Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Ontdek jouw talenten!

Mogen we je uitdagen om te groeien? Het loopbaancoachingstraject helpt je meer inzichten te geven in jouw talenten. Je komt beter te weten wat bij je past en welke stappen je kunt zetten om meer uit je loopbaan te halen en werkplezier te ervaren!
Werknemers

Coaching en ontwikkeling

Van een loopbaanadviesgesprek tot aan een coachingstraject, onze adviseurs maken in 6 stappen helder wat je huidige situatie is en waar je naartoe kan bewegen. Iedere dag is er aandacht voor talentontwikkeling. Zodra je weet waar jouw sterke en unieke eigenschappen liggen, kom je erachter wat voor werkomgeving en werkzaamheden er het beste bij je passen. Doordat de coach je kritische vragen stelt en je een persoonlijk profiel analyse ontvangt, krijg je stapsgewijs antwoorden op je vraag.

Jij bepaalt waar je naartoe werkt. Zo heeft de één behoefte aan een eenmalige sparringssessie met een aantal tips en tricks en zo heeft de ander baat bij meerdere sessies. Benieuwd hoe we jou het beste kunnen helpen?

 

Ontmoet onze loopbaancoaches

Céline Jung
Céline Jung Loopbaancoach
Christel Dobbelaar
Christel Dobbelaar Loopbaanadviseur
Nina Kuijper
Nina Kuijper Talentcoach
Vacatures Roosendaal

Waarom loopbaancoaching bij Modoc?

We helpen je graag verder in het vinden van meer werkplezier. Met onze nodige ervaring in het voeren van coachingsgesprekken en de beschikbare tools komen we erachter waar jij van aan gaat. Wat geeft je energie in het werk en in welke rol of omgeving kom jij het beste tot je recht?

Al onze loopbaancoaches zijn talentrecruiters die dicht bij de arbeidsmarkt staan. Daarom kunnen we je in 7 concrete stappen een nieuwe stap in jouw carrière laten zetten.

Doen waar je van houdt is geen tijdsverspilling. Pak de regie en creëer je mooiste leven (of baan). Ik denk graag met je mee!
Céline Jung Loopbaancoach
loopbaanadvies

Loopbaancoaching Etten-Leur en Tholen

Vanuit onze locaties Tholen en Etten-Leur ontvangen we je graag voor een loopbaancoachingsgesprek. Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we waar jij de coaching voor wilt gebruiken. We bespreken hierin je huidige situatie en met nieuwe inzichten komen we samen tot een gewenste situatie. We zijn altijd transparant in onze gesprekken zodat je direct weet wat je aan ons hebt en wat het traject jou op gaat leveren.

Loopbaancoaching, met oog voor jou

Kan jij wel wat hulp gebruiken? Neem eens vrijblijvend contact op met onze coaches.