Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Modoc Academy

De Modoc Academy daagt uit tot groei. Ben jij klaar om te groeien?
Modoc Academy
Vacatures Etten-Leur

Waarom trainen?

Zelfbewuste mensen zijn betere medewerkers, teamplayers en leiders en dragen zo bij aan een sterkere organisatie. Steeds meer organisaties merken dat hiërarchie zoals we dat van oudsher kennen op de werkvloer minder goed werkt. Hoe komen medewerkers tot voldoende vertrouwen, betrokkenheid en een goede samenwerking zodat het de organisatie vooruit helpt? Daar geven wij tijdens de sessies meer inzichten in en specifieke tools voor.

Ons trainingsaanbod

We dagen je uit om te groeien.

We zijn duidelijk, denken oplossingsgericht en doen. Al jaren helpen we organisaties met het maken van de verbinding met werknemers die bij ze passen en delen we kennis rondom het onderwerp goed werkgeverschap.

Onze collega’s zijn de afgelopen jaren aangemoedigd om te leren & ontwikkelen. Dat zit in onze cultuur verweven. We hebben ervaren welk positief effect dit heeft gehad op de persoon zelf, op het team en op onze business.

Daarom delen we deze kennis ook maar al te graag met de werkgevers, om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen voor de persoon, het team en het bedrijf.

We bieden drie impactvolle trainingen aan waarvan wij overtuigd zijn dat dit je vooruit helpt:

  • Persoonlijke ontwikkeling;
  • Teamontwikkeling:
  • Leiderschapsontwikkeling.

We werken met een basis en vanaf hier maken we de training op maat. We maken gebruik van de DISC theorie om tot concrete en heldere inzichten te komen, waarbij je snel en zichtbaar resultaat hebt.
We geven advies, we trainen en ondersteunen je waar nodig. Zo kun jij als persoon, team of leider het menselijk potentieel maximaal benutten. Dat is onze kracht.

Ben jij klaar om te groeien?

Wil jij je jezelf, je medewerkers en je organisatie naar een hoger niveau tillen? We bespreken graag de mogelijkheden en nemen een plan van aanpak met je door. Zo zijn onze trainingen altijd op maat te maken en zorgen we voor de beste oplossing voor jou, je team en/of je organisatie. Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Marinka van den Bergh

Reviews

Remco
Review Klant
De teamdag is écht van toegevoegde waarde. We hebben een leuke dag gehad, heel stimulerend en hebben onszelf en de ander beter leren kennen. De aanpak van de trainers was in het moment met de juiste diepgang: soepel en luchtig. Zorgen dat medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen kan alleen als je je medewerkers goed leert kennen en investeert in hun talent.
Anoniem
Review Deelnemer
Na de persoonlijke effectiviteitstraining ben ik me bewuster van mijn kwaliteiten en ontwikkelpunten. Ook heb ik goede handvatten gekregen om mijn ontwikkelpunten te verbeteren.
Anoniem
Review Deelnemer
Door de teamontwikkeling heb ik kennis over de manier van dingen aanpakken en oplossen.
Anoniem
Review Deelnemer
Ik heb handvatten gekregen waardoor ik beter iemand kan gaan overtuigen als teamleider.
Anoniem
Review Deelnemer Teamontwikkeling
De teamontwikkeling geeft me inzicht in hoe collega’s kijken naar bepaalde dingen/standpunten. Dit is erg leerzaam en fijn om als bewustwording te hebben in de communicatie.
Anoniem
Review Deelnemer Teamontwikkeling
Door de teamontwikkeling heb ik geleerd hoe collega’s reageren op bepaalde situaties en vragen.
Anoniem
Review Deelnemer Teamontwikkeling
Ik ben meer nauwlettend geworden op mijn eigen werk. Ik ben meer gaan letten op wat ik precies doe en hoe ik mezelf presenteer.
Anoniem
Review Deelnemer Teamontwikkeling
Elkaars DISC-profielen zien gaf een stuk herkenning. Dit zorgt hopelijk voor een betere communicatie en begrip voor ieders profiel en bijbehorende manier van werken.