Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Jouw talenten inzetten bij Modoc?

Benieuwd naar wie wij zijn en wat wij doen? We maken graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee.

Carrierekansen bij Modoc

Als adviseur en gesprekspartner voor het aantrekken van nieuwe medewerkers én het behouden van fijne collega’s ben jij de verbinder in de breedste zin van het woord. Alles draait om aandacht en je gaat de inhoud van je functie op basis van je eigen talenten boetseren. Zo komen vrijheid en verantwoordelijkheid tot uiting in onze werkcultuur en jouw loopbaanperspectief.

Bij Modoc denken we graag in kansen, zo zijn we nieuwsgierig naar jouw persoonlijke karakter en verkennen we graag samen de mogelijkheden. Uiteraard vanuit je interesse in onze dienstverlening en de gezonde werklust die vrijkomt als jij werkt vanuit je unieke eigenschappen.

Lenneke Kragten
Leiderschapstraining en verschillende leiderschapsstijlen

Interesse om je bij het Modoc team aan te sluiten?

Modoc is een familiebedrijf die gaat en staat voor jouw ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk om jouw persoonlijke kwaliteiten te ontdekken en je in je kracht te zetten. Dit staat garant voor werkplezier en succes! Bij Modoc zijn we gedreven in ons werk, in ieder van ons schuilt ondernemerschap en passie voor het vak. Collega’s van Modoc zijn intrinsiek gemotiveerd en zetten dus net dat stapje extra voor de kandidaat en werkgever.

Als collega binnen het Modoc team vind je het fijn om samen te werken waarbij je de ruimte krijgt om zelfstandig je ideeën uit te voeren (en lol te ervaren). Wij vinden het fijn als collega’s meedenken en samen met ons als organisatie willen groeien naar de carrièremaker die we willen zijn.

"If it excites you and scares you at the same time, it might be a good thing to try". Durf dus je ambities te volgen en nieuwe dingen te leren, het zal je ver schoppen.
Iris Bloot Teammanager
Als medewerkers oprechte aandacht en interesse ervaren, zijn zij meer bereid om het beste uit zichzelf te halen. Mensen zullen zich meer openstellen en zo kom je als manager veel beter te weten wat er allemaal speelt binnen je team en de organisatie. Dit kan ook een belangrijke aanjager zijn van innovatie binnen het bedrijf.
Lenneke Kragten HR Adviseur
Iris Bloot
Lenneke Kragten
Arbeidsmarktcommunicatie
Leiderschapstraining en verschillende leiderschapsstijlen

Hybride werken

Het hybride werken is bij Modoc volledig omarmd en verankerd in de werkcultuur. Thuiswerken, op kantoor of een plek waar jij op dat moment het beste je werk kunt doen. Op basis van je taken en werkzaamheden beslis jij waar je gaat werken. Wil je graag de energie van je collega’s voelen en het sociale aspect opzoeken of ga je heel geconcentreerd aan het werk? Vrijheid én verantwoordelijkheid zorgt bij onze collega’s voor werkgeluk.

Liever direct contact?

Wil je liever dat we je even bellen, laat dan je gegevens achter. Leuk ook als je ons volgt via onze socials, zodat je nóg meer een kijkje in onze keuken kunt nemen.

Lenneke Kragten