Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Heb jij operationele Lean ervaring en kijk je er naar uit om deze kennis te delen met nieuwe collega’s in de rol van Continuous Improvement Manager? Implementeer jij het Lean beleid op de site in Vlissingen terwijl je je vastbijt in deze toffe uitdaging? Doe je dat het liefst tegen een zeer riant salaris en 27 vakantiedagen? Lees snel verder! 
 

Wat ga je doen?

Als Continuous Improvement Manager ben je verantwoordelijk voor het trainen, begeleiden, opzetten, implementeren en onderhouden van een Lean-omgeving binnen het distributiecentrum in Vlissingen. Daarnaast geef je sturing aan de richting, implementatie en continue verbetering van de infrastructuur van Lean-systemen in alle fasen van de operatie.

In jouw rol zul je: 

 • Vereisten voor operaties definiëren en zorgen voor de implementatie van Continuous Improvement-strategieën en -initiatieven om effectief te voldoen aan de bedrijfsvereisten en klantverwachtingen of deze te overtreffen;
 • Optreden als Subject Matter Expert en een belangrijke bijdrage leveren aan complexe of kritieke opdrachten;
 • Adviseren en coachen van andere teamleden en zorgen voor een ontwikkelingsproductieve omgeving voor iedereen;
 • Beheren en communiceren van het bedrijfsbeleid, doelen, strategieën en visie;
 • Faciliteren van kwaliteitssystemen, continue procesverbeteringen en veiligheidsinitiatieven in overeenstemming met Lean-denken in de hele organisatie;
 • Bedrijfscijfers bevorderen, waaronder veiligheid, kwaliteit, levering, kosten en moreel;
 • Ontwikkelen, modelleren en coachen van Lean-toepassingen;
 • Beoordelen van Lean prestatieverwachtingen met leiderschapsteams binnen de organisatie
 • Administratieve taken uitvoeren die overeenkomen met de vereisten van de organisatie, waaronder het verzamelen van gegevens, statistieken, rapporten en nieuwsbrieven;
 • Begeleiden, coachen en trainen van verschillende niveaus binnen het bedrijf.

Hier ga jij aan de slag

Deze werkgever is wereldwijd marktleider op het gebied van logistieke dienstverlening van diepvriesproducten. Met 350 vestigingen is deze organisatie vertegenwoordigt op maar liefst vijf continenten: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië en Australië.
Het bedrijf is ooit begonnen met de aankoop van een magazijn in Seattle en vanuit daar door overnames en investeringen constant gegroeid. Tot op de dag van vandaag worden familiebedrijven aan de groep toegevoegd. Vandaag de dag is dit een organisatie die diep geworteld is in generaties van koelopslagexpertise en op het snijvlak van technologie en innovatie.
De groep bestaat uit meerdere koelketenbedrijven die de krachten gebundeld hebben om zo met excellente expertise de klanten te kunnen bedienen.
 
Dit topbedrijf in de temperatuurgecontroleerde logistieke sector heeft ook een vestiging in Bergen op Zoom. Op deze locatie is er maar liefst een capaciteit van 180.000 pallets.
Uniek aan deze locatie is dat de restwarmte vanuit het koelen gebruikt wordt om panden in de omgeving te verwarmen. Een innovatieve maar vooral milieuvriendelijke en duurzame oplossing!
 
Deze organisatie is voornemens de beste werkgever in deze branche te worden en jij kunt hier onderdeel van zijn! Ontwikkeling en betrokkenheid vinden zij belangrijk. Werken bij dit bedrijf is prettig en uitdagend, ze gaan op een respectvolle manier met elkaar om en ze geven om hun teamleden.

In de rol van Continuous Improvement Manager ben jij onderdeel van een internationaal Lean team waarbij jouw collega’s o.a. in Amerika, Engeland en Australië werken. Deze functie is nieuw binnen de site Vlissingen en ontstaan ter uitbreiding van het internationale team. 
 

Waar jij goed in bent 

Om succesvol te zijn in de rol van Continuous Improvement Manager is het belangrijk dat je operationele Lean ervaring hebt opgedaan op een plant of site. Het is een pré als je dit in een logistieke omgeving hebt gedaan en als je dit hebt gedaan in de vriesopslag dan ben jij DE kandidaat. Gelukkig weet jouw nieuwe werkgever dat dit erg lastig is en daarom vinden ze het volgende vooral belangrijk:

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels; 
 • Je gedijt goed in matrixomgevingen;
 • Je hebt ervaring met Lean-implementatie; 
 • Jij krijgt betrokken stakeholders in de organisatie goed mee; 
 • Je hebt er geen probleem mee om af en toe in de kou te staan (met beschermende kleding uiteraard) om zo het proces op de vloer te begrijpen. 

