Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Ervaring met alle facetten van HR? Affiniteit met de bouwsector? Op zoek naar een team van ervaren en gedreven collega’s in een groot familiebedrijf? Dan gaan we graag met je in gesprek voor de rol van HR-adviseur in Terneuzen.
 

Wat ga jij doen?

Als HR-adviseur houd je je bezig met alle facetten van het HR-vak. Enerzijds adviseer je de directies en leidinggevenden van het hele concern over P&O zaken zoals werving en selectie, ontslagprocedures, arbeidsvoorwaarden en cao, verzuim, opleiding en ontwikkeling.
 
Anderzijds faciliteer en ondersteun je leidinggevenden in hoe zij zo goed mogelijk om kunnen gaan met hun medewerkers. Vragen over verzuim, ontwikkeling of functioneren komen dan ook dagelijks voorbij. Daarbij zoek jij altijd de verbinding tussen wat werknemers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en de doelstellingen van de organisatie.
 
In de ruim 100 jaar dat deze organisatie bestaat, wordt doorlopend geanticipeerd op de veranderingen in de arbeidsmarkt. Dit betekent dat processen niet in beton zijn gegoten, maar dat zij voortdurend bezig zijn met het professionaliseren daarvan. Denk aan projecten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, actualisatie van arbeidsvoorwaarden of bedrijfsreglementen. Niet op welke trend wordt gereageerd, maar ze implementeren wel graag concepten die zich in de praktijk al hebben bewezen.
 

Hier ga je aan de slag

Dit alles doe je als HR-adviseur natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een P&O afdeling. Deze bestaat uit de P&O-directeur, meerdere HR adviseurs, een backoffice en salarisadministratie. Daarnaast werk je nauw samen met het management en de directies van de dochterondernemingen. Je bent dan ook regelmatig op pad om deze te bezoeken (ongeveer één keer per maand).
 
Je komt als HR-adviseur te werken bij een concern met meer dan 40 dochterondernemingen en een historie van 110 jaar. Zij zijn leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Als echt Zeeuws-Vlaams familiebedrijf zijn zij altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden, zowel voor onze mensen als voor het concern. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij hen hoog in het vaandel en ze houden zich onder andere actief bezig met CO2-vermindering en -compensatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Terneuzen en hier ga jij ook aan de slag.
 

Waar jij goed in bent

Voor deze functie van HR-adviseur zoeken wij iemand die zelf ziet waar het werk en de mogelijkheden liggen en daar graag mee aan de slag gaat. Jij laat je niet uit het veld slaan door een beetje weerstand en je snapt dat zaken soms wat langer de tijd nodig hebben. Je beschikt over een flinke dosis empathisch vermogen, tact en integriteit. Hierdoor creëer je als vanzelf vertrouwen en draagvlak binnen de organisatie. En je weet mensen te overtuigen en met je mee te nemen.
Daarnaast breng je (grotendeels) de volgende vaardigheden mee:
 • HBO-werk- en -denkniveau, bij voorkeur in de richting van HR of bedrijfskunde;
 • Ca. 3 jaar ervaring in het HR-werkveld, met sterke voorkeur voor een productieomgeving of in de bouwsector;
 • Ruime ervaring met het voeren van (advies)gesprekken op alle niveaus van de werkvloer tot en met de directie;
 • Je bent thuis in de laatste ontwikkelingen binnen de arbeidswetgeving.
 

Wat we jou bieden

Wil jij als HR-adviseur graag aan de slag in de dynamische wereld van bouw en productie? Jouw toekomstige werkgever biedt je dan het volgende arbeidsvoorwaardenpakket:
 • Een functie binnen een familiebedrijf, waarin je veel vrijheid hebt om projecten op te pakken;
 • Een open en professionele cultuur waar jouw mening en bijdrage belangrijk wordt gevonden;
 • Een vaste standplaats op het hoofdkantoor in Terneuzen;
 • Fijne collega’s, die altijd op zoek zijn naar de beste oplossing voor medewerkers én de organisatie;
 • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder collectiviteitskorting bij CZ, korting op een fitness abonnement en een goede pensioenregeling;
 • 13e maand;
 • 25 vakantiedagen;
 
 
Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature voor HR-adviseur? Wacht dan niet langer en laat je motivatie en CV achter bij Christel Dobbelaar.
 

Zorg jij ervoor dat alle elektrische installaties op orde zijn? Heb jij gedegen kennis van veiligheidsvoorschriften? Dan ben jij misschien de Technisch Projectmanager die wij zoeken! 

Wat ga jij doen?

Als Technische Projectmanager bij jouw nieuwe werkgever zorg jij voor alle (technische) projecten op de locaties. Jouw verantwoordelijkheden zijn:

 • Jij bent eindverantwoordelijke voor al het onderhoud van alle elektrische installaties;
 • Met jouw overzicht behoud je het toezicht op interne verantwoordelijkheden op basis van de NEN-3140 standaarden en procedures;
 • Projectmatig zorg jij voor alle (technische) projecten op onze locaties;
 • Vanuit technisch oogpunt zorg jij voor de uitvoering van revisies, het in stand houden van de elektrische installatie(s) en het spanningsloos maken van (een gedeelte van) de installatie(s);
 • Verder zorg jij voor de communicatie met derden en ook het opstellen van het beleid voor externe partijen is onderdeel van deze veelzijdige functie.

In deze functie rapporteer je aan de Operations Manager.

Hier ga jij aan de slag

Jouw nieuwe werkgever is één van de meest toonaangevende en technisch meest geavanceerde vouwdozenfabrikanten die producten van hoge kwaliteit produceert. Op de vestiging in Hoogerheide zijn circa 380 medewerkers in dienst en een aantal uitzendkrachten.
Ze bieden innovatieve verpakkingsoplossingen aan verschillende leveranciers van bijvoorbeeld diepvries- en koelversproducten, graan- en banketproducten, food-to-go, chocolaterie, drank, huishoudproducten en diervoeding.
 
