Persoonlijke ontwikkeling

We gunnen het iedereen om werkplezier te ervaren. Onze loopbaancoaches geven inzichten die je verrassen óf juist de bevestiging geven die je nodig hebt. Jouw ambities triggeren we gedurende een gesprek. Jij komt hierdoor zelf in beweging, heel laagdrempelig maar precies wat nodig is om een gelukkige carrière tegemoet te gaan. De beste versie van jezelf, daar geloven wij in.

Ben jij nog zoekende in je carrièrepad? We bieden verschillende mogelijkheden aan om goed van start te gaan op de arbeidsmarkt of je hebt juist deze stap nodig om los te komen van de vertrouwde werkomgeving. 

Loopbaancoaching

Onze recruiters zijn opgeleid tot loopbaancoach. Een loopbaancoach levert je extra inzichten op en geeft nóg meer gerichte sturing aan je carrière. Start je net aan je loopbaan of werk je al enige tijd in een specifieke branche of functie en wil je graag wat anders? Onze loopbaancoaches plannen een gesprek om jou nieuwe inzichten te geven waardoor jij makkelijker een keuze maakt welke richting je op gaat. Om dit gesprek extra lading te geven werken de coaches met een assessment (PPA) gericht op jouw werkmasker. Je vraagt een loopbaancoachingsgesprek aan via één van onze recruiters.

PPA: wat levert het je op:

In welke werkomgeving kom jij volledig tot je recht? Werk jij het liefst in een team of juist zelfstandig? Iedereen heeft talenten! Deze talenten komen binnen jouw werkomgeving én een passend team optimaal tot zijn recht. Een PPA (Persoonlijke Profiel Analyse) is een assessment en geeft inzicht in jouw werkgedrag.

Gedurende dit assessment van maximaal 15 minuten worden stellingen behandeld. Jij geeft in diverse situaties aan, wat het beste en het minste bij jou past. Als je alle vragen hebt beantwoord, wordt er een rapportage opgesteld. De uitslag geeft aan waar jouw talenten liggen en benoemt ook jouw valkuilen. Jouw karaktereigenschappen op de werkvloer, communicatieve vaardigheden en motivatie komen aan bod. Aan de hand van deze test kan makkelijk bepaald worden in welke functie en werkomgeving jij het beste tot je recht komt.

Aan de andere kant weet het bedrijf beter waar hun (nieuwe) collega behoefte aan heeft. Door aan beide kanten deze inzichten te hebben, kunnen we beter de juiste match maken. Een PPA-test wordt ook regelmatig in een sollicitatieprocedure afgenomen wanneer een bedrijf daar behoefte aan heeft.

 

Instagramcursus talenten ontdekken en inzetten

Vind je een loopbaancoachingsgesprek en een PPA assessment een te grote stap, dan is de instagramcursus een goede optie. Een laagdrempelige manier om je talenten te ontdekken. Nina, onze talentcoach, neemt je online mee in een uitgewerkt stappenplan. Je verkrijgt vanuit huis, op de momenten dat het jou schikt, inzichten in je talenten en leert hoe je ze inzet tijdens een sollicitatiegesprek of wanneer je bijvoorbeeld intern een stap wilt maken. Lees hier meer.

Af en toe houden we op onze socials een actie waarbij we de cursus gratis weggeven. Wil je hier ook kans op maken? Hou dan vooral facebook, instagram en Linkedin in de gaten.
Je ontvangt dan een membercode waarmee je jezelf gratis kan aanmelden. Heb jij al een membercode ontvangen via de socials of via een golden ticket? Meld je dan hier aan:

Member cursus ‘talenten ontdekken & inzetten’.