Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Samen werken, samen groeien en samen plezier maken doe je bij C-Tech. Als parttime Administratief Medewerker zorg jij voor een vlekkeloze (financiële) administratie terwijl je geniet van de goede werksfeer met jouw 21 collega’s. Benieuwd wat C-Tech jou te bieden heeft? Lees dan verder.

Wat ga je doen?

Als Administratief Medewerker bij C-Tech ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van uiteenlopende administratieve taken. Hierbij kun je denken aan:

 • Het verwerken van inkomende en uitgaande documentatie;
 • Het aanmaken van inkooporders;
 • Het verwerken en coderen van inkoopfacturen;
 • Beheren van gegevens in databases;
 • Financiële administratieve werkzaamheden.

Zo nu en dan regel je ook zaken op kantoor, zoals bijvoorbeeld een lunch voor een klant die op bezoek komt. In deze parttime functie werk je nauw samen met jouw collega Amanda.

Hier ga je aan de slag

C-Tech is een toonaangevende machinebouwer in de kartonnage industrie met klanten in binnen en buitenland. De machines en robotinstallaties worden meestal aangepast op basis van klantwensen waardoor nieuwe installaties vaak een prototype-karakter hebben.

Het kantoor van C-Tech is gevestigd in Hoogerheide, waar je met een team van 21 collega’s aan het werk bent. Vanwege groei van de organisatie zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Het enthousiaste en loyale team werkt op een informele en positieve manier samen. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor een lolletje.

C-Tech valt onder de Valtech Group, maar staat op zichzelf betreft het nemen van beslissingen. Hierdoor kom je te werken in een platte organisatie met korte lijntjes. De organisatie heeft een solide positie in de markt en is steeds groeiende. Er wordt voor gezorgd dat de medewerkers mee kunnen profiteren van deze groei. Samen werken en dus ook samen successen vieren. 

Waar jij goed in bent

 • Je hebt een administratieve opleiding of ervaring;
 • Kennis van Office programma’s;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je werkt accuraat en hebt een goed cijfermatig inzicht;
 • Je spreekt, begrijpt en schrijft vloeiend Nederlands. Je beheerst daarnaast ook de Engelse taal in woord en geschrift. Duits en/of Frans is een pré.

Wat we jou bieden

Voor de functie van Administratief Medewerker biedt C-Tech een zelfstandige, verantwoordelijke en veelzijdige functie. Door het persoonlijke karakter van de organisatie, wordt er altijd met je meegedacht, zowel zakelijk als privé. Natuurlijk mag je ook iets terug verwachten:

 • Een salaris van ca. € 2300 – € 3100 bruto per maand o.b.v. 38 uur;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 38 uur;
 • 13 ADV dagen o.b.v. 38 uur;
 • Parttime dienstverband van 16 -24 uur per week (in overleg);
 • Het volgen van cursussen wordt gestimuleerd, aansluitend op je functie;
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
 • CAO Klein Metaal;
 • Bonus bij positieve bedrijfsresultaten.

C-Tech biedt een fijne werkomgeving en zorgt voor diverse faciliteiten om goed voor de medewerkers te zorgen. Denk hierbij aan vers fruit op het werk, regelmatig een vrijdagmiddagborrel en uitjes met het team.

Ben jij de Administratief Medewerker die het team van C-Tech in Hoogerheide komt versterken? Stuur ons je cv en gegevens en we gaan graag met je in gesprek.

Ben jij een nauwkeurige en gedreven professional met oog voor detail? Voor een omvangrijk conversietraject bij een toonaangevende werkgever in Middelburg, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Projectmedewerker Conversie om het team te versterken. Een mooie kans voor jou? Lees snel verder! 
 

Wat ga je doen?

Als Projectmedewerker binnen het Conversieteam ben jij de sleutelfiguur in het succesvol laten verlopen van het conversietraject, dat loopt van februari 2024 tot en met juli 2025. Jouw taken zijn veelzijdig en cruciaal voor een soepele migratie van polisgegevens naar het online systeem, Schade Online.Enkele van jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Je bent de schakel in de communicatie met de verzekeringsadviseurs, waarbij je helder en efficiënt informatie deelt over het conversieproces.
 • Het completeren van alle benodigde gegevens is één van jouw kerntaken. Je zorgt ervoor dat alle polisgegevens volledig en accuraat zijn voor een vlekkeloze overgang.
 • Jouw vermogen om je eigen werk goed te organiseren is essentieel. Je bewaart het overzicht en zorgt dat alle taken binnen de gestelde deadlines worden voltooid.
 • Je bent bekend en bedreven in het werken met Excel, waardoor je efficiënt gegevens kunt analyseren en verwerken.

Kortom, als projectmedewerker Conversie ben jij de spil in het gehele traject. Je draagt actief bij aan het slagen van deze uitdagende migratie, waarbij nauwkeurigheid en organisatietalent onmisbaar zijn.
 