 

Wat bieden we jou?

Als jij als Lean expert aan de slag gaat in de rol van Continuous Improvement Manager bij jouw nieuwe werkgever mag je je natuurlijk vastbijten in een gave uitdaging, maar daarnaast mag je je verheugen op zoveel meer: 

 • Een zeer goed salaris dat boven het landelijke gemiddelde ligt; 
 • Een bonus van maximaal 1 maandsalaris; 
 • 27 vakantiedagen; 
 • Een contract rechtstreeks bij jouw werkgever; 
 • Mobiele telefoon en laptop; 
 • Een goede pensioenregeling volgens het Zwitserleven pensioen;
 • Overige interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Pak jij je kans binnen deze mooie internationale organisatie in deze uitdagende rol? Neem snel contact op met Marissa en wie weet neem jij binnenkort jouw collega’s mee in de Lean methodiek. 

Ben jij een standvastige en doortastende Packaging manager? Pas jij goed binnen een informele maar duurzame organisatie én kijk jij uit naar een goedbetaalde baan met maar liefst 34 vrije dagen? Lees dan snel verder! 
 

Wat ga jij doen?

Als Packaging manager ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van artwork en drukvrijgave van private label en eigen merk verpakkingen voor onze Europese klanten. Je zorgt ervoor dat alle externe en interne validatieprocessen succesvol zijn doorlopen en verpakkingen tijdig beschikbaar zijn voor onze productieprocessen. Je treedt zodoende op als de spil tussen jouw werkgever, hun klanten en de leveranciers. Je hebt diverse externe en interne stakeholders waartussen je moeiteloos navigeert en die je – vanuit het gezamenlijk belang – dirigeert. Zelfstandigheid, nauwkeurigheid en een hoge mate van verantwoordelijkheid zijn hierbij essentieel.
 

Hier ga jij aan de slag

Als Packaging manager kom jij terecht bij een specialist in het verduurzamen van groente fruit en peulvruchten. Dit familiebedrijf bestaat meer dan 60 jaar al. Samen met ca. 300 collega’s werk jij op de locatie in Kapelle Zeeland.  Deze productielocatie is gespecialiseerd groente en fruit in potten, blikken en staande zakken. Kapelle is tevens het hoofdkantoor van deze organisatie. 
Op een andere productielocatie van het bedrijf wordt tevens knijpfruit gemaakt. 

Alle producten welke worden geproduceerd zijn volledig plantaardig en dus vegetarisch. Met hun eigen label hebben ze al verschillende prijzen gewonnen. 

Op het gebied van duurzaamheid is jouw nieuwe werkgever constant aan het kijken wat er beter kan. Ze produceren bijvoorbeeld zeer weinig afval en zuiveren water wat vervolgens weer de Westerschelde in stroomt. Hierdoor hebben ze ook meerdere keurmerken weten te bemachtigen.
 
Binnen het bedrijf heerst een fijne informele sfeer en is er veel persoonlijke aandacht. De afdeling sales waar jij onder valt is een dynamische en commerciële afdeling die zich kenmerkt door korte lijnen en een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Samen zorgen de disciplines Marketing, Productmanagement en Packaging management ervoor dat de producten op een doeltreffende manier in de markt wordt gezet. De afdeling valt, samen met Sales en Customer Service, onder de directe verantwoording van de CCO.
 

Waar jij goed in bent

Jij bent de Packaging manager die wij graag spreken als jij ervaring hebt binnen de FMCG en een afgeronde opleiding hebt op hbo niveau in commerciële richting. Daarnaast herken jij je grotendeels in de volgende punten: 

 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift; 
 • Je bent in staat lange termijn denken te combineren met korte termijn handelen;
 • Je ervaart korte lead times als een positieve uitdaging;
 • Je beschikt over de nodige creativiteit;
 • Je hebt overzicht en toont leiderschap.

 

Wat wij jou bieden

Als jij als Packaging manager komt werken voor dit fijne bedrijf mag je je in ieder geval verheugen op een leuke baan met verschillende taken Daarnaast heb jij leuke collega’s (ook niet onbelangrijk). Verder mag jij het volgende verwachten:

 • Een zeer goed salaris;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 4,25%;
 • 25 vakantiedagen;
 • 9,5 ADV- dagen per jaar;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO groente- en fruit verwerkende industrie; 
 • Een persoonlijk account bij het trainingsplatform GoodHabitz;
 • Korting op producten in de personeelswebshop.

Ben jij de Packaging manager waar wij naar op zoek zijn? Stuur je cv naar Christel en wie weet stap jij binnenkort de duurzame wereld in van jouw nieuwe werkgever!  

