Vacatures Bergen op Zoom

Voor de vacatures in Bergen op Zoom, ben je goed terecht gekomen bij Modoc. Met een ruim aanbod aan vacatures in Bergen op Zoom en omgeving, zitten er functies tussen die passen bij jouw wensen. De banen verschillen van fulltime en parttime banen en ook in opleidingsniveau is veel keuze. Of je zoekt naar een mbo, hbo of wo functie, in Bergen op Zoom is er voor ieder wat wils.

 

Grens van Zeeland & Brabant

Bergen op Zoom heeft een centrale ligging, namelijk op de grens tussen Zeeland en Nood-Brabant. Hierdoor is het gemakkelijk voor werknemers uit Zeeland om hier te werken en ook Brabanders kiezen vaak de jobs in deze leuke stad. Van origine is Bergen op Zoom een handelsstad en is er veel werkgelegenheid geweest. Ook nu zorgt de historische binnenstad ervoor dat deze stad een fijne werkomgeving heeft. De smalle straatjes en oude panden zorgen voor een ontspannen sfeer. Met het Markiezenhof als echte hoogtepunt, is het een plek om te genieten.

 

Werken in Bergen op Zoom

Naast de mooie plekjes in deze Brabantse stad, is het dus ook een fijne plek om te werken. De vacatures in Bergen op Zoom en omgeving zijn onder te verdelen in diverse categorieën en dus in  functies en branches. Een aantal voorbeelden:

  • Logistiek
  • Transport
  • Administratie
  • Financiën
  • Techniek
  • Bouw

 

De banen in de gemeente Bergen op Zoom bespreken onze carrièremakers graag met je tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek. Dit kan bij ons op kantoor in Tholen of online door middel van een Teams meeting. Samen wordt er gekeken naar jouw talenten, je ambities en natuurlijk binnen wat voor soort bedrijf jij het beste tot je recht komt.

 

Loopbaancoaching in Bergen op Zoom

Naast de vacatures die we bespreken en dus het vinden van een geschikte baan, ben je ook welkom bij Modoc voor loopbaancoaching en talentontwikkeling. Wanneer je dus niet meer helemaal weet welke richting je op moet of je wilt graag weten wat jouw sterke punten zijn, dan is loopbaanadvies een fijne optie. Hierin wordt er een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) afgenomen, waarin duidelijk wordt wat je voorkeuren zijn als het gaat om werkgedrag. Een waardevol en herkenbaar rapport wat zorgt voor inzichten die je je gehele loopbaan kunt blijven gebruiken. We hopen je snel te zien.

 

Onze coaches en recruiters staan voor je klaar in Tholen en Etten-Leur om de vacatures in Bergen op Zoom en omgeving met je te bespreken.

Anne Panis

Accountmanager Tholen

anne@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Iris Bloot

Teammanager Tholen

iris@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.nl

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Marissa Andries

Recruiter Tholen

marissa@modoc.nl
0166 – 744015
Linkedin