Groei van organisaties, groei van medewerkers en groei van persoonlijke ontwikkeling. Met als doel om werkgevers en werknemers te inspireren, te stimuleren en positief te beïnvloeden met onze kijk op HR, recruitment en werkgeluk.

Ik vind het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor mijn klant, collega en de professional.
Marleen Vrolijk Teammanager
"Get shit done" - Stel prioriteiten, behoud focus en omarm je met de mensen die je helpen je doelen te bereiken.
Stephanie de Roo HR Projectmanager
Wat we doen bij Modoc
Wat we doen onboarding

Duurzame inzetbaarheid

De arbeidsmarkt vraagt om flexibiliteit. Duurzame inzetbaarheid is een thema dat niet meer weg te denken is en zowel belangrijk voor werkgever als werknemer. Bij Modoc vinden we duurzame arbeidsrelaties belangrijk. Een nieuwe collega toevoegen aan je team is altijd voor de lange termijn.

Ben je zelf op zoek naar een nieuwe baan? Wij zullen je begeleiden bij het vinden van een vaste baan waar jij werkgeluk kunt ervaren. Het vinden van de juiste baan en de juiste collega is onze dagelijkse business en onze prioriteit. We groeien met je mee.

Samen carrière maken?

Onze Talentrecruiters, Accountmanagers, Projectadviseurs en HR-adviseurs kijken uit naar jou!

Iris Bloot