Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Kom jij altijd beslagen ten ijs? Houd jij het hoofd koel tijdens drukke en dynamische werksituaties? Ga jij ook nog eens zeer nauwkeurig en gestructureerd te werk en begrijp jij waarom de klant koning is? Dan ontvangen jouw drie collega’s je met open armen om hen te komen ondersteunen als Medewerker Verkoop Binnendienst. Lees snel verder wat je gaat doen in deze rol.
 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Verkoop Binnendienst ondersteun je de sales managers. Dat betekent concreet dat je continue de klant voorziet van de juiste informatie en de achterliggende klantsystemen beheert. Jouw collega’s in de buitendienst richting zich op de verkoop. Daarna pak jij het gehele verkoopproces verder op. De klanten bevinden zich wereldwijd dus je communiceert ook in het Engels. Je takenpakket bestaat uit: 

 • Bijhouden van bestanden met klantgegevens;
 • Bijhouden artikelbestanden, mutaties van artikelen begeleiden richting de klant en de van toepassing zijnde (externe) databases;
 • Begeleiden van nieuwe artikelen richting de klant en intern bij IJspaleis;
 • Verzorgen en opvolgen artwork nieuwe producten;
 • Monsterzendingen en bijbehorende documenten verzorgen;
 • Specificatieaanvragen vertalen naar de kwaliteitsafdeling;
 • Klachtenverwerking.

 

Hier ga je aan de slag

Deze werkgever is een familiebedrijf in Sprundel, ze hebben 80 collega’s en zijn een middelgrote speler in de roomijswereld. Zij zijn goed in specialiteitenijs zoals slagroomijs, vegan, high protein, BIO en Weidemelk. De werkgever produceert milkshakes, bakjes, bakken, potten, taarten en stickijs in alle smaken die we maar kunnen bedenken. Vaak ontwikkelen ze nieuwe concepten in samenwerking met hun klanten, maar ze hebben ook hun eigen labels.

Team verkoop bestaat uit twee collega’s in de buitendienst en een salesmanager, waaraan jij ook rapporteert. Binnen het team heerst een informele en no-nonsense sfeer.
 

Hier ben jij goed in

Een collega die goed kan werken in teamverband, communicatief en administratief vaardig is en het overzicht kan bewaren. In een notendop is dat het belangrijkste wat je als Medewerker Verkoop Binnendienst in huis hebt. Verder herken jij jezelf in de volgende vaardigheden:

 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord en geschrift;
 • Klantgerichte houding;
 • Kwaliteitsbewust;
 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • Snel- en adequaat schakelen;
 • Gestructureerde en nauwkeurige werkwijze;
 • Hands-on mentaliteit;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

 

Wat wij jou bieden

Als Medewerker Verkoop Binnendienst kun je uitgaan van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Je krijgt een contract voor 12 maanden op detacheringsbasis bij Modoc. Bij wederzijdse tevredenheid treed je daarna rechtstreeks in dienst bij de werkgever;
 • Een mooi salaris wat aansluit bij jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Vakantietoeslag van 8%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Een afwisselende baan bij een informeel, dynamisch familiebedrijf met gezellige collega’s.

Ben jij de ijsbreker waar deze werkgever naar op zoek is? Dan horen wij graag waarom, samen met jouw cv. Wil je meer weten over deze functie, dan vertellen we je er graag meer over.
 

Ben jij een nauwkeurige en gedreven professional met oog voor detail? Voor een omvangrijk conversietraject bij een toonaangevende werkgever in Middelburg, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Projectmedewerker Conversie om het team te versterken. Een mooie kans voor jou? Lees snel verder! 
 

Wat ga je doen?

Als Projectmedewerker binnen het Conversieteam ben jij de sleutelfiguur in het succesvol laten verlopen van het conversietraject, dat loopt van februari 2024 tot en met juli 2025. Jouw taken zijn veelzijdig en cruciaal voor een soepele migratie van polisgegevens naar het online systeem, Schade Online.Enkele van jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Je bent de schakel in de communicatie met de verzekeringsadviseurs, waarbij je helder en efficiënt informatie deelt over het conversieproces.
 • Het completeren van alle benodigde gegevens is één van jouw kerntaken. Je zorgt ervoor dat alle polisgegevens volledig en accuraat zijn voor een vlekkeloze overgang.
 • Jouw vermogen om je eigen werk goed te organiseren is essentieel. Je bewaart het overzicht en zorgt dat alle taken binnen de gestelde deadlines worden voltooid.
 • Je bent bekend en bedreven in het werken met Excel, waardoor je efficiënt gegevens kunt analyseren en verwerken.

Kortom, als projectmedewerker Conversie ben jij de spil in het gehele traject. Je draagt actief bij aan het slagen van deze uitdagende migratie, waarbij nauwkeurigheid en organisatietalent onmisbaar zijn.
 

