Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Jouw partner in HR advies & recruitment

Deel je ambities om eens met ons te sparren. Wil je doorpakken? Dan volgt er een concreet plan.
Werkgevers

Wat wij voor jou als werkgever kunnen betekenen

Modoc is een partner die oog heeft voor jou en je organisatie. Werkgevers zien ons als sparringpartner binnen HR. We denken in kansen en oplossingen en zetten voornamelijk in op talentmanagement. Daarbij houden we rekening met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en doen datgene waar wij zelf ook gelukkig van worden: de ambities in de werkende doelgroep naar boven halen en verbinden aan de juiste werkgever. We stimuleren werkgevers om een goed werkgeversmerk neer te zetten en zo effectief mogelijk bedrijfsresultaten te behalen.

Door onze persoonlijke aanpak, een duidelijke en eerlijke boodschap, en datagedreven recruitment leren we elkaar goed kennen en spelen we in op jullie wensen en behoeften. We zijn je graag een stapje voor, zodat we je kunnen verrassen en ontzorgen.

Samenwerken met Modoc

Aantrekkelijk werkgeverschap en het aanjagen van talent op de arbeidsmarkt is wat bij ons hoog in het vaandel staat. Medewerkers werven, selecteren en behouden is onze dagelijkse business. Hoe we HR advies opzetten en uitbrengen? Dat lees je hieronder.

Tijd voor de eerste kennismaking

We komen op verschillende manieren met elkaar in contact: misschien wel via mond tot mond reclame, netwerkborrels, social media, Google of een bekende die onze naam heeft laten vallen. Kortom, hoe onze eerste kennismaking ook tot stand komt, we gaan graag met je in gesprek over jouw groeiambitie.

Tijdens onze eerste kennismaking sparren we kort met elkaar over jouw behoeftes, onze manier van werken en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Zodra er meer duidelijkheid is over welke kansen en mogelijkheden er liggen, gaan we graag een vervolggesprek aan wat een meer persoonlijk karakter krijgt.

Persoonlijk gesprek

We kennen de werkgevers in ons netwerk goed en gaan ook regelmatig langs om ontwikkelingen te bespreken. Juist doordat we fysiek langs komen kunnen we de sfeer op de werkvloer proeven, ontmoeten we de werknemers en krijgen we een goed beeld van de organisatiecultuur en dus van de werkplek van een potentiële nieuwe collega of de huidige collega’s.

Tijdens een persoonlijk gesprek leren we elkaar en het vraagstuk wat op tafel ligt nog beter kennen. In dit gesprek nemen we ook graag van de gelegenheid gebruik om Modoc verder te introduceren. Wat we alvast kunnen vertellen? Goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel. MKB-ers en werkgevers die dezelfde visie hebben, daar leren we van en verwelkomen we graag in ons netwerk. Door deze kennis met elkaar te delen willen we anderen inspireren.

Samen de behoefte in kaart brengen

Door onze nieuwsgierigheid, kennis en kunde binnen het recruitment- en HR-vak, stellen we kritische vragen om te doorgronden waar precies de behoefte ligt. Een vraagstuk binnen recruitment kan uiteindelijk leiden tot een HR-adviestraject of andersom.

Behoud van personeel is het nieuwe recruitment. Dat zorgt ervoor dat onze focus niet alleen ligt op het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, maar ook juist ligt in het zien van kansen om collega’s te behouden. Daarom leiden we collega’s op en helpen we in hun ontwikkeling, zodat zij werkplezier blijven ervaren en jij jouw groeiambities waar kunt maken.

Voorwaarden afstemmen

Om het vertrouwen naar elkaar uit te spreken, stemmen we voorwaarden af en zetten we onze samenwerking professioneel voort. Door wederzijdse afspraken te maken, weten we beiden wat we van elkaar kunnen verwachten, waar we aan toe zijn en kunnen we vrijuit handelen, adviseren en onze kennis delen.

