Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Wil jij graag jouw marketing skills inzetten binnen een inspirerende en internationale werkomgeving? Dat kan! Ben jij analytisch sterk, gedreven en wil jij daarmee echt het verschil maken binnen de organisatie? Wie weet ben jij wel de Business Development & (Digital) Marketing Specialist waar wij op zoek zijn!
 

Wat ga je doen?

Als Business Development & (Digital) Marketing Specialist maak je deel uit van een dynamisch en multinationaal Marketing & Communicatie team. Je draagt actief bij aan het behalen van de Business Development doelstellingen, waarbij je samenwerkt met het commerciële team en je marketing collega’s.

Je voert projecten uit die gericht zijn op marktonderzoek, media monitoring, lead management, data structuur en analytics voor business development en (inbound) marketing. Daarnaast krijg jij de kans om digitale campagnes op te zetten. Je hebt grote invloed op het ontwerp van het business development proces en daardoor heb je afwisselend contact met verschillende partijen binnen én buiten de organisatie.

Je belangrijkste taken zullen zijn:

 • Het opzetten en beheren van Media Monitoring (bouwen van op boolean gebaseerde rapporten en dashboards met tools zoals Coosto en Google Trends);
 • Het bijhouden van wekelijkse marktrapporten waarmee de marketingstrategie en contentplanning worden gedefinieerd;
 • Het uitvoeren van marktonderzoek naar verschillende onderwerpen met betrekking tot bedrijfsontwikkeling en marketingdoelstellingen en -strategieën (gebruik van Statista);
 • Dagelijkse inkomende vragen beheren (filteren, omleiden en registreren van inkomende verkoop- en infoverzoeken);
 • Aansturen, mede ontwerpen en uitvoeren van Lead prekwalificatie & management proces in de CRM systemen, inclusief technisch proces ontwerp en voortbouwen op de bestaande oplossingen (proces en opzet onderhoud van Hubspot & Salesforce);
 • Uitvoeren van data kwaliteitscontroles en onderhoud, uitvoeren van business development & marketing gerelateerde data updates in de CRM systemen (in samenwerking met Sales Team en Account Management team);
 • Ontwikkelen van rapportages en dashboards in de CRM-systemen en werken met de BI-rapportage ter ondersteuning van business development & marketingbesluitvorming (Hubspot, Salesforce, Tableau, Coosto, Social Media analytics, Google Analytics);
 • Beheer van technische ondersteuning om het succes van digitale marketingcampagnes mogelijk te maken (opzetten van pagina’s en campagnes, rapportage en analyse van de resultaten, monitoring van de lopende campagnes en finetunen op basis van prestaties).

 

Hier ga je aan de slag

Als Business Development & (Digital) Marketing Specialist ga je aan de slag bij een bedrijf dat een marktleider is in Supply Chain Management (SCM) diensten voor de mode- en lifestyle-markt.

Het bedrijf is in 1862 opgericht en geëvolueerd van een transportbedrijf naar een leverancier van complete supply chain-oplossingen met een specifieke expertise in e-fulfilment.

Mode- en lifestyle artikelen van diverse grote merken arriveren vanuit het buitenland in Bergen op Zoom en gaan naar Nederlandse en Europese groothandelaren, winkelfilialen en particulieren die via internet hebben besteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Abercrombie & Fitch.

Met een sterke basis in Europa is het bedrijf uitgebreid naar o.a. de VS, waardoor het bedrijf haar klanten over de hele wereld kan bedienen. Op basis van investeringen en uitgebreide ervaring met IT-oplossingen is onze opdrachtgever in staat om een wereldwijd verenigd platform voor klanten te bieden. Elke dag ondersteunen meer dan 3000 teamleden klanten om hun belofte na te komen.

Je komt terecht in een internationaal en divers team. Met een “let’s get it done”-cultuur en een opendeuren beleid.
 

Waar jij goed in bent

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma;
 • Je werkt gestructureerd en bent in staat om zelfstandig te werken en met strakke deadlines;
 • Je kunt snel schakelen op basis van ad-hocprioriteiten;
 • Je hebt ervaring met Google Analytics, Social Media Analytics en andere marketingsoftware;
 • Je hebt ervaring met CRM & CMS systemen, incl. technische inrichting (Salesforce, Craft, Hubspot);
 • Je bent professioneel vaardig in zowel Nederlands als Engels.

Heb je ervaring met BI-tools (bijvoorbeeld Tableau)? Dat is een mooi pluspunt!
 

Wat we jou bieden

Als Business Development & (Digital) Marketing Specialist kom jij terecht bij een toffe internationale organisatie waar ruimte is voor jouw ambitie en ontwikkeling. Daarnaast mag je het volgende verwachten:

 • Een goed salaris;
 • Fijne collega’s waardoor je elke dag met plezier naar je werk gaat;
 • Voldoende vakantiedagen (22 om mee te starten);
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een contract rechtstreeks bij deze werkgever;
 • Fruit op het werk;
 • Reiskostenvergoeding.