Heb jij werktuigbouwkundige ervaring in de procesindustrie? Bijt jij je vast in verbeterdoelstellingen, ontwerpen van onderhoudsplannen van machines en installaties en waarborg jij daarbij de kwaliteitseisen? Perfect! Dit is jouw nieuwe baan als Maintenance Engineer! Lees snel verder.
 

Wat ga je doen?

Als Maintenance Engineer vorm je de spil tussen enerzijds optimaal preventief onderhoud en anderzijds de vernieuwing van machines en installaties op werktuigbouwkundig gebied. Mede dankzij jou beschikt de organisatie over een bedrijfszekere fabriek en over optimale productieprestaties, zowel op het gebied van efficiency als op productiekwaliteit. Daarnaast ben je key user van ons onderhoudsbeheersysteem en zorg je ervoor dat onze TD organisatie hier optimaal mee kan werken. Om dit voor elkaar te krijgen bestaan je verantwoordelijkheden o.m. uit:

 • Mede ontwikkelen en implementeren van het onderhoudsplan, gericht op het vergroten van de technische beschikbaarheid en het reduceren van onderhoudskosten;
 • Waarborgen en verder ontwikkelen van technische standaarden, werkmethoden en procedures;
 • Onderzoeken en adviseren over integrale verbetermogelijkheden, optimalisatie en innovatie van bestaande en/of te implementeren productiemiddelen- en technieken;
 • Opstellen van complete investeringsvoorstellen, incl. verbeterdoelstellingen, ontwerptekeningen en berekeningen, kostprijscalculaties, kwaliteitseisen, etc.;
 • Bewaken van de realisatie van onderhoudsdoelstellingen en –projecten;
 • Ondersteunen bij het structureel oplossen van storingen met als doen de grondoorzaken te achterhalen die kunnen liggen op het gebied van techniek, technologie, gedrag en organisatie;
 • Het beheren van het onderhoudsbeheersysteem, rapportages generen m.b.t. storingen en administratieve verwerking van revisies, modificaties en projectgegevens.

 

Hier ga je aan de slag

Als Teamleider Productie kom jij terecht bij een echt familiebedrijf wat gestuurd wordt door professionals. Met zestig jaar ervaring in het verduurzamen, maken zij producten voor Europese retail partners. Het is een familiebedrijf die actief zijn in het verduurzamen van fruit, groenten en peulvruchten. Deze producten vind je in het conserven schap en in de koeling van de supermarkt. Het is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van nieuwe technologieën die tevens efficiency vooropstellen.

Waar jij goed in bent

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau in werktuigbouwkundige richting;
 • Je beschikt over relevante werkervaring binnen de procesindustrie, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je beheerst Autocad en je kunt technische tekeningen interpreteren;
 • Je hebt kennis en ervaring met maintenance systemen en methodieken, zoals TD Office;
 • Je bent analytisch sterk onderlegd;
 • Je bent communicatief sterk onderlegd, zowel in woord als in geschrift.

 

Wat wij jou bieden

 • Een dynamische en uitdagende werkomgeving bij een bedrijf dat continu in ontwikkeling is;
 • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO voor de groente- en fruit verwerkende industrie;
 • Persoonlijke begeleiding middels een ontwikkelplan, waarbij je ondersteuning krijgt van de Business trainer;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen COROOS;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 4,25%;
 • 25 vakantiedagen en 9,5 ADV- dagen;
 • Een persoonlijk account bij het trainingsplatform GoodHabitz;
 • Korting op producten in de personeelswebshop.

Is dit jouw baan als Maintenance Engineer? Mooi! Stuur je cv naar Christel, we stellen je graag voor.

Zorg jij ervoor dat jouw collega’s op tijd hun salaris uitbetaald krijgen, ga jij discreet om met vertrouwelijke informatie, ben je bekend met de wet- en regelgeving omtrent Payroll, is boekhouding aan jou besteed? Kortom, ben jij de nieuwe Medewerker Salarisadministratie van deze automotive distributeur in Moerdijk?
 

Wat ga jij doen?

Als Medewerker Salarisadministratie ben jij dé specialist die zorgt voor een vlekkeloze verwerking van de salarisadministratie van de verschillende werkmaatschappijen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces, van A- tot Z. Dit omvat onder andere:

 • Het verzamelen van input voor de loonverwerking;
 • Het invoeren van loonmutaties;
 • Het nauwkeurig verwerken en controleren van salarisruns;
 • Het verzorgen van de aangifte loonbelasting en PAWW;
 • Pensioenaangifte en aansluitingen met de financiële administratie;
 • Het boeken van loonjournaalposten;
 • Het opstellen van gedetailleerde loonrapportages;
 • De maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen met betrekking tot de salarisadministratie;
 • Assisteren bij diverse werkzaamheden binnen de afdeling Payroll.

