Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Vacatures Roosendaal

Vacatures in Roosendaal, je vindt de actuele vacatures bij Modoc. Voor de starter, de young professional en de ervaren medewerker/manager. Onze talentrecruiters en loopbaanadviseurs denken met je mee en zetten jouw werkplezier voorop.
Vacatures Roosendaal
Vacatures Roosendaal

Werken in Roosendaal

Omdat Roosendaal een hele centrale ligging heeft, zijn er veel bedrijven die hier graag vestigen. Je zit dichtbij de grens van België, je reist zo Zeeland en de Randstad in en natuurlijk ligt de gezellige stad Breda ook in de buurt. De actuele vacatures in Roosendaal en omgeving delen we dan ook graag met onze professionals.

Vanuit Modoc focussen we ons op de kantoor- en managementfuncties. Dit bij werkgevers die het aantrekkelijk werkgeverschap hoog op de agenda hebben staan. Werkgevers die goed zijn voor hun medewerkers, meedenken en verder kijken dan een cv sluiten aan op onze visie. De vacatures in Roosendaal zitten dan ook niet in een specifieke branche.

Vacatures Roosendaal

Banen in Roosendaal

Samen zoeken we naar de juiste baan voor jou. Met onze talentgerichte aanpak zetten we je aan het denken over je sterke punten en eigenschappen en kijken we verder dan alleen je cv. Een open blik richting de toekomst zorgt ervoor dat we samen bepalen welke carrièrestappen je wilt zetten en focussen we niet op het werkverleden.

Zit de baan in Roosendaal er (nog) niet tussen, dan hebben we voldoende mogelijkheden in de omgeving. Met onze kantoren in Tholen en Etten-Leur zitten we centraal in Zeeland en West-Brabant.

Vacatures Roosendaal

Loopbaancoaching Roosendaal

Wanneer je niet weet welke richting je uit wilt in je loopbaan, maar wel verandering zoekt, dan staan onze loopbaancoaches klaar. We kijken naar de huidige (werk)situatie, de gewenste situatie en hoe je tot die gewenste situatie gaat komen. Aan de hand van gesprekken en opdrachten ontdek je wat er bij je past.

Meer informatie over loopbaancoaching?

 

Samen carrière maken

We gaan graag samen met jou aan de slag om de baan te vinden die bij je past. De vacatures in Roosendaal zijn up to date en graag kijken we met je verder. Neem eens contact op om samen carrière te maken.

Iris Bloot