Word jij enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf al helemaal werken binnen deze organisatie? Laat Marissa weten dat je geïnteresseerd bent en wij vertellen je graag meer over deze fijne werkgever! 
 

Zet jij samen met jouw collega’s de online marketing wereld op z’n kop? Weet jij als geen ander de juiste doelgroep te bereiken met toffe campagnes, Google Analytics, social media en conversie optimalisatie? Super dat jij als Online Marketeer deze toffe werkgever kan helpen om het online succes naar een hoger niveau te tillen. Lees snel verder wat jouw nieuwe baan nog meer te bieden heeft.
 

Wat ga je doen?

Je bent een Online Marketeer met een mindset gericht op groei. Je signaleert kansen op het gebied van verbetering van de customer journey, innovatie en commercie. Dit kan zijn extra omzet, hogere naamsbekendheid, meer merkvoorkeur, groei in personeel… ga zo maar door. Je werkt intensief samen met je communicatie collega en bepaalt samen met haar de strategie van de online marketing. Je weet inspirerend en met overtuiging je collega’s hierin mee te nemen. Wat ga je verder doen als Online Marketeer?
 • Opzetten en coördineren van SEO & SEA campagnes;
 • Schrijven van toffe content;
 • Creëren van posts op social media;
 • Opzetten van e-mailmarketingcampagnes;
 • Optimaliseren en beheren van diverse websites;
 • Schrijven van webteksten.
 

Hier ga je aan de slag

Jouw nieuwe werkgever is een internationale groep van bedrijven met productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Slowakije. Ze leveren hun producten en diensten aan eigenaren van chemische- en petrochemische installaties, energiecentrales, tankopslagbedrijven, staalfabrieken, eigenaren van offshore boorplatformen op de Noordzee, industrieel gerichte aannemingsbedrijven en EPC(M) partijen. Door de aard van hun werkzaamheden besteden zij voortdurend aandacht aan veiligheid, milieu en kwaliteit.
 
Marketing & Communicatie is, net als de gehele organisatie, volop in ontwikkeling. Met de ambitie om te groeien begrijp jij wel dat je als Online marketeer erg belangrijk bent. Je komt te werken op het kantoor in Terneuzen. Het team is klein, waardoor er volop ruimte is voor persoonlijke invulling, precies waar jij energie van krijgt; een eigen draai geven aan jouw ideeën!
Je hebt veel contact met collega’s van verschillende afdelingen waaronder Sales, HR en het management van de verschillende organisatiedelen binnen het bedrijf.
 

Waar jij goed in bent

Ervaring als Online Marketeer staat al een paar jaar op je cv. Vanuit deze ervaring weet jij de creativiteit van je collega’s te activeren. Je vindt het leuk om samen te werken met een brede groep mensen. En belangrijk: je vindt schrijven écht leuk! Verder herken jij jezelf in de volgende vaardigheden:
 • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de online marketing en je streeft ernaar jezelf continu verder te ontwikkelen;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Communicatief vaardig.
 

Wat wij jou bieden

In jouw nieuw baan krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jij bepaalt zelf hoe je dag eruit komt te zien. Bovendien krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je bent ook nog eens omringd door een hechte club collega’s! Verder kun je uitgaan van de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • 40 (!) verlofdagen per jaar bij een dienstverband van 40 uur per week.
 • Een collectieve zorgverzekering bij CZ;
 • Een goede pensioenregeling via het PME;
 • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline Healthcenter in Terneuzen;
 • Én fietsen van en naar je werk wordt extra beloond;
 • Aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering (premievrij);
 • Loyaliteitsbonus vanaf 5 dienstjaren.
 
Klinkt dit inderdaad als jouw nieuwe baan als Online Marketeer? Laat dan snel je gegevens achter bij Christel. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw verfrissende ideeën en horen er graag meer over in een persoonlijk kennismakingsgesprek.
 
 
Ben jij iemand die graag dingen regelt en ben je daarnaast een goede onderhandelaar? Weet jij de (interne) klantvraag goed te definiëren en verschillende projecten draaiende te houden? Dan ben jij de Medewerker Inkoop & Facility die wij zoeken!
 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Inkoop & Facility ben je onder andere verantwoordelijk voor het aannemen en (mede) uitvoeren van klantvraag (meestal interne klant) en/of het bemiddelen tussen klant en relevante derden. Je bent verantwoordelijk voor het gehele facilitaire aspect binnen een of meerdere pand(en)/vestiging(en) in Nederland. Daar hoort een goede onderhandeling met leveranciers en een optimale communicatie naar de klant over voortgang en mogelijkheden bij. Daarnaast zijn facilitaire zaken als het borgen van keuringen en het onderhoud een belangrijk deel van het takenpakket. Je houdt daarbij rekening met hetgeen hierbij door de klant gevraagd wordt, de bestaande afspraken en het beleid, met als doel bij te dragen aan een efficiënte en effectieve afhandeling van deze klantvraag. Jouw takenpakket zal o.a. bestaan uit:
 
