Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Ook graag zichtbaar zijn in de zomer?

 

Wil jij ook graag zichtbaar zijn onder jouw doelgroep, zodat je na de zomerperiode je kansen vergroot om nieuwe collega’s aan te nemen? Maar weet je niet waar te beginnen? Via ons kun je gebruik maken van een recruitmentcampagne. We promoten een vacature vanuit jouw naam, op de kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt en met de juiste prikkelende boodschap. Interesse in meer informatie? Mail Carlijn of Joyce via communicatie@modoc.nl of laat je gegevens hier achter:

 

 

Carlijn Balink

Ik gebruik de online assessments om de eigen talenten van de managers te laten zien, maar ook om te laten zien dat iemand anders zijn gedrag vanuit een goede intentie komt. Je leert je team beter kennen.

Nina Kuijper

Hoe ben je het beste te bereiken?

 

Op allerlei manieren mag je met me in contact komen. Bellen, mailen, via LinkedIn berichten of kom langs op Madeira in de wintermaanden (knipoog).

 

 

Nina Kuijper

Aan de slag

 

Onze cultuurontwikkelaars voorzien je van raad en daad, helpen een veranderstrategie ontwikkelen, delen inzichten, begeleiden het traject, adviseren en geven workshops, trainingen en coaching. Wij zijn de aanjagers van aandacht voor elkaar, maar de basis ligt bij het zelf doen.

 

 

Nina Kuijper

Meer weten over perceptie op de werkvloer?

 

Doordat er vier verschillende generaties op de werkvloer rondlopen, krijg je te maken met generatieperspectieven. Een uitdaging, maar vooral een kans om samenwerkingen te versterken en innovaties op te pakken. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in ontwikkelprogramma’s voor teams, leiders en individuen om vanuit diverse perspectieven samen te werken.

 

 

Marinka van den Bergh

Ben je op zoek naar talent dat aansluit bij jouw organisatie? Of wil je talentmanagement meer benutten binnen jouw team? Wij denken in oplossingen en zien waar kansen liggen voor jou.

 

Neem vrijblijvend contact op met Marleen voor een recruitmentvraagstuk of bel met Stephanie om te sparren over een HR project.

 

Loopbaancoaching

Hoe integreer je HR strategisch binnen jouw organisatie?

Onze adviseurs zijn het verlengstuk van HR binnen een organisatie of zelfs dé HR partner bij het ontbreken hiervan. We brengen de huidige cultuur en processen in kaart en zetten samen de verbetering in. Vanuit kennis en ervaring zien we het effect in de praktijk wanneer er onderling meer wordt stilgestaan bij de kracht van HR.

 

Neem contact met ons op.

 

 

Stephanie de Roo

Lees nog meer over generatiemanagement

 

Met vier generaties op de werkvloer, kunnen we veel van elkaar leren. Lees hier meer over de generaties en generatiemanagement.

 

 

Carlijn Balink