Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Talent­ontwikkeling

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het ontdekken van jouw unieke eigenschappen? Samen ontdekken, benutten en ervaren.
Talentontwikkeling

Wat is talentontwikkeling?

Talentontwikkeling zorgt ervoor dat talenten worden ontdekt, getriggerd en verder worden ontwikkeld. Deze talenten, ook wel unieke eigenschappen, optimaal benutten binnen een organisatie zorgt voor productiviteit, gedrevenheid en het allerbelangrijkste: werkgeluk. Dit willen we ook voor jou.

Wil jij inzichten in je competenties? Wil je deze optimaal inzetten in je baan? Onze talentcoaches helpen je verder.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in

Ontmoet onze talentcoaches

Nina Kuijper
Nina Kuijper Talentcoach
Christel Dobbelaar
Christel Dobbelaar Loopbaanadviseur

Vacatures in de regio

Wanneer je inzicht hebt in je talenten, wordt het vinden van een passende baan steeds gemakkelijker. Wat voor soort functie past bij jou? Welke werkgevers sluiten aan op jouw normen en waarden? Hoe wil jij je verder ontwikkelen?

Ons brede netwerk in de regio zorgt ervoor dat we gemakkelijk de link leggen tussen een mooie werkgever en jouw ambities. Aan de hand van je sterke punten richten we ons op de vacatures die bij jouw passen.

Wil je alvast een kijkje nemen bij de vacatures in de regio die we voor jou hebben?

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan". Iedere dag leer ik weer bij, zowel als accountmanager als ook als mens. Dit gunnen wij ook onze professionals door via talentontwikkeling te leren en te groeien.
Anne Panis Accountmanager
Groei is vaak oncomfortabel en vol van emoties die je niet verwacht. Het is ook waardevol, nodig en het brengt je mijlenver.
Joyce Kuppens Communicatieadviseur
Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Leg je focus dus op wat jou blij maakt, zowel in je werk als privé. Werkgeluk is waar wij voor gaan!
Melissa Jongenelen Accountmanager

Wat zeggen anderen over talentontwikkeling

Sanne
Review Professional
Leerzame tijd gehad! Zelfkennis en zelfwaardering is enorm geboost door de coachgesprekken met Céline. Modoc heeft lief personeel, ze staan echt voor je klaar en delen hun kennis op een fijne manier.
Stefan
Review Professional
Christel heeft me goed laten nadenken over waar ik naar op zoek ben. En wat ik nodig heb in een baan om voor langere tijd plezier in mijn werk te hebben/houden.
Frank
Review Professional
Ik ben blij dat ik een coachingsgesprek heb gedaan bij Modoc. Het is confronterend maar ook erg bevestigend. Nu weet ik goed wat ik anders wil gaan doen.
Isabelle
Review Professional
Door een reorganisatie kwam ik weer op de arbeidsmarkt. Mijn zelfvertrouwen had een flinke deuk gekregen. Dankzij Modoc, met hun goede begeleiding, advies en de cursussen online heb ik me weer gevonden en kon ik met zelfvertrouwen de sollicitatiegesprekken aan.

Klaar om aan de slag te gaan?

Wij ook, samen met jou! Bel of mail onze talentcoaches en recruiters om samen met jou aan de slag te gaan met talentontwikkeling. Je unieke eigenschappen zijn namelijk je belangrijkste middel om de baan te vinden die bij jou past.

Carlijn Balink