 • Aannemen van klantvraag, verstrekken van informatie, geven van adviezen over functionaliteit en/of financiële aspecten over producten en dienstverlening, onderhandelen/inkopen van producten en/of dienstverleningen, alsmede aannemen en eventueel afhandelen van klachten;
 • Onderhandelingen voeren met leveranciers welke uiteindelijk tot aankopen leiden op alle fronten en aspecten aangaande een logistiek ingericht of in te richten pand;
 • Ondersteunen bij nieuwbouw, verhuizing en inrichtingsprojecten;
 • Samen met backoffice bewaken van de levering van bestelde goederen en/of diensten en afhandelen van klachten als tweedelijns afhandelaar;
 • Beheren van programma’s en/of uitvoeren van administratieve werkzaamheden met betrekking tot de ingekochte diensten en/of producten;
 • Uitzetten van de opdracht/af te handelen knelpunt naar de desbetreffende afdeling(en) binnen de organisatie;
 • Bewaken van de voortgang en de realisatie van de uitgezette werkzaamheden middels een facilitair ondersteuningspakket (o.m. Topdesk);
 • Doen van voorstellen tot wijzigingen van werkzaamheden, methoden en werkwijzen;
 • Als eerste aanspreekpunt naar de backoffice medewerkers, in staat zijn deze collegiaal aan te sturen;
 • Bewaken en helpen opstellen van budgetten voor de eigen afdeling alsook voor externe afdelingen en het helpen met opstellen en bewaken van budgetten voor projecten.

Hier ga je aan de slag

Je gaat als Medewerker Inkoop & Facility aan de slag bij een bedrijf dat een marktleider is in Supply Chain Management (SCM) diensten voor de mode- en lifestyle-markt.
Het bedrijf is in 1862 opgericht en geëvolueerd van een transportbedrijf naar een leverancier van complete supply chain-oplossingen met een specifieke expertise in e-fulfilment.
 
Mode- en lifestyle artikelen van diverse grote merken arriveren vanuit het buitenland in Bergen op Zoom en gaan naar Nederlandse en Europese groothandelaren, winkelfilialen en particulieren die via internet hebben besteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Abercrombie & Fitch.
Met een sterke basis in Europa is het bedrijf uitgebreid naar o.a. de VS, waardoor het bedrijf haar klanten over de hele wereld kan bedienen. Op basis van investeringen en uitgebreide ervaring met IT-oplossingen is onze opdrachtgever in staat om een wereldwijd verenigd platform voor klanten te bieden. Elke dag ondersteunen meer dan 3000 teamleden klanten om hun belofte na te komen.
 
Deze werkgever bestaat in 2022 160 jaar en heeft in 2018 de Participatieprijs gewonnen. Ze hebben zich een jaar lang de meest maatschappelijke werkgever uit de regio mogen noemen.
Binnen het bedrijf wordt ambitie zeer gewaardeerd en mooie kansen gegeven.
 

Waar jij goed in bent

Onze ideale Medewerker Inkoop & Facility heeft een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur in de richting van facility management of een bedrijfseconomische richting. Daarnaast herken jij je grotendeels in de volgende punten:
 • Jij bent iemand die in staat is veel processen en/of projecten tegelijkertijd onder controle te houden;
 • Jij bent iemand die accuraat werkt, ook als er veel verschillende dingen op je af komen;
 • Je bent assertief, proactief en probleemoplossend;
 • Jij bent communicatief vaardig;
 • Je bent commercieel ingesteld en kunt onderhandelen.

Wat we jou bieden

Als Medewerker Inkoop & Facility kom jij terecht bij een toffe internationale organisatie waar ruimte is voor jouw ambitie en ontwikkeling. Daarnaast mag je het volgende verwachten:
 • Een goed salaris;
 • Fijne collega’s waardoor je elke dag met plezier naar je werk gaat;
 • Voldoende vakantiedagen (22 om mee te starten);
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een contract rechtstreeks bij deze werkgever;
 • Fruit op het werk;
 • Reiskostenvergoeding.
 
Wacht niet langer met solliciteren wanneer jij de Medewerker Inkoop & Facility bent die we zoeken. Mail je cv naar Marissa Andries! We stellen je graag voor bij deze werkgever.

Krijg jij energie van het coördineren van facilitaire zaken en voel je je graag verantwoordelijk voor beheer en onderhoud binnen een organisatie? Dan is de functie van Asset & Facility Manager bij een gezellig en informeel bedrijf in Moerdijk wellicht iets voor jou! 

Wat ga jij doen?

Als Asset & Facility Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van facilitaire zaken en het algehele beheer en onderhoud bij alle vestigingen op Moerdijk. Je koopt arbeidsmiddelen en diensten in en onderhoud het contact met leveranciers. Tevens sluit je met deze leveranciers onderhoudscontracten af. 

Daarnaast geef je in deze functie leiding aan de materieelbeheerder en bij (ver)bouwwerken van gebouwen en installaties neem je de rol van projectmanager in.  

Naast deze diverse verantwoordelijkheden, schakel je niet alleen met leveranciers, maar ook intern met diverse afdelingen. 

