Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Werving en Selectiebureau

Als werving en selectiebureau is Modoc gericht op professionals en werkgevers in de regio Zeeland en West-Brabant. Onze vestigingen zitten in Tholen en Etten-Leur, waarbij onze talentrecruiters en adviseurs dagelijks bezig zijn de verbinding te maken tussen werkgever en werknemer.
werving en selectiebureau
werving en selectiebureau

Waarom werving en selectie?

Wil je graag een nieuwe stap maken in je carrière? Modoc kijkt dan graag met je mee. Een overstap maken naar een andere baan doe je alleen als het een verbetering is. Een fijnere werksfeer, goede werk/privé balans, werken vanuit je talenten of een beter salaris zijn hier onderdeel van. Als werving & selectiebureau zoomen we in op jouw wensen, zodat je in dienst komt bij een organisatie die bij je past voor de lange termijn. Werving en selectie is dan ook voor jou een fijne keuze! We zetten de voordelen nog even extra voor je op een rijtje:

  • Direct in dienst bij het bedrijf
  • Contract via nieuwe werkgever
  • Meteen binding met je werkgever en collega’s
  • Wél kennis en gebruik kunnen maken van het netwerk van het werving en selectiebureau

Ook voor de werkgever is een groot voordeel aan werving & selectie dat je een kandidaat direct bindt aan je bedrijf. Vanuit Modoc zorgen we ervoor dat we zowel de wensen kennen van de klant als van de kandidaat en hierdoor de verbinding kunnen opzoeken met elkaar.

werving en selectiebureau

Meer dan alleen recruitment

Bij Modoc zijn we niet alleen gericht op recruitment op basis van werving en selectie. We zijn er juist ook voor de (young) professional die nog zoekende is naar wat voor baan er bij hem of haar past en hoe zijn talenten het beste ingezet kunnen worden. Ook voor onze klanten geven we advies en zijn we ondersteunend op het gebied van HR. Denk hierbij o.a. aan:

  • Onboarding
  • Arbeidsmarktcommunicatie
  • Talentontwikkeling
  • Loopbaancoaching
  • Training & workshops
werving en selectiebureau

Werving en selectiebureau in Etten-Leur en Tholen

In Etten-Leur is ons werving en selectiebureau gericht op de omgeving West-Brabant en vanuit Tholen zit ons netwerk voornamelijk in Zeeland.  Wanneer er iets kriebelt in je huidige baan om verder te kijken dan staan we bij Modoc voor je klaar om met je in gesprek te gaan. Wat zijn jouw wensen? In wat voor organisatie voel jij je het fijnst? Wat is je ervaring en kennis? En vooral, wat zijn jouw sterke eigenschappen die we samen in kunnen zetten in een uitdagende functie? Als je gaat werken op basis van werving en selectie, zorgen wij ervoor dat de juiste match wordt gemaakt tussen jou en de werkgever. Vervolgens krijg je je contract via je nieuwe werkgever! Kom jij langs bij ons werving en selectiebureau in Etten-Leur of Tholen?

Ontmoet onze recruitmentadviseurs

Anne Panis
Anne Panis Accountmanager
Céline Jung
Céline Jung Loopbaancoach
Christel Dobbelaar
Christel Dobbelaar Loopbaanadviseur
Iris Bloot
Iris Bloot Teammanager
Kelly Lazeroms
Kelly Lazeroms Talentrecruiter
Marissa Andries
Marissa Andries Talentrecruiter
Marleen Vrolijk
Marleen Vrolijk Teammanager
Melissa Jongenelen
Melissa Jongenelen Accountmanager