Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Team­ontwikkeling

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder." Ontdek samen met ons waar jullie ontwikkelpotentieel ligt. Met oog voor jullie bedrijfsdoelstelling en als werkgever.
Teamontwikkeling

Teamontwikkeling

Hoe goed is jouw team op elkaar ingespeeld? Wil je het resultaat verbeteren en de betrokkenheid vergroten? Het is altijd goed om te investeren in teamontwikkeling. Door inzicht te krijgen in de drijfveren, talenten en voorkeuren van je collega’s, krijg je een goed beeld van jouw talentvolle team. Wij kunnen het ontwikkelpotentieel van jouw team zichtbaar maken en je hierin adviseren door één van onze talentcoaches in te zetten en gebruik te maken van slimme tools.

Het belang van goed samenwerken wordt duidelijk zodra collega’s meer vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen.

Wist je dat...

…organisaties die betrokken werknemers hebben 21% winstgevender zijn.

Loopbaancoaching

Hoe we te werk gaan

Allereerst verzamelen we informatie over wie jullie als organisatie zijn en wat je als werkgever belangrijk vindt. We maken altijd gebruik van slimme tools en beschikbare data. Dit matchen we aan de vraag die per organisatie gesteld wordt.

De bouwstenen om tot teamontwikkeling te komen bestaan uit:

  • Inzicht in ieders talenten en competenties;
  • De mate van eerlijke feedback geven;
  • De aanwezigheid van leiderschap.

We geven altijd advies op maat. Iedere organisatie heeft haar eigen kernwaarden en werkcultuur waar rekening mee wordt gehouden.

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op.

Groei is vaak oncomfortabel, rommelig en vol van emoties die je niet verwacht. Alleen het is waardevol en nodig en het brengt je mijlenver.
Joyce Kuppens Communicatieadviseur
Teamontwikkeling
Teamontwikkeling

Modoc als jouw carrièremaker

Wij geloven dat je met persoonlijke aandacht duurzame relaties kunt opbouwen. We verbinden werkgever en werknemer, we adviseren en we ontzorgen. Dit doen we door oog te hebben voor jouw groeiambitie.

Wil je aan de slag met teamontwikkeling? Dan adviseren we je graag over de mogelijkheden en onze kijk op dit HR onderwerp.

Reviews

Welke ervaringen hebben andere werkgevers?

Armando
Review Klant
Jullie hebben als organisatie een goede naam en een breed netwerk.
Mario
Review Klant
De contacten en informatie verstrekking tijdens het wervingsproces bevallen ons zeer, wij krijgen zo echt de indruk dat de moeite wordt genomen om onze organisatie te leren kennen en hierdoor een passende kandidaat te vinden.
Evie
Review Klant
Modoc maakt zich sterk in het goed leren kennen van ons als organisatie en heeft een goede voeling met ons DNA, onze bedrijfswaarden en aanpak.

Samen aan de slag met teamontwikkeling?

Onze adviseurs en coaches staan klaar om aan de slag te gaan met team- en talentontwikkeling. Laten we kennismaken om de mogelijkheden te bespreken en een advies op maat op te stellen.