Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Coaching

Medewerkers, leidinggevenden en HR professionals begeleiden we in hun ontwikkeling en competenties om inzichten te geven, te helpen bij vraagstukken en samen te blijven groeien.
Coaching

Haal het beste uit je medewerkers

Groei en ontwikkeling, een thema dat bij Modoc centraal staat. We zijn ervan overtuigd dat iedereen kan blijven leren en dat ontwikkeling nooit stil staat. Iedere medewerker heeft talenten. Het is de kunst om die kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten en in te zetten voor de organisatiedoelen.

Werken vanuit je sterke punten zorgt onder andere voor meer betrokkenheid van medewerkers, het verhoogt de productiviteit en zorgt voor minder verloop. Om talentgedreven te kunnen werken, is bewustwording van je kwaliteiten de eerste stap. Vervolgens kun je ze benutten en verder ontwikkelen.

Door middel van coaching leveren we een bijdrage aan dit zelfinzicht van medewerkers en leidinggevenden. Dit stelt ze in staat om hun functie beter uit te voeren, samenwerkingen te verbeteren en hun talenten te versterken. Uiteindelijk met als grote doel werkgelukkige en bevlogen medewerkers.

“Organisaties die luisteren naar en helpen om dromen en ambities van medewerkers te verwezenlijken, zijn beter in staat om bedrijfsdoelstellingen te behalen en zelfs te overtreffen”

Stephanie de Roo

Het coachen van medewerkers, leiders en HR professionals

Coachen van medewerkers

Als werkgever wil je graag de groei en ontwikkeling van je werknemers faciliteren en zoveel mogelijk stimuleren. Zodra je dit weet te integreren in je werkcultuur, ga je ervaren dat dit de voorspeller van succes is. Door middel van coaching van je medewerkers door onze gecertificeerde coaches kiezen we voor een talentgerichte aanpak. Talenten worden versterkt en we begeleiden het groeiperspectief.

Onze coaches gaan individuele gesprekken aan om niet alleen in te zoomen op groei en ontwikkeling, maar ook om de vertrouwenspersoon te zijn binnen een organisatie. Continue hebben we oog voor de behoeften en zien we kans voor verbetering.

Coachen van leiders

Wat is goed leiderschap? Over welke mindset en competenties moet je als leider beschikken om goed te kunnen omgaan met wisselende en onvoorspelbare situaties? Wat betekent dat voor de praktijk van alledag? En hoe breng jij je mensen en organisatie vooruit?

Vragen waarmee we graag aan de slag gaan om leiders in je organisatie vooruit te helpen. De meest succesvolle organisaties zijn steeds vaker de organisaties die hun medewerkers centraal stellen. Zij weten dat investeren in het werkgeluk en de betrokkenheid van je medewerkers loont. Leiders hebben hierin een belangrijke verantwoordelijkheid.

Individuele coaching van leiders houdt in dat we een spiegel voorhouden, competenties in kaart brengen en ook vooral vanuit een talentgerichte aanpak aan de slag gaan met ontwikkeling.

Sparringpartner HR professional

Het HR vak kent een heel breed spectrum, van werving en selectie tot aan salarisadministratie. Van ziekteverzuim tot aan de ontwikkeling van medewerkers. Een HR professional is dan ook een alleskunner, iemand die alle ballen hoog houdt én de schakel is tussen verschillende afdelingen en managers.

Wij snappen dat het veel kan zijn, dat een HR professional ook zichzelf wil blijven ontwikkelen in combinatie met het werk dat door gaat. Als vraagbaak en inspirator staan we naast de HR collega om mee te denken over HR vraagstukken, onze visie te delen en eventueel zaken uit handen te nemen. Samen zetten we de stappen naar het aantrekkelijk werkgeverschap.

Ontmoet onze coaches

Nina Kuijper
Nina Kuijper Talentcoach
Lenneke Kragten
Lenneke Kragten HR Adviseur
Stephanie de Roo
Stephanie de Roo HR Projectmanager
Melissa Jongenelen
Melissa Jongenelen Accountmanager
Linda van Wensen
Linda van Wensen Directeur / eigenaar
Coaching
Coaching

Inzicht in je talenten

Tijdens de individuele coaching staan ieders talenten centraal. Door middel van een online assessment, de Persoonlijke Profielanalyse (PPA), krijgen we snel en grondig inzicht in iemand zijn gedragsvoorkeuren en communicatiestijl in de werksituatie. Dit, en de behoeften van de medewerker, zijn het uitgangspunt van de individuele gesprekken.

Wij kijken naar wat je echt nodig hebt

Het coachen van medewerkers, leiders en het sparren met HR professionals is onze expertise. Waar groei en ontwikkeling centraal staat, is ook ruimte voor werkgeluk. Daar gaan we samen voor.

Nina Kuijper