Waarom je voor Modoc kiest

Bij Modoc streven we ernaar dat jij een baan vindt die bij je past zodat iedereen die via ons een baan vindt, werkgeluk kan ervaren. In de regio’s West-Brabant en Zeeland kennen we de werkgevers waarmee we nauw in contact staan. We werken dan ook alleen samen met de werkgevers die goed werkgeverschap tonen.

Wij hechten veel waarde aan jou als professional. Of je nu als starter de arbeidsmarkt op komt of dat je al een aantal jaren ervaring hebt opgedaan en het nu tijd is voor een nieuwe uitdaging. Met jou bespreken we de wensen en behoeften die je hebt voor het vinden van een baan. We zijn persoonlijk en dat komt voornamelijk door de kleine teams waarin we werken. Je hebt één contactpersoon waarmee je jouw nieuwe carrièrekansen bespreekt. Je wordt op de hoogte gehouden van het proces én blijven in contact staan met elkaar ​​ook nadat je jouw nieuwe baan via ons hebt gevonden.  

We stellen je altijd uitgebreid voor bij het bedrijf waar we – in overleg met jou – kansen zien om je loopbaan te vervolgen. We weten welke eisen de werkgevers stellen en bereiden je goed voor op het sollicitatiegesprek. Daarmee heb je een streepje voor. 

We zijn adviserend en met onze loopbaancoaches in huis hebben we mogelijkheden om met jou de zoektocht aan te gaan en om doelgericht de baan te vinden die bij jou past. We kijken altijd verder dan alleen het cv. We leren jou echt kennen en jij ons.

Ben je toe aan verdieping in je functie, zoek je een nieuwe uitdaging en is dit je eerste, tweede of derde stap in je carrière? Dan maken we graag kennis met jou om je kansen te bespreken.
Wil je liever eerst te weten komen welke kant je op moet, dan is het plannen van een loopbaan coaching of loopbaanadvies ook mogelijk.