Ontwikkel je talenten bij Modoc

Modoc is een familiebedrijf die gaat en staat voor jouw ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk om jouw persoonlijke kwaliteiten te ontdekken en je in je kracht te zetten. Dit staat garant voor werkplezier en succes! Bij Modoc zijn we gedreven in ons werk, in ieder van ons schuilt ondernemerschap en passie voor het vak. Collega’s van Modoc zijn intrinsiek gemotiveerd en zetten dus net dat stapje extra voor de kandidaat en werkgever.

 

Als medewerker van Modoc vind je het fijn om in een (gezellig) team te werken waarbij je de ruimte krijgt om zelfstandig je ideeën uit te voeren (en lol te ervaren). Wij vinden het fijn als collega’s meedenken en samen met ons als organisatie willen groeien naar de carrièremaker die we willen zijn.

Open kennismaking

Bij Modoc vinden we een CV niet zo belangrijk en een specifieke vacature ook niet. Wel vinden we het belangrijk om vanuit jouw talenten, unieke eigenschappen en drive te kijken naar een functie die bij jou past. Hierin denken we graag samen na over de mogelijkheden: denken in kansen!

 

Waar krijg jij energie van? Waar ligt jouw expertise? Hoe kan Modoc bijdragen in jouw ontwikkeling en jij in die van Modoc? Onderwerpen waar Lenneke heel graag met jou het gesprek over aangaat.

 

Binnenkort eens samen koffie drinken?

    Ik ga akkoord met de inhoud van het sollicitatieformulier en geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt in het kader van de HR dienstverlening van Modoc.

    Velden met * zijn verplicht

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.