Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Tekenaar Constructeur

Als Tekenaar Constructeur zit je bij een werkgever als Kelvion goed. Wij zijn een vooruitstrevende en innovatieve werkgever met oog voor jouw uitdagingen en ambities. Wil jij graag jouw ideeën kwijt kunnen binnen je werk om het voor iedereen efficiënter te laten werken? En vind jij het werken in een zelfsturend team een leuke uitdaging? Lees dan gauw verder.

Wat ga je doen

 

Als Tekenaar Constructeur werk je samen met een team Engineers. Je maakt technische tekeningen en ontwerpt warmtewisselaars. Om deze ontwerpen te creëren en bewerken maak je gebruik van autoCAD en Inventor.

Verantwoordelijkheden die jij krijgt zijn het construeren, modelleren en valideren van buitenstandaarden en klant specifieke productuitvoeringen binnen de vastgestelde interne engineering standaarden. Dit maakt het werk uitdagend en vraagt om een continu wil om voor de klant de beste oplossing te vinden. Taken die nog meer onder de functie van Tekenaar Constructeur binnen Kelvion vallen zijn:

 • Bestuderen, interpreteren en bespreken van de opdracht op functionaliteit en op technische en financiële haalbaarheid;
 • Adviseren en begeleiden van de verkoop bij offerte stadium en productie bij productieproblemen en afkeur.

Als gemotiveerde collega pas jij goed binnen het team aan (jonge) professionals. We dagen elkaar uit om met nieuwe ideeën te komen en continu in ontwikkeling te zijn. Binnen Kelvion zijn er verscheidene doorgroeimogelijkheden waar intern al goed gebruik van is gemaakt. Dit houdt onze kennis binnen de organisatie en maakt dat we van elkaar blijven leren. Op basis van onderling vertrouwen en initiatieven die we nemen om het werk te verbeteren, werken we met zelfsturende teams. Jouw input doet er dus écht toe binnen Kelvion! Een blijk van waardering geven we dan ook graag op verschillende momenten en mogelijkheden.

 

Waar ga je aan de slag

Kelvion, een leverancier met kennis in huis waardoor we klantgericht kunnen zijn. Gevestigd in Sint Maartensdijk.


Kelvion is een wereldwijde fabrikant van industriële warmtewisselaars voor zeer diverse marktsegmenten. Sinds 1920 hebben wij producten geproduceerd en verkocht op veel verschillende markten. De gespecialiseerde professionele competentie, solide expertise, klantnabijheid en multidimensionale productportfolio maken ons tot de beste partner op het gebied van warmtewisseling.

De warmtewisselaars worden gebruikt in zowel industriële toepassingen (koelhuizen, vriestunnels, slachthuizen, deegwarenproductie etc.) als in semi- industriële en commerciële toepassingen. Meer dan 80% van de warmtewisselaars wordt samen met de afnemers klantspecifiek ontwikkeld en geproduceerd. Dit garandeert te allen tijde de optimale koeltechnische oplossing voor de partners van dit bedrijf.

Binnen ons bedrijf werken enthousiaste medewerkers die trots zijn op hun werk. De sfeer is informeel en prettig. We dagen elkaar graag uit om het beste eruit te halen. We zijn intrinsiek gemotiveerd en dat zie je terug in de onderlinge samenwerkingen.

We staan bij Kelvion altijd klaar om nieuwe collega’s te ontvangen en vinden het belangrijk om je een goede onboarding te geven. Met een één op één begeleiding stomen we je klaar voor zelfstandigheid. De werkdruk is normaal en onze slogan luidt: work hard, play hard.

 

Wat we vragen

De ideale Tekenaar Constructeur heeft een afgeronde HBO WTB opleiding of afgeronde MTS WTB opleiding. Heb je deze opleiding niet, dan komen we alsnog graag met je in contact als je de juiste drive en affiniteit hebt. Daarnaast herken jij jezelf grotendeels in de volgende punten:

 • Je hebt ervaring met het werken op een Engineeringsafdeling, bij voorkeur in de machinebouw;
 • Je hebt kennis en affiniteit met plaatwerk;
 • Je beheerst het Nederlands en Engels goed in woord en geschrift;
 • Je bent bereid tot het volgen van cursussen en interne opleidingen;
 • Ervaring met 3D tekenen in Inventor of AutoCAD is een pré.

 

Wat we je bieden

Onze laagdrempelige werkomgeving maakt dat jij je snel thuis voelt. Er heerst een informele sfeer binnen de teams en we hebben mooie doorgroeimogelijkheden. Omdat we ons continu willen verbeteren, halen we zo het beste uit elkaar. En dat belonen we graag. Als fulltime Tekenaar Constructeur hebben we de volgende voorwaarden voor jou:

 • Een goed salaris tussen de €3100 en €4000 (afhankelijk van je ervaring);
 • Flexibele werktijden;
 • Een afwisselende en uitdagende functie voor 32-40 uur per week;
 • 27 verlofdagen;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Ideeënbus waarmee we gehoor geven aan jouw input;
 • Algemene jaarlijkse winstuitkering;
 • 13 ADV dagen (o.b.v. 40 uur);
 • Goede arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro.

 

Wist je dat

Kelvion werkt met Continuous Improvement. Dit brengt mooie successen met zich mee! Deze werkgever heeft eerlijkheid en gelijkheid hoog in het vaandel staan op zowel het gebied van medewerkers als maatschappelijk verantwoord ondernemen. Collega’s werken hier dan ook gemiddeld voor een langere tijd.

Wacht niet langer als jij de Tekenaar Constructeur bent die wij zoeken, voordat iemand anders er vandoor gaat met deze leuke functie! Stuur je cv naar Marissa Andries, we stellen je graag voor bij Kelvion!

 

 

 

Marissa Andries

Solliciteer op deze vacature

Tekenaar Constructeur

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.