Hier ga je aan de slag 

Je komt te werken bij een groeiende organisatie die zich onderscheidt door haar focus op persoonlijk contact en oplossingsgericht denken. Hier draait alles om de klant, van particulieren tot de agrarische en garage markt. Hun aanpak, gebaseerd op vijf kernwaarden (persoonlijk, oplossingsgericht, bereikbaar, Zeeuws en deskundig), creëert een betrokken en deskundige werkomgeving.

Je maakt deel uit van een team dat zich elke dag inzet voor maatwerkoplossingen en waar groei en ontwikkeling centraal staan. In deze dynamische omgeving krijg je de kans om jezelf te ontplooien en een waardevolle bijdrage te leveren aan hun missie. 

Waar ben jij goed in?
Als Projectmedewerker Conversie, breng jij specifieke kwaliteiten mee die van onschatbare waarde zijn voor het succes van het conversietraject. Jouw sterke punten:

 • Deadlines zijn voor jou geen drempels, maar mijlpalen waar je gericht naartoe werkt.
 • In de dynamiek van het conversieproces behoud jij moeiteloos het overzicht. Je ziet de samenhang tussen verschillende taken en zorgt voor een gestroomlijnde uitvoering.
 • Of het nu gaat om het completeren van gegevens of het communiceren van cruciale informatie, jouw nauwkeurigheid is de garantie voor kwaliteit.
 • Je bent de verbindende schakel tussen het Conversieteam en de verzekeringsadviseurs. Je communiceert helder en doelgericht, waardoor iedereen goed geïnformeerd is over het proces.
 • Als ervaren gebruiker van Excel ben je in staat om gegevens snel en accuraat te analyseren. Excel is voor jou niet alleen een programma, maar een krachtig instrument dat je volledig benut.

 

Wat bieden wij jou? 

Deze werkgever gelooft in een inspirerende en ondersteunende werkomgeving en waardeert de bijdrage van elke medewerker. Als Projectmedewerker Conversie mag je het volgende verwachten:

 • De functie is ingeschaald in functieschaal 6N (€ 2.274,34 – € 3.595,19 o.b.v. 38 uur). Het exacte salaris is afhankelijk van jouw ervaring en kwalificaties.
 • Actieve Personeelsvereniging.
 • Hybride Werken.
 • Word een essentieel onderdeel van het Conversieteam en neem deel aan een omvangrijk project met een duidelijke focus op groei en ontwikkeling.
 • Bij deze werkgever heerst een informele en collegiale werksfeer. Jouw bijdrage wordt gewaardeerd en je krijgt ruimte om jezelf te ontplooien.

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in dit uitdagende conversietraject? Als je enthousiast bent geworden door deze vacature en je herkent jezelf in de eigenschappen die wij zoeken, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

We kijken er naar uit om jouw talenten te ontdekken en wie weet verwelkomen de collega’s jou binnenkort in hun team! 

In contact staan met klanten, maar vooral met je collega’s. Dat is waar jij van houdt en waar jij energie van krijgt binnen je functie als Medewerker Customer Service in Boxtel. Binnen een werkomgeving waar hard, maar vooral fijn wordt samengewerkt. Nieuwsgierig of dit iets voor jou is?

Wat ga je doen?

Als Customer Service Medewerker vervul je een belangrijke rol in het verzekeren van de tevredenheid van onze klanten. Met jouw focus op resultaten en proactieve instelling, ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig afhandelen van bestellingen en het onderhouden van sterke klantrelaties. 

Je bent bedreven in het snel beantwoorden van vragen en het bieden van oplossingen, zowel binnen de organisatie als aan externe partijen. Daarnaast draag je bij aan het verbeteren van onze serviceprocessen door voortdurend te streven naar verbeteringen. Deze rol biedt jou de kans om bij te dragen aan het succes van ons bedrijf en jezelf professioneel te ontwikkelen binnen een dynamisch en ondersteunend team.

Daarnaast vallen de volgende werkzaamheden onder jouw verantwoordelijkheid als Medewerker Customer Service:

 • Verwerking van binnengekomen orders in Reflex, ons ERP-systeem;
 • Zorgdragen voor correcte facturatie en administratie;
 • Initiëren van verbeteringen in processen om de efficiëntie te verhogen;
 • Onderhouden van telefonisch- en mailcontact met interne afdelingen en klanten over orders en klachten;
 • Accurate vastlegging en terugkoppeling van klantinteracties aan interne afdelingen.

Hier ga je aan de slag

Deze organisatie is marktleider in het segment van hoogwaardige vleeswaren en een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland! Op veertien gespecialiseerde productielocaties maken zij vleeswaren en vleesproducten voor de retailers en grossiers in Nederland, België en Duitsland. De afgelopen jaren zijn ze sterk gegroeid en verwachten dit de komende jaren ook te blijven doen. Een grote passie voor het mooie product vlees is wat iedereen met elkaar deelt, en dat maakt de producten bijzonder.