Tot slot controleer je de naleving van bedrijfsvoorschriften op het gebied van onderhoud en voer je analyses uit met betrekking tot gebreken, preventief en correctief onderhoud.

Hier ga je aan de slag: 

Deze werkgever is een bedrijf dat internationaal aan de weg timmert en elk jaar groeit. Daar werken zij samen met al hun medewerkers iedere dag aan. Deze organisatie zorgt voor een efficiënt verloop van transport en opslag van chemicaliën en koelgassen in tankcontainers. Zij kijken steeds opnieuw wat beter kan en hoe zij hun werk nog beter kunnen doen. Hierdoor gaat de kwaliteit van de dienstverlening omhoog en staan ze steeds vaker bovenaan het lijstje van potentiële klanten. Dat betekent dat zij een stabiele werkgever zijn. Zij willen werken met de beste mensen en deze mensen de kans geven om beter te worden in hun vak, en dat die goede mensen ook van hen het beste mogen verwachten. 

Deze organisatie is informeel en er wordt snel geschakeld door de korte lijnen. 

 Waar jij goed in bent:

In jouw rol als Asset & Facility Manager herken jij jezelf in de volgende skills:
•    Je hebt een HBO werk- en denkniveau en brengt technische ervaring met je mee (denk hierbij aan gebouwen, vrachtauto’s, pompen en installaties);
•    Kennis van gevaarlijke stoffen is mooi meegenomen, maar geen must; 
•    Je bent communicatief sterk;
•    Je hebt een zelfstandige en gestructureerde werkwijze. 

Wat wij jou bieden: 

•    Een fulltime baan;
•    Uitzicht op een vast dienstverband; 
•    Ruimte voor ontwikkeling, cursussen/ opleidingen; 
•    Collectieve ziektekostenverzekering; 
•    Mogelijkheid om deels thuis te werken;
•    Goed salaris, vanaf € 4.100 bruto per maand. Dit is ook afhankelijk van hetgeen wat jij met je meebrengt; 
•    Goede secundaire voorwaarden;
•    Gezellige personeelsvereniging!;
•    Werken bij een informeel en gezellig bedrijf.

Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Laat dan snel aan Maxine weten dat je geïnteresseerd bent in deze functie als Asset & Facility Manager. 

 

Ben jij per direct beschikbaar voor een tijdelijke opdracht als Operationeel Inkoper bij een groot internationaal productiebedrijf? Ben jij de verbindende schakel tussen interne afdelingen en externe partijen? Bewaak jij afdelings-overschrijdend het overzicht? Drie keer ja, maar geen inkoopervaring? Lees ook dan verder voor meer informatie over deze vacature voor Operationeel Inkoper in Kapelle.
 

Wat ga je doen?

Als Operationeel Inkoper kom jij te werken op afdeling Supply Chain die de planning van de productie en het transport verzorgt. Binnen dit team ga jij je onder andere richten op het de onderstaande taken:
 • Materiaal behoefte afstemmen met productie(planning);
 • Inkooporders aanmaken;
 • Bewaken van de voorraadniveaus op interne opslaglocatie, zorg dragen voor tijdige aanvulling van voorraden;
 • Oplossen van (dreigende) problemen/ knelpunten m.b.t. leveringen/afroepen;
 • Bespreken van klachten en kwaliteitsafwijkingen met leveranciers.
 

Hier ga je aan de slag

Binnen dit internationaal opererende familiebedrijf zijn de belangrijkste ingrediënten vakmanschap, grote betrokkenheid en passie. Het gehele proces, van teelt tot uitlevering, beheren zij geheel zelf. Ambachtelijkheid en volledige traceerbaarheid is hierdoor gegarandeerd.
 
Zoals gezegd kom je als Operationeel Inkoper terecht op afdeling Supply Chain, dat onder leiding staat van een manager en daarnaast bestaat uit een demand planner, 3 transportplanners, een seniorinkoper, een inkoper, een support medewerker, circa 15 logistiek medewerkers en heftruckchauffeurs.
 

Waar jij goed in bent

Als Operationeel Inkoper voor deze tijdelijke opdracht is het belangrijk dat jij goed Engels spreekt, een aantal jaren werkervaring meebrengt (pré als dit als inkoper is), op afdelings-overschrijdend niveau kunt denken, analytische inzicht hebt en goed kunt samenwerken én communiceren met interne afdelingen en externe partijen. Daarnaast is het mooi meegenomen als jij je ook in de volgende vaardigheden herkent:
 • Afgeronde HBO-opleiding;
 • Goede administratieve vaardigheden;
 • Bekend met ERP, bij voorkeur Navision;
 • Goede kennis van Excel.
 

Wat we jou bieden

Als Operationeel Inkoper bij dit dynamische en internationale familiebedrijf in Kapelle krijg je een hoge mate van verantwoordelijkheid én vrijheid en kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Een uitstekend salaris wat afhankelijk van ervaring én zeker bespreekbaar is;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 40 uur per week voor de duur van 4 maanden op basis van detachering via Modoc;
 • 8% vakantietoeslag;
 • 25 vrije dagen per jaar;
 • 9,5 dagen ADV;
 • Reiskosten 0,19 per km bij afstand woning-werk vanaf 10 km;
 • Goede pensioenregeling.
 
