Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

CNC Operator

Word jij enthousiast van het bedienen en programmeren van CNC-machines? Als CNC Operator in Hoogerheide is het bezig zijn binnen de werkplaats iets wat bij jou past. Hier tegenover mag je een mooi salaris, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een positieve werksfeer verwachten. Benieuwd wat C-Tech nog meer te bieden heeft?

Wat ga je doen?

Als CNC Operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van CNC-machines om nauwkeurig en hoogwaardige onderdelen voor onze machines te produceren. Jouw technisch inzicht en kennis van metaalbewerking komen daarbij goed van pas. Je hebt oog voor detail en je voert regelmatig kwaliteitscontroles uit. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt draaien en dat de geproduceerde onderdelen voldoen aan de technische specificaties.

 

Concreet behoren de volgende werkzaamheden tot jouw takenpakket:

 

 • Het instellen van de CNC draai- en freesmachines
 • Het monitoren van de productie
 • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles
 • Meedenken over mogelijke verbeteringen in het proces.

 

Hier ga je aan de slag

C-Tech is een toonaangevende machinebouwer in de kartonnage industrie met klanten in binnen en buitenland. De machines en robotinstallaties worden meestal aangepast op basis van klantwensen waardoor nieuwe installaties vaak een prototype-karakter hebben.

Het kantoor en de werkplaats van C-Tech is gevestigd in Hoogerheide, waar je met een team van 21 collega’s aan het werk bent. Vanwege groeiambities zijn ze op zoek naar een nieuwe collega CNC Operator. Het loyale en enthousiaste team werkt op een informele en positieve manier samen. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor een lolletje.

 

C-Tech valt onder de Valtech Group, maar staat op zichzelf betreft het nemen van beslissingen. Je komt dan ook te werken binnen een platte organisatie met korte lijntjes. De organisatie heeft een solide positie in de markt en is steeds groeiende. Er wordt voor gezorgd dat de medewerkers mee kunnen profiteren van deze groei. Samen werken en dus ook samen successen vieren. Dit gebeurt onder andere tijdens de vrijdagmiddagborrel in de eigen bar op kantoor.

 

Waar jij goed in bent

Met jouw kennis en ervaring binnen de machinebouw weet je waar je over praat. Het delen van kennis wordt intern sterk gestimuleerd. Je denkt in oplossingen door je pragmatische instelling en herkent je verder in de volgende punten:

 • Je beschikt over een MBO opleiding richting Constructie bankwerken, Metaalbewerking of soortgelijk;
 • Ervaring als CNC Operator;
 • Kennis van CNC-besturingsprogramma’s;
 • Ervaring met lezen van technische tekeningen.

 

Wat we jou bieden

Bij C-Tech werken betekent deel uitmaken van een energiek team. We streven ernaar om samen hard te werken en samen te genieten. Verwacht een vriendelijke werkomgeving waarin je de vrijheid hebt om zelfstandig te werken en je verantwoordelijkheden te vervullen. Onze organisatie hecht veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en denkt met je mee, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Verder mag je als CNC Operator het volgende van deze werkgever verwachten:

 • Wij bieden je een goed salaris o.b.v. kennis en ervaring. Je kunt hierin denken tussen de €2500,- en €3400,- bruto per maand op fulltime basis;
 • 25 vakantiedagen;
 • Fulltime dienstverband van 40 uur per week met 13 ADV dagen;
 • Het volgen van cursussen wordt gestimuleerd, aansluitend op je functie;
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
 • CAO Klein Metaal;
 • Overwerk doordeweeks tijd voor tijd;
 • Bonus bij positieve bedrijfsresultaten.

Bij C-Tech creëren we een aangename werksfeer en voorzien we in diverse faciliteiten om het welzijn van onze medewerkers te bevorderen. Hierbij kun je denken aan de beschikbaarheid van vers fruit op de werkvloer, regelmatige vrijdagmiddagborrels en teamuitjes.

 

Sluit de deze functie van CNC Operator aan bij jou wensen? Graag komen we dan met jou in contact! Laat je CV en gegevens achter en we maken graag kennis met je.

 

Check ook eens de vacature van Mechanisch Monteur bij C-Tech!

Carlijn Balink

Solliciteer op deze vacature

CNC Operator

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.