Je werkt als Customer Service Medewerker in nauwe samenwerking met je team van vier directe collega’s waarop je kunt bouwen en je rapporteert aan de Teamleider Customer Service.

Waar jij goed in bent

In de rol van Customer Service Medewerker speel je een centrale rol in het leveren van voortreffelijke service. Je behandelt diverse klantvragen efficiënt, met behoud van kwaliteit. Je bent bekwaam in het nemen van snelle beslissingen, hebt een goed gevoel voor prioriteiten en je flexibiliteit in tijdbeheer stelt je in staat om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Met aandacht voor detail en een verantwoordelijke werkhouding, navigeer je moeiteloos door de uitdagingen van de dag, altijd gericht op het bieden van de hoogst mogelijke service, zelfs onder druk.

Verder herken je je in volgende punten:

 • Je hebt al enige ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar.

Wat wij je bieden

Je mag als Medewerker Customer Service verwachten dat je in een dynamische, maar vooral leuke werkomgeving terecht komt. Daarnaast bieden we je het volgende: 

 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een goed salaris passend bij jou kennis en ervaring;
 • Een aanvulling op je salaris met een eindejaarsuitkering van 3,25%;
 • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Verschillende teamactiviteiten die de samenwerking versterken;
 • (Door)groeimogelijkheden. Je krijgt volop de kans om je te ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen (we werken onder andere met GoodHabitz).

Vind jij de functie van Medewerker Customer Service en deze werkgever goed bij jou passen? Wij horen graag van je en komen graag met je in contact!
 

Heb jij een passie voor het logistieke vak? En vind jij het leuk om naast transport door heel Europa te plannen juist ook pro actief mee te denken hoe dit wellicht beter of anders kan? Dan zoeken wij jou! 

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s stel je een optimale planning op in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Daarbij heb je dagelijks contact met logistiek dienstverleners door heel Europa.

 • Jij bent een verbinder en vindt de juiste (plannings)oplossingen;
 • Je draagt zorg voor een hoge klanttevredenheid en een optimalisering van de dienstverlening;
 • Je bent proactief als het gaat om mogelijke verbeteringen en weet de vinger op de zere plek te leggen;
 • Bij afwijkingen reageer je tijdig en communiceer je waar nodig met de afdeling Customer Service;
 • Ook zorg jij voor een gedeelte van de administratie. Jij begrijpt dat dit ook bij een logistieke functie hoort.

Hier ga je aan de slag:

Deze werkgever is een toonaangevende producent van dakbedekkingsmaterialen, isolatie en waterdichtingsoplossingen. Het is een informeel bedrijf met een gevarieerd aantal werknemers die er ook al jaren werkzaam zijn. De isolatie tak van deze organisatie bestaat zo’n 16 jaar, waar zij zijn begonnen met 1 ploeg, draait dat nu volcontinu.
 

Waar ga jij goed in bent:

 • Jij hebt minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding (transport & logistiek) of vergelijkbaar werk- en denkniveau verkregen door ervaring;
 • Jij hebt ervaring met plansystemen en ruime kennis van MS Office en dan met name Excel;
 • Jij staat sterk in je schoenen en bent het gewend om vooruit te denken. Daarbij neem je initiatief en kun je goed ad-hoc schakelen;
 • Met jouw goede communicatieve vaardigheden heb je binnen no-time een goede relatie opgebouwd met de logistiek dienstverleners. Hiervoor communiceer je niet enkel in het Nederlands, maar ook in het Engels en Duits.

 

Wat wij jou bieden:

 • Een fulltime (38 uur) dienstverband bij de werkgever in de functie van transportplanner;
 • Een uitzicht op een vast contract bij goed functioneren; 
 • Marktconform salaris volgens Hibin CAO. Je salaris zal liggen tussen de €3000,- en €3500,- bruto per maand;
 • Een zelfstandige functie binnen een dynamische, groeiende organisatie;
 • Voldoende uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief;
 • Doorgroeimogelijkheden middels interne trainingen, opleidingen en verworven ervaring;
 • 25  vakantiedagen en 12 ADV dagen.

Wacht niet langer met solliciteren als jij hier enthousiast van wordt! Mail je cv en motivatie naar Marissa Andries! We stellen je graag voor bij deze werkgever.

De slimme aanpakkers in de elektrotechniek, dat is UPTA techniek in Bergen op Zoom. In de functie van Elektromonteur heb je afwisseling in jouw werk doordat je projectmatig werkt en jij jezelf verder weet te ontwikkelen met de beste materialen en nieuwste technieken. Ons team is ambitieus en staat open voor nieuwe ideeën. Iedereen heeft dezelfde interesses voor het vak en dat zie je terug in het werkplezier dat iedereen hier beleeft.   

