Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Dit is geen appels met peren vergelijken. Dit is een serieus mooie startersfunctie als HR-medewerker! Heb jij de basis van HR onder de knie? Ben je bekend met de arbeidswet- en regelgeving? En op zoek naar een functie om jezelf verder te ontwikkelen tot HR-adviseur? Lees dan snel verder wat deze baan nog meer in petto heeft voor jou!
 

Wat ga je doen?

Samen met jouw twee collega’s ben je als HR-medewerker verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid van dit mooie familiebedrijf in Krabbendijke. Het is een praktische, allround HR-functie waarin je de ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen tot HR-adviseur en wordt uitgedaagd om mee te denken hoe de processen nog verder verbeter kunnen worden. Jouw takenpakket ziet er in grote lijnen als volgt uit:
 • Je bent een vraagbaak voor medewerkers op het gebied van arbeidsvoorwaarden en arbeidswetgeving. Dit kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld een loonstrook, het begeleiden bij langdurig verzuim of opleidingen;
 • Je zorgt ervoor dat onze vacatures zo snel mogelijk worden ingevuld met een kandidaat die helemaal op zijn plek zit;
 • Je verzorgt de HR-administratie en je verwerkt alle mutaties accuraat en zorgvuldig in AFAS en TimeWize. Je denkt graag mee hoe deze systemen nog beter ingezet kunnen worden;
 • Je denkt mee met de organisatie op het gebied van verzuim, arbeidsomstandigheden, veranderende wetgeving en ontwikkeling.
 

Hier ga je aan de slag

Als HR-medewerker kom je terecht in een familiebedrijf dat al ruim 80 jaar dé specialist is in hard fruit. Het bedrijf is door een aantal generaties van teelbedrijf uitgegroeid tot een internationale handels- en verpakkingsbedrijf. Deze werkgever is een toonaangevend in de foodbranche door de hoge kwaliteitsstandaard en ze voorzien retailers met hun eigen transport van topkwaliteit hardfruit.
 
Je komt te werken in een hecht familiebedrijf waarin iedereen voor elkaar klaarstaat. Ieder met z’n eigen expertise maar verbonden door bevlogenheid. Deskundigheid en flexibiliteit zijn vanzelfsprekend, aangevuld met veel enthousiasme en een open mind. Binnen de gehele organisatie heerst een informele sfeer waarbij je samenwerkt met +/- 250 gedreven collega’s die elke dag samen de beste willen zijn in hardfruit! Als HR-medewerker heb jij veelvuldig contact met al deze collega’s, die werkzaam zijn op locatie Krabbendijke (Zeeland) en Enspijk (Gelderland).
 
Het HR-team waarin jij als HR-medewerker terecht komt bestaat uit twee vriendelijke en betrokken dames: Debby (HR-manager) en Ylja (HR-adviseur). Een klein team waarin nauw samengewerkt wordt en regelmatig de koppen bij elkaar gestoken wordt om te sparren over lopende projecten en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van HR.
 

Waar jij goed in bent

Deze vacature voor HR-medewerker is perfect voor een (semi)starter op de arbeidsmarkt! Belangrijk  is dat je een basiskennis van HR meeneemt. Deze heb je opgedaan tijdens bijvoorbeeld een opleiding, minor en/of stage. Daarnaast heb je kennis van relevante wet- en regelgeving en weet je deze toe te passen in je dagelijks werk. Ondanks jouw junior werkervaring denk je graag mee over het verbeteren van HR-processen en -beleid en komt daarbij met voorstellen. Je hebt dus een proactieve werkhouding en weet wat je als HR-medewerker bij kunt dragen om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier naar zijn werk komt. Je bent in staat om arbeidsvoorwaarden en wetgeving zodanig over te brengen dat het voor iedereen duidelijk is. Herken jij jezelf daarnaast grotendeels in de volgende vaardigheden? Perfect!
 • Een afgeronde MBO+ of HBO opleiding in de richting van HR;
 • Bereidheid om regelmatig naar de vestiging in Enspijk te reizen;
 • Gestructureerde en accurate werkwijze;
 • Ambitie om persoonlijk te ontwikkelen;
 • Mensgerichte instelling en goede communicatieve skills.
 

Wat wij jou bieden

Je komt als HR-medewerker terecht in een warm bad van een informele club mensen waar ‘work hard, play hard’ geldt. Er is op de werkvloer absoluut ruimte voor humor en gezelligheid. Voor deze nieuwe baan ontvang je een marktconform salaris, wat aansluit bij jouw leeftijd en ervaring. Daarnaast kun je rekenen op het volgende:
 • De kans om continu te leren en te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk;
 • De mogelijkheid tot het volgen van aanvullende cursussen;
 • 26 vakantiedagen per jaar en een mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen;
 • Een baan voor langere tijd, met direct dienstverband en uitzicht op een vast contract;
 • Passende reiskostenvergoeding;
 • Thuiswerken kan, maar je collega’s zien je liever op kantoor;
 • Aandacht voor gezellige borrels of een BBQ met je collega’s.
 
 
Ben jij het nieuwe oogappeltje van deze werkgever? Breng jij de juiste energie en motivatie mee voor deze functie als HR-medewerker? Laat dat dan snel weten aan ons en wij brengen je verder in contact met misschien wel jouw toekomstig werkgever.

Vervul jij graag een afwisselende rol, waarin je het visitekaartje bent bij binnenkomst en je administratief ondersteunend bent? Ben je een starter op de arbeidsmarkt of heb je al meerdere jaren ervaring? Jouw motivatie en werkdrive is het belangrijkste! 

