Ontwikkel je talenten bij Modoc

Modoc is een familiebedrijf die gaat en staat voor jouw ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk om jouw persoonlijke kwaliteiten te ontdekken en je in je kracht te zetten. Dit staat garant voor werkplezier en succes! Bij Modoc zijn we gedreven in ons werk, in ieder van ons schuilt ondernemerschap en passie voor het vak. Collega’s van Modoc zijn intrinsiek gemotiveerd en zetten dus net dat stapje extra voor de kandidaat en werkgever.

 

Als medewerker van Modoc vind je het fijn om in een (gezellig) team te werken waarbij je de ruimte krijgt om zelfstandig je ideeën uit te voeren (en lol te ervaren). Wij vinden het fijn als collega’s meedenken en samen met ons als organisatie willen groeien naar de carrièremaker die we willen zijn.

Open sollicitatie

Staat er geen passende functie bij en heb je toch interesse om bij Modoc aan de slag te gaan? Een vrijblijvend gesprek kan natuurlijk altijd!

    Ik ga akkoord met de inhoud van het sollicitatieformulier en geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt in het kader van de HR dienstverlening van Modoc.

    Velden met * zijn verplicht