Met een productportfolio waarin de nadruk ligt op hernieuwbare, gerecyclede en recyclebare materialen, is dit bedrijf net zo toegewijd aan hun klanten en 19.000 medewerkers als aan de bescherming van het milieu en teruggeven aan de gemeenschappen waarin we leven en werken.
 
De organisatie, die al sinds 1991 bestaat, heeft in 2021 maar liefst 3 prijzen gewonnen tijdens European Carton Excellence Awards.
Het bedrijf kenmerkt zich door een open, informele, no-nonsense cultuur. Daarnaast is er alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Waar jij goed in bent

De rol van Technisch Projectmanager binnen deze toffe organisatie is jou op het lijf geschreven als jij een afgeronde opleiding hebt in energietechniek. Verder herken jij je in de volgende punten: 
Daarnaast herken jij je grotendeels in de volgende punten:

 • Je bent communicatief vaardig in Engels en Nederlands op verschillende lagen in de organisatie;
 • Je bent in het bezit van een NEN-3140 certificaat;
 • Je hebt goede kennis over veiligheidsvoorschriften, bij voorkeur in het bezit van een VCA;
 • Je bent zelfstandig, flexibel en werkt gemakkelijk samen. 

 

Wat bieden wij jou?

Als je als Technisch Projectmanager aan de slag gaat bij deze werkgever mag je je verheugen op een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Daarnaast kun je rekenen op het volgende:

 • Een goed salaris;
 • Een werkweek van 24 – 38 uur;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een contract rechtstreeks bij deze werkgever;
 • Flexibele werktijden;
 • Een reiskostenvergoeding welke onlangs is verhoogd i.v.m. de stijgende benzineprijzen;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Een mooie werkplek in een modern omgeving met enthousiaste en fijne collega’s.

 

Wist je dat?

Onze opdrachtgever heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Recente innovaties zijn gericht op het verminderen van gebruik van plastic en sommige verpakkingen zijn 100% recyclebaar!
 
Stuur snel je cv naar Marissa Andries voordat iemand anders er vandoor gaat met deze toffe functie van Technisch Projectmanager. We stellen je graag voor bij deze mooie en fijne werkgever in de regio.

Breng jij je team in beweging terwijl je draagvlak creëert? Heb jij kennis van S&OP? Wil je daarnaast goed verdienen en maar liefst ruim 34 vrije dagen per jaar? Dan ben jij de Manager Planning die we zoeken!

Wat ga je doen?

De basis planning-processen staan, maar kunnen verbeterd worden door beter gebruik te maken van het ERP-systeem, de kennis in de organisatie hiervan te verbreden en ook de huidige planning-systematiek  te optimaliseren aan zowel de verkoopzijde als aan de productie-zijde. 

Ook de samenwerking tussen verkoop, inkoop en productie(planning) moet beter gestructureerd worden door het opzetten van een operationeel en tactisch S&OP-proces dat goed aansluit op de dynamieken van de seizoenen. Dit is een complex veranderproces waarvoor we een stevige en tegelijk praktische Manager Planning zoeken met relevante ervaring op al deze gebieden.

Als Manager Planning draag je samen met verkoop zorg voor een eenduidige en zo betrouwbaar mogelijke vraagvoorspelling, creëert u inzicht in de mogelijkheden van de supply chain om aan de vraag te voldoen en zorg je voor een optimaal productieplan. Jij organiseert een efficiënt afstemmingsproces en zorgt voor uitvoering van de afgesproken acties om het gat tussen vraag en aanbod te dichten en voor de juiste besluitvorming.

Jij brengt als Manager Planning een gestructureerd communicatie- en besluitvormingsproces tot stand om supply en demand zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen, zowel op korte als middellange termijn. Het betreft een rol waarbij jij verantwoordelijk bent voor het opzetten, organiseren en beheren van sales & operations planning (S&OP).

Je rapporteert voorlopig aan de CEO. Jouw team bestaat uit 5 personen (productieplanners en materiaalplanners) die rechtstreeks aan jou rapporteren.

Je werkt nauw samen met verschillende interne afdelingen; Directie, Productie, Inkoop, Verkoop, logistiek en met externe partijen, zoals leveranciers, zodat zij de gewenste bijdrage in de organisatiedoelstellingen kunnen leveren, rekening houdend met de afzonderlijke doelstellingen van deze afdelingen. In het bijzonder werk je nauw samen met andere leidinggevenden, om de juiste vervolg stappen te zetten i.v.m. de verdere professionalisering van de verschillende afdelingen.

De Manager Planning is instaat om draagvlak te creëren en mensen in beweging te krijgen, met als doel om meer focus te leggen op planning en meer grip te krijgen op de keten.

Resultaatgebieden

 • Voorzitten en het verder verbeteren van het S&OP proces;
 • Uitkomst/ escalatie vanuit S&OP inzichtelijk maken voor besluitvorming directie team;
 • Leiding geven aan de afdeling planning en het coachen en motiveren van je teamleden;
 • Verbeteren tools voor demand planning en behoefte planning en op de juiste manier binnen het team en de organisatie worden gebruikt;
 • Optimaliseren productieplanning en materiaalplanning;
 • Zorgt ervoor dat masterdata management effectief is geïntegreerd in de organisatie en op een juiste manier geborgd in het ERP systeem.

 

Hier ga jij aan de slag

Als Manager Planning kom jij terecht bij een echt familiebedrijf wat gestuurd wordt door professionals. Met zestig jaar ervaring in het verduurzamen, maken zij producten voor Europese retail partners. Het is een familiebedrijf die actief zijn in het verduurzamen van fruit, groenten en peulvruchten. Deze producten vind je in het conserven schap en in de koeling van de supermarkt. Het is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van nieuwe technologieën die tevens efficiency vooropstellen.
 
Binnen het bedrijf heerst een fijne informele sfeer en is er veel persoonlijke aandacht.
 