 

Hier ga jij aan de slag

Jouw werkgever is een toonaangevende speler in de Europese banden- en velgendistributie, met ambitieuze groeiplannen. De werkmaatschappijen opereren in verschillende segmenten van de automotive supply chain, waaronder internationale groothandel, regionale distributie, productie, retail en dienstverlening. Sinds 2017 zijn de dochterondernemingen, met elk een historie van ruim 50 jaar, samen te brengen onder één visie, strategie en beleid.

Je maakt deel uit van een hecht HRM & Payroll team, dat bestaat uit 9 enthousiaste teamleden, een teamlead en de HR Manager. Het payrollteam telt momenteel 3 administrators en één administratief ondersteuner. Door groei is het huidige team op zoek naar versterking.
 

Waar jij goed in bent

Als Medewerker Salarisadministratie herken jij jezelf in de volgende kwalificaties en eigenschappen:

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau in combinatie met een vakgerichte opleiding (PDL of VPS);
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Payroll Administrator;
 • Basiskennis van boekhouden;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Flexibele instelling en comfortabel in een veranderende organisatie;
 • Beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week (voorkeur 32 uur) met maandag als vereiste werkdag.

 

Wat wij jou bieden

Als Medewerker Salarisadministratie krijg je zelf ook goed betaald, waarbij je kunt denken aan een schaal met max. € 4000,00, waar we dan ook verwachten dat je het nodig meebrengt. En kun je rekenen op een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Vanuit een gezellige en leerzame werkomgeving binnen een ambitieus bedrijf kun je bovendien profiteren van de volgende secundaire voorwaarden:

 • Reiskostenvergoeding;
 • 8% vakantiegeld;
 • Winst- en prestatieafhankelijke eindejaarsuitkering;
 • Middelloon pensioen (60% premie-inleg werkgever);
 • 25 verlofdagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden;
 • Diverse scholingsmogelijkheden, waaronder onbeperkte toegang tot de online leeromgeving van GoodHabitz;
 • Dagelijks een heerlijke verse lunch voor slechts €1,85 per lunch;
 • Fiscaal aantrekkelijke fitnessregeling.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische team en een essentiële rol spelen in onze groeiende organisatie? Solliciteer vandaag nog voor de rol van Medewerker Salarisadministratie!

Houd jij van zorgvuldigheid en ben jij degene die zorgt dat alle puntjes op de i staan? Heb jij veel affiniteit met cijfers? Dan ben jij wellicht de nieuwe medewerker facturatie! 

Wat ga je doen?

In de functie van medewerker facturatie kom je te werken binnen hun team ‘Invoicing’ welke bestaat uit 8 team members en een teamleider. In deze rol ben je samen met het team verantwoordelijk voor alle facturatiewerkzaamheden van de gehele groep. Tevens draag je zorg voor de voorbereiding van alle (route)documentatie voor onze chauffeurs.
De dagdagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:

 • Voorbereiden van de documentatie voor eigen chauffeurs;
 • Controleren, verwerken en digitaal archiveren van afleverbonnen;
 • Verwerken van pakbonverschillen en retouren;
 • Opstellen van klantfacturatie en creditnota’s.

Hier ga je aan de slag: 

Je komt terecht bij een van de grootste distributeurs van banden en wielen in Europa. In 1965 is het bedrijf klein begonnen met ‘stapels banden’ en ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een indrukwekkend en succesvol bedrijf. Het eenvoudige basis idee om te starten met verkoop van banden aan de particulier tegen scherpe prijzen was slechts het begin van het realiseren van het uiteindelijke doel; het nationaal en internationaal distribueren van autobanden en later ook wielen. 
Het bedrijf bestaat inmiddels uit diverse werkmaatschappijen die actief zijn in verschillende onderdelen van de automotive supply chain – denk aan internationale groothandel, regionale distributie, productie en Retail. De financiële administratie van deze werkmaatschappijen zit gecentraliseerd op het hoofdkantoor in Moerdijk.

Waar jij goed in bent:

Voor onze afdeling Invoicing zijn wij op zoek naar een flexibel en praktisch ingestelde professional die van aanpakken weet. Bij voorkeur ben je fulltime, maar minimaal 32 uur beschikbaar. Daarnaast ben je minimaal één avond in de week en incidenteel op zaterdag beschikbaar. Verder beschik je over:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met financieel administratieve werkzaamheden is een pré;
 • Kennis  van de Nederlandse taal, Engels is een pré;
 • Kennis heeft van Microsoft office, m.n. Excel.

Wat bieden wij?