Wat ga je doen? 

Als Elektromonteur bij UPTA techniek werk je veelal op de projectlocatie in Bergen op Zoom met een vast team van monteurs. Dat maakt je werk gevarieerd en uitdagend. Ook hebben we veel verschillende klanten waardoor je op verschillende locaties komt. Je voert reparaties en modificaties uit aan bestaande installaties. Door jouw enthousiasme weet je samen met je team nieuwe ideeën te bedenken en steeds weer de techniek te verbeteren. Natuurlijk let je goed op de klantwensen en ben je hét visitekaartje van UPTA techniek. De installaties en het onderhoud voer je uit bij o.a.: 

 • Elektrotechnische installaties; 
 • Meet-en regelsystemen; 
 • Besturingspanelen en verdeelkasten; 
 • Camerasystemen.   

Doordat je als industrieel elektromonteur een brede interesse hebt in het vak, kun je je ook op allerlei technieken ontwikkelen. Je hebt een breed specialisme en krijgt de ruimte om zelf je functie te creëren. Belangrijk is dat jij doet wat je leuk vindt en dit kunt toepassen bij de klant.  
 

Hier ga je aan de slag 

Werken bij UPTA techniek betekent werken met goed materiaal en werken voor projecten waar iedereen energie van krijgt. Er wordt voor je gezorgd, zowel privé als zakelijk. Dit houdt in dat je met goed gereedschap werkt en hier ook maandelijks een vergoeding voor krijgt om dit te onderhouden. Je wordt van top tot teen aangekleed met werkkleding en -schoenen, zodat het je aan niks ontbreekt.   

Bij UPTA techniek houden we wel van een beetje uitdaging. Als het seriewerk is, hoeft het voor ons niet. Waar we echt warm voor lopen zijn de middelgrote overzichtelijke projecten die vragen om slimme oplossingen. We hebben de luxe om de krenten uit de pap te halen.  

Je komt als elektromonteur te werken in een team van 10 monteurs. Dit team bestaat uit een enthousiaste club mannen die net zoveel passie voor het vak hebben als jij. Er is aandacht voor het inwerkproces en wij zorgen er gezamenlijk voor dat jij snel up and running bent binnen ons team.   

UPTA techniek is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van industriële automatisering, camera techniek, service en onderhoud. We zijn gevestigd in Bergen op Zoom. In deze fulltime functie als elektromonteur werk je dagelijks van 08.00 tot 16.30 uur en krijg je extra pauzes per dag vergoed. Werkplezier en teamgeest staan bij UPTA techniek voorop.  
 

Waar jij goed in bent 

Dat jij een vakidioot bent vinden ze bij UPTA prachtig. Belangrijk vinden wij dat jij affiniteit hebt met de techniek en de wil hebt om te leren en te ontwikkelen. Door de verantwoordelijkheid die je krijgt kun je zelfstandig projecten draaien (eventueel op termijn) en haak je je collega’s aan waar nodig.  

Samengevat herken jij je in de volgende punten: 

 • MBO Elektromonteur niveau 3 of 4 of bereid om niveau 3 of 4 via UPTA te behalen; 
 • Je bent minimaal 18 jaar; 
 • Jij denkt in oplossingen, uitdagingen en kansen; 
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.  

Wat we jou bieden 

Je krijgt alle ruimte om je als elektromonteur te (blijven) ontwikkelen en jouw mening telt. Als je bij UPTA Techniek werkt, mag je van ons ook een heleboel goede voorwaarden verwachten: 

 • Fulltime dienstverband van 40 uur per week; 
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen; 
 • Pensioenregeling via MN services; 
 • Eindejaar bonus (bij behaalde bedrijfsdoelstellingen); 
 • Opleidingsmogelijkheden;  
 • Gereedschapsvergoeding van €20,- per maand; 
 • Werkkleding en schoenen; 
 • Jaarlijks diverse uitjes en etentjes (voorbeeld: racen op Zandvoort); 
 • CAO Klein Metaal; 
 • Reiskostenvergoeding van €0,21,- per kilometer; 
 • Enthousiast en jong team.  

Past deze functie van Industrieel Elektromonteur én de werkgever UPTA techniek bij jou? Graag komen we dan met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.  

Wil jij als Medewerker Specificatiebeheer deel uitmaken van een dynamisch team? In deze cruciale rol beheer en update je productspecificaties, waarbij kwaliteit en compliance voorop staan. Natuurlijk staan hier mooie voorwaarden tegenover. 

Wat ga je doen?

In deze rol draag je de verantwoordelijkheid voor het nauwgezet beheren en up-to-date houden van productspecificaties, wat van belang is voor de kwaliteit en naleving van de producten. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen en draagt bij aan het handhaven van de hoge normen binnen het bedrijf. 

