Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Werken bij DCI

Jouw visie en kijk op het HR vak wordt binnen DCI enorm gewaardeerd. Bekijk hier de verschillende functies die open staan binnen deze mooie organisatie.

Salarisadministrateur

Moerdijk 40 uur

Ben jij een nauwkeurige en gedreven professional met een passie voor salarisadministratie? Wil jij deel uitmaken van een snelgroeiende, wereldwijde onderneming die vooroploopt in tanktransport en depotdiensten? En wil je werken bij een werkgever die aandacht heeft voor jou als persoon? Dan is deze vacature bij DCI iets voor jou!

HR Administratief Medewerker

Moerdijk 40 uur

Als HR Administratief Medewerker bij Depot Connect International aan de slag bij een werkgever die oog heeft voor jouw ontwikkeling? Wil je werken in een ambitieus team met collega’s en vind je het belangrijk om met een organisatie mee te bouwen aan groei? Dan is de functie van HR Administratief Medewerker wellicht iets voor jou. Lees hier welke kansen je krijgt bij DCI en welke voorwaarden naast thuiswerken er nog meer behoren bij deze functie:

HR Business Partner

Moerdijk 40 uur

Als HR Business Partner werk je bij Depot Connect International pro-actief mee aan de bedrijfsstrategie. Binnen deze organisatie komen de voordelen van een familiebedrijf samen met de corporate wereld. Je reist, met een auto van de zaak, tussen de locaties Moerdijk, Botlek en Dordrecht en weet met flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden jouw plek binnen de organisatie te vinden. Meer weten over deze toffe functie? Lees hier verder.

Wil je meer informatie over DCI en de vacatures?

Neem contact op met Marleen Vrolijk.