Lees onderstaand meer over de functie. We drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken en je meer te vertellen over de carrièrekansen.

Wat ga je doen?

Als medewerker Front- en Backoffice ontvang je graag de relaties op locaties en verwijs jij hen op vriendelijke manier door. Tevens houdt je je bezig met veelvoorkomende receptie taken zoals: telefoon aannemen, agendabeheer, aanspreekpunt, mailcontact bij aanvragen en afsprakenbeheer. Ook is het ondersteunen, controleren en verwerken van de inkoopfacturen onderdeel van je rol.

Afhankelijk van het aantal werkuren zal jouw takenpakket worden uitgebreid met diverse administratieve werkzaamheden, zoals: personeelsadministratie, facturatie, urenverwerking, klantgegevens bijhouden en basis boekhouding.
In jouw rol als Front- en Backoffice medewerker staat service en efficiëntie hoog in het vaandel!

Hier ga je aan de slag

Vanuit Etten-Leur ontwikkelen, produceren en assembleren werknemers van deze organisatie innovatieve modulaire én maatwerkoplossingen voor interne transportsystemen voor over de hele wereld. Stuk voor stuk onderscheidend in kwaliteit en service en zeker ook bekend om de lange levensduur. Hun systemen bieden een snelle en efficiënte verwerking van o.a. groenten en fruit en staan garant voor een flinke arbeidsbesparing. Voor elke situatie biedt deze organisatie de ideale oplossing voor automatisering van intern transport.

Als receptionist en administratief medewerker kom je terecht in een office team van 2, maar werk je nauw samen met andere afdelingen. De organisatie is van origine een familiebedrijf en de waardering, betrokkenheid en vooruitstrevendheid is vandaag de dag nog voelbaar. De werksfeer is laagdrempelig, informeel, nuchter en draait ook vooral om het ervaren van voldoening en werkgeluk. 

Waar jij goed in bent

Qua persoonlijkheid heb je een zelfstandige en proactieve werkhouding, ben je communicatief vaardig en klantgericht. Ook ben je administratief sterk onderlegd en sta je graag paraat voor je collega’s op andere afdelingen (HR, Finance, Inkoop). Daarnaast herken jij jezelf grotendeels in onderstaande punten:

 • Je spreekt zowel vloeiend Nederlands als Engels. De Duitse taal is een pré, geen must;
 • Je bent minimaal 20 uur in de week beschikbaar, waarvan o.a. woensdag én vrijdag als werkdag;
 • Nauwkeurige en gestructureerde werkwijze;
 • Je bent leergierig en spot graag kansen om de dienstverlening te verbeteren;
 • Je voelt geen schroom om te telefoneren;
 • Je hebt van nature een servicegerichte en proactieve werkhouding.

Wat we jou bieden

Werken bij deze werkgever betekent werken in een informele bedrijfscultuur waarin innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Verder kan je het volgende verwachten:

 • Een uitdagende parttime of fulltime functie in een ondernemend bedrijf met flinke groeiambitie;
 • CAO Metaal & Techniek + aanvullende positieve arbeidsvoorwaarden;
 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring & leeftijd. De range zit tussen €2.000 – €2.900;
 • Voldoende ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling op je vakgebied;
 • Vers fruit op kantoor;
 • Een coach met aandacht voor jou als werknemer;
 • Een team waarin jij volledig jezelf mag zijn; 
 • Actieve personeelsvereniging, in het verleden zijn zij o.a. gaan karten, feesten, theatervoorstelling bezocht, singelloop etc. 
 • Vrijdagmiddagborrels.

Jouw sollicitatieproces

Modoc maakt graag kennis met je om te kijken of er voldoende raakvlakken zijn met de wensen van de werkgever. We zoomen in op jouw talenten, werkwaarden en gewenste werkomgeving. We creëren een format waarin jouw ambities worden toegelicht en delen dit, bij voldoende raakvlakken, met de werkgever. Zij beoordelen uiteindelijk of je geschikt lijkt voor de functie Frontoffice medewerker.

Bij interesse zal er een 1e kennismaking plaatsvinden met de toekomstig leidinggevende waarin er wordt gekeken naar jou als persoon, je werkambities en vertellen ze meer over de organisatie en functie-inhoud. Een 2e gesprek zal met de directie plaatsvinden. De persoonlijke klik en eerlijke verwachtingen naar elkaar zijn hierin belangrijk.

Ben jij de klantgerichte nieuwe collega die we zoeken? Neem vrijblijvend contact op met Céline Jung of laat direct je CV & motivatie achter bij ons. Jouw carrièrebehoeften staan bij ons centraal!
 

Ben jij een ervaren douane declarant die nauwkeurig werkt? Ervaar jij werkgeluk als jij mag werken voor een informele organisatie met eigen bedrijfsbar én gezellig bedrijfsuitjes? Lees snel verder want wie weet ben jij de Senior Douane Declarant die wij zoeken!
 

Wat ga je doen?

