Wat doet Modoc?

Wat doen we anders dan andere bureaus? Waarom kies je voor Modoc en hoe gaan we precies te werk? We nemen je mee in onze werkwijze en bereiden je voor op ons kennismakingsgesprek. Zo weet jij op voorhand waar je voor kiest en dat vinden wij ontzettend belangrijk in een zoektocht naar een bijpassende baan.

 

Wat we doen voor jou?

Wat is jouw ambitie? Wat zijn je drijfveren? Wanneer ervaar jij werkplezier? We leren je kennen en geven advies om je een stap verder te helpen in je carrière.

De arbeidsmarkt verandert continu. Bedrijven zoeken talenten die passen binnen hun cultuur en stellen daardoor steeds andere eisen aan jou als kandidaat en aan het sollicitatieproces. Wij kennen deze bedrijven, wij leggen gemakkelijk contact met deze bedrijven en komen te weten wat belangrijk vinden in het aannemen van een nieuwe collega. We adviseren je en voorbereiden je voor. Zo heb je altijd een stapje voor op de rest.

We vinden het bijzonder om te lezen dat slechts 39% van de werknemers in Nederland zich betrokken voelt bij zijn of haar baan. Dit kán en móet anders. Om werkplezier te ervaren is het belangrijk dat je aan de slag gaat bij een organisatie die bij je past. En samen komen wij erachter wat voor organisatie dat moet zijn.

39%

van de werknemers in ons land voelt zich maar betrokken bij hun werk

Hoe we dit doen?

Naast de vacatures die we online hebben, onderhouden wij goede contacten met de werkgevers in de regio. Het contact wat wij met elkaar hebben wordt effectief ingestoken. We gaan direct voor je aan de slag en leggen keuzes aan je voor nog voordat wij het contact met de organisatie leggen. Kortom, we doen niks zonder jouw goedkeuring, jij bent in de lead. We onderbouwen altijd waarom we specifieke organisaties benaderen of welke vacatures goed aansluiten op jouw wensen en behoeften. Zo krijg je zelf ook een goed beeld bij waarom we jou matchen aan een specifieke werkgever.  Je hebt gedurende ons traject één contactpersoon. 

 

En er is meer

We begrijpen helemaal dat je nieuwsgierig bent naar jouw werkmasker, zoals we dat zo mooi noemen. Hoe presteer jij op het werk? Wat is voor jou belangrijk in een functie? Wat is jouw natuurlijke werkhouding? Wat ontstaat er wanneer je onder druk presteert? Dit zijn hele mooie inzichten en een aanvulling op je sollicitatieproces. Om hier antwoord op te krijgen werken we (op aanvraag) met een Persoonlijk Profiel Analyse (PPA). Aan de hand van de DISC-kleuren ontstaat er een rapport dat weergeeft in wat voor werkomgeving en in welke functie jij het beste tot je recht komt. Wat voor jou het minste energie kost. Er is hierin geen goed of fout en juist enorm waardevol om deze inzichten te verkrijgen voor jou als werknemer maar ook voor de werkgever.

Onze loopbaancoaches krijgen tijdens een kennismakingsgesprek een idee wat jouw werkmasker kan zijn. Wil je hier meer over weten, vraag er dan naar tijdens je gesprek of via de link hieronder lees je er meer over. Een PPA is een uitgebreider en waardevoller document dan een cv. Het kan daarom ook zo zijn dat een werkgever tijdens een sollicitatiegesprek hier gebruik van wilt maken. Je ontvangt dan jouw werkmasker en gaat hierover in gesprek met je potentiële nieuwe werkgever.

Meer informatie hierover vind je op de pagina ‘Persoonlijke ontwikkeling’

Contact

Het ervaren van werkplezier hangt van verschillende factoren af. Zo is het ontzettend belangrijk dat je werk zo min mogelijk energie kost. Dat je je thuis voelt binnen een organisatie. En dat hetgeen wat jij belangrijk vindt in je baan, dat daar in de organisatie waar je komt te werken ook aandacht voor is. Dit samen maakt dat de zoektocht naar de juiste baan voor jou moeilijk is en als een langdurig proces wordt ervaren. Wanneer weet je nu écht of een nieuwe werkgever aan jouw wensen voldoet?  Modoc helpt je graag verder in jouw zoektocht. Om dit zo goed mogelijk te doen, plannen we een kennismaking in. Laten we samen het werkgeluk ervaren.

    Ik ga akkoord met de inhoud van het terugbelformulier en geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt in het kader van de HR dienstverlening van Modoc.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.