Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Ik gebruik de online assessments om de eigen talenten van de managers te laten zien, maar ook om te laten zien dat iemand anders zijn gedrag vanuit een goede intentie komt. Je leert je team beter kennen.

Nina Kuijper

Hoe ben je het beste te bereiken?

 

Op allerlei manieren mag je met me in contact komen. Bellen, mailen, via LinkedIn berichten of kom langs op Madeira in de wintermaanden (knipoog).

 

 

Nina Kuijper

Aan de slag

 

Onze cultuurontwikkelaars voorzien je van raad en daad, helpen een veranderstrategie ontwikkelen, delen inzichten, begeleiden het traject, adviseren en geven workshops, trainingen en coaching. Wij zijn de aanjagers van aandacht voor elkaar, maar de basis ligt bij het zelf doen.

 

 

Nina Kuijper

"Stop met denken ‘Zo hebben we het altijd gedaan…’. Niets is zo veranderlijk als de mens én de arbeidsmarkt."

Anne Panis

Hoe kunnen ze het beste met jou in contact komen?

De koffie staat bij Modoc altijd klaar om samen het gesprek aan te gaan over goed werkgeverschap. Natuurlijk kom ik ook graag langs bij een organisatie zelf, zodat ik meteen een duidelijk beeld heb. Bel mij of stuur een e-mail en we plannen iets in.

Anne Panis

Gesprekscyclus inzetten bij jouw organisatie

 

Wij maken ons hard voor het tonen van oprechte interesse in medewerkers door middel van het opzetten van de moderne gesprekscyclus. Benieuwd hoe we jouw organisatie hierbij verder kunnen helpen?

 

 

Stephanie de Roo

Moeite met het maken van je SWOT-profiel?

 

Wil je meer weten over het maken van een SWOT-analyse voor jouw persoonlijke ontwikkeling? En wil je meer werken vanuit je talenten en unieke eigenschappen?

 

Volg dan op dinsdag 19 september ons webinar ‘Zo leer je werken vanuit je talenten’, gehost door onze loopbaancoach Céline Jung.

 

Céline Jung

Percepties op de werkvloer

Dinsdag 26 september

Hoe zit het met de ontwikkelmogelijkheden in jouw bedrijf?

Weet je niet waar je moet beginnen of kun je wel een deskundige blik gebruiken? Wij gaan graag aan de slag met het ontwikkelen van een opleidingsbeleid om het behoud van (young) professionals te realiseren.

Nina Kuijper

Generaties bij elkaar brengen kan als een hele opgave voelen. Elkaar leren kennen, vooral de unieke eigenschappen, zorgt ervoor dat je elkaar meer gaat waarderen. Leer daarom effectief samenwerken en verbinden door middel van teamontwikkeling.

 

Benieuwd wat we daarin kunnen betekenen?

 

 

Nina Kuijper

Contact met één van onze adviseurs?

Tijdens een vrijblijvend gesprek, horen we graag jouw verhaal en denken we mee waar potentie zit voor zowel jouw organisatie als jouw werknemers. Je bent welkom bij ons op kantoor of we komen langs bij jou. Als partner in groei, denken we graag in maatwerk oplossingen. Ben jij de volgende werkgever in de regio die aandacht heeft voor het werkgeversmerk?