Als Senior Douane Declarant ben je dagelijks bezig met het controleren en verwerken van douane- en fiscale aangiften. Door jouw nauwkeurigheid zorg je voor een juiste invulling van de documenten en worden deze tijdig afgehandeld. Je werkt samen met vier collega’s en samen zorg je voor de klanttevredenheid en optimale (logistieke) dienstverlening. Ook Senior Douane Declarant worden bij onze leuke opdrachtgever? Dit vind je leuk om te doen:
 • Het aanmaken van en controleren op douane gerelateerde bezwaarschriften;
 • Het tijdig en correct verzorgen van maandaangiften;
 • Het uitvoeren van interne controles op naleving en afhandeling van alle douane- en fiscale aangiften;
 • Het ondersteunen van alle collega’s bij douane technische vragen.
 

Hier ga jij aan de slag

Onze klant is een organisatie die gespecialiseerd is in accijnsgoederen met hoge waardes en bijbehorende douane risico’s in de logistieke dienstverlening. Dit doen zij voor een grote diversiteit nationale en internationale klanten. Ze zijn in ruim 35 jaar uitgegroeid tot een gezond bedrijf met circa 90 medewerkers en beschikken over 75.000 m² opslagruimte.
 
Binnen het bedrijf heerst een informele en fijne werksfeer waarbij collega’s leuk contact met elkaar hebben. De deur van de directeur staat letterlijk open! Daarnaast wordt ontwikkeling en opleiding gestimuleerd met o.a. Goodhabitz.
 
Drink jij op vrijdag gezellig een drankje in de bedrijfsbar? Spar met je collega’s over nieuwe ideeën en stop deze in de ideeënbus!
 

Waar jij goed in bent

Als Senior Douane Declarant heb jij hbo werk- en denkniveau en een diploma als Customs Consultant. Verder herken jij jezelf in de volgende eigenschappen en vaardigheden:
 • Nieuwe dingen willen leren en verbeteringen aandragen op basis van jouw kennis;
 • Nederlands én Engels spreek en schrijf jij op uitstekend niveau;
 • Overzicht behouden, ook als het druk is;
 • Klantgericht denken en werken geeft jou energie;
 • Je bent enthousiast en toont initiatief om het elke dag een beetje beter te doen;
 • Jij staat altijd voor jouw collega’s klaar als zij vragen hebben.
 

Wat wij jou bieden

Naast een ongekend goede werksfeer met bijbehorende collega’s waar je blij van wordt mag jij als Senior Douane Declarant het volgende verwachten:
 • Een afwisselende baan in een bedrijf dat nooit stilstaat;
 • Een goed salaris;
 • Flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen, als je belooft dat je terugkomt;
 • Enthousiaste collega’s;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via de bedrijfsschool;
 • Ruimte voor persoonlijke ideeën en initiatieven;
 • Je blijft gezond door fruit op het werk;
 • Samen met je collega’s herinneringen maken op feestjes en (sport) activiteiten;
 • Een gezellige maandelijkse vrijdagmiddagborrel.
 
 
Klinkt dit als jouw nieuwe baan als Senior Douane Declarant? Wij maken graag kennis met je. Stuur snel je cv naar Marissa!
Ben jij technisch onderlegd en oplossingsgericht? Zit gastvrijheid jou in het bloed en draag jij graag bij aan het ultieme vakantiegevoel van gasten? Dan ben jij misschien wel de Medewerker Technische Dienst die wij zoeken!
 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Technische Dienst zorg jij er samen met jouw collega’s in het team van terreinmedewerkers voor dat de gast optimaal van het verblijf kan genieten doordat alles werkend is en wordt geregeld. Jouw takenpakket zal o.a. bestaan uit:
Diverse technische werkzaamheden o.a. installatie onderhoud, gebouw onderhoud etc.;
 • Zwembaden meten en onderhouden;
 • Het verhelpen van grote en kleine storingen;
 • Het verzorgen van de verhuuraccommodaties;
 • Het bedienen van diverse machines o.a. tractor, shovel en heftruck;
 • Het terrein netjes houden zodat de gasten een prettige vakantie beleving ervaren.
 

Hier ga jij aan de slag

Jij gaat aan de slag bij familiebedrijf De Paardekreek dat  bestaat uit een camping en villapark gelegen aan het Veerse Meer. De gasten komen genieten van een welverdiende vakantie in een villa, een lodge of op een kampeerplaats. Er zijn tal van faciliteiten voor de kinderen, zoals een indoor speeltuin, waterspeeltuin, buiten speeltuin en een buiten zwembad.
 
Hier werken betekent terecht komen in een warm familiebedrijf waar jij geen nummer bent, maar je écht wordt gezien.  Jouw talenten worden ingezet om samen toe te werken naar het beste resultaat: gasten hun welverdiende vakantie verzorgen! Je wordt goed begeleid en kunt ontwikkelen in je functie door werk te zien en op te pakken en zo een groei door te maken.
 
Je komt in een fijn team terecht, waar hard wordt gewerkt maar het ook belangrijk wordt gevonden dat het gezellig is. Er heerst namelijk altijd een vakantiesfeer!
 
Deze vacature is ontstaan ter uitbreiding van het team.
Jouw team bestaat uit Arjen, Ruben, Leo, Stefan, Alex en jijzelf natuurlijk.  In dit team van terreinmedewerkers hebben jullie ieder je eigen talenten op het gebied van techniek maar ook van groenvoorziening.
 

Waar jij goed in bent

Jij bent de Medewerker Technische Dienst die we graag spreken als je gastvriendelijk bent en affiniteit hebt met techniek. Deze ervaring kun je bijvoorbeeld hebben opgedaan als storingsmonteur, servicemonteur of als je bij een installatie- of bouwbedrijf hebt gewerkt.
Daarnaast herken jij je grotendeels in de volgende punten:
 • Je hebt een geldig rijbewijs om een tractor / shovel te mogen besturen;
 • Je krijgt nu al een lach op je gezicht als je denkt aan het hier boven beschreven takenpakket;
 • Je bent oplossingsgericht;
 • Je bent bereid om in de weekenden en in vakanties te werken*.
 