Waar jij goed in bent

Jij bent de Manager Planning die we zoeken als jij een gedreven en ondernemend persoon bent met affiniteit voor de foodbranche. De organisatiecultuur vraagt om een no-nonsense en hands-on persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid. Een serieus persoon die met twee benen op de grond staat, een pragmatisch type met een resultaatgerichte houding en snel kan anticiperen als het moet. Kostenbewustzijn hoort bij de aard van de onderneming. Jij moet kunnen schakelen tussen de hectiek van de dag en het bouwen aan de middellange termijn structuur.

De organisatie vindt in de ideale kandidaat de volgende eigenschappen terug: ondernemend, professioneel en empathisch. In de kern een persoon die vanuit klantbehoefte, analyse en planmatigheid de juiste beslissingen neemt. Bovenal een persoon met passie.

Jij bent analytisch sterk en kan snel verbanden leggen. Je bent resultaatgericht, hebt een proactieve instelling, bent sterk in het onderhouden van relaties en beschikt over financieel en commercieel bewustzijn. Tot slot ben jij in staat om, afhankelijk van de context, meerdere leiderschapsstijlen te hanteren, te weten directief, inspirerend, coachend en participatief leiderschap.

Samenvattend herken jij je grotendeels in de volgende punten:

 • HBO/ WO opleiding, in logistiek, supply chain bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding;
 • Minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring in supply chain management in het algemeen en met S&OP in het bijzonder;
 • Relevante ervaring in leidinggevende functie; 
 • Affiniteit met de food / fmcg sector;
 • Goede presentatietechnieken en onderhandelingstechnieken;
 • Een combinatie van analytisch denken en drive voor resultaat;
 • Adequaat en snel inspelen op veranderende marktomstandigheden;
 • Volwaardige gesprekspartner op management niveau;
 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Beheersing Engelse taal in woord en geschrift. Het is een pré als je ook Duits en Frans spreekt. 

 

Wat bieden wij jou

Werken als Manager Planning bij dit fijne bedrijf betekent in ieder geval dat je veel verschillende taken mag oppakken en dat geen dag hetzelfde is. Daarnaast heb jij leuke collega’s (ook niet onbelangrijk). Verder mag jij het volgende verwachten:

 • Een goed salaris;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 4,25%;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid;
 • Jij mag onderdeel zijn van een gemotiveerd en gedreven team;
 • Een bedrijf dat continu in ontwikkeling is;
 • CAO groente- en fruit verwerkende industrie;
 • 25 vakantiedagen en 9,5 ADV- dagen per jaar;
 • Korting op producten in de personeelswebshop;
 • Een persoonlijk account bij het trainingsplatform van GoodHabitz. 

Zie jij jezelf hier al werken als Manager Planning? Mooi! Stuur je cv naar Christel, we stellen je graag voor.

Houd jij van afwisseling in je werk? Heb jij een commerciële instelling en ga jij goed op een zeer goed betaalde baan met voldoende vrije dagen? Dan kan je dit goed inzetten in de functie van Manager Customer Service bij dit leuke bedrijf in Hoogerheide.

 

Wat ga jij doen?

In deze functie van Manager Customer Service geef je leiding aan de afdeling Customer Services en ben je verantwoordelijk voor de invulling en opvolging van de doelstellingen, activiteiten en gestelde KPI’s van de afdeling Customer Service. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:
 • Een juiste invulling van de personeelsbezetting;
 • Je ziet toe op de algemene gang van zaken op jouw afdeling;
 • Je stuurt de afdeling aan;
 • Je initieert en implementeert proces- en productoptimalisaties om te komen tot verbetering;
 • Je signaleert de gewijzigde klantvraag ten opzichte van het budget en volgt deze op.
 

Hier ga je aan de slag

Jouw nieuwe werkgever is één van de meest toonaangevende en technisch meest geavanceerde vouwdozenfabrikanten die producten van hoge kwaliteit produceert. Op de vestiging Hoogerheide zijn circa 380 medewerkers in dienst en een aantal uitzendkrachten.
 
Ze bieden innovatieve verpakkingsoplossingen aan verschillende leveranciers van bijv. diepvries- en koelversproducten, graan- en banketproducten, food-to-go, chocolaterie, drank, huishoudproducten en petfood.
 
Met een productportfolio waarin de nadruk ligt op hernieuwbare, gerecyclede en recyclebare materialen, is dit bedrijf net zo toegewijd aan hun klanten en 19.000 medewerkers als aan de bescherming van het milieu en teruggeven aan de gemeenschappen waarin we leven en werken.
 
De organisatie, die al sinds 1991 bestaat, heeft in 2021 maar liefst 3 prijzen gewonnen tijdens European Carton Excellence Awards.
Het bedrijf kenmerkt zich door een open, informele, no-nonsense cultuur. Daarnaast is er alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 

Waar jij goed in bent

Jij bent als Manager Customer Service een stevige persoonlijkheid, leider en organisator in hart en nieren. Je bent sterk in de administratieve afhandeling van je werk. Je werkt gedetailleerd en je blijft effectief onder tijdsdruk. Je kunt zelfstandig werken maar je kan ook snel schakelen wanneer er sturing gegeven moet worden aan een team. Verder herken jij je grotendeels in de volgende punten:
 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding richting bijvoorbeeld commerciële economie en relevante werkervaring;
 • Je hebt een praktische instelling waarmee je snel resultaten behaalt;
 • Je bent communicatief vaardig in het Engels en Nederlands;
 • Je bent analytisch sterk;
 • Ervaring in een productieomgeving is een pré.

Wat wij jou bieden

Als Manager Customer Service kom je terecht bij een informeel bedrijf en kun je genieten van een veelzijdig takenpakket. Daarnaast mag je je ook verheugen op het volgende:
 • Een zeer goed salaris van ca. € 4000 wat uiteraard wordt afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • De mogelijkheid om thuis te werken;
 • De mogelijkheid om 32 – 38 uur te werken verdeeld over 5 dagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Elke vrijdagmiddag begin je lekker vroeg aan je weekend;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een reiskostenvergoeding welke onlangs is verhoogd i.v.m. de hoge benzineprijzen;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kartonnage;
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden volgens Fiscfree, waaronder een fietsplan.
 