 
Klinkt dit als jouw volgende uitdaging in je loopbaan? Ben jij de Operationeel Inkoper die deze uitdaging met beide handen aangrijpt? Laat dat dan meteen weten aan Christel!

Vervul jij graag een afwisselende rol, waarin je het visitekaartje bent bij binnenkomst en je administratief ondersteunend bent? Ben je een starter op de arbeidsmarkt of heb je al meerdere jaren ervaring? Jouw motivatie en werkdrive is het belangrijkste! 

Lees onderstaand meer over de functie. We drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken en je meer te vertellen over de carrièrekansen.

Wat ga je doen?

Als medewerker Front- en Backoffice ontvang je graag de relaties op locaties en verwijs jij hen op vriendelijke manier door. Tevens houdt je je bezig met veelvoorkomende receptie taken zoals: telefoon aannemen, agendabeheer, aanspreekpunt, mailcontact bij aanvragen en afsprakenbeheer. Ook is het ondersteunen, controleren en verwerken van de inkoopfacturen onderdeel van je rol.

Afhankelijk van het aantal werkuren zal jouw takenpakket worden uitgebreid met diverse administratieve werkzaamheden, zoals: personeelsadministratie, facturatie, urenverwerking, klantgegevens bijhouden en basis boekhouding.
In jouw rol als Front- en Backoffice medewerker staat service en efficiëntie hoog in het vaandel!

Hier ga je aan de slag

Vanuit Etten-Leur ontwikkelen, produceren en assembleren werknemers van deze organisatie innovatieve modulaire én maatwerkoplossingen voor interne transportsystemen voor over de hele wereld. Stuk voor stuk onderscheidend in kwaliteit en service en zeker ook bekend om de lange levensduur. Hun systemen bieden een snelle en efficiënte verwerking van o.a. groenten en fruit en staan garant voor een flinke arbeidsbesparing. Voor elke situatie biedt deze organisatie de ideale oplossing voor automatisering van intern transport.

Als receptionist en administratief medewerker kom je terecht in een office team van 2, maar werk je nauw samen met andere afdelingen. De organisatie is van origine een familiebedrijf en de waardering, betrokkenheid en vooruitstrevendheid is vandaag de dag nog voelbaar. De werksfeer is laagdrempelig, informeel, nuchter en draait ook vooral om het ervaren van voldoening en werkgeluk. 

Waar jij goed in bent

Qua persoonlijkheid heb je een zelfstandige en proactieve werkhouding, ben je communicatief vaardig en klantgericht. Ook ben je administratief sterk onderlegd en sta je graag paraat voor je collega’s op andere afdelingen (HR, Finance, Inkoop). Daarnaast herken jij jezelf grotendeels in onderstaande punten:

 • Je spreekt zowel vloeiend Nederlands als Engels. De Duitse taal is een pré, geen must;
 • Je bent minimaal 20 uur in de week beschikbaar, waarvan o.a. woensdag én vrijdag als werkdag;
 • Nauwkeurige en gestructureerde werkwijze;
 • Je bent leergierig en spot graag kansen om de dienstverlening te verbeteren;
 • Je voelt geen schroom om te telefoneren;
 • Je hebt van nature een servicegerichte en proactieve werkhouding.

Wat we jou bieden

Werken bij deze werkgever betekent werken in een informele bedrijfscultuur waarin innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Verder kan je het volgende verwachten:

 • Een uitdagende parttime of fulltime functie in een ondernemend bedrijf met flinke groeiambitie;
 • CAO Metaal & Techniek + aanvullende positieve arbeidsvoorwaarden;
 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring & leeftijd. De range zit tussen €2.000 – €2.900;
 • Voldoende ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling op je vakgebied;
 • Vers fruit op kantoor;
 • Een coach met aandacht voor jou als werknemer;
 • Een team waarin jij volledig jezelf mag zijn; 
 • Actieve personeelsvereniging, in het verleden zijn zij o.a. gaan karten, feesten, theatervoorstelling bezocht, singelloop etc. 
 • Vrijdagmiddagborrels.

Jouw sollicitatieproces

Modoc maakt graag kennis met je om te kijken of er voldoende raakvlakken zijn met de wensen van de werkgever. We zoomen in op jouw talenten, werkwaarden en gewenste werkomgeving. We creëren een format waarin jouw ambities worden toegelicht en delen dit, bij voldoende raakvlakken, met de werkgever. Zij beoordelen uiteindelijk of je geschikt lijkt voor de functie Frontoffice medewerker.

Bij interesse zal er een 1e kennismaking plaatsvinden met de toekomstig leidinggevende waarin er wordt gekeken naar jou als persoon, je werkambities en vertellen ze meer over de organisatie en functie-inhoud. Een 2e gesprek zal met de directie plaatsvinden. De persoonlijke klik en eerlijke verwachtingen naar elkaar zijn hierin belangrijk.