*Je hebt 1x in de 4 weken weekenddienst. In maart t/m oktober betekent dit dat je het hele weekend ook aanwezig moet zijn. In overleg zijn er meerdere opties mogelijk om de juiste werk/privé balans te houden en te voorkomen dat je alle dagen aan het werk bent. Bijvoorbeeld een 4 daagse werkweek. In de wintermaanden ziet de dienst er iets anders uit.
De piekperiode is op een villapark in de zomer. Daarom werkt iedereen in deze periode door. Dat is nog voordelig ook, want jij kunt lekker in het naseizoen op vakantie EN geniet tijdens de zomer toch van het vakantiegevoel.
 

Wat bieden wij jou?

Als Medewerker Technische Dienst mag je rekenen op een goede werk/privé balans en werk je voor een tof familiebedrijf op een mooie plek in Zeeland. Daarnaast kun je het volgende verwachten:
 • Een goed salaris van €3059.81 bruto per maand o.b.v. 38 uur (schaal 6.11);
 • Een goede werk / privé balans;
 • 25 verlofdagen per jaar o.b.v. fulltime;
 • Bij overuren tijd voor tijd;
 • Fijne werktijden van 08:00 – 17:00;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren;
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • Overige voorwaarden conform CAO Recreatie.
 
Zorg jij er voor dat alle gasten kunnen genieten van het ultieme vakantiegevoel?
Stuur snel je cv naar Marissa Andries als jij de Medewerker Technische Dienst bent en wie weet loop jij binnenkort samen met je collega’s over het prachtige terrein van De Paardekreek.

Ben jij die georganiseerde planner die monteurs kan meenemen in de opgestelde efficiënte planning? Voor een rechtstreeks contract bij deze werkgever, met goede arbeidsvoorwaarden en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling is er een functie ter uitbreiding ontstaan! 

Wat ga jij doen:

De Planner is verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte planning van de werkzaamheden voor de monteurs. Ook ben je tevens verantwoordelijk voor draagvlak bij de monteurs met betrekking tot de gemaakte planning. Een proactieve communicatie met klanten is hierin dan ook cruciaal.
Jij werkt samen met een andere planner die focus heeft op België, maar jouw back-up is voor Nederlands. Jullie werken onder leiding van de operations manager. De functie is ontstaan, doordat de huidige planner doorgroeit binnen de organisatie.
Een greep uit jouw takenpakket van planner: 

 • Jij zorgt dat klanten tevreden zijn; 
 • Jij zorgt voor een effectieve en efficiënte planning op voor de monteurs. Je hebt overleg met de monteurs en zorgt ervoor dat medewerkers draagvlak hebben over de gemaakte planning. Jij bent gedreven in de meest effectieve planning en tevens gedreven in het realiseren van een gemotiveerd team van monteurs.
 • Jij onderhoudt ook het contact met collega’s van andere afdelingen; 
 • Jij houdt goed bij hoe het staat met de geleverde kwaliteit, de geleverde producten en gemaakte kosten. Jij draagt actief verbetervoorstellen aan met de draagvlak van collega’s binnen de afdelingen;  
 • Jij weet netjes te communiceren als er bijvoorbeeld een conflict ontstaat (klant, monteur, verkoop) en zorgt voor rust. Jij kan altijd overleggen met Supervisor Planning bij lastige en conflicterende kwesties.
 • Ten slotte houd jij toezicht op de dienstverlening van monteurs en overlegt regelmatig over de kwaliteit van de dienstverlening zowel met monteurs als met Supervisor.

Als echte ambassadeur van deze werkgever weet jij met jouw positieve en enthousiasme mensen mee te nemen en dit uit te dragen, zowel intern als extern. 

Hier ga je aan de slag:

Deze werkgever is opgericht in 1992 en is wereldleider in het voorzien van excellente oplossingen voor alle type bedrijven van drinkwater. Deze werkgever is actief in 16 landen en indirect in ca. 50 landen. De innovatieve producten zijn ontworpen en geproduceerd door het bedrijf zelf en dit met een ongeëvenaarde aandacht voor kwaliteit en innovatie. Ook onderhoudt dit bedrijf jaarlijks duizenden dispensers over de wereld.

Waar jij goed in bent:

Jij bent als planner natuurlijk organisatorisch sterk en weet dit ook goed te communiceren. 
Mensen uit jouw omgeving omschrijven jou als volgt:

 • Gedreven
 • Resultaatgericht
 • Klantgericht en dienstverlenend
 • Stressbestendig en weet je hoofd koel te houden in hectiek; 
 • Passie voor dienstverlening en gemotiveerde monteurs

Wat wij jou bieden:

 • Wij bieden jou een direct contract bij de werkgever;
 • Een fulltime baan voor 40 uur per week;
 • Een goed salaris afhankelijk vat welke kennis en ervaring jij met je meebrengt, denk hierbij aan het  volgende: € 2.500 euro bruto/maand en € 3.000 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur. 
 • Onkostenvergoeding; 
 • Pensioenplan en hospitalisatieverzekering;
 • Ondersteuning van internationale groep;
 • Kans op doorgroeien, promoties gezien de groeiende organisatie.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen over de vacature van Planner? En denk jij dat deze vacature perfect bij jou past? Stuur dan vandaag nog jouw motivatie en CV naar Kelly Lazeroms. 