Wist je dat?

Deze werkgever in de regio heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Recente innovaties zijn gericht op het verminderen van gebruik van plastic en sommige verpakkingen zijn 100% recyclebaar!
 
 
Waar wacht je op? Stuur snel je cv naar Marissa Andries als jij de Manager Customer Service bent die we zoeken. We stellen je graag voor bij deze mooie werkgever in de regio!

Ben jij klaar om aan de slag te gaan als HR Support medewerker bij een internationaal tankcontainer transportbedrijf? Word jij blij van een allround HR functie waarin je een divers takenpakket hebt? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen? 

De HR afdeling speelt een belangrijke rol in de organisatie en streeft er continu naar om met alle medewerkers de bedrijfsdoelstellingen en -ambitie te verwezenlijken door de medewerkers te faciliteren het beste uit henzelf te halen.

Als HR Support medewerker EMEA op het hoofdkantoor in Moerdijk is geen dag hetzelfde door het uitgebreide en diverse takenpakket. Jouw verantwoordelijkheden zijn: 

 • Salarisadministratie EMEA kantoren inclusief mutaties voor ca. 180 werknemers;
 • Wijzigingen mbt verzekeringen en pensioenen doorvoeren;
 • Diverse Excel lijsten bijhouden (recruitment overzicht/kosten, headcount,mutatielijst,salarisoverzicht);
 • Ondersteuning ziekteverzuim;
 • Dossiers up to date houden in samenspraak met leidinggevenden;
 • Contracten opmaken;
 • Salarisverhogingen doorvoeren;
 • Werving van nieuwe collega’s; 
 • Beheer van de werkenbij website; 
 • Vacatures schrijven en uitzetten op de verschillende platforms zoals LinkedIn en Indeed; 
 • Contact met bureaus die helpen met recruitment; 
 • Gesprekken inplannen en voeren;
 • Onboarding nieuwe collega’s. 

Deze vacature is ontstaan vanuit de wens het team uit te breiden met een extra HR Support medewerker. In eerste instantie is jouw directe collega met zwangerschapsverlof vanaf april 2023 maar daarna zullen jullie samen deze taken oppakken. 
Jouw team bestaat verder uit een HR Business Partner.
 

Hier ga jij aan de slag

Deze werkgever is gespecialiseerd in het internationale vervoer van chemische vloeistoffen, levensmiddelen en gas in tankcontainers. Zij zijn wereldwijd vertegenwoordigd met eigen kantoren en een groot netwerk. Hierin willen ze zich continue blijven ontwikkelen en vinden ze klantenservice dan ook enorm belangrijk! Ze sturen dan ook aan op strategische langdurige klantrelaties. Ze zijn dan ook trots op hun klantrelaties en de aandacht en service die ze verlenen.

Waar jij goed in bent

De rol van HR Support medewerker is jou op het lijf geschreven als jij administratief onderlegd bent en goed zelfstandig kunt werken. Je krijgt er energie van om een divers takenpakket op je te nemen. Verder herken jij jezelf grotendeels in de volgende punten:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau met een opleiding op het gebied van HRM;
 • Je bent een starter op de arbeidsmarkt of hebt reeds enkele jaren ervaring opgedaan; 
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels; 
 • Ervaring met salarisadministratie en/of Heliportal is een pré.  

 

Wat bieden wij jou? 

Als HR Support medewerker binnen dit internationale bedrijf mag je je sowieso verheugen op een uitgebreid takenpakket en een zelfstandige rol. Daarnaast mag je je verheugen op: 

 • Een goed salaris tussen de € 2500 en € 3500 o.b.v. 40 uur, afgestemd op jouw kennis en kunde; 
 • Een ruime reiskostenvergoeding;
 • Een collectieve zorgverzekering; 
 • Een fijne pensioenregeling; 
 • 24 vakantiedagen & 3,5 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband; 
 • Maandelijkse vrijdagmiddagborrels, een jaarlijkse zomerse BBQ met internationale collega’s en een knallend kerst- en oud & nieuw;
 • Een informele sfeer, korte communicatielijnen en inspirerende collega’s.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan als HR Support medewerker bij dit toffe bedrijf? Solliciteer of bel dan naar Maxine Talboom, wij komen graag met je in contact! 

Krijg jij er energie van om in de huidige tijd die speld in de hooiberg te vinden? Zet jij alle denkbare en ondenkbare bronnen in om de juiste kandidaat te vinden voor opdrachtgevers? Ben je van nature nieuwsgierig én verdien je graag een riant salaris terwijl je de mogelijkheid hebt om zo nu en dan thuis te werken? Dan ben jij de Senior Recruiter die wij zoeken!
 

Wat ga jij doen?

Als Senior Recruiter zoek en vind jij kandidaten uit alle denkbare en ondenkbare bronnen, eigen netwerken, database, social media, headhunting. Jij leert je kandidaten kennen, screent ze en komt tot een perfect passende selectie die je kunt introduceren aan de klant.
Jij bent bij het gehele proces betrokken. Zo begeleid je het traject van interview tot plaatsing bij de klant. Je bereidt je kandidaten goed voor op gesprekken en bent dan ook soms aanwezig tijdens interviews. Als er ten slotte een match is, zorg jij ervoor dat de contract afhandeling voor beide partijen vlekkeloos verloopt.

De zorgvuldige documentatie en administratieve afwikkeling ondersteun je met je collega’s van finance en administratie. Daarnaast ben je bezig met het uitbreiden van je netwerk, houd je contact met ingezette consultants en ben je pro-actief in het bedenken van nieuwe manieren van sourcen. Jouw nieuwe werkgever biedt jou vrijheid en verantwoordelijkheid.

 
Uiteraard heb je altijd een team van betrokken collega’s waar je op terug kunt vallen.
 