Hier ga je aan de slag 

Je komt te werken bij een groeiende organisatie die zich onderscheidt door haar focus op persoonlijk contact en oplossingsgericht denken. Hier draait alles om de klant, van particulieren tot de agrarische en garage markt. Hun aanpak, gebaseerd op vijf kernwaarden (persoonlijk, oplossingsgericht, bereikbaar, Zeeuws en deskundig), creëert een betrokken en deskundige werkomgeving.

Je maakt deel uit van een team dat zich elke dag inzet voor maatwerkoplossingen en waar groei en ontwikkeling centraal staan. In deze dynamische omgeving krijg je de kans om jezelf te ontplooien en een waardevolle bijdrage te leveren aan hun missie. 

Waar ben jij goed in?
Als Projectmedewerker Conversie, breng jij specifieke kwaliteiten mee die van onschatbare waarde zijn voor het succes van het conversietraject. Jouw sterke punten:

 • Deadlines zijn voor jou geen drempels, maar mijlpalen waar je gericht naartoe werkt.
 • In de dynamiek van het conversieproces behoud jij moeiteloos het overzicht. Je ziet de samenhang tussen verschillende taken en zorgt voor een gestroomlijnde uitvoering.
 • Of het nu gaat om het completeren van gegevens of het communiceren van cruciale informatie, jouw nauwkeurigheid is de garantie voor kwaliteit.
 • Je bent de verbindende schakel tussen het Conversieteam en de verzekeringsadviseurs. Je communiceert helder en doelgericht, waardoor iedereen goed geïnformeerd is over het proces.
 • Als ervaren gebruiker van Excel ben je in staat om gegevens snel en accuraat te analyseren. Excel is voor jou niet alleen een programma, maar een krachtig instrument dat je volledig benut.

 

Wat bieden wij jou? 

Deze werkgever gelooft in een inspirerende en ondersteunende werkomgeving en waardeert de bijdrage van elke medewerker. Als Projectmedewerker Conversie mag je het volgende verwachten:

 • De functie is ingeschaald in functieschaal 6N (€ 2.274,34 – € 3.595,19 o.b.v. 38 uur). Het exacte salaris is afhankelijk van jouw ervaring en kwalificaties.
 • Actieve Personeelsvereniging.
 • Hybride Werken.
 • Word een essentieel onderdeel van het Conversieteam en neem deel aan een omvangrijk project met een duidelijke focus op groei en ontwikkeling.
 • Bij deze werkgever heerst een informele en collegiale werksfeer. Jouw bijdrage wordt gewaardeerd en je krijgt ruimte om jezelf te ontplooien.

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in dit uitdagende conversietraject? Als je enthousiast bent geworden door deze vacature en je herkent jezelf in de eigenschappen die wij zoeken, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

We kijken er naar uit om jouw talenten te ontdekken en wie weet verwelkomen de collega’s jou binnenkort in hun team! 

De slimme aanpakkers in de elektrotechniek, dat is UPTA techniek in Bergen op Zoom. In de functie van Elektromonteur heb je afwisseling in jouw werk doordat je projectmatig werkt en jij jezelf verder weet te ontwikkelen met de beste materialen en nieuwste technieken. Ons team is ambitieus en staat open voor nieuwe ideeën. Iedereen heeft dezelfde interesses voor het vak en dat zie je terug in het werkplezier dat iedereen hier beleeft.   

Wat ga je doen? 

Als Elektromonteur bij UPTA techniek werk je veelal op de projectlocatie in Bergen op Zoom met een vast team van monteurs. Dat maakt je werk gevarieerd en uitdagend. Ook hebben we veel verschillende klanten waardoor je op verschillende locaties komt. Je voert reparaties en modificaties uit aan bestaande installaties. Door jouw enthousiasme weet je samen met je team nieuwe ideeën te bedenken en steeds weer de techniek te verbeteren. Natuurlijk let je goed op de klantwensen en ben je hét visitekaartje van UPTA techniek. De installaties en het onderhoud voer je uit bij o.a.: 

 • Elektrotechnische installaties; 
 • Meet-en regelsystemen; 
 • Besturingspanelen en verdeelkasten; 
 • Camerasystemen.   

Doordat je als industrieel elektromonteur een brede interesse hebt in het vak, kun je je ook op allerlei technieken ontwikkelen. Je hebt een breed specialisme en krijgt de ruimte om zelf je functie te creëren. Belangrijk is dat jij doet wat je leuk vindt en dit kunt toepassen bij de klant.  
 

Hier ga je aan de slag 

Werken bij UPTA techniek betekent werken met goed materiaal en werken voor projecten waar iedereen energie van krijgt. Er wordt voor je gezorgd, zowel privé als zakelijk. Dit houdt in dat je met goed gereedschap werkt en hier ook maandelijks een vergoeding voor krijgt om dit te onderhouden. Je wordt van top tot teen aangekleed met werkkleding en -schoenen, zodat het je aan niks ontbreekt.   

