Talenten ontdekken en inzetten

Modoc is persoonlijk en een échte carrièremaker. Wij gaan voor de langdurige relaties en maken de match tussen werkgever en werknemer op basis van verschillende factoren. Om te weten welke functie en werkgever goed bij je past, begrijpen we dat dit een lastige keuze is als je aan de start van je carrière staat. Daarom hebben we voor de Young professionals verschillende opties om erachter te komen waar jouw talenten liggen zodat je die meteen goed in kan zetten en gedurende je loopbaan verder kan ontwikkelen. Dit helpt je om gericht op je carrièredoel af te gaan en voorkomt dat je een energielek ervaart in je zoektocht.

Je begint net aan het bouwen van je carrière of je bent net afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt. We snappen heel goed dat je nog zoekende bent in je proces en juist wel wat hulp kan gebruiken in het verzamelen van informatie over verschillende werkgevers en soorten functies. Er is een heel groot gevarieerd aanbod. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Instagramcursus talenten ontdekken

Naast een uitgebreide kennismakingsgesprek  in je zoektocht naar een nieuwe baan, hebben we ook verschillende aanvullende opties om erachter te komen waar jouw talenten liggen. Handig bijvoorbeeld als je in een sollicitatiegesprek moet onderbouwen wat jou gemakkelijk afgaat en wat eventueel nog ontwikkelpunten zijn en op deze manier als starter een streepje voor te hebben op je concurrentie. Want om achter jouw talenten te komen hoef je niet heel veel werkervaring te hebben.

Wil jij inzichten verkrijgen in je talenten en weten hoe je die inzet in je gesprek of tijdens je loopbaan? Dan is de instagramcursus Talenten ontdekken en inzetten iets voor jou. Coach Nina neemt je mee in een overzichtelijk stappenplan wat gemakkelijk vanuit huis, op eigen tempo te volgen is.

Loopbaancoaching

Investeer je graag in persoonlijke ontwikkeling en zou je meer informatie willen ontvangen over de richting en soort functie wat bij je past, dan is een gesprek met één van onze loopbaancoaches een goed idee. 

Één van onze coaches gaat het gesprek met je aan over jouw wensen en behoeften, wat zoek je in een functie en werkgever. Door middel van het stellen van gerichte vragen wordt je aan het denken gezet.  Je loopbaancoach helpt je te sturen naar de goede richting.  Jouw antwoorden nemen zij meenemen in hun eindconclusie. Vaak heb je aan één gesprek voldoende nieuwe inzichten waar je direct mee aan de slag kan. Je bespreekt met jouw coach wat nodig is om vervolgstappen te ondernemen. Leer hier onze coaches kennen:

Carlijn Balink

Online Data Marketeer

carlijn@modoc.nl
076-3036311
www.linkedin.com

Cathelijn Loeff

Recruiter Tholen

cathelijn@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0116-744015
www.linkedin.com

Persoonlijk Profiel Analyse

Een PPA Assessment, wat houdt dit precies in en wat levert het je op? PPA staat voor Persoonlijk Profiel Analyse. Het is een assessment die per persoon een analyse maakt aan de hand van jouw gegeven antwoorden. Je herkent hierin jouw werkmasker. Welke communicatiestijl heeft jouw voorkeur, waar ligt in het werk jouw focus, ben je gestructureerd of sta je juist open voor spontane acties? Dit profiel geeft een heel duidelijk beeld hoe jij graag werkt. Dit assessment is gebaseerd op de DISC-kleuren en geeft aan welke kleur het meest dominant aanwezig is.

Heb jij bijvoorbeeld veel blauw in jouw profiel, dan werk je graag gestructureerd en analytisch. Hieraan zouden we functies kunnen koppelen die passen bij dit werkmasker. Er is hierin uiteraard geen goed of fout, het geeft alleen weer waar jij vooral energie van krijgt omdat het je natuurlijke werkhouding inzichtelijk maakt.

Bekijk hier de mogelijkheden voor het afnemen van een PPA assessment.

Let op: als je in een sollicitatieproces bij ons terecht komt, kan het ook zijn dat de werkgever waar je op gesprek gaat, gebruik maakt van een PPA. Om die reden is het aan te raden met de recruiter te overleggen of je zelf een assessment afneemt of wacht op een sollicitatiegesprek.

 

Recruitment

Wil je vooral graag aan de slag, dan ben je bij Modoc aan het juiste adres. Wij maken graag de verbinding tussen werknemer en werkgever. Dit doen we niet zomaar, we kijken naar veel verschillende aspecten om te bepalen welke kandidaat in aanmerking komt voor welke werkgever en andersom. Zo zetten we altijd in op een langdurige relatie. We adviseren onze werkgevers om te investeren in de kandidaten die via ons solliciteren met een jaarcontract of een direct dienstverband.

Bij ons geldt meestal dat, als je een jaarcontract via Modoc ontvangt en aan de slag gaat bij één van onze werkgevers, je na dat jaar bij goed presteren door het bedrijf wordt overgenomen. Zo bieden we jou meer zekerheid en vastigheid en ben jij het talent voor de werkgever.

Young professionals die via ons aan de slag gaan willen investeren in hun carrière. Zoeken hun ambities op en nemen hun werk serieus. Je ontdekt wat bij je past, je laat je adviseren door onze recruiters en gaat op zoek naar jouw werkgeluk. Persoonlijke ontwikkeling staat daarom bij de werkgever ook centraal.

Neem contact op met één van onze recruiters en we plannen graag een kennismaking met je:

Carlijn Balink

Online Data Marketeer

carlijn@modoc.nl
076-3036311
www.linkedin.com

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0116-744015
www.linkedin.com

Cathelijn Loeff

Recruiter Tholen

cathelijn@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com