Omdat de oorsprong van jouw nieuwe werkgever ligt in Executive Search, is zoeken en selecteren in het DNA van EclectiC verankerd. Ze proberen écht de kracht van de kandidaat te ontdekken. Hoe ga jij dit achterhalen? Door middel van meerdere (video)gesprekken, achtergrondscreenings inclusief referentie checks ga jij een compleet en kloppend beeld van de persoon achter het CV krijgen. In samenspel met accountmanagement ga jij vervolgens een zo goed mogelijke introductie bij de klant realiseren. De processen zijn niet als vissen met een sleepnet. Nee, ze staan tot hun middel in de rivier en halen vliegvissend met een werphengel alleen de beste vissen uit hun schuilplaats.
 

Samengevat ga jij het volgende doen:

 • Searchen, benaderen en interviewen van potentiële kandidaten voor zowel Werving & selectie- als detacheringsopdrachten;
 • Begeleiden van het gehele proces van interview tot aan plaatsing van de kandidaat;
 • Vacatures uitzetten en opvolgen;
 • Klantbezoeken en intakegesprekken om zo goed mogelijk in staat te zijn de juiste persoon voor de juiste job/opdracht te vinden;
 • Actief gebruik van Social Media zoals o.a. LinkedIn en jobboards ter ondersteuning van het matchen van de juiste persoon met de juiste job/opdracht;
 • Opbouwen van een netwerk met kandidaten op het gebied van verschillende domeinen binnen de ICT;
 • Relatiemanagement met nieuwe en bekende kandidaten en leveranciers;
 • Overname en zorgvuldige uitvoering van administratieve processen;
 • Nauwe samenwerking met je directe collega’s van recruitment en accountmanagement en het overige team van EclectiC;
 • Mede organiseren en verzorgen van events voor klanten en kandidaten.
 

Hier ga jij aan de slag

Jouw nieuwe werkgever is EclectiC, een informeel maar zeer professioneel recruitment- en detacheringsbedrijf in Breda. Met bijna 30 jaar ervaring zijn zij zeer sterk in het invullen van uiteenlopende IT functies. Hier ligt de focus op en met succes! Uiteraard heeft niemand oogkleppen op en worden er regelmatig ook andere vacatures vervuld.
 
EclectiC, letterlijk vertaald “uit meerdere bronnen steeds het beste selecteren” , heeft als motto: “Simply finding the best”. Geen poespas en loze woorden. Gewoon doen, gewoon gaan.
 
Vanuit hun pand in het centrum van Breda werken ze voor organisaties die hun waarden en ideeën over personeelsoplossingen delen. De zoektocht naar talent kan alleen succesvol zijn als je samenwerkt. Denk hierbij aan grote internationale bedrijven, maar ook zeker lokale helden. Alle klanten hebben echter één ding gemeen: ze begrijpen het belang van een kwalitatief hoogstaand en solide IT-team.
 
Samen met jouw team zit je in het prachtige Brouwhuis. In de open kantoorruimte word jij geïnspireerd om jouw werk het beste te kunnen uitoefenen. Een goede kop koffie erbij en searchen maar!
Je sluit extra lekker af op donderdag door de gezellige donderdagmiddag borrel met je team. Op vrijdag werken de meesten thuis…
 

Waar jij goed in bent

We willen graag met jou kletsen voor de functie van Senior Recruiter als jij een afgeronde hbo opleiding hebt, bijvoorbeeld in de richting van economie, bedrijfskunde of HR. Het is ook belangrijk dat je enige affiniteit hebt met IT en consultancy. Daarnaast herken jij je grotendeels in de volgende punten:
 • Jij bent communicatief en organisatorisch sterk;
 • Je bent proactief en hebt een aanpakkersmentaliteit;
 • Je bent een relatiebouwer;
 • Je bent niet bang om de telefoon op te pakken of om te videobellen;
 • Je spreekt Nederlands en Engels;
 • Ervaring in een soortgelijke rol is natuurlijk mooi meegenomen.
 

Wat bieden wij jou?

Werken voor EclectiC betekent in ieder geval dat jij als Senior Recruiter je creativiteit de vrije loop kunt laten. Daarnaast kun je op het volgende rekenen:
 • Een zeer riant salaris van € 3000 – € 4000 bruto per maand o.b.v. 40 uur;
 • De mogelijkheid om thuis te werken (hybride werken);
 • 28 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
 • Laptop en smartphone van de zaak;
 • Een lekkere bonusregeling;
 • Een contract rechtstreeks bij EclectiC;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • Regelmatig een leuk bedrijfsuitje;
 • Successen worden goed gevierd!
 
Stap jij binnenkort binnen bij jouw nieuwe werkgever EclectiC in het prachtige historische pand nabij het centrum van Breda?
Sta je al te trappelen om hier aan de slag te gaan? Stuur je cv snel naar Marissa, anders gaat iemand anders er met jouw bonus vandoor!

Start jij het nieuwe jaar goed met een nieuwe baan? Heb jij ervaring als Management Assistent en wil jij graag werken in een toonaangevend, professioneel team van bekwame en gepassioneerde mensen die op een duurzame manier bedrijven, markten en mensen met elkaar verbinden?

Voor een fijne werkgever in Eindhoven zijn we op zoek naar een Management Assistent! 
 

Wat ga je doen?

Je grootste verantwoordelijkheid is het ondersteunen van de Chief Business Development Officer. Je bent zijn rechterhand en zorgt voor de verbinding met de andere collega’s uit het team, die door heel Nederland werkzaam zijn. Van nature heb jij voelsprieten waarmee jij precies weet wat er speelt. Als Management Assistent beheer je de agenda van de Chief Business Development Officer. Wat speelt er en welke afspraken moeten er nog worden ingepland? Komen de eindejaar gesprekken er bijna aan, en hoe gaan we dit aanpakken? Ook regel je kantoorbenodigdheden en bijvoorbeeld de keukenvoorraad.  