HR thema’s zoals onboarding, talentontwikkeling en coaching zorgen voor jou voor veel energie. Jij gaat maar al te graag aan de slag met deze onderwerpen. Vanwege uitbreiding voegt deze organisatie uit Breda graag een HR Adviseur toe aan hun organisatie.

Wat ga je doen?

Als HR adviseur ben jij onder andere verantwoordelijk voor de instroom en doorstroom van medewerkers. De werving en selectie valt deels onder jouw verantwoording. Hierin weet jij sturing te geven aan de vacatureteksten, stel je functieprofielen op en doe je de eerste selectie. Ook ga je enthousiast aan de slag om kandidaten proactief te benaderen en zet je diverse kanalen in om de juiste doelgroep te bereiken. 

Daarnaast weet jij als HR Adviseur verschillende HR thema’s op te zetten. Denk hierbij aan: coaching, onboarding, talentontwikkeling, verzuimbegeleiding, gesprekscyclussen en vitaliteit. Stuk voor stuk thema’s die hun aandacht verdienen, maar alles op zijn tijd. Jij bent daarin in de lead om de keuzes te maken, zodat ook de professionalisering van de afdeling aan bod komt. Het verbeteren van processen is iets wat jij goed kan en het motiveren en enthousiasmeren van collega’s doe jij maar al te graag. 

Samenvattend zien we jou als HR Adviseur graag de volgende punten oppakken:

 • Professionalisering van de HR afdeling;
 • Instroom en doorstroom van medewerkers;
 • Werving & selectie;
 • Functieprofielen opzetten;
 • Coördinatie vacatureteksten; 
 • Inzetten wervingskanalen;
 • HR thema’s oppakken (prioriteren);
 • Processen en procedures opzetten: ontslagprocedures, arbeidsvoorwaarden, CAO, verzuim, opleiding en ontwikkeling;
 • MT adviseren. 

Hier ga je aan de slag

Je komt als HR Adviseur te werken bij een modern installatiebedrijf in Breda. Deze organisatie is inzetbaar voor o.a. (duurzame) verwarming, koeling, ventilatie, loodgieterswerken en sanitair. Een mooie werkomgeving is daar vanzelfsprekend, want je komt te werken op een prachtig kantoor, waar een informele sfeer hangt. Het is er heel toegankelijk met een nuchtere blik. 
Je werkt nauw samen met een andere (HR) medewerker. Zij pakt zaken op, zoals salarisadministratie, contracten, verzuimadministratie, audits, etc. Zij is een echte hands-on collega,- een teamplayer. Jullie vullen elkaar goed aan.  

Waar jij goed in bent

Door jouw inventieve en creatieve kijk weet jij processen en HR onderwerpen op te zetten. Als HR Adviseur weet jij jouw ideeën over te dragen, zodat collega’s ermee aan de slag kunnen. Het creëren van draagvlak is voor jou geen probleem. Daarnaast neem jij graag een coachende houding aan, die je in staat stelt om collega’s en MT leden te motiveren, adviseren en enthousiasmeren. Verder herken jij je in de volgende punten:

 • Afgeronde HBO opleiding richting HR;
 • Enkele jaren ervaring richting personeelszaken;
 • Ben je minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Inventief, creatief, daadkrachtig;
 • Ben je woonachtig in omgeving Breda (30 minuten).

Wat we jou bieden

Naast een mooie werkomgeving, fijne collega’s en een gezellig werksfeer, mag je van ons het volgende verwachten:

 • Salaris tussen de €3000,- en €3500,- bruto per maand op fulltimebasis; 
 • Fulltime baan van minimaal 32 uur;
 • CAO: metaal & techniek (installatietechniek);
 • Reiskostenvergoeding €0,19 cent per kilometer;
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen op fulltimebasis;
 • Pensioen: verbonden aan PMT, 1/3 werknemer, 2/3 werkgever;
 • Vrijdagmiddagborrel;
 • Regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd door de personeelsvereniging;
 • Ruimte en budget voor talentontwikkeling (wat jij ook op mag zetten).

Word jij enthousiast van deze functie als HR Adviseur in Breda? Graag ontvangen wij jouw cv en gegevens en nodigen we je graag uit op een gesprek. Snel koffie drinken?

Sta jij als Operations Manager stevig in je schoenen en laat jij je in stressvolle situaties niet zomaar gek maken? Werkt jouw positieve houding als leidinggevende aanstekelijk binnen het team? Voelt daarnaast de havenwereld als jouw tweede thuis? Dan is dit jouw nieuwe baan!
 

Wat ga je doen?