Daarnaast omvatten de belangrijkste taken van deze rol:

 • Beheer van specificaties voor grondstoffen, hulpstoffen, verpakkingen, inkoopartikelen en eindproducten in samenwerking met het CareNet-systeem op groepsniveau.
 • Zelfstandig beheren van toegewezen accounts en samenwerken binnen het team om aan de verwachtingen te voldoen, waardoor er ruimte is voor zowel standaardisatie als persoonlijke groei.
 • Onderhouden van externe productspecificatiesystemen voor onze klanten en het verstrekken van informatie aan hen.
 • Fungeren als specialist op het gebied van wet- en regelgeving met betrekking tot etikettering en het bijhouden van relevante nationale en internationale richtlijnen.
 • Voorlichting geven over etiketteringswetgeving aan klanten en collega’s en ondersteuning bieden aan diverse teams binnen het bedrijf.
 • Zelfstandig uitvoeren van projecten en bijdragen aan het QA-beleid van Group of Butchers in nauwe samenwerking met productielocaties en QESH-managers.

Je werktijden zijn flexibel en worden in overleg met je collega’s vastgesteld. De specifieke dagen zijn afhankelijk van het rooster, dat gezamenlijk wordt bepaald. Je rapporteert aan de QESH-coördinator.

Hier ga je aan de slag

Deze organisatie is marktleider in het segment van hoogwaardige vleeswaren en een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland! Op veertien gespecialiseerde productielocaties maken zij vleeswaren en vleesproducten voor de retailers en grossiers in Nederland, België en Duitsland. De afgelopen jaren zijn ze sterk gegroeid en verwachten dit de komende jaren ook te blijven doen. Een grote passie voor het mooie product vlees is wat iedereen met elkaar deelt, en dat maakt de producten bijzonder.

Als onderdeel van het team voor Specificatiebeheer in Tilburg, maak je deel uit van een dynamisch en gepassioneerd team binnen een fijne werkomgeving. 

Waar jij goed in bent

Jij bent een veelzijdige en ambitieuze Medewerker Specificatiebeheer met een achtergrond in levensmiddelentechnologie, voeding & diëtetiek of een vergelijkbaar vakgebied, die klaar is voor een mooie carrièrestap. Met jouw ervaring in een QA-omgeving binnen de levensmiddelenindustrie, bij voorkeur in de vleessector, breng je waardevolle kennis en vaardigheden mee. We zoeken iemand die niet alleen technische expertise heeft, maar ook flexibel, praktisch en uiterst georganiseerd is.

Deze positie biedt een uitdagende en diverse werkomgeving waarin je jouw expertise en vaardigheden op het gebied van specificatiebeheer en etiketteringswetgeving volledig kunt benutten.

Verder herken jij je in de volgende punten

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in Levensmiddelentechnologie, Voeding & Diëtetiek of een vergelijkbaar veld.
 • 2-3 jaar werkervaring in een QA-omgeving in de levensmiddelenindustrie, bij voorkeur in de vleessector.
 • Grondige kennis van levensmiddelenwetgeving, voedselveiligheid (HACCP), verpakkingen en hulpstoffen.
 • Sterke administratieve vaardigheden, flexibiliteit en een kritische, proactieve werkhouding, gecombineerd met georganiseerd en gestructureerd werken.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels; kennis van Frans en Duits is een pluspunt, evenals ervaring met klantportals zoals SIM, GS1DAS en Trace One.

Wat wij je bieden

Je werkt als medewerker Specificatiebeheer met een uitgebreid assortiment aan producten en complexe specificaties, wat zorgt voor gevarieerde werkdagen. Samen met je collega’s kun je uitdagende projecten aanpakken. Je krijgt direct een jaarcontract, met een goede pensioenregeling en een aantrekkelijke reiskostenvergoeding.

Bovendien bieden we:

 • Een mooi salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;
 • Een eindejaarsuitkering van 3,25% bovenop je salaris;
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Diverse teamactiviteiten ter bevordering van samenwerking;
 • Kansen voor groei en ontwikkeling via cursussen en trainingen, waaronder GoodHabitz.

Klinkt deze rol als medewerker specificatiebeheer als iets voor jou? Graag ontvangen wij je gegevens, zodat we contact met je op kunnen nemen. 
 

In de functie van Office Assistent werk jij nauw samen met drie enthousiaste collega’s. Je bent het aanspreekt punt voor klanten en collega’s én ondersteunt/organiseert de opleidingen en examens. Dit mag in een fulltime of parttime dienstverband zijn. Ben jij de nieuwe collega?

Wat ga je doen?