Jouw takenpakket bestaat uit:

 • Office Manager voor locatie Eindhoven;
 • Directe ondersteuning van de Chief Business Development Officer o.a. agendabeheer en ondersteuning van HR taken;
 • Ondersteunen van het Sales Team en de Communicatie/Marketing afdeling o.a. verlofregistratie, AFAS-declaratie, offertes/aanvragen verwerken in SAP;
 • Organiseren van zakenreizen en teammeetings;
 • Verzamelen van gegevens voor (management)rapportages.

 

Hier ga je aan de slag

Je gaat als Management Assistent aan de slag bij een bedrijf dat een marktleider is in Supply Chain Management (SCM) diensten voor de mode- en lifestyle-markt. Het bedrijf is in 1862 opgericht en geëvolueerd van een transportbedrijf naar een leverancier van complete supply chain-oplossingen met een specifieke expertise in e-fulfilment.

Mode- en lifestyle artikelen van diverse grote merken arriveren vanuit het buitenland in Bergen op Zoom en gaan naar Nederlandse en Europese groothandelaren, winkelfilialen en particulieren die via internet hebben besteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Abercrombie & Fitch.
Met een sterke basis in Europa is het bedrijf uitgebreid naar o.a. de VS, waardoor het bedrijf haar klanten over de hele wereld kan bedienen. Op basis van investeringen en uitgebreide ervaring met IT-oplossingen is onze opdrachtgever in staat om een wereldwijd verenigd platform voor klanten te bieden. Elke dag ondersteunen meer dan 3000 teamleden klanten om hun belofte na te komen.

Deze werkgever bestaat in 2022 160 jaar en heeft in 2018 de Participatieprijs gewonnen. Ze hebben zich een jaar lang de meest maatschappelijke werkgever uit de regio mogen noemen.

Binnen het bedrijf wordt ambitie zeer gewaardeerd en mooie kansen gegeven.

 

Waar jij goed in bent

Als Management Assistent ben jij de verbinder tussen het team en de Chief Business Development Officer. Je merkt het wanneer een collega extra aandacht nodig heeft en bent hierin ook vertrouwenspersoon. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent proactief en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast herken jij jezelf in een groot deel van onderstaande punten: 

 • Een afgeronde opleiding op het gebied van managementondersteuning;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een management-/projectondersteuning bij voorkeur binnen een internationale organisatie;
 • Je weet prioriteiten te stellen en proactief te handelen;
 • Een uitstekende beheersing van de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
 • Een goede kennis van Microsoft Office met name Outlook, Word en Excel.

 

Wat we jou bieden

Als Management Assistent kom jij terecht bij een toffe internationale organisatie waar ruimte is voor jouw ambitie en ontwikkeling. Daarnaast mag je het volgende verwachten:

 • Een lekker salaris;
 • De mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een mooie werkplek op het Flight Forum in Eindhoven;
 • Een contract rechtstreeks bij deze werkgever;
 • Fijne collega’s waardoor je elke dag met plezier naar je werk gaat;
 • Voldoende vakantiedagen (22 om mee te starten);
 • Een goede pensioenregeling;
 • Fruit op het werk;
 • Reiskostenvergoeding.
   

Wacht niet langer met solliciteren wanneer jij de Management Assistent bent die we zoeken. Mail je cv naar Marissa Andries (solliciteren@modoc.nl) ! We stellen je graag voor bij deze werkgever.

Nieuw jaar nieuwe baan? Heb jij ervaring met content marketing en zie jij er uitdaging in om een bedrijf als merknaam goed op de markt te zetten? Dan ben jij de Marketing & Communicatie Coördinator die we zoeken.
 

Wat ga je doen?

Als Marketing & Communicatie Coördinator maak je deel uit van een internationaal MarCom team. Dit team beheert en voert diverse digitale & offline projecten uit, draagt bij aan het commerciële succes van het business development team en ondersteunt de HR organisatie.
 
Je draagt actief bij aan het behalen van de Business Development & MarCom doelstellingen. Je beheert en voert meerdere projecten uit met betrekking tot, maar niet beperkt tot: mediarelaties, evenementenbeheer, branding, (digitale) content campagnes & producties, advocacy programma’s, en zo veel meer… In deze rol heb je regelmatig contact met andere afdelingen binnen jouw werkgever en beheer je relaties met externe consultants en leveranciers.
 
Jouw takenpakket zal bestaan uit:
 • Eventmanagement (intern & extern) – voorbereiding, uitvoering & rapportage, samenwerking met partners;
 • Uitrollen van verschillende marketingprojecten en -initiatieven (intern en extern) om de promotie van het bedrijfs ‘merk’ te stimuleren (coördinatie van creatieve briefing, via tijdige uitvoering tot rapportage en optimalisatie van de resultaten);
 • Productie, revisie en update van diverse marketingmaterialen voor het Business Development-team en andere belanghebbenden;
 • Mede-ontwikkeling van marketingcommunicatieplannen, tijdige uitvoering & rapportage over gerelateerde KPI’s;
 • Voorbereiden en uitvoeren van (content) marketing campagnes in lijn met bedrijfsdoelstellingen en MarCom doelen;
 • Beheren van meerdere lead generation kanalen, combineren van on- & offline initiatieven voor een optimale ROI;
 • Beheren van samenwerking met externe partners & brancheorganisaties, opbouwen van relatie met influencers.
 
 

Hier ga je aan de slag

Je gaat als Marketing & Communicatie Coördinator aan de slag bij een bedrijf dat een marktleider is in Supply Chain Management (SCM) diensten voor de mode- en lifestyle-markt.
Het bedrijf is in 1862 opgericht en geëvolueerd van een transportbedrijf naar een leverancier van complete supply chain-oplossingen met een specifieke expertise in e-fulfilment.
 
