Vacatures Roosendaal

 

Ben je op zoek naar vacatures in Roosendaal, omdat je in deze omgeving woont of omdat je van plan bent naar Roosendaal te verhuizen? Een baan in de regio is dan zeker wenselijk. In deze stad zitten veel bedrijven, waarbij personeel erg welkom is. Vanuit Modoc hebben we goede contacten met deze bedrijven en kunnen we gemakkelijk de link leggen met jouw wensen en behoeften.

Centrale ligging van Roosendaal

Omdat Roosendaal een hele centrale ligging heeft, zijn er veel bedrijven die hier graag vestigen. Je zit dichtbij de grens van België, je reist zo Zeeland in en natuurlijk ligt de gezellige stad Breda ook in de buurt. Hierdoor is het gemakkelijk om richting Roosendaal te reizen en een fijne plek om te wonen. De Brabantse gezelligheid is hier veel terug te vinden, zowel in de stad zelf als bij de organisaties. De vacatures in Roosendaal komen bij onze collega’s in Tholen en Etten-Leur binnen en helpen jouw verder in je zoektocht.

 

Vacatures Roosendaal voor starter en professional

Bij Modoc bemiddelen we functies voor zowel de starter als de professional. Ben je dus net afgestudeerd en zoek je naar een baan in Roosendaal, dan helpen wij je graag verder. Niet alleen zoeken we mee naar een geschikte baan, maar helpen we je ook met de volgende punten:

  • Loopbaancoaching;
  • Voorbereiding sollicitatiegesprek;
  • Ondersteuning bij onderhandeling nieuwe werkgever;
  • Ontdekken van je talenten en valkuilen.

 

Ook de professional die al jaren bekend is binnen het werkveld, helpen we graag verder naar een nieuwe job in Roosendaal. De vacatures zijn beschikbaar binnen diverse branches en vakgebieden. Zowel de techneuten als de commerciële talenten komen bij ons binnen. Maar ook deze branches sluiten aan bij Modoc:

  • Administratief
  • Logistiek & Transport
  • ICT
  • Financieel
  • Zakelijke dienstverlening

 

Fulltime of parttime aan het werk

In Roosendaal en de rest van West-Brabant is veel bedrijvigheid. Hierdoor kun je een keuze maken tussen een parttime of een fulltime baan, zodat dit goed past bij je thuissituatie. Niks zo belangrijk als een fijne werk/privé balans. Bekijk daarom eens al onze vacatures in Roosendaal en omgeving, zowel parttime als fulltime.

 

Graag nodigen we je uit op ons kantoor in Etten-Leur of Tholen óf natuurlijk digitaal!

 

 

Christel Dobbelaar

Recruiter Tholen

christel@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Anne Panis

Accountmanager Tholen

anne@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Iris Bloot

Teammanager Tholen

iris@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.nl

Marissa Andries

Recruiter Tholen

marissa@modoc.nl
0166 – 744015
Linkedin