Bij UPTA techniek houden we wel van een beetje uitdaging. Als het seriewerk is, hoeft het voor ons niet. Waar we echt warm voor lopen zijn de middelgrote overzichtelijke projecten die vragen om slimme oplossingen. We hebben de luxe om de krenten uit de pap te halen.  

Je komt als elektromonteur te werken in een team van 10 monteurs. Dit team bestaat uit een enthousiaste club mannen die net zoveel passie voor het vak hebben als jij. Er is aandacht voor het inwerkproces en wij zorgen er gezamenlijk voor dat jij snel up and running bent binnen ons team.   

UPTA techniek is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van industriële automatisering, camera techniek, service en onderhoud. We zijn gevestigd in Bergen op Zoom. In deze fulltime functie als elektromonteur werk je dagelijks van 08.00 tot 16.30 uur en krijg je extra pauzes per dag vergoed. Werkplezier en teamgeest staan bij UPTA techniek voorop.  
 

Waar jij goed in bent 

Dat jij een vakidioot bent vinden ze bij UPTA prachtig. Belangrijk vinden wij dat jij affiniteit hebt met de techniek en de wil hebt om te leren en te ontwikkelen. Door de verantwoordelijkheid die je krijgt kun je zelfstandig projecten draaien (eventueel op termijn) en haak je je collega’s aan waar nodig.  

Samengevat herken jij je in de volgende punten: 

 • MBO Elektromonteur niveau 3 of 4 of bereid om niveau 3 of 4 via UPTA te behalen; 
 • Je bent minimaal 18 jaar; 
 • Jij denkt in oplossingen, uitdagingen en kansen; 
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.  

Wat we jou bieden 

Je krijgt alle ruimte om je als elektromonteur te (blijven) ontwikkelen en jouw mening telt. Als je bij UPTA Techniek werkt, mag je van ons ook een heleboel goede voorwaarden verwachten: 

 • Fulltime dienstverband van 40 uur per week; 
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen; 
 • Pensioenregeling via MN services; 
 • Eindejaar bonus (bij behaalde bedrijfsdoelstellingen); 
 • Opleidingsmogelijkheden;  
 • Gereedschapsvergoeding van €20,- per maand; 
 • Werkkleding en schoenen; 
 • Jaarlijks diverse uitjes en etentjes (voorbeeld: racen op Zandvoort); 
 • CAO Klein Metaal; 
 • Reiskostenvergoeding van €0,21,- per kilometer; 
 • Enthousiast en jong team.  

Past deze functie van Industrieel Elektromonteur én de werkgever UPTA techniek bij jou? Graag komen we dan met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.  

In de functie van Office Assistent werk jij nauw samen met drie enthousiaste collega’s. Je bent het aanspreekt punt voor klanten en collega’s én ondersteunt/organiseert de opleidingen en examens. Dit mag in een fulltime of parttime dienstverband zijn. Ben jij de nieuwe collega?

Wat ga je doen?

Als Office Assistent ben je, zoals hierboven vermeld, contactpersoon voor eigenlijk iedereen. Jij bent hét aanspreekpunt van het bedrijf en staat collega’s en klanten te woord via de mail, telefoon of natuurlijk fysiek op locatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren en ondersteunen van de opleidingen en examens Daarnaast biedt jij de office manager ondersteuning en ondersteun je op administratief gebied met facturatie, planning en mailverkeer. Tot slot valt het beheren en bestellen van kantoorartikelen, levensmiddelen en andere facilitaire artikelen voor de vestiging ook tot jouw verantwoordelijkheden. 

Hier ga je aan de slag

In deze gevarieerde functie als Office assistent kom je te werken bij een internationale organisatie die gespecialiseerd is in het verzorgen van trainingen, engineering en inspecties op het Niets Destructief Onderzoek (NDO) voor luchtvaart en industrie. Hiermee bedienen zij een brede groep met nationale en internationale klanten. 

Of het nu gaat om industriële lekdichting, materiaalonderzoek, on site machining of levensduurverlenging met composietmaterialen, het doel van deze organisatie is altijd het leveren van waardevolle oplossingen.

Het wereldwijde motto is dan ook: “Safety First, Quality Always”.

Je komt in deze rol te werken in een gezellig team, waarbij je nauw samenwerkt met drie collega’s op kantoor. 

