Goed werkgeverschap

Lang niet alle toepassingen van goed werkgeverschap zijn bekend bij iedereen. Als échte werkgever wil je goede werknemers zo lang mogelijk aan boord houden, een goed werkgeversmerk draagt bij aan het vinden van goede werknemers én investeren in de ontwikkeling van je werknemers zorgt voor een positieve werkflow. Om dit intern in je organisatie te bevorderen, zijn er verschillende mogelijkheden. Bij iedere organisatie past een eigen aanpak. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Lees vooral even verder:

Wat we doen?

Wat we doen, doen we graag goed. We vinden, verleiden en verbinden. Vanuit jarenlange ervaring als werkgever voor interne collega’s en gedetacheerde collega’s, waarin talentontwikkeling altijd centraal staat, hebben we een sterke visie als het gaat om werkgeverschap. Ben jij een echte ondernemer of werkgever? Zodra je als organisatie groeit en te maken krijgt met een personeelsbestand, sta je als ondernemer voor uitdagingen waarbij werkgeverschap komt kijken. Organisatieperspectief, streven naar perfectie, uniek leiderschap, optimaliseren van je bedrijfsresultaten.

Om advies op maat te geven, is het belangrijk om de organisatie waarmee we samenwerken goed te kennen. Dit doen we door in gesprek te gaan, gerichte vragen te stellen en signaleringen te doen op het gebied van kansen. Door onze jarenlange ervaring en zicht op prestatiemanagement, uniek leiderschap en verschillende organisatieculturen gezien te hebben, maakt dat we verschillende resultaatgerichte trajecten aanbieden.

Zo kan de oplossing een nieuwe collega zijn, en valt er ook een winst te behalen op de onboarding van nieuwe collega’s om hen verbonden te houden aan de organisatie.

Adviserend en doeltreffend

De adviezen geven we op maat. We werken toe naar een gewenst eindresultaat. Dit doen we door het inzetten van tools, het verzamelen van datagegevens en de juiste professional voor een specifiek onderdeel van het vraagstuk. Zo zetten wij ook intern iedereen in zijn/haar talent en ontstaat er een kijk op het onderwerp vanuit verschillende disciplines. Benieuwd wat we hierin voor jouw organisatie kunnen betekenen?

21%

winstgevender zijn de organisaties die betrokken werknemers in dienst hebben.

En er is meer

Als je succes hebt in het tonen van werkgeverschap, staan sollicitanten te springen om een plekje in jouw organisatie. Je hebt je werkgeversmerk sterk op orde. In dat geval is het tijd om intern te kijken naar mogelijkheden van verschuivingen. Zijn processen anders in te delen, kun je werknemers écht in hun talent zetten en ruimte voor maken zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe collega’s? Dat is talentmanagement positief beïnvloeden. We helpen je graag bij dit inzicht en de zoektocht naar die gewenste nieuwe kandidaat.

Kijk bij recruitment voor meer informatie.

Onze carrièremakers

Joyce Kuppens

Communicatieadviseur

joyce@modoc.nl
076-3036311
www.linkedin.com

Stephanie de Roo

Projectmanager HR

stephanie@modoc.nl
076-3036311
www.linkedin.com