Jouw carrièremaker

Modoc is persoonlijk en een échte carrièremaker. Wij gaan voor de langdurige relaties en maken de match tussen werkgever en werknemer op basis van verschillende factoren. Voor de young professionals hebben we verschillende mogelijkheden om erachter te komen waar jouw talenten liggen. Zo kun je zelfverzekerd en vol vertrouwen je loopbaan tegemoet gaan. 

Je begint net aan het bouwen van je carrière of je bent net afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt. We snappen heel goed dat je nog zoekende bent in je proces en juist wat hulp kan gebruiken in het verzamelen van informatie over verschillende werkgevers en soorten functies. Er is een heel groot gevarieerd aanbod. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

 

Online cursus talenten ontdekken

Vanaf september 2021 is het mogelijk om een online cursus te volgen. Zo kun je gemakkelijk vanuit huis je talenten ontdekken via een leuke test. Ook leer je hoe je deze talenten bijvoorbeeld inzet tijdens een sollicitatiegesprek, een functioneringsgesprek of in je werk. Alles om jou een stap verder te helpen in je carrière zonder al te veel verspilde tijd. 

Wil jij op de hoogte gehouden worden zodra de cursus online komt? Stuur een mail naar communicatie@modoc.nl en je ontvangt bericht zodra je als één van de eersten gebruik hiervan kan maken. 

 

Loopbaancoaching

Investeer je graag in persoonlijke ontwikkeling door middel van een één op één coaching gesprek? Zou je meer willen weten over de branche en soort functie wat bij je past? Dan is een gesprek met één van onze loopbaancoaches een goed idee. 

Je loopbaancoach helpt je te sturen naar de goede richting zodat je gerichter je zoekactie in kunt zetten en weet waar jij energie van krijgt. Vaak heb je aan één gesprek voldoende nieuwe inzichten waar je direct mee aan de slag kan. Je bespreekt welke vervolgstappen je kunt ondernemen en jouw coach is jouw stok achter de deur. Leer hier onze coaches kennen:

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Céline Jung

Recruiter Etten-Leur

celine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Persoonlijk Profiel analysere

Een persoonlijk profielanalyse geeft een uitgebreid inzicht hoe jij als persoon graag werkt, communiceert en hoe jij met verschillende situaties omgaat. Het is een assessment die per persoon een analyse maakt. Dit profiel is gebaseerd op de DISC-kleuren en geeft aan welke kleur het meest dominant aanwezig is bij jou.

Heb jij bijvoorbeeld veel blauw in jouw profiel, dan werk je graag gestructureerd en analytisch. Aan dit werkmasker zouden we functies kunnen koppelen. Er is uiteraard geen goed of fout, het geeft alleen weer waar jij energie van krijgt omdat het je natuurlijke werkhouding inzichtelijk maakt.

Bekijk hier de mogelijkheden voor het afnemen van een PPA assessment.

Weet ook dat als je in een sollicitatieproces bij ons terecht komt, dat de werkgever waar je op gesprek gaat, gebruik kan maken van een PPA om een beter beeld te krijgen wie ze in het gesprek voor zich hebben. Om die reden is het aan te raden met de recruiter te overleggen of je zelf een assessment afneemt of wacht op een sollicitatiegesprek.

 

Nieuwe baan

Weet jij al heel goed waar je talenten liggen en wil je vooral zo snel mogelijk aan de slag? Dan ben je bij Modoc ook aan het juiste adres. Wij maken de verbinding tussen werknemer en werkgever. Dit doen we niet zomaar, we kijken naar verschillende aspecten om te bepalen welke kandidaat in aanmerking komt voor welke werkgever en andersom. Zo zetten we altijd in op een langdurige relatie. Wij raden onze werkgevers aan om te investeren in de kandidaten die via ons solliciteren door het bieden van een jaarcontract of een direct dienstverband.

Bij ons geldt meestal dat, als je een jaarcontract via Modoc ontvangt en aan de slag gaat bij één van onze werkgevers, je na dat jaar bij goed presteren door het bedrijf wordt overgenomen. Zo bieden we jou meer zekerheid en vastigheid en ben jij het talent voor de werkgever. Het is een fabel dat je via recruitmentbureaus minder salaris ontvangt. Wij helpen júist bij de salarisonderhandeling en bespreken altijd met jou je wens hierin.

Jonge professionals die via ons aan de slag gaan, willen investeren in hun carrière. Zij zoeken hun ambities op en nemen hun werk serieus. Je ontdekt wat bij je past, je laat je aanbevelen door onze recruiters en gaat op zoek naar jouw werkgeluk. Persoonlijke ontwikkeling staat daarom bij de werkgever ook centraal.

Neem contact op met één van onze recruiters en we plannen graag een kennismaking met je in:

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Kelly Lazeroms

Recruiter Etten-Leur

kelly@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com

Marissa Andries

Recruiter Tholen

marissa@modoc.nl
0166 – 744015
Linkedin