Wij bieden een werkomgeving waar in teamverband en in een open en informele sfeer wordt samengewerkt. Naast een goed salaris bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een goed salaris, een maximum van € 3000,00 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring; 
 • Een direct contract bij onze opdrachtgever met uitzicht op een vaste aanstelling; 
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 verlofdagen o.b.v. fulltime;
 • 8% Bruto vakantiegeld;
 • Winst- en prestatieafhankelijk eindejaarsuitkering;
 • Diverse scholingsmogelijkheden waaronder onbeperkt toegang tot de online leeromgeving van GoodHabitz;
 • Elke dag een heerlijk verse lunch voor maar € 1,85 per lunch;
 • Middelloon pensioenregeling (60% inleg werkgever).

Ben jij de Medewerker facturatie die wij zoeken? Wacht dan niet langer en stuur je CV en motivatie naar Kelly Lazeroms!  Wie weet drinken we binnenkort een kopje koffie met elkaar ter kennismaking! 

 

Hé talenknobbel! Ben jij iemand die het overzicht behoud terwijl je de spil bent tussen diverse afdelingen? Ondersteun jij graag salesmanagers in het verkoopproces? Wil je daarnaast goed verdienen en maar liefst ruim 34 vrije dagen per jaar? Dan is de baan van Sales Assistent jou op het lijf geschreven!
 

Wat ga je doen?

Als Sales Assistant ben je de spil tussen de klanten en de interne organisatie. Samen met drie collega’s ben je verantwoordelijk voor het contractbeheer van negen Salesmanagers en ondersteun je het verkoopproces. Je stemt direct af met klanten en met collega’s van de afdelingen Productmanagement, Customer Service en Planning.
Je krijgt de verantwoordelijkheid over je eigen klantenpakket, waarbij je taken o.a. bestaan uit:

 • Het op een professionele wijze onderhouden van relaties met klanten en het optreden als aanspreekpunt en vraagbaak voor hen m.b.t. de gemaakte contractafspraken (looptijd / prijzen etc.);
 • Het verwerken van deze contractafspraken in het ERP systeem (M3);
 • Het administratief ondersteunen van de Salesmanager;
 • Het verzorgen van de correspondentie richting de klant en het coördineren en controleren van commerciële afspraken;
 • Het opstellen van rapportages voor interne en externe communicatie;
 • Het monitoren van de afzet, waarbij je klanten informeert over het verloop en de te nemen acties met hen afstemt.

 

Hier ga je aan de slag

Als Sales Assistent kom jij terecht bij een echt familiebedrijf wat gestuurd wordt door professionals. Met zestig jaar ervaring in het verduurzamen, maken zij producten voor Europese retail partners. Het is een familiebedrijf die actief zijn in het verduurzamen van fruit, groenten en peulvruchten. Deze producten vind je in het conserven schap en in de koeling van de supermarkt. Het is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van nieuwe technologieën die tevens efficiency vooropstellen. Binnen het bedrijf heerst een fijne informele sfeer en is er veel persoonlijke aandacht.
 

Waar jij goed in bent

Onze ideale Sales Assistent heeft minimaal een mbo+ opleiding afgerond of hbo werk- en denkniveau) in commerciële richting en je hebt echt een talenknobbel. Nederlands, Engels, Frans of Duits, jij kan je in iedere taal verstaanbaar maken. Verder is het fijn als jij je hierin herkent:

 • Je hebt affiniteit met onze kwaliteitsproducten;
 • Je bent een teamspeler die houdt van een dynamische werkomgeving;
 • Je bent communicatief sterk en klantgericht;
 • Je kunt zelfstandig werken en toont initiatief;
 • Je hebt cijfermatig inzicht, kunt snel verbanden leggen en hier conclusies uit trekken;
 • Je houdt overzicht en bent accuraat, ook in drukke periodes.

 

Wat wij jou bieden

Werken als Sales Assistent bij dit fijne bedrijf betekent in ieder geval dat je veel verschillende taken mag oppakken en dat geen dag hetzelfde is. Daarnaast heb jij leuke collega’s (ook niet onbelangrijk). Verder mag jij het volgende verwachten:

 • Een goed salaris;
 • Een vaste eindejaarsuitkering;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid;
 • Jij mag onderdeel zijn van een gemotiveerd en gedreven team;
 • Een bedrijf dat continu in ontwikkeling is;
 • CAO groente- en fruit verwerkende industrie;
 • 25 vakantiedagen en 9,5 ADV- dagen per jaar.

Is deze rol als Sales Assistent jou op het lijf geschreven? Laat het aan Christel weten. We stellen je graag voor aan jouw toekomstige werkgever.
 

Voor deze mooie werkgever in de food zijn we op zoek naar een analytische, proactieve financieel medewerker. Wil jij voor mooie arbeidsvoorwaarden en vaste positie dit team komen versterken? 