Waar jij goed in bent

Jij houdt er wel van om met verschillende facetten in de organisatie bezig te zijn. Je hebt gemakkelijk en fijn contact met klanten en weet collega’s te verrassen doordat jij ze kunt ontlasten door jouw accurate werk. Jouw proactieve houding wordt enorm gewaardeerd en gezien. Daarnaast herken jij als Office Assistent in de volgende punten:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Relevantie afgeronde opleiding is een pré;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met Office pakketten zoals o.a. Access en Excel;

Wat wij je bieden

Als Office Assistent kom je te werken bij een fijne werkgever in Roosendaal. Je mag dan ook het volgende verwachten:

 • Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden;
 • Een salaris tussen de € 2500,00 – € 3500,00 bruto per maand o.b.v fulltime dienstverband, afhankelijk wat jij aan ervaring meebrengt;
 • Een parttime of fulltime van 16 tot 40 uur per week;
 • Een gezellig en informeel team;
 • Pensioenbijdrage werkgever 5% van maandsalaris, pensioen ondergebracht bij Zwitserleven;
 • 25 vakantiedagen;
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Jaarlijks indexatie/salarisverhoging.
   

Is de functie van Office Assistent iets voor jou? Goed te horen! Graag ontvangen wij je gegevens en komen we met jou in contact. 
 

Wil jij ‘iets anders’ binnen de logistieke sector? Als Supply Chain Coördinator in Moerdijk ben jij verantwoordelijk voor de logistieke stromen binnen een productieomgeving in de chemie. Een betrokken werkgever waarbij de medewerkers centraal staan. Nieuwsgierig? Lees dan verder! 

Wat ga je doen?

Als Supply Chain Coördinator leg jij de focus op alle logistieke stromen binnen de organisatie. Een afwisselende rol met verantwoordelijkheden en vrijheid. Onderstaand wat je in de functie zoal gaat doen: 

 • Je begint de dag met het bekijken welke orders er geladen zijn;
 • Deze moeten verwerkt worden in SAP, zodat de juiste documentatie aangemaakt kan worden (zo ook douane aangifte)
 • Je hebt duidelijke interne communicatie (voornamelijk met productie, receptie en logistieke collega’s) over de uitgaande orders;
 • Je gaat voorbereidingen treffen voor de volgende dag;
 • Bij wijzigingen of afwijkingen van orders, schakelen met Customer Service en transporteurs;
 • In het systeem boek je grondstoffen in;
 • Je houdt je bezig met het uitvoeren van voorraadbeheer;
 • Je geeft opvolging of checkt de planning. 

Hier ga je aan de slag

Met 480 medewerkers is deze organisatie één van de leidende alkoxyleringsbedrijven in Europa en biedt een brede range van surfactants, chemische specialiteiten, chemicaliën voor de coatingindustrie en klant specifieke producten voor diverse markten. 

Ze verkopen hun producten wereldwijd en hebben op dit moment drie productiefaciliteiten in het hart van Europa (Hedingen-CH, Moerdijk-NL en Delden-NL). Ze onderscheiden zich door technisch hoogwaardige productie-installaties, een efficiënt en strak georganiseerde logistiek en talentvolle collega’s die kennis en ervaring uitwisselen met de klanten en overige vestigingen. 

In de rol van Supply Chain Coördinator kom je te werken op de locatie in Moerdijk. De Brabantse gezelligheid is er zeker voelbaar. Er zijn korte lijntjes en er hangt een informele sfeer. 

Waar jij goed in bent

Je hebt als Supply Chain Coördinator al ervaring binnen een productieomgeving. Je weet daarbij je collega’s te verrassen door je proactieve en oplossingsgerichte karakter. Je kunt zelfstandig te werk gaan en hebt het procesmatig werken in je vingers zitten. Daarnaast herken jij je in de volgende punten: 

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in een logistieke richting;
 • Je hebt uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse, als Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pre);
 • Je hebt kennis en ervaring met SAP;
 • Je hebt kennis van douanezaken.

Wat wij je bieden

Jij mag als Supply Chain Coördinator het volgende van deze werkgever verwachten: 

 • Een salaris tussen € 3.100,- en € 3.500,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Een fulltime (40 uur) uitdaging in dagdienst (Incidenteel wordt er buiten kantooruren gewerkt. Dit altijd in goed overleg);
 • 25 vakantiedagen en 3 ADV dagen;
 • Goede pensioenregeling, waarbij deze werkgever 2/3 afdraagt. Het staat je vrij om zelf aan te vullen;
 • Een 13e maand;
 • Vanaf 35 jaar, iedere 5 jaar een seniorendag (max 4 dagen);
 • Bij een jaar geen ziekteverzuim, 2 extra vakantiedagen;
 • Netto-vergoeding van € 350,- per jaar, ter compensatie van ziektekosten;
 • Een actieve personeelsvereniging die jaarlijks diverse leuke uitjes organiseert;
 • Afdelingsuitje;
 • Een betrokken werkgever met als agendapunt in 2024: talentmanagement en opleidingsbeleid.

Ben jij de Supply Chain Coördinator die past bij deze organisatie? Laat dan je gegevens achter en we komen graag met je in contact! 
 

Jij, als Technisch commercieel medewerker binnendienst, haalt voldoening uit relatiebeheer gecombineerd met administratieve taken. Dienstverlenend en communicatief vaardig, zijn dan ook duidelijke talenten van jou! Voor een mooie internationale platte organisatie, waarbij de collega’s heel fijn en gemoedelijk met elkaar omgaan, weet jij hierin van toegevoegde waarde te zijn!  

