Vacatures Zeeland

We kunnen niet ontkennen dat Zeeland een van de mooiste provincies is van Nederland en dat we dus ook graag de vacatures in Zeeland vervullen! Met een Modoc vestiging in Tholen en een ruim netwerk in de gehele provincie weten we snel de link te leggen tussen jou en een fijne werkgever die bij je past. Dus of je nu graag een fulltime baan wilt of een parttime functie, onze carrièremakers denken met je mee!

 

Traditioneel én vernieuwend

Als je in Zeeland gaat werken, zul je veel traditionele bedrijven tegenkomen, waar ze de streekproducten maken. Denk bijvoorbeeld aan de vishandel, schaal-en schelpdieren en de ruime werkgelegenheid in de havens. Met trots worden deze producten gemaakt en verkocht in Nederland en het buitenland. Naast de traditionele bedrijven, is er natuurlijk ook genoeg vernieuwing. Zeker met de Hogeschool in Zeeland komt er ieder jaar weer een nieuwe lichting afgestudeerden die de arbeidsmarkt betreden. Veel banen in Zeeland vind je dan ook in de grote steden:

 • Goes
 • Vlissingen
 • Middelburg
 • Terneuzen

 

Ook bij Modoc hebben we veel contacten met bedrijven in deze steden én de regio’s er om heen. Graag helpen we je verder tijdens je zoektocht naar een baan die helemaal bij je past. Dit kan zijn omdat je net afgestudeerd bent en hulp nodig hebt bij je zoektocht of dat je al een tijdje bij dezelfde werkgever zit en merkt dat je graag eens ergens anders aan de slag wilt gaat.

 

Werken in Zeeland

Met een uitgebreid werkgeversnetwerk in Zeeland is het voor ons makkelijk om de link te leggen met jouw wensen, talenten en loopbaangeschiedenis. Jij staat bij ons op nummer één, want niks zo belangrijk dan lekker in je vel zitten en werkgeluk ervaren. De branches waar we in Zeeland vooral werkzaam in zijn, zijn onder andere:

 • Industrie
 • Logistiek
 • Transport
 • Administratie
 • Sales
 • Techniek
 • Food
 • Zakelijke dienstverlening

 

Loopbaancoaching in Zeeland

Naast het vinden van de juiste baan en het bespreken van vacatures in Zeeland, is Modoc er ook voor je als je loopbaancoaching nodig hebt. Het kan zijn dat je niet goed weet welke kant je op wilt met je carrière of dat je een issue hebt op je werk waar je zelf niet uitkomt. Onze coaches helpen je hier graag mee verder en zullen dit doen in combinatie met een online assessment (PPA). Hiermee ontdek je waar jouw talenten en valkuilen liggen en komen jullie samen op nieuwe inzichten. Voor meer informatie hierover, kun je eens kijken op onze pagina over persoonlijke ontwikkeling.

 

Graag nodigen we je uit op ons kantoor in Tholen om kennis te maken en te ontdekken waar jouw passies liggen. Vind je het fijner om digitaal met elkaar in contact te komen? Ook dat is geen probleem voor onze recruiters en coaches. Laten we samen de mogelijkheden bespreken en de vacatures in Zeeland doornemen.

 

Je kunt contact opnemen via de mail tholen@modoc.nl of bellen naar 0166-744015.

Anne Panis

Accountmanager Tholen

anne@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Iris Bloot

Teammanager Tholen

iris@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.nl

Marissa Andries

Recruiter Tholen

marissa@modoc.nl
0166 – 744015
Linkedin