Wat we doen?

Wat we doen, doen we goed. We staan voor het leveren van kwaliteit. We vinden het belangrijk een match te maken die zo lang mogelijk duurt en het de investering waard is. Hoe effectief is het als je een goed presterend en ambitieus team hebt waar je op kan bouwen en energie van krijgt? Dit intern ervaren is niet altijd vanzelfsprekend. Zodra er een vacature vrij komt, ongeacht wat de reden is, dit kan voor roering zorgen. Daarom verdient dit proces aandacht en zorgvuldigheid van professionals die passie voor hun vak hebben.

Continu leiderschap

In een tijd waarin goed werkgeverschap van essentieel belang is om werknemers te verbinden aan je organisatie, focussen wij ons op zowel innovatief ondernemerschap als inspirerend werkgeverschap. Naast de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden als werkgever op orde te hebben, is je omgang met werknemers en hoe je werkgeverschap zichtbaar inzet een belangrijk onderdeel voor je werkgeversmerk. Een goed werkgeversmerk draagt bij aan het snel en efficiënt vinden van goede werknemers, de professionals op de arbeidsmarkt.

Vanuit een oprechte interesse die we hebben in de werkgevers, hebben we veel zicht op mogelijkheden en betekenisvol ondernemen. We gaan écht in gesprek met je waardoor we snel en daadkrachtig kunnen handelen. We nemen hierin een adviserende rol naar jou als werkgever of leidinggevende. Je wordt gecoacht en gestuurd in actuele thema’s of situaties die ontstaan op de werkvloer. Zo zoeken we altijd naar aanknopingspunten en kansen die ruimte tot verbetering geven. We leren immers door te doen en we doen om te leren. Vanuit deze gedachte ontstaat het continu leiderschap.

Hoe we dit doen?

1. Organisatie waarvoor we werven goed leren kennen:
Dit doen we door op locatie te komen of een videogesprek te houden (indien op locatie komen op korte termijn niet haalbaar blijkt);
2. Advies geven en oplossingen bieden:
Na het horen van jullie verhaal en te weten wat het gewenste resultaat is, kunnen we advies geven en oplossingen bieden;
3. We gaan voor je aan de slag!
We bespreken deze op maat gemaakte opties, nemen de slagingskansen met je door en gaan direct voor je aan de slag. Doordat we goed in beeld hebben wat je als organisatie zoekt en wat de kandidaat zoekt leveren we een bijdrage aan de ambities van werkgever én werknemer. Een investering waard om het vinden en verbinden van de nieuwe collega zo soepel mogelijk te laten verlopen.
4. Contractvormen:
We bieden je twee opties contractvormen aan waar wij mee werken (detacheren of werving & selectie) met bijbehorende tarieven en bespreken welke optie het meest van toegevoegde waarde is voor jouw organisatie. Ook hierin zijn we adviserend en onderbouwend om tot de juiste keuze te komen.

Contract Modoc

En er is meer

HR Advies op maat. Trajecten die we in overleg aangaan om intern het werkgeluk en teamprestaties te verbeteren. Meer informatie hierover vind je onder het kopje HR advies.

Marleen Vrolijk

Teammanager Etten-Leur

marleen@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com

Anne Panis

Accountmanager Tholen

anne@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.com

Iris Bloot

Teammanager Tholen

iris@modoc.nl
0166-744015
www.linkedin.nl

Melissa Jongenelen

Accountmanager Etten-Leur

melissa@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com