Wat ga je doen:

De functie van Technisch commercieel medewerker binnendienst is ontstaan wegens vervanging van een collega uit het team. Jouw ander collega’s hebben allemaal lange dienstverbanden tussen 13 en 35 jaar, je komt dus terecht in een warme en hechte club. Het betreft een afwisselende en uitdagende baan op de afdeling verkoop. De afdeling transport/ carrosserie zorgt voor de verkoop van technische hoogwaardige materialen én halffabricaten in aluminium.

Je hoeft de technische specificaties nog niet te kennen, dit mag (en ga) je allemaal leren. Door middel van jouw affiniteit met carrosseriebouwers is dit wel iets wat je dus graag eigen maakt! Je kunt hierbij denken aan: systeemprofielen, platen en alles wat hierbij hoort. 

Jij mag als Technisch commercieel medewerker binnendienst je richten op de Nederlandse markt. Jij werkt hier nauw samen met jouw collega accountmanager.

Wat vind je allemaal leuk om te doen?

 • Orderadministratie; 
 • Opstellen, beheren én bewaken van offertes;
 • Het tijdig informeren van klanten over operationele zaken;
 • Jij weet goed ondersteuning te bieden met betrekking tot aanvragen, offertes, prijslijsten én product oplossingen. 
 • Jij gaat relaties opbouwen, zowel met professionele klanten als met je collega’s, wat je waarschijnlijk privé ook al makkelijk afgaat.  
 • Tevens behoudt en verbeter jij de klanttevredenheid;
 • Tot slot verdiep jij je graag in specificaties en leveringsvoorwaarden van klanten om de klantvraag optimaal te vervullen en interne processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. 

Hier ga jij aan de slag:

Deze werkgever is één van de grootste aluminium halffabricatenleveranciers ter wereld en heeft zich ontwikkelt tot een toonaangevende aluminiumspecialist in de Benelux. Zij leveren hoogwaardige aluminium kwaliteiten in de vorm van platen, staven, (systeem)profielen en bewerkte producten voor de sectoren Transport, Industrie en Composiet. Om op de 24-uurs economie in te spelen leveren ze uit voorraad, klant specifiek en fabriekspartijen. Wil jij deze markt gaan bedienen vanuit de rol Commercieel medewerker binnendienst Transport?

Waar jij goed in bent: 

Welke talenten en kennis/ kunde neem jij als Technisch commercieel Medewerker Binnendienst mee? 

 • Je hebt een HBO WTB opleiding of MBO4 in een technische richting mét relevante werkervaring; 
 • Je bent communicatief vaardig en dienstverlenend ingesteld, je beheerst dan ook de Nederlandse áls Engelse taal goed;
 • Je hebt affiniteit met techniek en/of transportsector; 
 • Je gaat secuur, gestructureerd en planmatig te werk en weet jouw hoofd koel te houden in drukke momenten;
 • Tot slot ga jij makkelijk om met ERP/CRM systemen en is het Microsoft Office ook bij jou bekend. 

Wat wij jou bieden: 

 • Een direct contract bij onze werkgever met uitzicht op een vast dienstverband; 
 • Een salaris tussen de € 3500,- – € 4100,- bruto per maand (inclusief vakantiegeld), afhankelijk wat jij meeneemt aan kennis en ervaring;
 • Jij ontvangt een 13e maand; 
 • Vakantiegeld wordt uitbetaald in de maand mei;
 • Jij krijgt ontvangt bonusregeling afhankelijk van de prestaties;
 • Thuiswerken is mogelijk; zij hanteren gemiddeld 1 dag thuiswerken/week;
 • Jij ontvangt reiskostenvergoeding, pensioenregeling en voldoende vakantiedagen;
 • Jouw persoon staat als professional centraal, er wordt gekeken naar jouw talenten en er is volop ruimte om jezelf hierin verder te ontwikkelen; 
 • Ziektekosten verzekering via de werkgever; 
 • Een gezellige en fijne werksfeer onderling en werken bij een stabiele en internationale organisatie.

Ben je enthousiast geworden? En denk jij dat de functie van Technisch commercieel medewerker binnendienst op jouw lijf geschreven is? Wacht dan niet langer en stuur vandaag nog jouw CV en motivatiebrief naar ons toe.

Omschrijven jouw vrienden je als een opgewekt persoon? Word jij er blij van als alles voor jouw klanten op rolletjes loopt? Lees dan snel verder, want dan is deze  vacature voor Customer Service Medewerker Binnendienst iets voor jou! 
 

Wat ga jij doen?