Wat ga jij doen: 

Als financieel medewerker ben je binnen deze werkgever samen met je team verantwoordelijk voor het voeren en in goede banen leiden van de financiële administratie. De taken zullen met name bestaan uit de volgende financieel, administratieve werkzaamheden:

 

 • Controleren, coderen en boeken van inkoopfacturen;
 • Opstellen en controleren van verkoopfacturen en bijbehorend debiteurenbeheer;
 • Administratieve verwerking van claims;
 • Verwerken van bankmutaties en het voorbereiden van de wekelijkse betalingen;
 • Zowel schriftelijk als telefonisch contact met klanten en leveranciers;
 • Zorgdragen voor een correcte en sluitende administratie, waaronder afstemming van tussenrekeningen;
 • Assisteren bij periodieke rapportages en de accountantscontrole;
 • Samenwerking met verschillende afdelingen om financiële informatie te vergaren en te analyseren;
 • Assisteren bij overige zaken op de financiële administratie.
 • Uitvoeren van ad-hoc taken ter ondersteuning van de bedrijfsvoering.

 

Hier ga je aan de slag: 

Deze werkgever staat wereldwijd bekend om zijn teeltprogramma’s voor zacht fruit, hierbij kun je denken aan aardbeien, frambozen, blauwe bessen en bramen! Doordat er wereldwijd geteeld wordt, is er altijd fruit voorradig. Dit fruit gaat vanuit Made heel Europa door!

 

Waar jij goed in bent: 

 • Jij hebt enige werkervaring als Financieel medewerker op HBO denkniveau; 
 • Kennis van de financiële rapportage principes en boekhouding; 
 • Je hebt passie voor cijfers en jij bent iemand die zeer nauwkeurig en analytisch te werk gaat;
 • Je hebt goede kennis van Excel en kennis van Microsoft Dynamics 365 Business Central en Exact Globe is een pré;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij: 

 • Een goed salaris tussen de € 2500,00 – € 3500,00 bruto per maand;
 • Een parttime of fulltime baan, 32 tot 40 uur per week;
 • Een zelfstandige functie binnen het financiële team; 
 • Een salaris passend bij opleiding en ervaring.
 • 8% vakantiegeld.
 • 26 vakantiedagen bij fulltime dienstverband.
 • Goede pensioenregeling.
 • Een jaarcontract met de intentie daar een vaste aanstelling van te maken na één jaar.
 • Elke vrijdag korting op het lekkerste zacht fruit.
 • De allerleukste, gepassioneerde collega’s en de leukste bedrijfsfeesten!

Ben jij gedreven als financieel medewerker en heb je de potentie om met ons mee te groeien? Voel jij je als een vis in het water binnen een informele organisatie met hands-on mentaliteit? Solliciteer dan snel bij Kelly Lazeroms! 
 

Zie jij het als een uitdaging om vanuit jouw expertise eindverantwoordelijk te zijn voor de financiële administratie en groepsrapportage? En wil jij werken in een toekomstgerichte, ambitieuze organisatie met de sfeer van een familiebedrijf? Solliciteer en bouw mee aan de toekomst!

 

Wat ga je doen: 

Als Business Controller analyseer je de cijfers en de bedrijfsprocessen en komt op basis daarvan met initiatieven voor het verbeteren van systemen, werkwijzen en procedures. In die hoedanigheid is de Business Controller een belangrijke sparringpartner binnen het Management Team (MT) en voor de Sectordirecteur van de Betonmortel Sector.
Daarnaast is de Business Controller verantwoordelijk voor de planning en control cyclus van de Nederlandse en Belgische bedrijven in de Betonmortel Sector, bestaande uit:

 • financiële rapportages
 • investeringsanalyses
 • balansen
 • winst- en verliesrekeningen
 • begrotingen
 • forecasts 
 • En voor de consolidatiedoeleinden opgestelde jaarcijfers.

De Business Controller geeft leiding aan de drie medewerkers op de afdeling administratie en draagt mede zorg voor een efficiënt, correct en betrouwbaar administratief proces alsmede voor kennis borging- en overdracht.

 

Hier ga je aan de slag:

Deze organisatie is een gevestigde waarde in Zeeuws-Vlaanderen en produceert en levert een breed scala aan cementgebonden producten vanuit de betoncentrales in Terneuzen en Breskens. Ze beschikken over moderne en volledig geautomatiseerde betonmortelcentrales, een aangepast wagenpark en en eigen laboratorium. Ze richten zich met name op woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructurele projecten in Zeeuws-Vlaanderen. Samen met meer dan 45 zusterondernemingen vormt deze organisatie het concern dat al meer dan 110 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van deze groep!