Als Office Assistent ben je, zoals hierboven vermeld, contactpersoon voor eigenlijk iedereen. Jij bent hét aanspreekpunt van het bedrijf en staat collega’s en klanten te woord via de mail, telefoon of natuurlijk fysiek op locatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren en ondersteunen van de opleidingen en examens Daarnaast biedt jij de office manager ondersteuning en ondersteun je op administratief gebied met facturatie, planning en mailverkeer. Tot slot valt het beheren en bestellen van kantoorartikelen, levensmiddelen en andere facilitaire artikelen voor de vestiging ook tot jouw verantwoordelijkheden. 

Hier ga je aan de slag

In deze gevarieerde functie als Office assistent kom je te werken bij een internationale organisatie die gespecialiseerd is in het verzorgen van trainingen, engineering en inspecties op het Niets Destructief Onderzoek (NDO) voor luchtvaart en industrie. Hiermee bedienen zij een brede groep met nationale en internationale klanten. 

Of het nu gaat om industriële lekdichting, materiaalonderzoek, on site machining of levensduurverlenging met composietmaterialen, het doel van deze organisatie is altijd het leveren van waardevolle oplossingen.

Het wereldwijde motto is dan ook: “Safety First, Quality Always”.

Je komt in deze rol te werken in een gezellig team, waarbij je nauw samenwerkt met drie collega’s op kantoor. 

Waar jij goed in bent

Jij houdt er wel van om met verschillende facetten in de organisatie bezig te zijn. Je hebt gemakkelijk en fijn contact met klanten en weet collega’s te verrassen doordat jij ze kunt ontlasten door jouw accurate werk. Jouw proactieve houding wordt enorm gewaardeerd en gezien. Daarnaast herken jij als Office Assistent in de volgende punten:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Relevantie afgeronde opleiding is een pré;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met Office pakketten zoals o.a. Access en Excel;

Wat wij je bieden

Als Office Assistent kom je te werken bij een fijne werkgever in Roosendaal. Je mag dan ook het volgende verwachten:

 • Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden;
 • Een salaris tussen de € 2500,00 – € 3500,00 bruto per maand o.b.v fulltime dienstverband, afhankelijk wat jij aan ervaring meebrengt;
 • Een parttime of fulltime van 16 tot 40 uur per week;
 • Een gezellig en informeel team;
 • Pensioenbijdrage werkgever 5% van maandsalaris, pensioen ondergebracht bij Zwitserleven;
 • 25 vakantiedagen;
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Jaarlijks indexatie/salarisverhoging.
   

Is de functie van Office Assistent iets voor jou? Goed te horen! Graag ontvangen wij je gegevens en komen we met jou in contact. 
 

Jij, als Technisch commercieel medewerker binnendienst, haalt voldoening uit relatiebeheer gecombineerd met administratieve taken. Dienstverlenend en communicatief vaardig, zijn dan ook duidelijke talenten van jou! Voor een mooie internationale platte organisatie, waarbij de collega’s heel fijn en gemoedelijk met elkaar omgaan, weet jij hierin van toegevoegde waarde te zijn!  

Wat ga je doen:

De functie van Technisch commercieel medewerker binnendienst is ontstaan wegens vervanging van een collega uit het team. Jouw ander collega’s hebben allemaal lange dienstverbanden tussen 13 en 35 jaar, je komt dus terecht in een warme en hechte club. Het betreft een afwisselende en uitdagende baan op de afdeling verkoop. De afdeling transport/ carrosserie zorgt voor de verkoop van technische hoogwaardige materialen én halffabricaten in aluminium.

Je hoeft de technische specificaties nog niet te kennen, dit mag (en ga) je allemaal leren. Door middel van jouw affiniteit met carrosseriebouwers is dit wel iets wat je dus graag eigen maakt! Je kunt hierbij denken aan: systeemprofielen, platen en alles wat hierbij hoort. 

Jij mag als Technisch commercieel medewerker binnendienst je richten op de Nederlandse markt. Jij werkt hier nauw samen met jouw collega accountmanager.

Wat vind je allemaal leuk om te doen?

 • Orderadministratie; 
 • Opstellen, beheren én bewaken van offertes;
 • Het tijdig informeren van klanten over operationele zaken;
 • Jij weet goed ondersteuning te bieden met betrekking tot aanvragen, offertes, prijslijsten én product oplossingen. 
 • Jij gaat relaties opbouwen, zowel met professionele klanten als met je collega’s, wat je waarschijnlijk privé ook al makkelijk afgaat.  
 • Tevens behoudt en verbeter jij de klanttevredenheid;
 • Tot slot verdiep jij je graag in specificaties en leveringsvoorwaarden van klanten om de klantvraag optimaal te vervullen en interne processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. 

