Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Vacatures Breda

Actuele vacatures in Breda en omgeving vind je bij Modoc. Werken in gemeente Breda voelt als thuiskomen. Veel bedrijven zijn daarom hier gevestigd én vanwege de gunstige ligging. De dorpse sfeer die er hangt, de prachtige binnenstad en de Brabantse mentaliteit zorgen ervoor dat het fijn werken is in Breda. Net als in de dorpen om Breda heen. De juiste baan vinden? Wij denken met je mee.
Vacatures Breda
Vacatures Breda
Vacatures Breda

Werken in Breda: de Parel van het Zuiden

De binnenstad van Breda is terecht uitgeroepen tot de beste binnenstad van Nederland. De historische panden zorgen voor de sfeer en de bourgondische levensstijl is er alleen maar om van te houden. Op de Grote Markt is altijd wat te doen en wil je juist even rustig er tussenuit, ben je snel in de bossen om Breda heen. Werken in gemeente Breda sluit hier goed bij aan, waarbij je in je pauze even een blokje om doet en op vrijdagmiddag op het terras belandt met je collega’s.

Vacatures Breda

Vacatures in Breda: van student tot professional

In Breda is er voldoende werkgelegenheid. Zowel voor starters en (young) professionals zijn er banen in de regio. Studenten van het MBO, HBO of WO kunnen hun carrière starten in deze omgeving. Professionals die een vervolgstap zoeken in hun loopbaan, hebben ook voldoende mogelijkheden. We zoomen graag in op jouw wensen en unieke eigenschappen om vanuit daar de baan te vinden die bij jou past.

Voel je een kriebel om verder te kijken? Zit je niet lekker op je plek bij je huidige werkgever? Of ga je verhuizen naar Breda? Graag gaan wij het gesprek met je aan om in de omgeving van Breda een nieuwe baan te vinden. Dit gaat als volgt:

  • Inplannen kennismakingsgesprek (online of op kantoor);
  • Samen je talenten en valkuilen ontdekken;
  • Bespreken van mogelijke vacatures en werkgevers;
  • Ondersteuning bij de voorbereiding op een gesprek;
  • Helpen bij je onderhandeling met nieuwe werkgever;
  • Begeleiding in de eerste weken/maanden bij je nieuwe baan.
Volg je de ontwikkelingen of ontwikkel je jezelf?
Kelly Lazeroms Talentrecruiter
Vacatures Breda

Gemeente Breda vacatures

Vanwege de centrale ligging van Breda, zijn er veel logistieke en transport bedrijven gevestigd in deze regio. Er is een snelle verbinding richting België, de grote steden in Nederland en natuurlijk de omgeving. Daarnaast is Breda een populaire stad onder young professionals en zijn er bedrijven in allerlei sectoren die aansluiten op deze doelgroep. Ons netwerk in deze regio is breed, waardoor we de organisaties waar we je mee in contact brengen goed kennen. We leggen dan ook graag de link tussen wie jij als persoon bent en hoe de cultuur binnen een bedrijf is. Jouw werkplezier staat daarin centraal.

Koffie?

Kom eens langs bij ons op kantoor bij onze collega’s in Etten-Leur, zodat zij de vacatures in Breda met je kunnen bespreken. Ook online gaan we graag het gesprek met je aan. Zien we je snel?

Marleen Vrolijk