Ben jij de klantgerichte nieuwe collega die we zoeken? Neem vrijblijvend contact op met Céline Jung of laat direct je CV & motivatie achter bij ons. Jouw carrièrebehoeften staan bij ons centraal!
 

Ben jij een ervaren douane declarant die nauwkeurig werkt? Ervaar jij werkgeluk als jij mag werken voor een informele organisatie met eigen bedrijfsbar én gezellig bedrijfsuitjes? Lees snel verder want wie weet ben jij de Senior Douane Declarant die wij zoeken!
 

Wat ga je doen?

Als Senior Douane Declarant ben je dagelijks bezig met het controleren en verwerken van douane- en fiscale aangiften. Door jouw nauwkeurigheid zorg je voor een juiste invulling van de documenten en worden deze tijdig afgehandeld. Je werkt samen met vier collega’s en samen zorg je voor de klanttevredenheid en optimale (logistieke) dienstverlening. Ook Senior Douane Declarant worden bij onze leuke opdrachtgever? Dit vind je leuk om te doen:
 • Het aanmaken van en controleren op douane gerelateerde bezwaarschriften;
 • Het tijdig en correct verzorgen van maandaangiften;
 • Het uitvoeren van interne controles op naleving en afhandeling van alle douane- en fiscale aangiften;
 • Het ondersteunen van alle collega’s bij douane technische vragen.
 

Hier ga jij aan de slag

Onze klant is een organisatie die gespecialiseerd is in accijnsgoederen met hoge waardes en bijbehorende douane risico’s in de logistieke dienstverlening. Dit doen zij voor een grote diversiteit nationale en internationale klanten. Ze zijn in ruim 35 jaar uitgegroeid tot een gezond bedrijf met circa 90 medewerkers en beschikken over 75.000 m² opslagruimte.
 
Binnen het bedrijf heerst een informele en fijne werksfeer waarbij collega’s leuk contact met elkaar hebben. De deur van de directeur staat letterlijk open! Daarnaast wordt ontwikkeling en opleiding gestimuleerd met o.a. Goodhabitz.
 
Drink jij op vrijdag gezellig een drankje in de bedrijfsbar? Spar met je collega’s over nieuwe ideeën en stop deze in de ideeënbus!
 

Waar jij goed in bent

Als Senior Douane Declarant heb jij hbo werk- en denkniveau en een diploma als Customs Consultant. Verder herken jij jezelf in de volgende eigenschappen en vaardigheden:
 • Nieuwe dingen willen leren en verbeteringen aandragen op basis van jouw kennis;
 • Nederlands én Engels spreek en schrijf jij op uitstekend niveau;
 • Overzicht behouden, ook als het druk is;
 • Klantgericht denken en werken geeft jou energie;
 • Je bent enthousiast en toont initiatief om het elke dag een beetje beter te doen;
 • Jij staat altijd voor jouw collega’s klaar als zij vragen hebben.
 

Wat wij jou bieden

Naast een ongekend goede werksfeer met bijbehorende collega’s waar je blij van wordt mag jij als Senior Douane Declarant het volgende verwachten:
 • Een afwisselende baan in een bedrijf dat nooit stilstaat;
 • Een goed salaris;
 • Flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen, als je belooft dat je terugkomt;
 • Enthousiaste collega’s;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via de bedrijfsschool;
 • Ruimte voor persoonlijke ideeën en initiatieven;
 • Je blijft gezond door fruit op het werk;
 • Samen met je collega’s herinneringen maken op feestjes en (sport) activiteiten;
 • Een gezellige maandelijkse vrijdagmiddagborrel.
 
 
Klinkt dit als jouw nieuwe baan als Senior Douane Declarant? Wij maken graag kennis met je. Stuur snel je cv naar Marissa!
Ben jij een financial met ambitie om leiding te geven? Omschrijven jouw vrienden je als initatiefrijk en werk jij graag projectmatig? Heb jij tot slot humor? Lees dan snel verder, want dan ben jij de Accounting Supervisor die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als Accounting Supervisor ben je de sparringpartner van het afdelingshoofd en geef je sturing aan het accounting team bestaande uit een Senior Accounting Assistant en 2 Assistants. Daarnaast staan we voor interessante uitdagingen waaraan jij een eigen bijdrage kunt leveren, zoals de toekomstige invoer van SAP, het ontwikkelen van het personeel en de verdere professionalisering van de maand en jaar afsluitingen. Je hebt een trekkersrol binnen het team op het gebied van projectmatig werken en innovatie.
Problemen signaleer je snel en weet je om te buigen tot iets positiefs. Cijfers en processen analyseren, dat kan jij uitstekend.
Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:
 • Rapportage verzorgen;
 • Budget maken en assisteren;
 • Controlling werkzaamheden;
 • Assisteren bij de jaarafsluiting;
 • Contact met accountants;
 • Verantwoordelijk voor de administratie en mogelijke ontwikkeling;
 • Leiding geven aan 2 a 3 medewerkers.

