Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

IT Business Developer

Bij KIBO hebben we de mentaliteit van een topsporter. We zetten door, waar anderen afhaken voor hun klanten. We zijn gefocust, want met focus pakken we extra meters, voor onze klanten. We zoeken de randjes op van het maximum haalbare, m.b.t. innovatie voor ons én onze klanten. Sluit je je aan bij ons team als IT Business Developer?

Wat ga je doen?

Als IT Business Developer help je ons intern verder te automatiseren en innoveren. Je durft zowel je collega’s als onze klanten te vertellen hoe we het beste kunnen werken. Je deinst er dan ook niet voor terug om onze aanvoerder te zijn in automatisering en innovatie. Jouw werkzaamheden zoals voornamelijk bestaan uit het optimaliseren van het gebruik van softwarepakketten, zoals Exact, AFAS en Microsoft.

Jij zorgt ervoor dat iedere medewerker en iedere klant van KIBO die met ons softwarepakket werkt, begeleidt wordt. Oftewel je regelt dat alles soepel verloopt en optimaal wordt benut. Hiermee kunnen we onze klanten nog beter bedienen en ontzorg je de collega’s.

Je gebruikt je kennis van Exact Online, AFAS en Microsoft om intern en extern te helpen. Wanneer je deze kennis nog niet volledig hebt, is dat geen probleem. Het aller-aller-belangrijkste is dat je mee wilt doen met ons. Dat jij in ons team komt!

Het adviseren van klanten is wat we het liefste doen. Door verdere automatisering van de financiële administratie en het ERP pakket, hebben we minder verwerkingstijd en meer tijd voor advisering. Je zorgt er dan ook voor dat we samen het allerbeste in elkaar naar boven halen. Dit doen we voor onze klanten en voor onszelf.

 

Hier ga je aan de slag

Bij KIBO Accountants helpen we ondernemers zichzelf te verbazen. Hoe we dat doen? We weten ongelooflijk veel van de ondernemingen van onze klanten. We beschikken over enorm veel financiële data. Daarom zien we mogelijkheden en kansen eerder en beter. Zo weten we wat ondernemers kunnen, hoe ze zichzelf kunnen verbazen, hoe ze kunnen doen wat ze nooit voor mogelijk hielden. En elke keer wanneer dat lukt, geeft ons dat een enorme kick.

Als IT Business Developer kom je te werken in een fijne, informele organisatie. Met ongeveer dertig collega’s weet iedereen wie je bent en heeft iedereen zowel de klanten als zijn/haar collega’s centraal staan.

Doordat onze klanten voornamelijk uit het MKB komen, zitten we rechtstreeks aan tafel met de ondernemer. We gaan gelijkwaardige partnerships aan en jij bent een waardevolle toevoeging aan ons team.

En nog een groot voordeel aan werken bij KIBO Accountants is onze locatie in Middelharnis. Files? Die kennen wij hier namelijk maar zelden!

 

Waar jij goed in bent

Jij weet je collega’s te ontzorgen door je kennis in het optimaliseren en innoveren van de software en systemen. Jij pakt hierin de leiding en weet je collega’s mee te nemen in eventuele veranderingen. Met je adviserende skills weet je overtuigend over te komen en laat je zien dat vernieuwingen onze klanten vooruit helpen en natuurlijk ook ons intern. Zelfstandig aan de slag gaan is voor jou dan ook geen probleem. Verder:

 • Heb je minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels is prettig als je dat ook spreekt.

 

Wat wij je bieden

Jij mag als IT Business Developer verwachten dat je in een professionele organisatie terecht komt. Een leuke, informele club collega’s met hart voor de zaak en de klanten. We helpen ondernemers écht verder. We bieden je een actieve en uitdagende werkomgeving, waarbij je alle ruimte krijgt om zelfstandig te werken en jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast mag je het volgende verwachten:

 • Mooi salaris;
 • Vast contract;
 • 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een ingerichte thuiswerkplek;
 • Pensioenregeling op basis van beschikbare premie en mogelijkheden tot bijsparen;
 • Regelmatig teamuitjes;
 • Een organisatie die constant bezig is met innovatie, procesverbetering en willen iedere dag 1% verbeteren;
 • Persoonlijke begeleiding;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Werken op een informeel kantoor op het eiland zonder files.

 

Kom jij ons team versterken als aanvoerder op het gebied van innovatie en automatisering? Graag komen we met jou in contact! Stuur je gegevens naar ons op en wij pakken het op.

 

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature of wil je contact met Stephanie, stuur dan een mailtje naar stephanie@kibo-accountants.nl of bel naar +31 (0) 187-760010.

Stephanie de Roo

Solliciteer op deze vacature

IT Business Developer

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.