Als Customer Service Medewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en begeleiden van het orderverkeer tussen jouw klanten en de productie. Jouw takenpakket zal o.a. bestaan uit:
 • Het voorbereiden, opmaken en opvolgen van offertes;
 • Je bereid de geboekte orders voor en je volgt ze op gedurende het productieproces;
 • Het klantenpakket wordt op een professionele manier door jou beheerd;
 • Je adviseert en informeert klanten en lost klachten efficiënt op;
 • De bijbehorende administratie wordt door jou prima op orde gehouden.
In deze rol heb jij nauw contact met jouw klanten, je collega’s op de binnendienst maar ook alle interne stakeholders.
 

Hier ga je aan de slag

Jouw nieuwe werkgever is één van de meest toonaangevende en technisch meest geavanceerde vouwdozenfabrikanten die producten van hoge kwaliteit produceert. Op de vestiging Hoogerheide zijn circa 380 medewerkers in dienst en een aantal uitzendkrachten.
Ze bieden innovatieve verpakkingsoplossingen aan verschillende leveranciers van bijv. diepvries- en koelversproducten, graan- en banketproducten, food-to-go, chocolaterie, drank, huishoudproducten en petfood.
Met een productportfolio waarin de nadruk ligt op hernieuwbare, gerecyclede en recyclebare materialen, is dit bedrijf net zo toegewijd aan hun klanten en 19.000 medewerkers als aan de bescherming van het milieu en teruggeven aan de gemeenschappen waarin we leven en werken.
 
De organisatie, die al sinds 1991 bestaat, heeft in 2021 maar liefst 3 prijzen gewonnen tijdens European Carton Excellence Awards.
Het bedrijf kenmerkt zich door een open, informele, no-nonsense cultuur. Daarnaast is er alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
Samen met jouw ca. 15 collega’s zorg je ervoor dat de klanten van dit toffe bedrijf optimaal bediend worden. 
De vacature van Customer Service Binnendienst is ontstaan ter uitbreiding van het team.

Jouw standplaats is het moderne kantoorpand in Hoogerheide waar ook de drukkerij en stanserij zitten. 
 

Waar jij goed in bent

Jij bent als Customer Service Medewerker Binnendienst een prettige gesprekspartner die bekwaam is in het leggen en onderhouden van contacten. Je bent in staat om je werkzaamheden goed te organiseren. Daarnaast ben je sterk in de administratieve afhandeling van je werk. Je werkt gedetailleerd en je blijft effectief onder tijdsdruk. Je kunt zelfstandig werken maar vindt het ook fijn om in een team te participeren. Verder herken jij je grotendeels in de volgende punten:
 • Je hebt mbo / hbo werk- en denkniveau en/of al ervaring in een soortgelijke rol;
 • Dienstverlenende mentaliteit;
 • Commercieel en klantgericht;
 • Accuraat, flexibel en oplossingsgericht;
 • Ervaring opgedaan in de verpakkingsindustrie is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Een andere taal is een pré. 

Wat wij jou bieden

Als Customer Service Medewerker Binnendienst kom je terecht in een fijn team en kun je genieten van een veelzijdig takenpakket. Daarnaast mag je je ook verheugen op het volgende:
 • Een zeer goed salaris;
 • De mogelijkheid om thuis te werken (max. 2 dagen o.b.v. fulltime);
 • Flexibele werktijden; 
 • Elke vrijdag begin je om 15:00 uur aan je weekend;
 • Een divers takenpakket; 
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en verbetervoorstellen te doen; 
 • Een reiskostenvergoeding welke onlangs is verhoogd i.v.m. de huidige benzineprijzen;
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kartonnage. 

Wist je dat?

Onze opdrachtgever heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Recente innovaties zijn gericht op het verminderen van gebruik van plastic en sommige verpakkingen zijn 100% recyclebaar!
 
Waar wacht je op? Stuur snel je cv naar Marissa Andries (solliciteren@modoc.nl) als jij de Customer Service Medewerker Binnendienst bent die we zoeken. We stellen je graag voor bij deze mooie werkgever in de regio!

Goede voorwaarden, leuk team en een werkgever die jou centraal stelt. En dat in de functie van Assistent Teamleider Logistiek. Ben jij degene waar we naar op zoek zijn?

Wat ga je doen?

Als Assistent Teamleider Logistiek heb je de verantwoordelijkheid voor het aansturen van teamleden die werken aan de AFL (Automatic Fitting Line). Deze lijn assembleert wiel-band-combinaties automatisch en slaat deze op als gereed product in de voorraad. Je wordt ook opgeleid om eerstelijns storingen aan de AFL zelfstandig op te lossen. 

Daarnaast omvatten je verdere verantwoordelijkheden als assistent teamleider: 

 • Efficiënt laten verlopen van het productieproces;
 • Opleiden en motiveren van nieuwe medewerkers;
 • Waarnemen van taken van de teamleider bij afwezigheid;
 • Bewaking van voortgang en kwaliteit van de verstrekte opdrachten;
 • Zelfstandig oplossen van eerste lijn incidenten aan de AFL;
 • Het optimaliseren en verbeteren van de processen van de montage afdeling;
 • Toezien op naleving van het Arbobeleid.