Hier ga jij aan de slag

Onze opdrachtgever is een dochteronderneming van een Amerikaans bedrijf. Wereldwijd zijn er meerdere vestigingen. Op 12 locaties in 8 landen produceert dit bedrijf de producten.
De locatie in Tholen is er hier een van.
 
Het bedrijf produceert vuurvaste materialen die toegepast worden in ovens voor het smelten en het vloeibaar houden van metalen. De klanten van deze organisatie zijn o.a. producenten van staal, koper, aluminium en ijzer.
Het moederbedrijf bestaat al 60 jaar, de dochteronderneming in Tholen is 25 jaar geleden opgericht.
 
De locatie in Tholen is bovendien groeiende: onlangs is het pand uitgebreid met o.a. een grotere kantine en een extra productiehal.
Binnen de organisatie heerst een informele en prettige sfeer. Het team gevoel is groot en samen streef je naar het beste resultaat.

Waar jij goed in bent

Jij bent een ervaren financial die zich grotendeels in de volgende punten herkent:
 • Jij bent initiatiefrijk;
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt ruime ervaring met het werken met Excel;
 • Je bent integer en verantwoordelijk;
 • Je bent communicatief vaardig in Nederlands en Engels; 
 • Ervaring met SAP is een pré;
 • Het is een pré als je  de opleiding SPD of HEAO Accountancy hebt afgerond of deelcertificaten hiervan hebt.

Wat bieden wij jou?

Naast dat jij als Accounting Supervisor mag werken in een fijn klein team, mag je ook het volgende verwachten:
 • Een jaarcontract met mogelijkheid tot vast contract;
 • Een zeer goed salaris van minimaal € 3.740,-
 • 27 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling die door de werkgever betaald wordt;
 • Een winstuitkering;
 • Eem reiskostenvergoeding;
 • Een prettige werksfeer bij een internationaal en groeiend bedrijf;
 • De mogelijkheid om thuis te werken.
Kijk jij al uit naar deze veelzijdige leuke functie en ben jij de Accounting Supervisor die we zoeken voor deze leuke werkgever? Stuur dan snel je cv naar Marissa Andries. We stellen je graag voor!
Werk jij graag in een dynamische functie waarbij er geen dag hetzelfde is? Waarbij je veel ad hoc moet schakelen? Waar je een trouw klantenbestand kunt opbouwen? Als Medewerker Customer Service Logistiek zorg je ervoor dat tijdens jouw werkdag alles naar tevredenheid geregeld is voor de nachtdistributie van jouw klant. Lees snel verder wat deze toffe functie in Breda nog meer inhoudt!
 

Wat ga jij doen?

Als Medewerker Customer Service Logistiek ben jij aanspreekpunt voor klanten op het gebied van nachtdistributie en dag- en spoedzendingen. Jij bent aanspreekpunt voor een vast klantenbestand en richt je op alle klantvragen omtrent de logistieke dienstverlening. Dat jij écht luistert naar de klant zorgt ervoor dat het proces vlekkeloos verloopt. Met je oplossingsgerichte instelling zorg je dat klachten correct worden afgehandeld en doe je graag een stapje extra voor de klant. Je bouwt in deze baan echt een band op met je klant. Je komt je beloftes na en zorgt ervoor dat klanten met jou weg lopen. Je bent in deze functie de directe spil tussen klanten en de operationele afdelingen. Het klantcontact wissel je af met administratief werk. Je werkzaamheden als Medewerker Customer Service Logistiek bestaan onder andere uit:
 • Pro actief oplossen van klachten;
 • Monitoren van de kwaliteit van de dienstverlening per klant;
 • Aanvragen en bewaken van dag- en spoedzendingen;
 • Zoeken naar oplossingen om leveringen te plannen;
 • Doornemen van de performance.
 

Hier ga jij aan de slag

Deze werkgever is gespecialiseerd in servicelogistiek in de Benelux. Met ruim 90 enthousiaste medewerkers met een proactieve en servicegerichte instelling richten zij zich op het ontzorgen van de klant op logistiek vlak. Vanuit de hoofdvestiging in Breda verzorgen ze nachtdistributie, cross-docking, warehousing, koeriers- en retourzendingen ten behoeve van de serviceorganisaties en -engineers van klanten.
 
Team customer service is op zoek naar een nieuwe collega. Dit team bestaat uit negen dames variërend qua leeftijd en ervaring en die bovenal bereid zijn elkaar te helpen en ondersteunen waar nodig. Je zult een welkome aanvulling zijn in dit team en middels een gedegen inwerktraject zal je er al gauw je plek vinden.
 

Waar jij goed in bent

Als Medewerker Customer Service Logistiek wordt er van je verwacht dat je communicatief vaardig en klantgericht bent. Klanttevredenheid staat bij jouw bovenaan en met jouw optimistische en oplossingsgerichte instelling zorg jij voor maximale tevredenheid. Uiteraard heb je nog niet meteen alle kennis in huis, maar dat leer je ‘on the job’ vanzelf. Wel belangrijk is dat je grotendeels van onderstaande basis al meebrengt:
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Goede kennis van MS office;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Pro-actief en leergierig;
 • Ervaring met applicaties voor administraties of ordermanagement;
 • Ervaring in het werken in een logistieke omgeving is een pré;
 • Afwisselende begintijden tussen 06.30 en 10.00 uur en eindtijden tussen 15.00 en 17.00 uur vind je geen probleem.
 