 

Waar jij goed in bent: 

Voor de functie van Business Controller neem jij het volgende mee:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in een financieel administratieve richting, bij voorkeur aangevuld met financiële trainingen en/of een controllersopleiding;
 • Drie tot acht jaar relevante en aantoonbare werkervaring, kennis van belastingen én handig met financiele software; 
 • Jij hebt aandacht voor zorgvuldigheid en verantwoordelijkheidsgevoel voor de kwaliteit van eigen werkzaamheden en tijdige oplevering ervan;
 • Proactieve houding, resulterend in het zelfstandig aandragen van verbetervoorstellen;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden om externe relaties en interne contacten te motiveren, stimuleren en overtuigen;

Wat wij bieden: 

De toekomst? Die staat bij hun centraal. Zij kiezen voor werken met duurzame, betrouwbare kwaliteitsproducten waardoor hun leefomgeving veilig en gezond blijft. Binnen deze nieuwe ontwikkelingen krijg jij de ruimte om je verder te ontwikkelen binnen het vakgebied.
Verder bieden ze:

 • een salaris dat past bij jouw kennis en (werk)ervaring;
 • pensioenopbouw;
 • reiskostenvergoeding;
 • minimaal 25 vakantiedagen;
 • Ze maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van scholingsmogelijkheden en het volgen van cursussen;
 • Een brede functie met veel ruimte voor eigen initiatieven;
 • Een afwisselende en zelfstandige job met veel verantwoordelijkheden binnen een firma die deel uitmaakt van een groot vooruitstrevend familiebedrijf;

Ben jij deze gezond kritische Business Controller die analytisch, zorgvuldig en nauwgezet te werk gaat? Solliciteer dan snel bij Christel Dobbelaar! 
 

Werk jij nauwkeurig en secuur en ben jij een betrokken leidinggevende? Stimuleer jij gemakkelijk het kwaliteitsbewustzijn van een organisatie? Dan ben jij de Kwaliteitsmanager die wij zoeken!
 

Wat ga je doen?

Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, realiseren en zo nodig bijsturen van het gehele QA beleid. Je stimuleert en ontwikkelt het kwaliteitsbewustzijn in de gehele organisatie. Jouw takenpakket zal o.a. bestaan uit:
 • Opzetten en eindverantwoordelijk voor het beheer van de betreffende kwaliteitssystemen, zodanig dat aan alle actuele certificeringseisen voor de betreffende kwaliteitssystemen is voldaan;
 • Eindverantwoordelijk voor de opzet en afhandeling van audits;
 • Verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren van de beleidsplannen c.q. jaarplannen.
 • Mede verantwoordelijk voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen;
 • Verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale inzet van middelen en materialen op zijn/haar afdeling;
 • Geeft leiding aan het QA team;
 • Als MT-lid mede verantwoordelijk voor het organisatiebeleid en het behalen van de organisatiedoelstellingen.
 
Een focuspunt in deze rol is het implementeren van de nieuwe “food safety culture”.
 

Hier ga je aan de slag

Jouw nieuwe werkgever is één van de meest toonaangevende en technisch meest geavanceerde vouwdozenfabrikanten die producten van hoge kwaliteit produceert. Op de vestiging in Hoogerheide zijn circa 380 medewerkers in dienst en een aantal uitzendkrachten.
Ze bieden innovatieve verpakkingsoplossingen aan verschillende leveranciers van bijvoorbeeld diepvries- en koelversproducten, graan- en banketproducten, food-to-go, chocolaterie, drank, huishoudproducten en diervoeding.
 
Met een productportfolio waarin de nadruk ligt op hernieuwbare, gerecyclede en recyclebare materialen, is dit bedrijf net zo toegewijd aan hun klanten en 19.000 medewerkers als aan de bescherming van het milieu en teruggeven aan de gemeenschappen waarin we leven en werken.
 
De organisatie, die al sinds 1991 bestaat, heeft in 2021 maar liefst 3 prijzen gewonnen tijdens European Carton Excellence Awards.
Het bedrijf kenmerkt zich door een open, informele, no-nonsense cultuur. Daarnaast is er alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 
Het MT bestaat uit de HR Manager, Finance Manager, Plantmanager, Salesmanager, Supply Chain Manager, Operations Manager en een directielid. De leeftijden van het MT variëren van jong tot oud.
In het MT wordt open en transparant gecommuniceerd en wordt verwacht dat acties matchen met woorden en zaken niet blijven liggen.
 
