Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Modoc Academy

De Modoc Academy daagt uit tot groei. Ben jij klaar om te groeien?
Modoc Academy
Vacatures Etten-Leur

Waarom trainen?

Zelfbewuste mensen zijn betere medewerkers, teamplayers en leiders en dragen zo bij aan een sterkere organisatie. Steeds meer organisaties merken dat hiërarchie zoals we dat van oudsher kennen op de werkvloer minder goed werkt. Hoe komen medewerkers tot voldoende vertrouwen, betrokkenheid en een goede samenwerking zodat het de organisatie vooruit helpt? Daar geven wij tijdens de sessies meer inzichten in en specifieke tools voor.

Ons trainingsaanbod

We dagen je uit om te groeien.

We zijn duidelijk, denken oplossingsgericht en doen. Al jaren helpen we organisaties met het maken van de verbinding met werknemers die bij ze passen en delen we kennis rondom het onderwerp goed werkgeverschap.

Onze collega’s zijn de afgelopen jaren aangemoedigd om te leren & ontwikkelen. Dat zit in onze cultuur verweven. We hebben ervaren welk positief effect dit heeft gehad op de persoon zelf, op het team en op onze business.

Daarom delen we deze kennis ook maar al te graag met de werkgevers, om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen voor de persoon, het team en het bedrijf.

We bieden drie impactvolle trainingen aan waarvan wij overtuigd zijn dat dit je vooruit helpt:

  • Persoonlijke ontwikkeling;
  • Teamontwikkeling:
  • Leiderschapsontwikkeling.

We werken met een basis en vanaf hier maken we de training op maat. We maken gebruik van de DISC theorie om tot concrete en heldere inzichten te komen, waarbij je snel en zichtbaar resultaat hebt.
We geven advies, we trainen en ondersteunen je waar nodig. Zo kun jij als persoon, team of leider het menselijk potentieel maximaal benutten. Dat is onze kracht.

Ben jij klaar om te groeien?

Wil jij je jezelf, je medewerkers en je organisatie naar een hoger niveau tillen? We bespreken graag de mogelijkheden en nemen een plan van aanpak met je door. Zo zijn onze trainingen altijd op maat te maken en zorgen we voor de beste oplossing voor jou, je team en/of je organisatie. Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Marinka van den Bergh