Vacatures Breda

Voor vacatures in Breda, zit je goed bij Modoc. Werken in Breda is een feestje en daarom dat ook veel bedrijven hier zijn gevestigd. De dorpse sfeer die er hangt, de prachtige binnenstad en de Brabantse mentaliteit zorgen ervoor dat je snel thuis voelt in Breda. Graag helpen we je verder om de juiste baan te vinden en kijken we verder dan alleen een CV.

 

Parel van het Zuiden

De binnenstad van Breda is terecht uitgeroepen tot de beste binnenstad van Nederland. De historische panden zorgen voor de sfeer en de bourgondische levensstijl is er alleen maar om van te houden. Op de Grote Markt is altijd wat te doen en wil je juist even rustig er tussenuit, ben je snel in de bossen om Breda heen. Werken in Breda sluit hier goed bij aan, waarbij je in je pauze even een blokje om doet en op vrijdagmiddag op het terras belandt met je collega’s.

 

Vacatures in Breda – van student tot professional

In Breda is er voldoende werkgelegenheid. Vanuit Modoc helpen we je graag vanaf het moment dat je bent afgestudeerd. Als starter op de arbeidsmarkt kan het lastig zijn om een voet tussen de deur te krijgen. Onze carrièremakers denken met je mee, zetten je talent op nummer één en leggen gemakkelijk de link met de bedrijven in ons netwerk.

 

Ook voor de professionals gaan we heel graag aan de slag. Voel je een kriebel om verder te kijken? Zit je niet lekker op je plek bij je huidige werkgever? Of ga je verhuizen naar Breda? Graag gaan wij het gesprek met je aan om in de omgeving van Breda een nieuwe baan te vinden. Dit gaat als volgt:

  • Inplannen kennismakingsgesprek (online of op kantoor);
  • Samen je talenten en valkuilen ontdekken;
  • Bespreken van mogelijke vacatures en werkgevers;
  • Ondersteuning bij de voorbereiding op een gesprek;
  • Helpen bij je onderhandeling met nieuwe werkgever;
  • Begeleiding in de eerste weken/maanden bij je nieuwe baan.

 

Logistiek en Transport in Breda

Vanwege de centrale ligging van Breda, zijn er veel logistieke en transport bedrijven gevestigd. Er is een snelle verbinding richting België, de grote steden in Nederland en natuurlijk de omgeving. Werk je graag in de logistiek of transport, dan denken we met je mee. Dit kunnen zowel de vacatures op mbo, hbo als wo niveau zijn. Denk hierbij aan functies als:

  • Logistics Engineer
  • Transportplanner
  • Warehouse Manager
  • Logistiek administratief medewerker

 

Kom eens langs bij ons op kantoor bij onze collega’s in Etten-Leur, zodat zij de vacatures in Breda met je kunnen bespreken. Ook online gaan we graag het gesprek met je aan. Zien we je snel?

Céline Jung

Recruiter Etten-Leur

celine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Marleen Vrolijk

Teammanager Etten-Leur

marleen@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Melissa Jongenelen

Accountmanager Etten-Leur

melissa@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com