 

Waar jij goed in bent

De rol van Kwaliteitsmanager binnen deze toffe organisatie is jou op het lijf geschreven als jij een afgeronde hbo opleiding hebt in de richting van Levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar. Jouw vrienden en familie omschrijven jou als een communicatief sterke manager met goed ontwikkelde soft skills.
Daarnaast herken jij je grotendeels in de volgende punten:
 • Je bent communicatief vaardig in Engels en Nederlands;
 • Je legt gemakkelijk contacten en bent goed in het onderhouden van deze contacten;
 • Je weet andere gemakkelijk te overtuigen;
 • Je bent een inspirerend leider en zorgt hiermee dat gemeenschappelijke doelstellingen worden behaald.

Wat bieden wij jou?

Als je als Kwaliteitsmanager aan de slag gaat bij deze werkgever mag je je verheugen op een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Daarnaast kun je rekenen op het volgende:
 • Een salaris van minimaal € 69.000 bruto per jaar o.b.v. 38 uur per week;
 • Een bonus van maximaal 10% op jaarbasis bij het behalen van je doelstellingen;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een contract rechtstreeks bij deze werkgever;
 • Flexibele werktijden;
 • Een reiskostenvergoeding welke onlangs is verhoogd i.v.m. de stijgende benzineprijzen;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Een mooie werkplek in een modern omgeving met enthousiaste en fijne collega’s.
 

Wist je dat?

Onze opdrachtgever heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Recente innovaties zijn gericht op het verminderen van gebruik van plastic en sommige verpakkingen zijn 100% recyclebaar!
 
Stuur snel je cv naar Marissa Andries voordat iemand anders er vandoor gaat met deze toffe functie van Kwaliteitsmanager. We stellen je graag voor bij deze mooie en fijne werkgever in de regio.

Heb jij ervaring opgedaan in een rol als Planner en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Weet jij er met jouw plan skills te zorgen voor een planning die perfect op elkaar aansluit? Dan hebben wij een mooie carrièrekans voor jou! 
 

Wat ga je doen?

Als Planner bij deze werkgever in Steenbergen zorg je dat de montageopdrachten voor je collega’s montage buitendienst effectief en efficiënt worden ingepland. Jij bent de spil waar de supervisors op vertrouwen en op terug kunnen vallen. Je verzamelt alle relevante informatie, je draagt zorg voor het benodigde materiaal, verstrekt de planning aan alle betrokkenen en zorgt ervoor dat de collega’s worden aangemeld bij de diverse opdrachtgevers.

Daarnaast heb je contact met de diverse bureaus voor het inlenen van personeel. In deze soms hectische functie ben jij in staat om snel te schakelen en kun jij prioriteiten stellen.
 

Hier ga je aan de slag

Jouw nieuwe werkgever zit in Steenbergen en is gespecialiseerd in hittebestendig oplossingen. Waar moet je dan aan denken? Bijvoorbeeld het isolatiemateriaal voor een uitlaatpijp van een auto, isolatie voor het vlammetje in je cv ketel of het ruitje van je oven. Maar ook aan toepassingen in de petrochemie, marine, offshore, transport en aluminium industrie.

Deze groep bestaat uit meerdere bv’s waarvan het hoofdkantoor in Steenbergen zit. Er zijn ook kantoren in België, Duitsland en Zwitserland. Onlangs is er een nieuwe vestiging in de UK geopend.

Op het kantoor in Steenbergen zijn ca. 100 personen werkzaam waarvan 50% op kantoor en 50% in de productie. De man/vrouw verhouding is ongeveer 60/40.

Binnen het bedrijf heerst een fijne informele, collegiale sfeer met Rotterdamse no-nonsense mentaliteit.
 

Waar jij goed in bent

Je hebt ervaring met (montage-)planning en bij voorkeur ook met de werkwijzen die op (chemische) plants worden gehanteerd. 

Verder herken jij jezelf in een groot deel van onderstaande punten:

 • Je spreekt op professioneel niveau Nederlandse en Engels;
 • Je hebt een commerciële instelling en bent klant- en resultaatgericht;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je hebt goede kennis van Microsoft Office en Exact;
 • Een geldig VCA-VOL certificaat is een pre.

Plannen is puzzelen. Dus als je dat leuk vindt is werken als planner echt iets voor jou.
 

Wat bieden wij jou?

 • Een enthousiast team collega’s.
 • Een werkplek in een groeiende internationale organisatie.
 • Een baan om trots op te zijn met veel verantwoordelijkheid.
 • 23 vakantiedagen;
 • Extra verlof als je niet ziek bent;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer (10-40 km);
 • Ruimte voor persoonlijke groei in functie en carrière;
 • Een marktconform salaris op basis van jouw ervaring en achtergrond.

Enthousiast? Mooi! We kijken uit naar je reactie. 

Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over deze vacature en/of werkgever? Neem dan contact op met Marissa via 0166-744015 of via marissa@modoc.nl