Hier ga jij aan de slag:

Deze werkgever is één van de grootste aluminium halffabricatenleveranciers ter wereld en heeft zich ontwikkelt tot een toonaangevende aluminiumspecialist in de Benelux. Zij leveren hoogwaardige aluminium kwaliteiten in de vorm van platen, staven, (systeem)profielen en bewerkte producten voor de sectoren Transport, Industrie en Composiet. Om op de 24-uurs economie in te spelen leveren ze uit voorraad, klant specifiek en fabriekspartijen. Wil jij deze markt gaan bedienen vanuit de rol Commercieel medewerker binnendienst Transport?

Waar jij goed in bent: 

Welke talenten en kennis/ kunde neem jij als Technisch commercieel Medewerker Binnendienst mee? 

 • Je hebt een HBO WTB opleiding of MBO4 in een technische richting mét relevante werkervaring; 
 • Je bent communicatief vaardig en dienstverlenend ingesteld, je beheerst dan ook de Nederlandse áls Engelse taal goed;
 • Je hebt affiniteit met techniek en/of transportsector; 
 • Je gaat secuur, gestructureerd en planmatig te werk en weet jouw hoofd koel te houden in drukke momenten;
 • Tot slot ga jij makkelijk om met ERP/CRM systemen en is het Microsoft Office ook bij jou bekend. 

Wat wij jou bieden: 

 • Een direct contract bij onze werkgever met uitzicht op een vast dienstverband; 
 • Een salaris tussen de € 3500,- – € 4100,- bruto per maand (inclusief vakantiegeld), afhankelijk wat jij meeneemt aan kennis en ervaring;
 • Jij ontvangt een 13e maand; 
 • Vakantiegeld wordt uitbetaald in de maand mei;
 • Jij krijgt ontvangt bonusregeling afhankelijk van de prestaties;
 • Thuiswerken is mogelijk; zij hanteren gemiddeld 1 dag thuiswerken/week;
 • Jij ontvangt reiskostenvergoeding, pensioenregeling en voldoende vakantiedagen;
 • Jouw persoon staat als professional centraal, er wordt gekeken naar jouw talenten en er is volop ruimte om jezelf hierin verder te ontwikkelen; 
 • Ziektekosten verzekering via de werkgever; 
 • Een gezellige en fijne werksfeer onderling en werken bij een stabiele en internationale organisatie.

Ben je enthousiast geworden? En denk jij dat de functie van Technisch commercieel medewerker binnendienst op jouw lijf geschreven is? Wacht dan niet langer en stuur vandaag nog jouw CV en motivatiebrief naar ons toe.

Omschrijven jouw vrienden je als een opgewekt persoon? Word jij er blij van als alles voor jouw klanten op rolletjes loopt? Lees dan snel verder, want dan is deze  vacature voor Customer Service Medewerker Binnendienst iets voor jou! 
 

Wat ga jij doen?

Als Customer Service Medewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en begeleiden van het orderverkeer tussen jouw klanten en de productie. Jouw takenpakket zal o.a. bestaan uit:
 • Het voorbereiden, opmaken en opvolgen van offertes;
 • Je bereid de geboekte orders voor en je volgt ze op gedurende het productieproces;
 • Het klantenpakket wordt op een professionele manier door jou beheerd;
 • Je adviseert en informeert klanten en lost klachten efficiënt op;
 • De bijbehorende administratie wordt door jou prima op orde gehouden.
In deze rol heb jij nauw contact met jouw klanten, je collega’s op de binnendienst maar ook alle interne stakeholders.
 

Hier ga je aan de slag

Jouw nieuwe werkgever is één van de meest toonaangevende en technisch meest geavanceerde vouwdozenfabrikanten die producten van hoge kwaliteit produceert. Op de vestiging Hoogerheide zijn circa 380 medewerkers in dienst en een aantal uitzendkrachten.
Ze bieden innovatieve verpakkingsoplossingen aan verschillende leveranciers van bijv. diepvries- en koelversproducten, graan- en banketproducten, food-to-go, chocolaterie, drank, huishoudproducten en petfood.
Met een productportfolio waarin de nadruk ligt op hernieuwbare, gerecyclede en recyclebare materialen, is dit bedrijf net zo toegewijd aan hun klanten en 19.000 medewerkers als aan de bescherming van het milieu en teruggeven aan de gemeenschappen waarin we leven en werken.
 
De organisatie, die al sinds 1991 bestaat, heeft in 2021 maar liefst 3 prijzen gewonnen tijdens European Carton Excellence Awards.
Het bedrijf kenmerkt zich door een open, informele, no-nonsense cultuur. Daarnaast is er alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
Samen met jouw ca. 15 collega’s zorg je ervoor dat de klanten van dit toffe bedrijf optimaal bediend worden. 
De vacature van Customer Service Binnendienst is ontstaan ter uitbreiding van het team.

Jouw standplaats is het moderne kantoorpand in Hoogerheide waar ook de drukkerij en stanserij zitten. 
 

