Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Personal Branding

Jezelf neerzetten als merk. Of zoals wij het ook zien, jezelf laten zien als (nieuwe) medewerker met je eigen talenten en unieke eigenschappen.
Personal Branding

Wat is personal branding?

Personal branding is een krachtig concept waarbij je jezelf inzet als een merk. Jezelf laten zien wie je bent, wat je doet en wat jouw visie is op bepaalde onderwerpen. Het is de kunst om de persoon achter de foto of bedrijfsnaam te laten zien. Dit is essentieel om een authentieke connectie met anderen te creëren.

Personal Branding

Personal branding in zoektocht naar nieuwe baan

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of ben je aan het oriënteren naar welke mogelijkheden er allemaal zijn? Om op te vallen tussen de massa op de arbeidsmarkt is een onderscheidend vermogen belangrijk. Het is waardevol om te weten wat jou uniek maakt en wat je sterke punten zijn. Jezelf profileren als de beste (zakelijke) versie van jezelf. Dit helpt je niet alleen bij het voeren van een sollicitatiegesprek, maar ook bij het aantrekken van recruiters.

 

In deze krappe arbeidsmarkt zijn bedrijven hard op zoek naar talent. Personal branding is een kans om op te vallen en zorgt voor betere vindbaarheid. Benadruk specialismes en licht je persoonlijkheid uit, zodat de juiste match tussen jou en de werkgever gemaakt kan worden. Door consequent te werken aan je personal branding, kun je jezelf effectief als een professioneel individu positioneren.

Personal Branding
Personal Branding

Ontdek jouw talenten via loopbaancoaching

Het klinkt misschien simpel om aan personal branding te werken, maar we begrijpen dat het complexer is dan het lijkt. Misschien heb je al wel een idee waar je goed in bent, maar misschien ook nog helemaal niet. Onze loopbaancoaching helpt je inzicht te krijgen in wie je bent, waar je talenten liggen en waar je professioneel geluk vindt. Dit maakt het makkelijker om te bepalen welke werkgevers het beste bij jou passen en andersom.

Personal Branding

Personal branding online

Het opbouwen van je persoonlijke merk online klinkt misschien eenvoudig, maar waar begin je? Start met kleine stappen. Stel jezelf voor op LinkedIn (of een ander relevant platform), deel regelmatig updates over jezelf en laat zien wat je uitdagingen en successen zijn. Deel af en toe een foto, deel een persoonlijk verhaal (mag natuurlijk zakelijk zijn) en deel jouw visie op bepaalde onderwerpen. Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je jouw personal branding online versterken en jezelf onderscheiden in de wereld van professioneel netwerken.

Wil jij je personal branding verbeteren?

Geef je personal branding een boost door hulp van onze specialisten. Door middel van coaching, het geven van webinars en trainingen geven zij inzichten en tips. Aan de hand van theorieën, kennis en ervaring ben jij klaar om te starten.

Céline Jung