Mode- en lifestyle artikelen van diverse grote merken arriveren vanuit het buitenland in Bergen op Zoom en gaan naar Nederlandse en Europese groothandelaren, winkelfilialen en particulieren die via internet hebben besteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Abercrombie & Fitch.
Met een sterke basis in Europa is het bedrijf uitgebreid naar o.a. de VS, waardoor het bedrijf haar klanten over de hele wereld kan bedienen. Op basis van investeringen en uitgebreide ervaring met IT-oplossingen is onze opdrachtgever in staat om een wereldwijd verenigd platform voor klanten te bieden. Elke dag ondersteunen meer dan 3000 teamleden klanten om hun belofte na te komen.
 
Deze werkgever bestaat in 2022 160 jaar en heeft in 2018 de Participatieprijs gewonnen. Ze hebben zich een jaar lang de meest maatschappelijke werkgever uit de regio mogen noemen.
Binnen het bedrijf wordt ambitie zeer gewaardeerd en mooie kansen gegeven.
 
 

Waar jij goed in bent

We komen graag met een Marketing & Communicatie Coördinator in contact die een afgeronde bachelor of masteropleidng afgerond heeft op het gebied van marketing, communicatie of projectmanagement. Daarnaast heb jij enkele jaren ervaring in de B2B sector. Verder herken jij je grotendeels in de volgende punten:
 • Bewezen ervaring met digitale marketing & offline marketing;
 • Ervaring met content marketing, event management, campagne management;
 • Uitstekende schrijfvaardigheid in zowel Nederlands als Engels, een extra taal is mooi meegenomen;
 • Een agile mindset, hands-on aanpak en gestructureerde manier van werken;
 • Flexibiliteit om te schakelen tussen taken, gebaseerd op de ad-hoc prioriteiten en strakke deadlines;
 • Ervaring met CRM systemen, CMS oplossingen en andere marketing software oplossingen (SEO, content, analytics, social listening & media monitoring, etc…) is een pluspunt;
 • Ervaring met BI-tools (bijvoorbeeld Tableau) is een pluspunt
 • Grondige kennis van visuele publicatietools (Adobe Creative Cloud) is een pluspunt.
 

Wat we jou bieden

Als Marketing & Communicatie Coördinator kom jij terecht bij een toffe internationale organisatie waar ruimte is voor jouw ambitie en ontwikkeling. Daarnaast mag je het volgende verwachten:
 • Een lekker salaris;
 • De mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een mooie werkplek op het Flight Forum in Eindhoven;
 • Een contract rechtstreeks bij deze werkgever;
 • Fijne collega’s waardoor je elke dag met plezier naar je werk gaat;
 • Voldoende vakantiedagen (22 om mee te starten);
 • Een goede pensioenregeling;
 • Fruit op het werk;
 • Reiskostenvergoeding.
 
Wacht niet langer met solliciteren wanneer jij de Marketing & Communicatie Coördinator bent die we zoeken. Mail je cv naar Marissa Andries (solliciteren@modoc.nl) ! We stellen je graag voor bij deze werkgever.
Deins jij niet terug voor risicoanalyse, projectmanagement, budgetbepaling en kostenbesparing? Kortom, ben jij een Projectcontroller en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature wat voor jou!
 

Wat ga je doen?

Als Projectcontroller ondersteun je projectleiding bij de beheersing van één of enkele grote projecten. Samen creëren jullie een transparante kijk op de lopende projecten, waardoor altijd inzichtelijk is hoe het project er fysiek en financieel voor staat.

Je doet dit door:
•    Het tussentijds analyseren van de projectresultaten, het bewaken en signaleren van risico’s en rapporteren van de bevindingen. 
•    De tussentijdse budgetbewaking en monitoring van projecten, waaronder efficiency en doorlooptijd prefab en montage, kosten van uitbesteding, inkopen enzovoorts;
•    Het bewaken van de cashflow binnen de projecten, waaronder het bewaken van de facturatie milestones;
•    De analyse en controle van de projectadministratie en projectresultaten;
 

Hier ga je aan de slag

Dit bedrijf is onderdeel van een internationale groep met vijf dochterbedrijven met productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Slowakije. Zij leveren hun producten en diensten aan eigenaren van (petro)chemische installaties, energiecentrales, tankopslagbedrijven, staalfabrieken, eigenaren van offshore boorplatformen op de Noordzee, industrieel gerichte aannemingsbedrijven en EPC(M) partijen. Door de aard van hun werkzaamheden besteden zij voortdurend aandacht aan veiligheid, milieu en kwaliteit.
 
Als Projectcontroller werk je vooral samen met de projectleiders van het staalbouwbedrijf en met de projectleider van het bedrijf dat gespecialiseerd is in kunststof pijpleidingen. Twee totaal verschillende bedrijven (qua grootte, product en diensten), maar beide projectorganisaties. Je bent dan ook vaker op de vestigingen van deze bedrijven, dan dat je samenzit met je collega’s van team Finance & Control. Je hebt op deze afdeling wel een eigen werkplek, maar daar zul je niet veel te vinden zijn. Je bent veelal op de diverse werklocaties van de projectleiders te vinden, tevens in Terneuzen.
 
De Projectcontroller is onderdeel van team Finance & Control. Samen werken jullie aan een financieel gezonde en gedreven organisatie. Team Finance & Control staat onder leiding van de financieel directeur. Aan hem zal jij gaan rapporteren. Verder bestaat het team naast jou uit nog negen collega’s.
 

Waar jij goed in bent

Als Projectcontroller heb je vaker met dit knap staaltje werk te maken gehad. Je brengt dan ook een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie mee. Waar jij je verder in herkent:
•    Je hebt een hbo-diploma in de richting van projectcontrolling of bedrijfseconomie;
•    Je staat stevig in je schoenen, hebt overtuigingskracht en bent besluitvaardig;
•    Je kunt zelfstandig werken, bent analytisch en kan oordelen vormen;
•    Jij vind het leuk om het klankbord en het eerste aanspreekpunt voor de projectteams te zijn met betrekking tot alle financiële zaken. 
 

