Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Interim oplossingen

Snel kunnen schakelen over bepaalde HR vraagstukken? Daar ondersteunen we bij door interim oplossingen aan te bieden. Voor professionals, door professionals.
Interim
Workshops en trainingen

Interim oplossingen

Onze dienstverlening staat voor kwaliteit en verbinding. Door een interim adviseur van Modoc in te huren ben je in staat om onze kennis en know-how exclusief te benutten voor het vraagstuk wat er ligt. Het grote voordeel is dat je naast een HR professional ook toegang krijgt tot onze werkwijze met vooruitstrevende technologieën in recruitment (online assessments en data driven recruitment), altijd met behoud van het persoonlijke karakter.

Door de inzet van interim recruitment lossen we op korte termijn de capaciteitsproblemen op. Hierbij hebben we focus op recruitmentactiviteiten en beschikken we over up-to-date kennis over de arbeidsmarkt.

Interim oplossingen

Onze werkwijze

We maken een plan van aanpak op maat, zodat de wensen en behoeften goed in kaart worden gebracht, om vanuit daar de juiste stappen te zetten. Onze adviseurs beschikken over de nodige vlieguren met allemaal hun eigen specialisme. Per vraagstuk stapt de aangewezen specialistische HR adviseur in, om met volle aandacht de interim opdracht aan te gaan.

Het fundament binnen de interim recruitmentopdrachten zitten hem in de urgentie van het creëren van capaciteit in recruitment. De operationele taken worden door ons snel en professional opgepakt. Buiten de urgentie om, zullen we ook altijd inzoomen op duurzaam recruitment en jouw positie als aantrekkelijk werkgever.

Maatwerk

Al onze interim oplossingen zijn maatwerk. Dit betekent dat we op allerlei HR vlakken mee denken en vanuit daar een plan van aanpak opstellen. De arbeidsmarkt is veranderlijk en zo ook iedere organisatie. Hierdoor is het dus voor iedereen belangrijk een plan te krijgen dat aansluit op de cultuur, het vraagstuk en het team.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Corporate recruiter
  • HR business partner
  • Talentcoach
  • Opleidingscoördinator

Zoek je een oplossing voor je capaciteitsprobleem?

Of wil je graag eens sparren over de verschillende mogelijkheden? Stephanie staat voor je klaar. Stuur een berichtje of neem telefonisch contact voor meer informatie.