Wat we jou bieden

Als Medewerker Customer Service Logistiek kom je te werken bij een internationaal bedrijf met Hollandse nuchterheid en Brabantse gezelligheid. Naast een marktconform salaris kun je rekenen op de volgende voorwaarden:
 • Een premievrij pensioen (je houdt netto dus meer over);
 • €0,19 reiskosten vergoeding per KM of een thuiswerkvergoeding;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Een werkweek van 32-40 uur, waarbij thuiswerken mogelijk is; 
 • Een zelfstandige baan waarbij eigen initiatief gewaardeerd wordt;
 • Mogelijkheid je te ontwikkelen door verbreding of specialisatie.
 
Klinkt dit als jouw nieuwe stap in je carrière? Ben jij de Medewerker Customer Service Logistiek die in deze dynamische rol graag verder groeit? Solliciteer dan door middel van je cv en motivatie te sturen naar Maxine!

Ben jij die georganiseerde planner die monteurs kan meenemen in de opgestelde efficiënte planning? Voor een rechtstreeks contract bij deze werkgever, met goede arbeidsvoorwaarden en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling is er een functie ter uitbreiding ontstaan! 

Wat ga jij doen:

De Planner is verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte planning van de werkzaamheden voor de monteurs. Ook ben je tevens verantwoordelijk voor draagvlak bij de monteurs met betrekking tot de gemaakte planning. Een proactieve communicatie met klanten is hierin dan ook cruciaal.
Jij werkt samen met een andere planner die focus heeft op België, maar jouw back-up is voor Nederlands. Jullie werken onder leiding van de operations manager. De functie is ontstaan, doordat de huidige planner doorgroeit binnen de organisatie.
Een greep uit jouw takenpakket van planner: 

 • Jij zorgt dat klanten tevreden zijn; 
 • Jij zorgt voor een effectieve en efficiënte planning op voor de monteurs. Je hebt overleg met de monteurs en zorgt ervoor dat medewerkers draagvlak hebben over de gemaakte planning. Jij bent gedreven in de meest effectieve planning en tevens gedreven in het realiseren van een gemotiveerd team van monteurs.
 • Jij onderhoudt ook het contact met collega’s van andere afdelingen; 
 • Jij houdt goed bij hoe het staat met de geleverde kwaliteit, de geleverde producten en gemaakte kosten. Jij draagt actief verbetervoorstellen aan met de draagvlak van collega’s binnen de afdelingen;  
 • Jij weet netjes te communiceren als er bijvoorbeeld een conflict ontstaat (klant, monteur, verkoop) en zorgt voor rust. Jij kan altijd overleggen met Supervisor Planning bij lastige en conflicterende kwesties.
 • Ten slotte houd jij toezicht op de dienstverlening van monteurs en overlegt regelmatig over de kwaliteit van de dienstverlening zowel met monteurs als met Supervisor.

Als echte ambassadeur van deze werkgever weet jij met jouw positieve en enthousiasme mensen mee te nemen en dit uit te dragen, zowel intern als extern. 

Hier ga je aan de slag:

Deze werkgever is opgericht in 1992 en is wereldleider in het voorzien van excellente oplossingen voor alle type bedrijven van drinkwater. Deze werkgever is actief in 16 landen en indirect in ca. 50 landen. De innovatieve producten zijn ontworpen en geproduceerd door het bedrijf zelf en dit met een ongeëvenaarde aandacht voor kwaliteit en innovatie. Ook onderhoudt dit bedrijf jaarlijks duizenden dispensers over de wereld.

Waar jij goed in bent:

Jij bent als planner natuurlijk organisatorisch sterk en weet dit ook goed te communiceren. 
Mensen uit jouw omgeving omschrijven jou als volgt:

 • Gedreven
 • Resultaatgericht
 • Klantgericht en dienstverlenend
 • Stressbestendig en weet je hoofd koel te houden in hectiek; 
 • Passie voor dienstverlening en gemotiveerde monteurs

Wat wij jou bieden:

 • Wij bieden jou een direct contract bij de werkgever;
 • Een fulltime baan voor 40 uur per week;
 • Een goed salaris afhankelijk vat welke kennis en ervaring jij met je meebrengt, denk hierbij aan het  volgende: € 2.500 euro bruto/maand en € 3.000 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur. 
 • Onkostenvergoeding; 
 • Pensioenplan en hospitalisatieverzekering;
 • Ondersteuning van internationale groep;
 • Kans op doorgroeien, promoties gezien de groeiende organisatie.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen over de vacature van Planner? En denk jij dat deze vacature perfect bij jou past? Stuur dan vandaag nog jouw motivatie en CV naar Kelly Lazeroms.