Hier ga je aan de slag

Je komt te werken bij dé gespecialiseerde leverancier van lichtmetalen velgen, banden én compleet gemonteerde sets. Het is een van de grootste distributeurs van banden en wielen in Europa. In 1965 is het bedrijf klein begonnen met ‘stapels banden’ en ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een indrukwekkend en succesvol bedrijf. 

Het eenvoudige basis idee om te starten met verkoop van banden aan de particulier tegen scherpe prijzen was slechts het begin van het realiseren van het uiteindelijke doel; het nationaal en internationaal distribueren van autobanden en later ook wielen. 

Het bedrijf bestaat inmiddels uit diverse werkmaatschappijen die actief zijn in verschillende onderdelen van de automotive supply chain – denk aan internationale groothandel, regionale distributie, productie en Retail.

In jouw functie als assistent teamleider rapporteer je direct aan de Teamleider WHT. 

Waar jij goed in bent

Voor de functie van Assistent teamleider Logistiek zien wij in jou een enthousiast en energiek persoon die in staat is zijn medewerkers op een coachende en motiverende manier aan te sturen. Je bent daarnaast flexibel, betrokken, gestructureerd en herkent je in de volgende punten:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in het aansturen van een team in een logistieke omgeving;
 • Technische kennis- en inzicht (met voorkeur elektrotechniek) is een pré
 • Ervaring met het werken in een WMS;
 • Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in zowel Nederlands als Engels, Pools is een pré.

Wat wij jou bieden

We bieden een uitdagende positie binnen een dynamische en internationaal opererende organisatie. Je wordt onderdeel van een team dat in een open en informele sfeer samenwerkt, waar ruimte is voor groei en ontwikkeling. Naast een competitief salaris tussen de €2800,- en €3100,- bruto per maand bieden we ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een gezellig en professioneel team om in te werken;
 • Een winst- en prestatieafhankelijke eindejaarsuitkering (bij dienstverband > 12 maanden);
 • Diverse scholingsmogelijkheden waaronder onbeperkt toegang tot de online leeromgeving van GoodHabitz;
 • Een middelloon pensioenregeling (60% inleg werkgever);
 • Een fiscaal aantrekkelijk fitnessregeling met werkgeversbijdrage;
 • Een Reiskostenvergoeding (v.a. 10 km enkele reis);
 • 8% bruto vakantiegeld en 25 verlofdagen o.b.v. fulltime.

Ben jij de assistent teamleider logistiek die past bij deze mooie organisatie? Laat dan snel van je horen, zodat wij met jou in contact kunnen komen. 
 

Samenwerken met een team van enthousiaste financials en verzorgen van de crediteurenadministratie voor de werkmaatschappijen, is wat jij mag verwachten van de functie van Medewerker crediteurenadministratie. Natuurlijk staat daar een mooi salaris en voorwaardenpakket tegenover. Nieuwsgierig? 

Wat ga je doen?

Als medewerker crediteurenadministratie heb je een afwisselende baan, waarmee je niet alleen met je financiële team, maar ook met andere teams binnen de organisatie schakelt. Tot jouw taken behoren onder andere de volgende werkzaamheden: 

 • Verwerken van inkomende facturen, inclusief handels- en kostenfacturen.
 • Beheren van het volledige crediteurenproces, van goedkeuring verkrijgen tot het voorbereiden van betalingen.
 • Fungeren als aanspreekpunt voor leveranciers met betrekking tot betalingen.
 • Communicatie met de afdeling Inkoop over eventuele verschillen in facturen.
 • Verzorgen van betalingen, inclusief contact met belangrijke leveranciers zoals Pirelli, Hankook en Michelin.

Hier ga je aan de slag

De organisatie waar je komt te werken is een leidende speler op het gebied van Europese banden- en velgendistributie met een flinke groei-ambitie. De werkmaatschappijen zijn actief in verschillende onderdelen van de automotive supply chain – denk aan internationale groothandel, regionale distributie, productie, retail en dienstverlening.

Deze werkgever zet de werknemer centraal. Een duurzame arbeidsrelatie vinden ze belangrijk. Als medewerker crediteurenadministratie rapporteer je aan de Financial Controller. 

Waar jij goed in bent

Naast je cijfermatige vaardigheden en sterke communicatie skills heb je als medewerker crediteurenadministratie ervaring en kennis van Microsoft Office. Met name Excel is een tool die voor jou geen geheimen kent. Daarnaast herken jij je in de volgende punten: 

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde financiële opleiding (PDB).
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal, een tweede vreemde taal is een pluspunt.

Wat wij jou bieden

We vinden het belangrijk dat jij als medewerker crediteurenadministratie lekker in je vel zit. Dat jij je werk goed kan doen en samen met het team mooie stappen kan maken is wat deze werkgever centraal heeft staan. Je mag daarnaast het volgende verwachten. 