Als Operations manager heb je een leidinggevende rol binnen een interessante logistieke werkomgeving die altijd in beweging is. Je bent verantwoordelijk voor de operationele planning en de uitvoering, administratie en beheersing van de operationele activiteiten. Hierin heb jij controle en toezicht over bepaalde productgroep(en), waarbij je de geldende wet- en regelgeving (inclusief veiligheid, gezondheid en omgeving) waarborgt. Verder vallen de volgende verantwoordelijkheden binnen jouw takenpakket:
 • Dagelijks verantwoordelijk voor de operationele activiteiten door fysieke aanwezigheid op de terminal(s);
 • Rekening houden met de klantvraag binnen de door onze commerciële afdeling afgesproken voorwaarden;
 • In overleg met jouw directe collega’s, de personeelsplanning en de objectleiders ervoor zorgen dat het personeel, het materiaal en de infrastructuur optimaal worden ingezet in het laad- en losproces;
 • Aanspreekpunt van de operationele collega’s en zorgdragen voor coaching en opleiding van hen;
 • Voeren van functioneringsgesprekken met de objectleiders en bewaken van de voortgang hierin binnen de operationele buitendienst;
 • Binnen de uitvoering rekeninghouden met de VGWM richtlijnen;
 • Op toerbeurt fungeren als hoofd BHV volgens het BHV plan en controle uitvoeren op VGWM beleid/processen;
 • Verantwoordelijke rol binnen de procedure rondom de werkvergunningen;
 • Uitvoeren van dagelijkse observaties en deze rapporteren in Topdesk;
 • Uitvoeren van diverse gerelateerde administratieve taken.
 

Hier ga jij aan de slag

Als Operations Manager kom jij terecht bij een full-service logistieke dienstverlener met een brede kennis van diverse productmarkten. Zo bieden ze diverse transportactiviteiten over de weg, het spoor en het water in Noordwest-Europa en daarnaast breiden zij de dienstverlening op verzoek met de opdrachtgever uit met opslag, overslag en tal van andere logistieke diensten. Vanwege de strategische locaties, klantgerichtheid, operationele kwaliteit en veiligheidsnormen wordt jouw toekomstige werkgever ook wel ‘toegangspoort tot Europa’ genoemd.
 
Vanwege het brede productaanbod is er ook veel diversiteit aan functies en medewerkers (750 medewerkers inmiddels). Ongeacht het internationale karakter voelt iedere medewerker zich thuis en ‘part of the family’ van dit Zeeuwse familiebedrijf. De kwaliteit van dienstverlening en de veiligheid en gezondheid van medewerkers staan altijd voorop. Daarom wordt middels opleidingen, cursussen en trainingen volop geïnvesteerd. Via het eigen trainingscentrum worden medewerkers bovendien gestimuleerd tot het uitbouwen van hun mooie loopbaan.
 
In jouw rol als Operations manager geef je leiding aan 35 FTE.
 

Waar jij goed in bent

Als Operations Manager heb jij vaker met dit bijltje gehakt. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare leidinggevende rol en bent bekend met alles wat met (haven)logistiek te maken hebt. Als vanzelfsprekend ben jij een teamplayer en draag jij een positieve houding mee om je team aan te sturen. Bij aanvang van je dienstverband stap je direct in een intern opleidingstraject om klaargestoomd te worden in jouw nieuwe baan. Als jij je echter in meerendeel van de volgende vaardigheden herkent, dan sta je al tien punten voor!
 • In staat om instructies te krijgen en deze op een veilige en werkbare manier uit te laten voeren;
 • Toegewijd om een werkomgeving vrij van ongevallen te creëren, te handhaven en af te dwingen. Dit in overeenstemming met zowel lokale, nationale en internationale standaardafspraken;
 • In staat om op een adequate manier internationale standaardprogramma’s zoals ISO normering, BRZO, GMP, IMDG, ISPS te begeleiden en uit te (laten) voeren;
 • De Engelse taal mondeling & schriftelijk onder de knie en daarnaast bereid om andere talen te leren;
 • In het bezit van een VCA VOL certificaat of je bent bereid om deze te behalen;
 • Kunnen werken in een stressgevoelige omgeving waar het tempo hoogt ligt;
 • Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding in logistieke richting of gelijkgesteld door ervaring;
 • Operationele en/of technische kennis (pré).
 

Wat we jou bieden

Zoals gezegd start je in jouw nieuwe rol als Operations manager met een intern opleidingstraject. Je bent gegarandeerd van een uitdagende baan in een internationale (haven)logistieke werkomgeving. Je werkgever is een organisatie die continue in beweging is, waar jij je kunt ontwikkelen. Je kunt rekenen op een goede werksfeer, waarbij waardering en persoonlijk contact van groot belang is. Verder zie je de volgende elementen terug in jouw nieuwe baan:
 • Een werkgever die jou zekerheid en stabiliteit biedt;
 • Hele goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waardoor veel collega’s al jarenlang trouw zijn aan dit van oudsher familiebedrijf;
 • Een bedrijfskantine waar je iedere dag verse broodjes en zelfs een ouderwets broodje bal kunt kopen;
 • Iedere dag een gezamenlijke lunch met je collega’s in de bedrijfskantine of in de lunchkamer op de afdeling zelf;
 • Geen fancy dakterras, maar wel een havenkade waar je tijdens je pauze een flinke teug zilte zeelucht kunt nemen;
 • Een All-In salaris.
 
Spreekt deze baan jou meteen aan? Zet jij binnenkort de functietitel Operations Manager onder jouw naam? Laat dan snel je cv en motivatie achter bij Christel! Zij drinkt binnenkort graag een kopje koffie met je om de vacature te bespreken.

Werk jij nauwkeurig en zelfstandig? Ben jij klantgericht maar ook een beetje commercieel? Wil je daarnaast goed verdienen en maar liefst ruim 34 vrije dagen per jaar? Dan is de baan van Customer Service Officer misschien wel iets voor jou…

Wat ga je doen

De functie van Customer Service Officer bestaat voor 60% uit commerciële taken en voor 40% uit debiteurenbeheer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de verwerking van binnenkomende orders en vragen van klanten. Orderadministratie vindt op diverse manieren plaats; van handmatige invoer in het ERP-systeem tot controle van elektronische orders. Je beheert en beheerst alle facetten van levering tot facturatie, waaronder ook EDI.
 
