Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Maxine tipt: 3 flexwerkplekken in Valencia

Graag deel ik mijn ervaringen van het remote werken. Daar horen natuurlijk ook de co-workspaces bij in Valencia! Ik deel graag drie fijne flexwerkplekken in Valencia die voor mij voor een ideale balans zorgen:

1. Café Artysana in Cabanyal of Ruzafa
In de mooie visserswijk Cabanyal zit café Artysana gevestigd. Een fijne, lichte en rustige werkplek met sterke wifi en een heerlijk brunch menu. Na werktijd wandel ik graag nog een rondje door deze wijk of sluit ik mijn dag af bij het strand wat op 10 minuten afstand gelegen is.

2. Federal café
Dit leuke werkcafé zit bij mij om de hoek. In 2 minuten zit ik aan de gezamenlijke tafel of aan de bar bij het raam te werken. Doordat ik dagdelen buiten de deur werk is dit café erg fijn doordat het zo dichtbij is. Daarnaast heb ik hier tot nu toe de meeste mensen in een gelijksoortige situatie ontmoet.

3. Las Mas Bonita
In Valencia zijn er veel tentjes aan het strand met mooie binnentuinen. La Mas Bonita is er bijvoorbeeld ook een. Het voordeel hiervan is dat je de helft van de dag al lekker in de buitenlucht te vinden bent. Houd hierbij wel rekening dat de zon niet op je scherm schijnt en dat je een koptelefoon/oortjes met noise cancelling meeneemt, want Spanjaarden zijn vaak best luidruchtig tijdens het belangrijkste moment van de dag: eten!

Benieuwd hoe mijn eerste terugkeer naar Nederland is geweest? Lees het in deze blog!

 

Hasta Pronto,
Maxine