Elk vraagstuk is uniek

Onze HR-adviestrajecten zijn altijd maatwerk. Geen vraagstuk en werkgever is hetzelfde, waardoor we vanuit jouw behoefte een adviestraject op maat opstellen. De adviestrajecten variëren van onderwerp: talentmanagement, onboarding, arbeidsmarktcommunicatie, recruitmentmarketing, interim oplossingen, teamontwikkeling en het geven van workshops & trainingen.

Voor ieder vraagstuk hebben we specialisten in huis: talentcoach- en trainer, projectmanager HR, HR-adviseur, communicatie- en brand strateeg en online data marketeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We sparren graag geheel vrijblijvend met je om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Definiëren van wederzijdse verwachtingen

We vinden het belangrijk om wederzijdse verwachtingen te definiëren, zodat we deze verwachtingen tijdens het traject kunnen waarborgen, verifiëren en waar nodig bijsturen. Tijd, aandacht en energie steken we met liefde in onze werkgevers, werknemers en projecten. Dit verwachten we ook terug, zodat we een gelijkwaardige werkrelatie hebben.

Klant is koning kennen wij niet, omdat we vanuit onze expertise en ervaring recruitment en HR sámen naar een hoger niveau tillen. Koninginnen Aandacht zijn we daarentegen wél!

Samen succesvol

Samenwerken, dat doen we graag! Geef ons het vertrouwen en de ruimte om jullie recruitment- of HR vraagstukken op te pakken en wij zorgen voor een team van specialisten die met passie hun werk doen. Authentiek en alert met focus op verbinden: dat is kenmerkend voor de HR-dienstverlening van Modoc. Samen zijn we succesvol.

Expert aan het woord
Artikelen • Arbeidsmarktcommunicatie •

Modoc’s Carlijn over recruitmentmarketing en de kracht van zichtbaarheid

Artikelen • Werkgevers •

Hoe je als organisatie effectief gebruik kunt maken van Out of Office berichten

Artikelen • Aantrekkelijk werkgeverschap •

Vier redenen om in de zomer te investeren in je Employer Brand

Modoc's expert Nina
Expert aan het woord
Artikelen • Talentmanagement •

Modoc’s Nina over hoe online assessments niet alleen je één-op-één gesprekken kunnen versterken, maar ook je team helpt ontwikkelen.

Positieve werkcultuur
Artikelen • Aantrekkelijk werkgeverschap •

De positieve werkcultuur: hét succes van binnenuit

Podcast • Aantrekkelijk werkgeverschap •

Werken met Gen Z? Vier generaties op de werkvloer samen laten werken

Wat klanten over ons zeggen

Mario
Review Klant
De contacten en informatie verstrekking tijdens het wervingsproces bevallen ons zeer, wij krijgen zo echt de indruk dat de moeite wordt genomen om onze organisatie te leren kennen en hierdoor een passende kandidaat te vinden.
Evie
Review Klant
Modoc maakt zich sterk in het goed leren kennen van ons als organisatie en heeft een goede voeling met ons DNA, onze bedrijfswaarden en aanpak.
Armando
Review Klant
Jullie hebben als organisatie een goede naam en een breed netwerk.
Kees
Review Klant
Al jaren heb ik contact met Modoc en word ik van tijd tot tijd bijgepraat over veranderingen en mogelijkheden op het gebied van HR. Het is bijzonder fijn dat de medewerkers van Modoc tijdens de gesprekken sterk geïnteresseerd zijn in onze organisatie en de omgang met de medewerkers. Dit resulteert weer in een goed inlevingsvermogen om zodoende met goed advies te komen.
Irma
Review Klant
Modoc denkt met ons mee en selecteert alleen kandidaten die goed passen binnen de organisatie en onze kernwaarden.

Weten hoe jij je organisatie in beweging brengt? Of zoek je een partner die jouw HR naar een hoger niveau tilt?

De koffie of thee staat klaar! Neem gerust contact op met onze adviseurs.