Je onderhoudt nauw contact met de klanten van onze opdrachtgever en met andere de afdelingen binnen het bedrijf, zoals sales en logistics. Je hebt een belangrijke rol bij het bewaken en waarborgen van de leveringen en je neemt initiatieven die leiden tot verdere verbetering hiervan. Ook zal je werkzaamheden verrichten op het gebied van debiteurenadministratie (op commercieel gebied) en ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van tijdige betalingen van openstaande facturen.
 
Je functioneert onder de verantwoordelijkheid van de manager customer service in een team van 8 gemotiveerde medewerkers die, indien nodig, elkaars werkzaamheden kunnen overnemen.
 

Hier ga jij aan de slag

Als Customer Service Officer kom jij terecht bij een echt familiebedrijf wat gestuurd wordt door professionals. Met zestig jaar ervaring in het verduurzamen, maken zij producten voor Europese retail partners. Het is een familiebedrijf die actief zijn in het verduurzamen van fruit, groenten en peulvruchten. Deze producten vind je in het conserven schap en in de koeling van de supermarkt. Het is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van nieuwe technologieën die tevens efficiency vooropstellen.
 
Binnen het bedrijf heerst een fijne informele sfeer en is er veel persoonlijke aandacht.
 
De afdeling customer service zorgt ervoor dat alle verkoopcontracten van de klanten van onze opdrachtgever door middel van orders worden omgezet in vele dagelijkse leveringen aan de distributiecentra in binnen- en buitenland. De afdeling onderhoudt hiervoor dagelijks telefonisch en schriftelijk contact met klanten en transporteurs en zorgt ook voor de facturatie en overige administratieve werkzaamheden. Je werkt nauw samen met andere afdelingen binnen het bedrijf zoals sales en logistics.
 

Waar jij goed in bent

Onze ideale Customer Service Officer heeft minimaal mbo werk- en denkniveau. Daarnaast herken jij je (grotendeels) in de volgende punten:
 • Je bent communicatief vaardig in Nederlands en Engels, het is een pré als je bovendien nog 1 andere vreemde taal spreekt;
 • Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken;
 • Je hebt goede beheersing van Microsoft Office;
 • Je hebt commercieel en cijfermatig inzicht.

Wat bieden wij jou

Werken als Customer Service Officer bij dit fijne bedrijf betekent in ieder geval dat je veel verschillende taken mag oppakken en dat geen dag hetzelfde is. Daarnaast heb jij leuke collega’s (ook niet onbelangrijk). Verder mag jij het volgende verwachten:
 • Een goed salaris;
 • Een vaste eindejaarsuitkering;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid;
 • Jij mag onderdeel zijn van een gemotiveerd en gedreven team;
 • Een bedrijf dat continu in ontwikkeling is;
 • CAO groente- en fruit verwerkende industrie;
 • 25 vakantiedagen en 9,5 ADV- dagen per jaar.
 
Zie jij jezelf hier al werken als Customer Service Officer? Mooi! Stuur je cv naar Christel, we stellen je graag voor.

Door jouw commerciële- en klantgerichte instelling en jouw inlevingsvermogen, maak jij graag het verschil in een succesvolle organisatie. Spreek jij ook nog vloeiend Frans en houd jij ervan om snel te schakelen? Dan is deze functie van Accountmanager België en Luxemburg echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Om het marktaandeel binnen Europa te vergroten is deze werkgever voor het afzetgebied België (Brussel en Wallonië) en Luxemburg op zoek naar een Accountmanager. Je bent dé schakel tussen behoeften van de klant, orders en productie. Dit maakt jouw baan extra leerzaam, afwisselend en uitdagend. Andere werkzaamheden in jouw rol als Accountmanager.

 • Inventariseren van klantwensen en vertalen naar concrete voorstellen;
 • Periodiek bezoeken en contact onderhouden van bestaande klanten, warme acquisitie;
 • Het bij klanten onder de aandacht brengen van nieuwe producten, diensten of ontwikkelingen;
 • Het organiseren van trainingen en klanten contact avonden;
 • Actief op zoek naar nieuwe klanten, koude acquisitie (ongeveer 10% van de werkzaamheden);

Vanuit de binnendienst in Moerdijk (Nederland) ondersteuning verlenen aan de verkoop en uitrollen van sales acties;
Het nauwgezet opvolgen en signaleren van lokale marktontwikkelingen

Hier ga jij aan de slag

Je komt te werken bij een leidende speler op het gebied van Europese banden- en velgendistributie met een mooie groei-ambitie en een echte ondernemersgeest. De organisatie brengt een mooie historie aan werkervaring mee en is na een recente overname in 2017 door het moederbedrijf nu gefocust op één visie, strategie en beleid. Dat maakt de organisatie, en daarmee jouw toekomstige team, erg vooruitstrevend. Als Accountmanager Belgie en Luxemburg kom je terecht in een ambitieus sales team met ieder zijn/haar eigen talenten met een gezamenlijke commerciële drive. Op de afdeling werk je met zo'n 25 sales collega's, waarbij er per blok is ingedeeld vanuit welk land jouw klanten komen.

