Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Meer weten over perceptie op de werkvloer?

 

Doordat er vier verschillende generaties op de werkvloer rondlopen, krijg je te maken met generatieperspectieven. Een uitdaging, maar vooral een kans om samenwerkingen te versterken en innovaties op te pakken. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in ontwikkelprogramma’s voor teams, leiders en individuen om vanuit diverse perspectieven samen te werken.

 

 

Marinka van den Bergh

Lees nog meer over generatiemanagement

 

Met vier generaties op de werkvloer, kunnen we veel van elkaar leren. Lees hier meer over de generaties en generatiemanagement.

 

 

Carlijn Balink

Meer weten over generaties op de werkvloer?

Lees onze artikelen over generatiemanagement en ontdek hoe verschillende generaties op de werkvloer in elkaar steken.

Carlijn Balink

En hoe zit het dan na je vakantie?

Een goed begin is het halve werk. Je wilt weer fris en fruitig starten na je vakantie en met nieuwe energie aan de slag gaan. We geven je vijf tips voor een goed begin na je vakantie.

Iris Bloot

Hoe zit het met de ontwikkelmogelijkheden in jouw bedrijf?

Weet je niet waar je moet beginnen of kun je wel een deskundige blik gebruiken? Wij gaan graag aan de slag met het ontwikkelen van een opleidingsbeleid om het behoud van (young) professionals te realiseren.

Nina Kuijper

Generaties bij elkaar brengen kan als een hele opgave voelen. Elkaar leren kennen, vooral de unieke eigenschappen, zorgt ervoor dat je elkaar meer gaat waarderen. Leer daarom effectief samenwerken en verbinden door middel van teamontwikkeling.

 

Benieuwd wat we daarin kunnen betekenen?

 

 

Nina Kuijper