Wat wij jou bieden

•    Een goed salaris volgens de CAO Metalektro;
•    27 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
•    Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering bij CZ;
•    Een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
•    Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
•    Georganiseerd bedrijfsvervoer;
•    10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline in Terneuzen;
•    Fietsen van- en naar het werk wordt extra beloond;
•    Alle ruimte en stimulans om je te blijven ontwikkelen;
•    Omringd door een hechte club collega’s.

Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Laat het dan meteen weten aan Christel en zij neemt snel contact met jou op.

Wil jij een goedbetaalde administratieve baan met een divers takenpakket? Scroll niet verder en lees meer over de rol van Support Medewerker Inkoop bij een prachtig internationaal bedrijf.

 

Wat ga je doen?

Als Support Medewerker Inkoop ben jij een belangrijke spil in het team. Je mag je verheugen op een divers takenpakket. Jouw verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:
 
Algemene support werkzaamheden
 • Allerlei ondersteunende taken, zoals administratieve verwerking van inkoopwerk, notuleren van besprekingen, opstellen van overzichten, CBS-indexering, assistentie jaarlijkse leveranciersbeoordeling;
 • Het beheren, bewaken en verbeteren van de methoden en gebruikte middelen om de expediting, FAT coordinatie en Document Control functie’s efficiënt en secuur uit te voeren;
 • Bespreekt dagelijks de gang van zaken met projectteamleden;
 • Plant zijn of haar dagelijkse werk binnen de afspraken in projectteam en purchase support team;
 • Rapporteren van bevindingen aan betrokkenen;
 • Adviseert met betrekking tot IQ binnen het eigen werkgebied en doet voorstellen voor verbetering van de organisatie, processen en methoden.
 
Desk Expediting en FAT coördinatie
 • Het vanaf de werkplek erop toezien dat door leveranciers én de eigen organisatie wordt voldaan aan de overeengekomen leveringsomvang (goederen, engineeringgegevens, instructieboeken en certificaten), leverdata en het mede organiseren van afnamen bij leveranciers, inclusief opstellen van
 • afnamerapporten en het opvolgen van acties;
 • Het vanaf de desk (preventief) bewaken en registreren of leveranciers voldoen aan de gestelde eisen betreffende levertijden;
 • Het vanaf de desk bewaken van leveranciers en fabrieken, teneinde overschrijding van levertijden te voorkomen dan wel zoveel mogelijk te beperken.
 
Document Control
 • Het, vanaf de werkplek en in overleg met de inkopers er op toezien dat leveranciers de benodigde certificaten, green paspoort/IHM en manuals voor de door hun geleverde goederen leveren conform de gestelde eisen en lijsten en deze vervolgens in een systeem opnemen en in samenwerking met de
 • projectmanager overdragen aan de Classificatie en klant voor overdracht van het jacht;
 • Het beheren en managen van het certificaat, green paspoort/IHM en manual informatie systeem
 • Het vanaf de desk (preventief) bewaken dat de benodigde certificaten, handboeken en “green passports”/IHM op tijd en conform de gestelde eisen worden geleverd;
 • Het in overleg met projectmanagement overdragen van het pakket certificaten, green paspoort/IHMen manuals aan de classificatie en klant in verschillende stadia van een project.
 
 

Hier ga je aan de slag

Jouw nieuwe werkgever is onderdeel van een internationale groep op het gebied van scheepswerven. De groep is van origine een Nederlands familiebedrijf en dit is nog steeds merkbaar. De lijnen zijn korte, de sfeer is informeel en prettig en de deuren van het MT staan altijd open om even binnen te lopen.
 
Wat ze ook doen – of het nu gaat om de bouwactiviteiten of diensten – ze streven er altijd naar om aan de behoeften van de klanten te voldoen en hun verwachtingen te overtreffen. Ze zijn actief in elke markt waar ze een kans zien om te verbeteren, te innoveren of te investeren. Ze luisteren naar hun klanten en investeren veel in innovatie, onderzoek en ontwikkeling.
 
Het onderdeel waar jij voor komt te werken vierde in 2018 het 100-jarig jubilieum. Dit onderdeel is gespecialiseerd in het bouwen van unieke luxe jachten. De bouw van zo’n jacht is een enorm project en kan soms wel 1,5 jaar duren van begin tot einde. Op dit moment (mei 2022) lopen er maar liefst 23 projecten!
 
Deze functie van Support Medewerker Inkoop is ontstaan ter uitbreiding van het team.
 

Waar jij goed in bent

Jij bent de Support Medewerker Inkoop die wij willen spreken als jij een afgeronde mbo opleiding hebt op het gebied van administratie, archivering of techniek. Daarnaast herken jij jezelf grotendeels in de volgende punten:
 • Je hebt ervaring met SAP;
 • Ervaring met toepassingen en uitvoering van moderne logistieke processen;
 • Ervaring met toepassing en toezicht op naleving van inkoop- en leveringsvoorwaarden;
 • Beschikt over voldoende technisch inzicht;
 • Je bent communicatie vaardig in het Nederlands en Engels;
 • Ervaring in een soortgelijke rol is een pré.
 

Wat wij jou bieden

Werken voor deze internationale en toffe opdrachtgever, is natuurlijk al heel leuk. Maar als Support Medewerker Inkoop mag je meer verwachten!
 • Je krijgt een goed salaris waarbij wordt gekeken naar jouw kennis en ervaring;
 • Je komt te werken in een fijn team van collega’s;
 • Je wordt eerst voor een periode van 6 – 12 maanden gedetacheerd via Modoc, waarna je bij goed functioneren en natuurlijk een wederzijdse klik een contract rechtstreeks bij deze werkgever krijgt;
 • Een veelzijdige rol die zowel parttime als fulltime mag worden uitgeoefend;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur.
Ben jij die Support Medewerker Inkoop die wij zoeken? Stuur snel je cv naar Christel Dobbelaar en wie weet stap jij binnenkort de wondere wereld van de jachtbouw in.