Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Opleidingsbeleid

Wij vinden het cruciaal om te investeren in het talent van medewerkers. Als je hen aan boord houdt, brengen ze jouw organisatie verder en zijn ze de ambassadeurs voor jou als werkgever.
Opleidingsbeleid

Aantrekkelijke werkgever voor ambitieuze professionals

Medewerkers kiezen tegenwoordig bewust voor een organisatie met een zienswijze die aansluit bij hun behoeften. Eenmaal binnen willen en moeten zij zich kunnen blijven ontwikkelen en ontplooien om het beste van zichzelf te geven. Ook het uitdagen, motiveren en betrokken houden van huidige werknemers is heel belangrijk. Het blijven opleiden van je medewerkers is wat ons betreft een vast onderdeel op de HR agenda.

Aantrekken, benutten, behouden en ontwikkelen

Waar we je nog meer mee kunnen helpen. Een greep uit onze diensten:

Opleidingsbeleid

Opleidingsplan

A lifelong learning. Talentontwikkeling. Strategische personeelsplanning. Hot topics waar je vandaag de dag niet om heen kunt. In een strategisch opleidingsbeleid bepalen we op welke manier leren en opleiden bijdragen aan organisatiedoelstellingen. Welke leerwensen liggen er? Hoe geven we deze leerwensen invulling?

Dit voeren we door in een opleidingsplan voor medewerkers waar praktische zaken een rol spelen. Het komt dagelijks terug, zo ook tijdens individuele gesprekken met medewerkers over hun leer- en ontwikkelingswensen.

Een sterk opleidingsbeleid zorgt voor:

  • Groei van de organisatie;
  • Hogere kwaliteit;
  • Gemotiveerde en loyalere medewerkers;
  • Aantrekkelijk werkgeverschap;
  • Investeren in ontwikkeling: besparen van kosten.
Opleidingsbeleid

Visie op leren

Medewerkers zijn dé succesfactor voor het functioneren en het resultaat van de organisatie. Je wil medewerkers behouden, verder ontwikkelen en een boeiende werkomgeving bieden met voldoende toekomstperspectief. We streven naar een overtuigend gevoel van eigenaarschap en bieden persoonlijke leer- en loopbaanontwikkelingsmogelijkheden.

Dit alles is erop gericht om het potentieel van iedere medewerker zoveel mogelijk te benutten en uiteraard om de medewerker met plezier te laten werken. Want blije medewerkers leveren de beste prestaties.

In het ideale geval sluiten de wensen van de werknemer en van de organisatie op elkaar aan, om het leerrendement zo groot mogelijk te laten zijn.

Maatwerk, met oog voor jou

We leveren altijd maatwerk, ook voor het opleiden en ontwikkelen van medewerkers. We gaan graag samen aan de slag met een opleidingsbeleid.

Lenneke Kragten