Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Werken in West-Brabant

Wil jij werken in West-Brabant? Vind hier actuele vacatures in jouw regio. Onze talentrecruiters en loopbaancoaches begeleiden je naar jouw droombaan.
Werken in West-Brabant

Waarom werken in West-Brabant?

In West-Brabant is veel werkgelegenheid. Door de gunstige ligging van veel steden en dorpen, vestigen bedrijven zich graag in deze regio: Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout en Bergen op Zoom liggen in West-Brabant. Er is een korte afstand naar België (Antwerpen), de Randstad, de havens van Rotterdam en grotere steden als Eindhoven en Den Bosch. Logistiek een gunstige ligging wat kansen biedt voor grote en kleinere organisaties.

Werken in West-Brabant

Vacatures West-Brabant

Actuele vacatures vind je bij Modoc. Met een netwerk in West-Brabant en Zeeland verbinden we (young) professionals aan werkgevers in de buurt. De focus en ons specialisme liggen op kantoor- en managementfuncties op MBO+ en HBO niveau, waarin we duurzame arbeidsrelaties stimuleren. Ons netwerk is uitgebreid en niet toe te spitsen op een specifieke branche. Een aantal voorbeelden:

  • Logistiek
  • Zakelijke dienstverlening
  • Productie
  • Transport
  • Techniek

 

Wil je meer weten over de vacatures in West-Brabant? Neem een kijkje op onze vacaturepagina of neem contact op met onze adviseurs.

Vind jouw droombaan

Het vinden van een droombaan doen we graag samen. Vanuit een talentgerichte aanpak gaan we op zoek naar wat er bij jou past. Je unieke en sterke eigenschappen is het uitgangspunt om een functie eigen te maken. Daarnaast hechten we veel waarde aan een gezonde, fijne bedrijfscultuur die aansluit op jouw normen en waarden. Door onze kennis van de werkgevers in West-Brabant verbinden we je met de organisatie die bij je past.

Kelly Lazeroms
Werken in West-Brabant

Loopbaancoaching West-Brabant

Wil je graag werken in West-Brabant, maar weet je (nog) niet in welke richting je het moet zoeken? Geen probleem! Samen met een loopbaancoach focussen we op wie je bent en welke functie, branche of type organisatie bij je past. Aan de hand van een online assessment (PPA) pakken we de regie in jouw loopbaan, samen met jou.

Wij helpen je graag verder!

Kom eens langs bij ons op kantoor in Etten-Leur of bel ons voor een kennismaking. We helpen je graag verder bij het vinden van een baan die bij jou past.

Marleen Vrolijk