Waar jij goed in bent

Jij bent als Customer Service Medewerker Binnendienst een prettige gesprekspartner die bekwaam is in het leggen en onderhouden van contacten. Je bent in staat om je werkzaamheden goed te organiseren. Daarnaast ben je sterk in de administratieve afhandeling van je werk. Je werkt gedetailleerd en je blijft effectief onder tijdsdruk. Je kunt zelfstandig werken maar vindt het ook fijn om in een team te participeren. Verder herken jij je grotendeels in de volgende punten:
 • Je hebt mbo / hbo werk- en denkniveau en/of al ervaring in een soortgelijke rol;
 • Dienstverlenende mentaliteit;
 • Commercieel en klantgericht;
 • Accuraat, flexibel en oplossingsgericht;
 • Ervaring opgedaan in de verpakkingsindustrie is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Een andere taal is een pré. 

Wat wij jou bieden

Als Customer Service Medewerker Binnendienst kom je terecht in een fijn team en kun je genieten van een veelzijdig takenpakket. Daarnaast mag je je ook verheugen op het volgende:
 • Een zeer goed salaris;
 • De mogelijkheid om thuis te werken (max. 2 dagen o.b.v. fulltime);
 • Flexibele werktijden; 
 • Elke vrijdag begin je om 15:00 uur aan je weekend;
 • Een divers takenpakket; 
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en verbetervoorstellen te doen; 
 • Een reiskostenvergoeding welke onlangs is verhoogd i.v.m. de huidige benzineprijzen;
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kartonnage. 

Wist je dat?

Onze opdrachtgever heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Recente innovaties zijn gericht op het verminderen van gebruik van plastic en sommige verpakkingen zijn 100% recyclebaar!
 
Waar wacht je op? Stuur snel je cv naar Marissa Andries (solliciteren@modoc.nl) als jij de Customer Service Medewerker Binnendienst bent die we zoeken. We stellen je graag voor bij deze mooie werkgever in de regio!

Heb jij gevoel voor service, ben je commercieel ingesteld, zet je de klant centraal in alles wat je onderneemt en werk je graag in teamverband? Dan ben jij misschien de nieuwe collega Customer Service medewerker?

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een ambitieus sales team  en bent als Customer Service medewerker verantwoordelijk voor het onderhouden van de relatie met klanten. Je zorgt ervoor dat de klanten correct en tijdig worden geïnformeerd over de orderstatus, afhandeling van klachten, correcte verwerking van retourzendingen en de juiste verwerking van claim behandelingen. Daarnaast zorg je voor:

 • Het correct behandelen en verwerken van vragen, klachten of wijzigingsverzoeken;
 • Het intern communiceren en borgen van de gemaakte afspraken met klanten;
 • Het optimaliseren van de klanttevredenheid;

Als Customer Service medewerker rapporteer jij aan de accountmanager.

Hier ga je aan de slag:

Je komt terecht bij een van de grootste distributeurs van banden en wielen in Europa. In 1965 is het bedrijf klein begonnen met ‘stapels banden’ en ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een indrukwekkend en succesvol bedrijf. Het eenvoudige basis idee om te starten met verkoop van banden aan de particulier tegen scherpe prijzen was slechts het begin van het realiseren van het uiteindelijke doel; het nationaal en internationaal distribueren van autobanden en later ook wielen. 
Het bedrijf bestaat inmiddels uit diverse werkmaatschappijen die actief zijn in verschillende onderdelen van de automotive supply chain – denk aan internationale groothandel, regionale distributie, productie en Retail.

Waar jij goed in bent:

Jij mag al wat jaren kennis en ervaring meebrengen, maar je bent zeker ook welkom als je net van school komt! Herken jij jezelf als ambitieus, sociaal en commercieel vaardig dan ben je hier aan het juiste adres. Wat jij als Customer Service medewerker meeneemt:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Jouw omgeving noemt jou betrouwbaar en stressbestendig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal(minimaal niveau B1), Frans is een pré.

 

Wat bieden wij?

 • Een gezellige en leerzame werkomgeving binnen een succesvolle en ambitieuze afdeling en organisatie.
 • Een competitief salaris, denk hierbij aan een maximum van € 3300,00, waarbij ervaring én naast Engels een andere taal wel nodig is;
 • Flexibele werktijden;
 • Winst- en prestatieafhankelijke eindejaarsuitkering;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een parttime of fulltime baan, vanaf 32 uur tot 40 uur per week;
 • 8% vakantiegeld;
 • Middelloon pensioen (60% premie inleg werkgever);
 • 25 verlofdagen per jaar o.b.v. fulltime;
 • Diverse scholingsmogelijkheden waaronder onbeperkt toegang tot de online leeromgeving van GoodHabitz;
 • Elke dag een heerlijk verse lunch voor maar € 1,85 per lunch

Ben jij de Customer service medewerker die deze mooi internationale werkgever komt versterken? Solliciteer dan snel bij Kelly Lazeroms!