 • Mooi salaris, waarbij je kunt denken aan ongeveer €3200,- bruto per maand op fulltime basis. 
 • Reiskostenvergoeding;
 • 8% vakantiegeld;
 • Winst- en prestatieafhankelijke eindejaarsuitkering;
 • Middelloon pensioen met 60% premie-inleg door de werkgever;
 • 25 verlofdagen per jaar op basis van fulltime;
 • Flexibele werktijden;
 • Diverse scholingsmogelijkheden, waaronder onbeperkte toegang tot de online leeromgeving van GoodHabitz;
 • Verse lunchmogelijkheden voor € 2,45 per lunch;
 • Fiscaal aantrekkelijke fitnessregeling.

Klinkt de functie van medewerker crediteurenadministratie als iets voor jou? Yes! Laat je gegevens bij ons achter en wij komen graag met je in contact. 
 
 

Verse lunch, aantrekkelijke fitnessregeling en een mooi salaris. Dit vind je terug bij deze werkgever in Moerdijk, waar je als Assistent Financieel controller aan de slag kunt. Ben jij de collega die het team weet aan te vullen?

Wat ga je doen?

Als Assistent financial controller ben jij de financiële alleskunner binnen deze mooie organisatie. Met vestigingen in binnen- en buitenland, bestaande uit handelsondernemingen, beheersmaatschappijen, onroerend goed- en holdingmaatschappijen liggen er genoeg kansen en mogelijkheden voor jou. 

Jouw taken bestaan onder andere uit: 

 • Je werkt actief mee op de financiële administratie en ondersteund waar nodig bij het voorbereiden van maand- en jaarcijfers;
 • Je signaleert financiële afwijkingen en rapporteert deze aan de betreffende verantwoordelijke;
 • Je assisteert de Group Controller bij diverse bedrijfseconomische, financiële en administratieve vraagstukken;
 • Je hebt de verantwoordelijkheid over de analyses, consolidatie en kwalitatieve informatievoorziening van diverse entiteiten.
 • Verrichten BTW- CBS aangiftes etc.

Hier ga je aan de slag

Je komt te werken bij een leidende speler op het gebied van Europese banden- en velgendistributie met een mooie groei-ambitie en een echte ondernemersgeest. Hun werkmaatschappijen zijn actief in verschillende onderdelen van de automotive supply chain, denk aan internationale groothandel, regionale distributie, retail en dienstverlening. De organisatie brengt een mooie historie aan werkervaring mee en is na een recente overname in 2017 door het moederbedrijf nu gefocust op één visie, strategie en beleid. Dat maakt de organisatie, en daarmee jouw toekomstige team, erg vooruitstrevend.

Je komt te werken in een vernieuwd pand in Moerdijk. Het gebouw heeft een flinke upgrade gekregen en voldoet hiermee aan de nieuwste eisen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. In de functie van Assistent financial controller ben je ook bereid om op de locatie in Hellevoetsluis te werken. Incidenteel komt dit voor dat je tussen locaties reist. 

Waar jij goed in bent

In de functie van Assistent Financial Controller heb jij natuurlijk financiële kennis. Met een aantal jaar ervaring in een zelfde soort functie weet jij het team goed aan te vullen. Daarnaast herken jij je in de volgende punten:

 • Afgeronde HBO opleiding richting Finance;
 • Communicatief sterk, analytisch en cijfermatig onderlegd;
 • Beschik je over een gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
 • Beschikt je over vaardigheden binnen Microsoft office;
 • Bereid incidenteel te reizen tussen onze locaties Moerdijk en Hellevoetsluis.

Wat wij jou bieden

Jij staat als mens centraal binnen deze organisatie, waarin ze samen graag resultaatgericht te werk gaan. De organisatie gaat graag voor een duurzame arbeidsrelatie en biedt daarom onderstaande voorwaarden:

 • Een mooi salaris van maximaal €5000,- bruto per maand, op basis van jouw kennis en ervaring; 
 • Een ambitieuze, innovatieve en succesvolle werkomgeving binnen een vooruitstrevende organisatie;
 • Winst- en prestatieafhankelijke eindejaarsuitkering;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Diverse scholingsmogelijkheden, waaronder onbeperkt toegang tot de online leeromgeving van GoodHabitz;
 • Elke dag een heerlijke verse lunch voor maar € 2,45 per lunch;
 • 25 verlofdagen per jaar o.b.v. fulltime;
 • Fiscaal aantrekkelijke fitnessregeling met werkgeversbijdrage;
 • Middelloon pensioenregeling (60% premie inleg werkgever).Voldoende flexibiliteit;
 • Mogelijkheden tot opleiding & persoonlijke ontwikkeling.

Is de functie van Assistent financieel controller iets voor jou? Graag komen wij dan met jou in contact. Stuur je gegevens naar ons op en wij doen de rest!