Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Vacatures Vlissingen

Jouw loopbaan start bij Modoc. Ben je op zoek naar actuele vacatures in Vlissingen? Onze adviseurs helpen je verder.
Vacature Vlissingen

De carrièremakers van Zeeland en West-Brabant

Werk jij graag in Vlissingen of in de omgeving van deze Zeeuwse stad? Onze talentrecruiters en HR accountmanagers gaan graag met je aan de slag om van jouw baan, je droombaan te maken. Als carrièremakers hebben wij oog voor jouw talent. Met deze talentgerichte aanpak gaan we samen op zoek naar de baan die bij je past. We zoomen in op je natuurlijke sterke eigenschappen en de ambities die je hebt.

Waar we je nog meer bij kunnen helpen

Vacature Vlissingen

Werkgevers in Vlissingen

Bij Modoc hebben we aantrekkelijk werkgeverschap hoog in het vaandel staan. De werkgevers uit ons netwerk in Vlissingen (en Zeeland) sluiten dan ook goed aan op onze normen en waarden. Jij bent als medewerker het middelpunt van je carrière. Wij begeleiden, adviseren en coachen jou naar die ene baan. We denken samen na over je ideale baan en koppelen dit aan onze werkgevers. We vinden het belangrijk om te kijken naar de cultuur binnen een bedrijf waar jij goed bij past. Daarnaast is de functie inhoudelijk natuurlijk van belang.

Vacature Vlissingen
Vacature Vlissingen

Vacatures in Vlissingen

Onze vacatures in Vlissingen zijn divers en bieden mogelijkheden in verschillende sectoren. Ons specialisme ligt in de kantoorfuncties, onafhankelijk van een specifieke branche. Vacatures waar je aan kunt denken zijn bijv. sales, customer service, binnendienst, financieel, marketing en planning. Nieuwsgierig welke vacatures we nog meer hebben?

Vacature Vlissingen

Onze werkwijze voor werken in Vlissingen

Heb jij een vacature in Vlissingen of omgeving gezien die bij je past? Je kunt gemakkelijk online solliciteren. Dit kan zowel door het invullen van het sollicitatieformulier op onze website als via Whatsapp. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis met elkaar te maken. Samen kijken we naar de vacature, jouw wensen en ambities en natuurlijk of de werkcultuur met elkaar matcht.

Wij begeleiden je naar je nieuwe baan, dit doen we altijd op een persoonlijke manier. Niet alleen tijdens de zoektocht, maar ook daarna. We behouden contact om jouw werkgeluk in kaart te brengen en te blijven stimuleren. Als jouw adviseur zijnde helpen we je in je loopbaan vooruit.

 

Carrièrekansen in Vlissingen

Wil je graag actuele carrièrekansen in Vlissingen vinden? Houd dan onze website in de gaten. Je kunt eenvoudig filteren op locatie, beschikbaarheid en opleidingsniveau. Liever meteen een kennismaking inplannen? Neem dan contact met ons op.

Marissa Andries