Waar jij goed in bent

 • Je beschikt over MBO+/HBO werk-/denk niveau;
 • Je hebt een resultaatgerichte, proactieve instelling;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans;
 • e gaat graag taakgericht te werk, en dat combineer je graag met een gezonde dosis humor;
 • Je vindt het fijn om in een dynamische organisatie te werken en houdt van een informele sfeer tussen de collega’s. 

Wat wij jou bieden

 • Een goed salaris, tussen € 2600,00 – € 3800,00 bruto per maand; 
 • Een ambitieuze, innovatieve en succesvolle werkomgeving binnen een vooruitstrevende organisatie;
 • Een afwisselende functie op de vestiging in Moerdijk;
 • Uiteraard een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bijv. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden
 • Bedrijfscatering die dagelijks zorgt voor een verse en verantwoorde lunch;
 • Voldoende flexibiliteit;
 • Jij staat als mens centraal binnen onze organisatie, waarin we samen graag resultaatgericht te werk gaan.

Jouw sollicitatieprocedure

Nadat jij je interesse kenbaar hebt gemaakt zullen we een 1e kennismakingsgesprek inplannen, waarbij jij als persoon centraal staat. Hierin vinden wij het belangrijk om de persoonlijke klik te ervaren en jou als persoon te leren kennen. Hierna volgt eventueel een online assessment om nog meer inzichten te krijgen in jouw talenten en gedrag. Deze inzichten nemen we mee in een 2e (en eventueel) 3e gesprek. 

Ben je enthousiast geworden na het lezen over de vacature van Accountmanager België en Luxemburg? En denk jij dat deze vacature echt bij jou past? Stuur dan vandaag nog jouw motivatie en CV naar Céline Jung. 
 

Wil jij voor 32 of 40 uur per week bij deze innovatieve, internationale en betrouwbare werkgever in het Customer Service & Sales team werken voor een goed salaris en hele fijne secundaire arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Ter uitbreiding va het team zoeken wij een Customer Service & sales support medewerker (Franstalig) die verantwoordelijk wilt zijn voor het klantencontact. Jij bent de vraagbaak voor klanten als het gaat om bestellingen en leveringen. Daarnaast zorg jij voor de afhandeling van maandrapportages.

Wat behoort straks tot jouw dagelijkse werkzaamheden als Customer Service & Sales support medewerker (Franstalig):

 • Jij beantwoord vragen van klanten omtrent de producten en levertijden;
 • Jij maakt orders aan, verwerkt en/of muteert ze in het systeem; 
 • Jij registreert klachten en handelt ze ook af; 
 • Jij plant outbound orders in (export);
 • Jij maakt transportafspraken; 
 • Jij houdt het online bestelomgeving up-to-date; 
 • Jij weet klanten tevreden te houden door jouw servicegerichte manier van werken; 

Hier ga jij aan de slag: 

Jij komt te werken in een dynamisch en groeiend bedrijf met een sterke internationale focus. Daarnaast werk je voor én met toonaangevende autofabrikanten, importeurs en merkgebonden dealerbedrijven. Deze organisatie is onderdeel van een grote global group en gespecialiseerd in de verkoop van banden en band/wiel combinaties aan autofabrikanten en auto-importeurs.
Deze werkgever kenmerkt een informele bedrijfscultuur, waar open en op een directe manier met elkaar gecommuniceerd wordt. De vele lange dienstverbanden, professionals die intern blijven doorgroeien en ontwikkelen toont aan dit een betrouwbare fijne werkgever is .

Waar jij goed in bent: 

Het belangrijkste voor de functie van Customer Service & sales support medewerker (Franstalig) is dat jij als type persoon past binnen de cultuur van deze organisatie en het team. Of je dus op zoek bent naar je 1e baan of een vervolg stap in je carrière, dat maakt hier niet uit. Herken jij jezelf als iemand die vaak het voortouw neemt, graag in een teamverband werkt en het leuk vindt om klanten te helpen? Dan is dit wat voor jou! Wat wel fijn is om mee te nemen: 

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Communicatief vaardig;
 • Ervaring met MS Office (voornamelijk Excel);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal (minimaal B2 niveau).
 • Beheersing van de Duitse taal is een pré.

Wat wij jou bieden: 

Als Customer Service & Sales support medewerker (Franstalig) kom je te werken in een succesvol, ambitieus en innovatieve werkomgeving binnen een vooruitstrevende organisatie. Wij bieden daarnaast mooie primaire en secundaire voorwaarden, zoals:

 • Een goed salaris, waarbij je maximaal op een salaris van € 3150,00 bruto per maand instroomt; jij ontvangt reiskostenvergoeding;
 • Daarnaast ontvang jij nog 8% vakantiegeld;
 • Jij krijgt 25 verlofdagen per jaar o.b.v. fulltime;
 • Afhankelijk van de winst krijg je een eindejaarsuitkering; 
 • Er is ruimte om flexibele werktijden te werken; 
 • Ruimte voor jou talentontwikkeling middels diverse scholingsmogelijkheden waaronder onbeperkt toegang tot de online leeromgeving van GoodHabitz;
 • Er wordt goed voor je gezorgd door een heerlijk verse lunch voor maar € 1,85 per lunch.
 • Een fiscaal aantrekkelijke fitnessregeling;
 • Tot slot een middelloon pensioen (60% premie inleg werkgever).

Klinkt deze bedrijfscultuur en type werk voor jou als een hele mooie match? Schroom dan niet en neem contact op of solliciteer meteen bij Céline Jung voor de functie van Customer Service & Sales support (Franstalig).