Werving en selectiebureau

West-Brabant & Zeeland

Als werving en selectiebureau is Modoc gericht op professionals en werkgevers in de omgeving Zeeland en West-Brabant. Onze vestigingen zitten in Tholen en Etten-Leur, waarbij onze recruiters en accountmanagers dagelijks bezig zijn de match te maken tussen werkgever en werknemer.

 

Waarom werving en selectie?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, maar zit je niet op de schopstoel? Modoc kijkt dan graag met je mee, voordat je een nieuwe stap maakt naar een andere baan. We begrijpen dat je alleen de overstap wilt maken als er echt een goed aanbod op de plank ligt. Eén hiervan is dat je direct in dienst gaat bij een organisatie om snel de binding te krijgen met je werkgever en de collega’s en een contract te krijgen voor de langere termijn. Werving en selectie is dan ook voor jou een fijne keuze! We zetten de voordelen nog even extra voor je op een rijtje:

  • Direct in dienst bij het bedrijf
  • Contract via nieuwe werkgever en niet via bureau
  • Meteen binding met je werkgever en collega’s
  • Wél kennis en gebruik kunnen maken van het netwerk van het werving en selectiebureau

 

Ook voor de werkgever is een groot voordeel aan werving & selectie dat je een kandidaat direct bindt aan je bedrijf. Vanuit Modoc zorgen we ervoor dat we zowel de wensen kennen van de klant als van de kandidaat en hierdoor de verbinding kunnen opzoeken met elkaar.

 

Meer dan alleen recruitment

Bij Modoc zijn we niet alleen gericht op recruitment en plaatsingen op basis van werving en selectie. We zijn er juist ook voor de kandidaat die nog zoekende is naar wat voor baan er bij hem of haar past en hoe zijn talenten het beste ingezet kunnen worden. Ook voor onze klanten geven we advies en zijn we ondersteunend op het gebied van HR. Denk hierbij o.a. aan:

  • Onboarding
  • Arbeidsmarktcommunicatie (herschrijven van vacatureteksten)
  • Talentontwikkeling

 

Werving en selectiebureau in Etten-Leur

In Etten-Leur is ons werving en selectiebureau gericht op de omgeving West-Brabant. Denk hierbij ongeveer aan het gebied tussen Tilburg en Roosendaal met af en toe wat uitstapjes verder weg. Wanneer er iets kriebelt in je huidige baan om verder te kijken dan staan we bij Modoc in Etten-Leur voor je klaar om met je in gesprek te gaan. Wat zijn jouw wensen? In wat voor organisatie voel jij je het fijnst? Wat is je ervaring en kennis? En vooral, wat zijn jouw talenten die we samen in kunnen zetten in een uitdagende functie? Als je gaat werken op basis van werving en selectie, zorgen wij ervoor dat de juiste match wordt gemaakt tussen jou en de werkgever. Vervolgens krijg je je contract via je nieuwe werkgever! Kom jij langs bij ons werving en selectiebureau in Etten-Leur?

 

Werving en selectiebureau in Tholen

Is Zeeland helemaal jouw thuis of juist jouw werkgebied en wil je verder kijken naar een nieuwe baan? Kom dan langs bij Modoc in Tholen. Ons werving en selectiebureau is erop gericht om op een persoonlijke manier aan het werk te gaan. We nodigen je namelijk altijd graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie of thee om vervolgens met jou de diepte in te gaan betreft je wensen en behoeften. Hebben we de juiste match te pakken? Dan krijg je via werving en selectie direct een contract via je nieuwe werkgever. Wij zien je graag in Tholen langskomen!

 

Marleen Vrolijk

Teammanager Etten-Leur

marleen@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.com